Γυναικάρα αρνητρια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Γυναικάρα αρνητρια
ρώτα την αν είναι κατά των κρεάτινων εμβολίων
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αν μπήκε κι αυτή στον τοίχο σου, θα έχει το ίδιο πρόβλημα.Lugozzi έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 23:39Μιλώ στο messenger με αστέρι γυναικάρα επιπέδου 9/10.
Την έχω φίλη στο fb αλλά δεν έτυχε ποτέ να δω τον τοίχο της. Βλέπω όμως τις φωτο που ανεβάζει προφίλ. Βρίσκω αφορμή και της στέλνω μήνυμα. Πηγαίνει πολύ καλά και ανανεώνουμε για επόμενη ιντερνετικη κουβέντα.
Κλείνουμε και μπαίνω να δω τον τοίχο της.
Η γκόμενα είναι φανατική αρνητρια, αντιεμβολιαστρια, κατεβαίνει στις πρόσφατες πορείες κλπ.
Πως το αντιμετωπίζω?
Τι κάνω?
Υπάρχει γιατρειά γιατρέ μου?
Μιλάμε για γυναικάρα!
Ας μιλήσει ο λαός του πχορουμ.
Αν δεν μπήκε, αδίκως προβληματίζεσαι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Tι μλκς εισαι??

"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Αναλόγως πως εννοείς το ''φανατική''. Άμα όλη της η ζωή περιστρέφεται γύρω από το cause του αντιεμβολιασμού και γυρνάει συνέχεια εκεί τη συζήτηση, μακριά. Άμα απλά έχει μια strong opinion για το συγκεκριμένο ζήτημα, όλα κομπλέ.Lugozzi έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 23:39Μιλώ στο messenger με αστέρι γυναικάρα επιπέδου 9/10.
Την έχω φίλη στο fb αλλά δεν έτυχε ποτέ να δω τον τοίχο της. Βλέπω όμως τις φωτο που ανεβάζει προφίλ. Βρίσκω αφορμή και της στέλνω μήνυμα. Πηγαίνει πολύ καλά και ανανεώνουμε για επόμενη ιντερνετικη κουβέντα.
Η γκόμενα είναι φανατική αρνητρια, αντιεμβολιαστρια, κατεβαίνει στις πρόσφατες πορείες κλπ.
Πως το αντιμετωπίζω?
Τι κάνω?
Μιλάμε για γυναικάρα!
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Το παίζεις κι εσύ αρνητής μέχρι να την κουτουπώσεις, μετά, εκεί που ανάβεις το τσιγάρο της δείχνεις το γκριν πας.Lugozzi έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 23:39Μιλώ στο messenger με αστέρι γυναικάρα επιπέδου 9/10.
Πως το αντιμετωπίζω?
Τι κάνω?
Μιλάμε για γυναικάρα!

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Ψυχασθενης, ου μπλέξεις
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
προς τι οι γελωτες κυριοι ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Στο τέλος θα σας βρουν και τους δύο νεκρούς μέσα στην κρύπτη των Καπουλέτων.Lugozzi έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 23:39Μιλώ στο messenger με αστέρι γυναικάρα επιπέδου 9/10.
Πως το αντιμετωπίζω?
Τι κάνω?
Μιλάμε για γυναικάρα!
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Δεν μπορείς να προσδιορίσεις μια γυναίκα ως "γυναικάρα" αν δεν είναι και στο μυαλό τέτοια.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Πες της ότι το μεταλλαγμένο πέος σου έχει μακρύνει και χοντρυνει και όποτε βλέπει αντιεμβολιάστρια το τσιπακι δίνει εντολη για στύση πέτρα και πριαπισμό.Lugozzi έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 23:39Μιλώ στο messenger με αστέρι γυναικάρα επιπέδου 9/10.
Πως το αντιμετωπίζω?
Τι κάνω?
Μιλάμε για γυναικάρα!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Και να του απαντήσει "το δικό μου είναι πάντα έτσι και χωρίς εμβόλιο "Πρετεντέρης έγραψε: ↑26 Αύγ 2021, 10:53Πες της ότι το μεταλλαγμένο πέος σου έχει μακρύνει και χοντρυνει και όποτε βλέπει αντιεμβολιάστρια το τσιπακι δίνει εντολη για στύση πέτρα και πριαπισμό.Lugozzi έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 23:39Μιλώ στο messenger με αστέρι γυναικάρα επιπέδου 9/10.
Πως το αντιμετωπίζω?
Τι κάνω?
Μιλάμε για γυναικάρα!

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Naida έγραψε: ↑26 Αύγ 2021, 10:55Και να του απαντήσει "το δικό μου είναι πάντα έτσι και χωρίς εμβόλιο "Πρετεντέρης έγραψε: ↑26 Αύγ 2021, 10:53Πες της ότι το μεταλλαγμένο πέος σου έχει μακρύνει και χοντρυνει και όποτε βλέπει αντιεμβολιάστρια το τσιπακι δίνει εντολη για στύση πέτρα και πριαπισμό.Lugozzi έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 23:39Μιλώ στο messenger με αστέρι γυναικάρα επιπέδου 9/10.
Πως το αντιμετωπίζω?
Τι κάνω?
Μιλάμε για γυναικάρα!

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Naida έγραψε: ↑26 Αύγ 2021, 10:55Και να του απαντήσει "το δικό μου είναι πάντα έτσι και χωρίς εμβόλιο "Πρετεντέρης έγραψε: ↑26 Αύγ 2021, 10:53Πες της ότι το μεταλλαγμένο πέος σου έχει μακρύνει και χοντρυνει και όποτε βλέπει αντιεμβολιάστρια το τσιπακι δίνει εντολη για στύση πέτρα και πριαπισμό.Lugozzi έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 23:39Μιλώ στο messenger με αστέρι γυναικάρα επιπέδου 9/10.
Πως το αντιμετωπίζω?
Τι κάνω?
Μιλάμε για γυναικάρα!

Καλό!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!