Που το ξέρεις ότι δεν έχουμε;
Αναστασία Γιούσεφ:Έχω πάει μόνο με 15 άνδρες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αναστασία Γιούσεφ:Έχω πάει μόνο με 15 άνδρες.
Βουτάνιο λέμε , το λέγαμε και συνειρμικά πήγαινε στη συμμαθήτρια

Αυτό λέω. Με τόση σιγουριά που μιλάτε για την σεξουαλική ζωή της σίγουρα έχετε άμεση γνώση. Δεν νομίζω να στηρίζεστε μόνο στην εικόνα της να βγάζετε συμπεράσματα. Αυτό θα ήταν χαζό. Το λιγότερο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μέχρι το δεκαπεντάνιο πάντως είναι ακόμα υγροί οι υδρογονάνθρακες, μετά γίνονται στερεοί. Κάποιο μυστικό μήνυμα θέλει να περάσει.Στύγιος έγραψε: ↑26 Σεπ 2022, 23:17Βουτάνιο λέμε , το λέγαμε και συνειρμικά πήγαινε στη συμμαθήτρια
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Έκανες και 4 παιδιά, έχεις και πρόβλημα με τα κόκαλα, έκανες και σπουδές ισοδύναμες με το υπερσυμπαν της Μάρβελ ( γιατί αν τις συγκρίνουμε με το σύμπαν του τολκιν οι σπουδές σου είναι πολύ κατωτερες και μας τα επρηξες.)
Υ.Γ έχεις και πίεση από ότι θυμάμαι. Ησύχασε μπας και ησυχάσουμε και εμεις
Να προσθέσουμε και την θητεία στην αεροπορία και την Τουρκάλα γκόμενα για ένα εξάμηνοGewponos90 έγραψε: ↑26 Σεπ 2022, 23:21Έκανες και 4 παιδιά, έχεις και πρόβλημα με τα κόκαλα, έκανες και σπουδές ισοδύναμες με το υπερσυμπαν της Μάρβελ ( γιατί αν τις συγκρίνουμε με το σύμπαν του τολκιν οι σπουδές σου είναι πολύ κατωτερες και μας τα επρηξες.)
Αφού υπάρχει κοινό που τα σκάει για να κουνάει το κορμί της, μπράβο που το κάνει.
Βίζιτες όλες τις έχουν βγάλει, αν είναι ή όχι μόνο οι θαμώνες γνωρίζουν.
Βίζιτες όλες τις έχουν βγάλει, αν είναι ή όχι μόνο οι θαμώνες γνωρίζουν.
-
nyxtovios έγραψε: ↑26 Σεπ 2022, 23:21Να προσθέσουμε και την θητεία στην αεροπορία και την Τουρκάλα γκόμενα για ένα εξάμηνοGewponos90 έγραψε: ↑26 Σεπ 2022, 23:21Έκανες και 4 παιδιά, έχεις και πρόβλημα με τα κόκαλα, έκανες και σπουδές ισοδύναμες με το υπερσυμπαν της Μάρβελ ( γιατί αν τις συγκρίνουμε με το σύμπαν του τολκιν οι σπουδές σου είναι πολύ κατωτερες και μας τα επρηξες.)
Είπα να μην μπω σε εθνικά θέματα.
Gewponos90 έγραψε: ↑26 Σεπ 2022, 23:21Έκανες και 4 παιδιά, έχεις και πρόβλημα με τα κόκαλα, έκανες και σπουδές ισοδύναμες με το υπερσυμπαν της Μάρβελ ( γιατί αν τις συγκρίνουμε με το σύμπαν του τολκιν οι σπουδές σου είναι πολύ κατωτερες και μας τα επρηξες.)

Όχι ,αφού μπορώ ,θα σας τα κάνω "μπαλόνια".
Έχω μόνο 1 λογαριασμό...
-
Και εγώ.Στύγιος έγραψε: ↑26 Σεπ 2022, 23:28Gewponos90 έγραψε: ↑26 Σεπ 2022, 23:21Έκανες και 4 παιδιά, έχεις και πρόβλημα με τα κόκαλα, έκανες και σπουδές ισοδύναμες με το υπερσυμπαν της Μάρβελ ( γιατί αν τις συγκρίνουμε με το σύμπαν του τολκιν οι σπουδές σου είναι πολύ κατωτερες και μας τα επρηξες.)
Όχι ,αφού μπορώ ,θα σας τα κάνω "μπαλόνια".
Έχω μόνο 1 λογαριασμό...

Το θέμα είναι ότι τον κώλο της δεν τον έχεις ακουμπήσει ποτέ. Ούτε πρόκειται. Οπότε τα συμπέρασμα σου είναι στη σφαίρα της φαντασίας σου και της νοοτροπίας σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θίχτηκε το φεμινιστικό σου; Μήπως την ειρωνεύονται και αδίκως, γιατί η πραγματική της επιθυμία ήταν να γίνει νευροχειρουργός αλλά δεν έγραψε καλά στο τέταρτο θέμα χημεία και δεν πέρασε;
- EKPLIKTIKOS
Σοβαρά τώρα, δεν έχω ιδέα ποια είναι αυτή. Εσείς όλοι που τη σχολιάζετε την ξέρετε; Είναι παρουσιαστρια στην τηλεόραση ή ινφλουενσερ ή τραγουδιστρια;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυναίκες vs Άνδρες
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 03 Μάιος 2023, 22:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 940 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
14 Μάιος 2023, 16:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Adidas: Η νέα καμπάνια για «γυναικεία» μαγιό με άνδρες μοντέλα
από Μαδουραίος » 18 Μάιος 2023, 20:57 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 668 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon