Ζέστη και καυτά σορτσάκια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ζέστη και καυτά σορτσάκια
Στο σημείο αυτό θέλω να ρωτήσω αν η βερμούδα που φτάνει μέχρι λίγο κάτω από το γόνατο θεωρείται καραμπαμπισμός.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εξαρτάται το στυλ, δικέ μου.
Δείξε καμμία φώτο.
Δείξε καμμία φώτο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ενδεχομενως να ανηκει στον μπουμερισμο, αναλογως το στυλ και σε ολα τα υπολοιπα

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- hellegennes
Οτιδήποτε άλλο από t-shirt στην πόλη είναι unacceptable. Και τα σορτσάκια μας είναι το πολύ ένα κλικ πάνω από το γόνατο. Just sayin'.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Θα το σκεφτόταν αν υπήρχαν αντρικά προκλητικά ρούχα. Αλλά δεν υπάρχουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Eχω σταματησει να φοραω σορτς-βερμουδα οταν βγαινω εξω, εστω και για ψωνια. Με εξαιρεση οταν παω παραλια.
Μου φαινεται παιδικο
Επισης με ενοχλουν αισθητικα σε γυναικες πανω των 30, για τον ιδιο λογο. Οχι οτι δεν ειναι σεξυ καποιες φορες, αλλα μια γυναικα που πλησιαζει τα 40 με καυτο σορτσακι, δεν προκειται να την παρω σοβαρα.
Μου φαινεται παιδικο

Επισης με ενοχλουν αισθητικα σε γυναικες πανω των 30, για τον ιδιο λογο. Οχι οτι δεν ειναι σεξυ καποιες φορες, αλλα μια γυναικα που πλησιαζει τα 40 με καυτο σορτσακι, δεν προκειται να την παρω σοβαρα.
ετσι νομιζα κι εγω, απο τα 30 μεχρι τα 40 μου. μετα μπηκα σε mode "δε γαμιεται, οτιναναι με πατατες, σιγα μην κατσω να σκασω" και ξαναφορεσα κοντοβρακι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Οπως γουσταρεις τυπε μου

Απλα να ξερεις οτι αν ερθεις σε επαγγελματικη συναντηση με κοντοβρακι και κροκς, θα σε κοιταω με σηκωμενο φρυδι.

α, οχι. παντα ντυνομαι αναλογα με την περισταση, δε θα παω με το κοντοβρακι εκει που ολοι πανε γραβατωμενοι ας πουμε. αλλα θα αποφυγω στο μετρο του δυνατου καταστασεις στις οποιες θα πρεπει να παω ντυμενος σαν ανθρωπος αντι να ειμαι σα λεχριτης.Blackdog έγραψε: ↑10 Ιουν 2022, 17:34Οπως γουσταρεις τυπε μου
Απλα να ξερεις οτι αν ερθεις σε επαγγελματικη συναντηση με κοντοβρακι και κροκς, θα σε κοιταω με σηκωμενο φρυδι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Τύπε, αν είσαι πάνω από 25, έχεις πρόβλημα.hellegennes έγραψε: ↑10 Ιουν 2022, 15:32Οτιδήποτε άλλο από t-shirt στην πόλη είναι unacceptable. Και τα σορτσάκια μας είναι το πολύ ένα κλικ πάνω από το γόνατο. Just sayin'.
Μήπως φοράς και αυτά τα ξενέρωτα μπλουζάκια που γράφουν μια τυχαία πόλη των ΗΠΑ - ίσως και το πανεπιστήμιό της ή λιμάνι, μια τυχαία χρονολογία και την μάρκα της εταιρείας;
OKLAHOMA UNIVERSITY
est 1931
SUPER KLEIN
Βρήκα και την εικόνα που έψαχνα

Dein Herz, meine Gier
Εξαρταται την επαγγελματικη συναντηση. Τι ρολο εχει ο χ ανθρωπος που θα ειναι ντυμενος με σορτς και κροκς σε αυτη τη συναντηση.Blackdog έγραψε: ↑10 Ιουν 2022, 17:34Οπως γουσταρεις τυπε μου
Feindflug έγραψε: ↑10 Ιουν 2022, 19:13Τύπε, αν είσαι πάνω από 25, έχεις πρόβλημα.hellegennes έγραψε: ↑10 Ιουν 2022, 15:32Οτιδήποτε άλλο από t-shirt στην πόλη είναι unacceptable. Και τα σορτσάκια μας είναι το πολύ ένα κλικ πάνω από το γόνατο. Just sayin'.
Μήπως φοράς και αυτά τα ξενέρωτα μπλουζάκια που γράφουν μια τυχαία πόλη των ΗΠΑ - ίσως και το πανεπιστήμιό της ή λιμάνι, μια τυχαία χρονολογία και την μάρκα της εταιρείας;
OKLAHOMA UNIVERSITY
est 1931
SUPER KLEIN
Βρήκα και την εικόνα που έψαχνα

Φυσικά και υπάρχουν.hellegennes έγραψε: ↑10 Ιουν 2022, 15:37Θα το σκεφτόταν αν υπήρχαν αντρικά προκλητικά ρούχα. Αλλά δεν υπάρχουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καύσωνας διάρκειας μέχρι τις 25 Ιουλίου,ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο από τη ζέστη
από Mitharadir » 10 Ιούλ 2024, 15:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
10 Ιούλ 2024, 16:14
-