Ερώτηση προς άντρες: Έχετε φαντασιωθεί ποτέ ότι είστε γυναίκα και κάνετε λεσβιακά με άλλες γυναίκες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερώτηση προς άντρες: Έχετε φαντασιωθεί ποτέ ότι είστε γυναίκα και κάνετε λεσβιακά με άλλες γυναίκες;
Βαλε μια περούκα, σφηνωσε τον αναμεσα στα ποδια και βρες μια να κανετε πλακωτο. 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ερώτηση προς άντρες: Έχετε φαντασιωθεί ποτέ ότι είστε γυναίκα και κάνετε λεσβιακά με άλλες γυναίκες;
Μίλησέ μας για αυτό, ακούγεται ενδιαφέρον.
Σου συμβαίνει συχνά; Περίοδο έχεις;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ναι, αλλά φοραει το ταμπον απο πισωGherschaagk έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 20:13Μίλησέ μας για αυτό, ακούγεται ενδιαφέρον.

ΚρατιεμαιGherschaagk έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 20:53Δεν ήταν φαντασιώσεις. Ήταν όνειρα. Γυναίκες έβλεπα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 20:41Δηλ φαντασιωνες πως είσαι άνδρας και έκανες διαφορά με άλλον άνδρα;
Να σου πω τι έπαθα τις προάλλες.
Έπαθα υπερέκταση του αυχένα στον ύπνο μου. Σηκώθηκα τόσο πιασμένη που δεν μπορούσα να κουνήσω το κεφάλι προς καμία κατεύθυνση. Έχω νεύρα, είναι πρωί, δυσκολεύομαι να πιω καφέ. Πάω στο μπάνιο, ανοίγω το ντουλάπι, βγάζω τις σερβιέτες. Με κοιτάει ο καλός μου, με ρωτάει τι κάνω, του λέω, πονάω να φορέσω σερβιέτα. Γιατί μου λέει, σου ήρθε; Όχι του απαντάω, αλλά πονάω, θα μου έρθει. Στον αυχένα δεν πονάς; Εεεεε, ναι του λέω.
Κατάλαβες; Έχω συνδέσει τον σωματικό πόνο με την περίοδο. Δεν είναι περίεργο;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι εννοείς; Θέλεις να μας το εξηγήσεις λίγο;foscilis έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 20:19ΚρατιεμαιGherschaagk έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 20:53Δεν ήταν φαντασιώσεις. Ήταν όνειρα. Γυναίκες έβλεπα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 20:41
Δηλ φαντασιωνες πως είσαι άνδρας και έκανες διαφορά με άλλον άνδρα;
Να σου πω τι έπαθα τις προάλλες.
Έπαθα υπερέκταση του αυχένα στον ύπνο μου. Σηκώθηκα τόσο πιασμένη που δεν μπορούσα να κουνήσω το κεφάλι προς καμία κατεύθυνση. Έχω νεύρα, είναι πρωί, δυσκολεύομαι να πιω καφέ. Πάω στο μπάνιο, ανοίγω το ντουλάπι, βγάζω τις σερβιέτες. Με κοιτάει ο καλός μου, με ρωτάει τι κάνω, του λέω, πονάω να φορέσω σερβιέτα. Γιατί μου λέει, σου ήρθε; Όχι του απαντάω, αλλά πονάω, θα μου έρθει. Στον αυχένα δεν πονάς; Εεεεε, ναι του λέω.
Κατάλαβες; Έχω συνδέσει τον σωματικό πόνο με την περίοδο. Δεν είναι περίεργο;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είσαι βάρβαρος.panos291 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 20:15Ναι, αλλά φοραει το ταμπον απο πισωGherschaagk έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 20:13Μίλησέ μας για αυτό, ακούγεται ενδιαφέρον.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Το νήμα είναι για άνδρες όχι για νοικοκυρές.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θες έναν; Να σου βρούμε.
Κρατιεμαι να μην πω αληθειες που πονανε
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν είναι καλό να καταπιέζεσαι.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
klg έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 19:05Nice, οπότε να περιμένουμε σε λίγο thread από τον Έκτωρ για το έντονο γενικευμένο gender dysphoria που νιώθει.foscilis έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 19:03https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22005209/
Λέγεται αυτογυνοφιλια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ερωτηση προς γυναικες για σχεση
από GoBack » 08 Σεπ 2024, 14:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 16 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
14 Σεπ 2024, 09:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρειάζονται οι άντρες τις γυναίκες;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 18 Φεβ 2025, 11:23 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
18 Φεβ 2025, 17:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εικόνες γυναικών που κάνουν έρωτα με άλλες γυναίκες
από Ζενίθεδρος » 15 Αύγ 2024, 13:09 » σε Eικαστικές τέχνες - 2 Απαντήσεις
- 496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
15 Αύγ 2024, 13:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρειάζονται οι γυναίκες τους άντρες;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 18 Φεβ 2025, 11:23 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 23 Απαντήσεις
- 519 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
18 Φεβ 2025, 15:36
-