Δεν ξέρω κανέναν να θέλει να γυρνάει 12 ώρες με το μηχανάκι και να μοιράζει πίτσες επειδή το ευχαριστιεται. Γιατί ξέρεις γυναίκες κάνουν σεξ και επειδή τους αρέσει. Δεν είναι κάποιο βασανιστήριο. Όπως δεν πληρώνεις κάποιον να σου κάνει παρέα, έτσι εγώ δεν πληρώνω για να βάλω απλά το πουλί μου σε μια τρύπα. Αυτά είναι ανθρώπινες σχέσεις.έργο_μακέτο έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 11:02Με την ίδια λόγικη, κι ο ντελιβεράς δεν θα ήθελε να γυρνάει 12 ώρες τη μέρα με το μηχανάκι και να πηγαίνει πίτσες από το ενα σημείο στο άλλο αν δεν είχε ανάγκη το χρήμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 22:20ναι, πάλι δεν υπάρχει. απλά σε ανέχεται επειδή πληρώνεις. γι αυτό λέγεται οίκος ανοχής. προσωπικά αν η άλλη δεν φτιάχνεται με εμένα, δεν έχει νόημα. άλλωστε ως άνδρας, σε όργασμο έρχομαι πολύ εύκολα. μπορώ να καταλάβω περισσότερο μια γυναίκα να πληρώσει ένα άνδρα για να έρθει σε όργασμο, γιατί εκεί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και πολύπλοκα. εγώ βάζω μια τσόντα, την παίζω λίγο, τελειώνω, πάω για υπνο, καληνύχτα.
Μίσθωτη εργασία λέγεται στο καπιταλιστικό σύστημα που ζούμε.
Ποια είναι η γνώμη σας για τα μπουρδέλα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Ποια είναι η γνώμη σας για τα μπουρδέλα;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Και οι παντρεμένες αν ο άντρας τους είναι λίγο βλάκας και άνιωθος κάνουν μερικές φορές σεξ όταν έχουν πονοκέφαλο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 11:13Δεν ξέρω κανέναν να θέλει να γυρνάει 12 ώρες με το μηχανάκι και να μοιράζει πίτσες επειδή το ευχαριστιεται. Γιατί ξέρεις γυναίκες κάνουν σεξ και επειδή τους αρέσει. Δεν είναι κάποιο βασανιστήριο. Όπως δεν πληρώνεις κάποιον να σου κάνει παρέα, έτσι εγώ δεν πληρώνω για να βάλω απλά το πουλί μου σε μια τρύπα. Αυτά είναι ανθρώπινες σχέσεις.έργο_μακέτο έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 11:02Με την ίδια λόγικη, κι ο ντελιβεράς δεν θα ήθελε να γυρνάει 12 ώρες τη μέρα με το μηχανάκι και να πηγαίνει πίτσες από το ενα σημείο στο άλλο αν δεν είχε ανάγκη το χρήμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 22:20
ναι, πάλι δεν υπάρχει. απλά σε ανέχεται επειδή πληρώνεις. γι αυτό λέγεται οίκος ανοχής. προσωπικά αν η άλλη δεν φτιάχνεται με εμένα, δεν έχει νόημα. άλλωστε ως άνδρας, σε όργασμο έρχομαι πολύ εύκολα. μπορώ να καταλάβω περισσότερο μια γυναίκα να πληρώσει ένα άνδρα για να έρθει σε όργασμο, γιατί εκεί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και πολύπλοκα. εγώ βάζω μια τσόντα, την παίζω λίγο, τελειώνω, πάω για υπνο, καληνύχτα.
Ασε που τώρα με την ισότητα οι ελεύθερες επαγγελματίες του onlyfans θολώνουν αρκετά τα όρια αυτής της θεωρίας που μάλλον είναι ξεπερασμένη.
Αυτά όλα σε θεωρητικό επίπεδο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Γενικά οι περισσότεροι που μιλούν για τα κακώς κείμενα του πορνό και της πορνείας κρίνουν με βάση τα στάνταρτς των 80s - 90s.
Όχι ότι δεν υπάρχουν κακώς κείμενα βέβαια.
Όχι ότι δεν υπάρχουν κακώς κείμενα βέβαια.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Άντρα ακολασίας και διαφθοράς.. Είναι όνειδος για τον σύγχρονο πολιτισμό που υπάρχει ακόμα πορνεία.. Αλλά, αν δεν μπόρεσε ο χριστιανισμός να εξαλείψει την πορνεία, τότε δεν ξέρω ποιά δύναμη σε αυτόν τον κόσμο θα καταφέρει να το κάνει..
- έργο_μακέτο
Τα sex dolls θα καλύψουν τις ανάγκες πολλών που καταληήγουν στα μπουρδέλα.
Θα γίνονται όλο και πιο ρεαλιστικά. Όλο και πιο αδιάβροχα.
- Yes I have!
- Yes I have!
- έργο_μακέτο
Αν και νομίζω ότι η λύση είναι να εξαλλείψουμε τελείως τη σεξουαλική ορμή.
Να παράγουμε ανθρώπους μέσω γενετικής μηχανικής που δεν έχουν καμιά σεξουαλική επιθυμία.
Να παράγουμε ανθρώπους μέσω γενετικής μηχανικής που δεν έχουν καμιά σεξουαλική επιθυμία.
- Yes I have!
- Yes I have!
ο κομθουνισμος

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
τι εννοείς ερασιτεχνικά.... να την πληρώνεις αλλά να μην κολλάει ένσημα;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

οσες χρησιμοποιουν το σεξ για να πετυχουν οποιοδηποτε σκοποChilloutbuddy έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 11:33τι εννοείς ερασιτεχνικά.... να την πληρώνεις αλλά να μην κολλάει ένσημα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Αν βαριέται ο άλλος, απλά δεν κάνεις. Ανούσιο είναι κι εκεί. Αλλα πάλι δεν υπάρχει η πληρωμή. Δεν κρίνω όσες το κάνουν για επάγγελμα, απλά προσωπικά μου φαίνεται εντελώς αδιάφορο να πληρώσεις για κάτι που η ουσία του είναι πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις, πως η άλλη καβλωνει με Εσένα.AlienWay έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 11:23Και οι παντρεμένες αν ο άντρας τους είναι λίγο βλάκας και άνιωθος κάνουν μερικές φορές σεξ όταν έχουν πονοκέφαλο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 11:13Δεν ξέρω κανέναν να θέλει να γυρνάει 12 ώρες με το μηχανάκι και να μοιράζει πίτσες επειδή το ευχαριστιεται. Γιατί ξέρεις γυναίκες κάνουν σεξ και επειδή τους αρέσει. Δεν είναι κάποιο βασανιστήριο. Όπως δεν πληρώνεις κάποιον να σου κάνει παρέα, έτσι εγώ δεν πληρώνω για να βάλω απλά το πουλί μου σε μια τρύπα. Αυτά είναι ανθρώπινες σχέσεις.έργο_μακέτο έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 11:02
Με την ίδια λόγικη, κι ο ντελιβεράς δεν θα ήθελε να γυρνάει 12 ώρες τη μέρα με το μηχανάκι και να πηγαίνει πίτσες από το ενα σημείο στο άλλο αν δεν είχε ανάγκη το χρήμα.
Ασε που τώρα με την ισότητα οι ελεύθερες επαγγελματίες του onlyfans θολώνουν αρκετά τα όρια αυτής της θεωρίας που μάλλον είναι ξεπερασμένη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Εργασια σκετο λεγεται.έργο_μακέτο έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 11:02Με την ίδια λόγικη, κι ο ντελιβεράς δεν θα ήθελε να γυρνάει 12 ώρες τη μέρα με το μηχανάκι και να πηγαίνει πίτσες από το ενα σημείο στο άλλο αν δεν είχε ανάγκη το χρήμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 22:20ναι, πάλι δεν υπάρχει. απλά σε ανέχεται επειδή πληρώνεις. γι αυτό λέγεται οίκος ανοχής. προσωπικά αν η άλλη δεν φτιάχνεται με εμένα, δεν έχει νόημα. άλλωστε ως άνδρας, σε όργασμο έρχομαι πολύ εύκολα. μπορώ να καταλάβω περισσότερο μια γυναίκα να πληρώσει ένα άνδρα για να έρθει σε όργασμο, γιατί εκεί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και πολύπλοκα. εγώ βάζω μια τσόντα, την παίζω λίγο, τελειώνω, πάω για υπνο, καληνύχτα.
Και ο μπετατζης στην Σοβιετικη Ενωση σιγουρα προτιμουσε να πινει βοτκα με γκομενακια απο το να καθεται να καλουπωνει στο κρυο.
Μα πόσα τσακάλια έχει πια αυτό το φόρουμ, έχω μείνει άναυδη!
Είμαι υπέρ της ποινικής μεταχείρισης των πελατών, όπως στη Σουηδία..έργο_μακέτο έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 11:30Τα sex dolls θα καλύψουν τις ανάγκες πολλών που καταληήγουν στα μπουρδέλα.
Θα γίνονται όλο και πιο ρεαλιστικά. Όλο και πιο αδιάβροχα.
έργο_μακέτο έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 11:31Αν και νομίζω ότι η λύση είναι να εξαλλείψουμε τελείως τη σεξουαλική ορμή.

Αυτό θα ήταν το καλύτερο..
Η αφροδισιακή επίδραση του χρήματος στη γυναικεία ψυχοσύνθεση γίνεται εμφανής στα onlyfans και στις λοιπές υπηρεσίες με κάμερες, όπου όσο περισσότερο αυξάνονται οι "δωρεές" τόσο περισσότερα είναι διαθέσιμες οι ελεύθερες επαγγελματίες να κάνουν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 11:37Αν βαριέται ο άλλος, απλά δεν κάνεις. Ανούσιο είναι κι εκεί. Αλλα πάλι δεν υπάρχει η πληρωμή. Δεν κρίνω όσες το κάνουν για επάγγελμα, απλά προσωπικά μου φαίνεται εντελώς αδιάφορο να πληρώσεις για κάτι που η ουσία του είναι πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις, πως η άλλη καβλωνει με Εσένα.AlienWay έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 11:23Και οι παντρεμένες αν ο άντρας τους είναι λίγο βλάκας και άνιωθος κάνουν μερικές φορές σεξ όταν έχουν πονοκέφαλο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 11:13
Δεν ξέρω κανέναν να θέλει να γυρνάει 12 ώρες με το μηχανάκι και να μοιράζει πίτσες επειδή το ευχαριστιεται. Γιατί ξέρεις γυναίκες κάνουν σεξ και επειδή τους αρέσει. Δεν είναι κάποιο βασανιστήριο. Όπως δεν πληρώνεις κάποιον να σου κάνει παρέα, έτσι εγώ δεν πληρώνω για να βάλω απλά το πουλί μου σε μια τρύπα. Αυτά είναι ανθρώπινες σχέσεις.
Ως επάγγελμα, η πορνεία, είναι τόσο εκμετάλλευση όσο οποιοδήποτε σκληρό επάγγελμα. Απλώς πολλές φορές λειτουργεί ως βιτρίνα για τραφικινγκ, εμπόριο λευκής σαρκός κλπ, όπου εκεί τα πράγματα είναι σοβαρά γιατί έχουμε καταπάτηση των θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Δεν μιλάμε δηλαδή για μία τυπική εργασιακή εκμετάλλευση.
Σε καμία περίπτωση πάντως, δεν μπορούμε να γενικεύσουμε την καταπάτηση των θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων στο σύνολο των περιπτώσεων γιατί κάτι τέτοιο έρχεται σε αντίθεση με τα δεδομένα που έχουμε από την πραγματικότητα.
Στη χώρα μας ο θεσμός αυτός εμφανίζεται στις περισσότερες περιπτώσεις απαρχαιωμένος και παρακμιακός. Σε συνδυασμό με τις επαφές που έχουν οι νονοί της νύχτας με τα βαλκάνια και το πρώην ανατολικό μπλοκ, είναι ένας θεσμός ύποπτος για φαινόμενα τράφικινγκ και σκλαβιάς.
Η λύση κατά τη γνώμη μου είναι να γίνει αποκλειστικά ελεύθερο επάγγελμα όπως ήταν στην αρχαιότητα. Μόνη της η κάθε γυναίκα να αποφασίζει τι θέλει να κάνει. Αυτό σε πολλές περιπτώσεις συμβαίνει και τώρα (που είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι) ωστόσο υπάρχει η τραγική πιθανότητα να μη το έχουν επιλέξει, επομένως μπορεί να έχουμε καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων της.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν ξέρω. Φαντάζομαι εξαρτάται την περίπτωση.Αγις έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 11:34οσες χρησιμοποιουν το σεξ για να πετυχουν οποιοδηποτε σκοποChilloutbuddy έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 11:33τι εννοείς ερασιτεχνικά.... να την πληρώνεις αλλά να μην κολλάει ένσημα;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχω βίτσιο να παίρνω τα χαρτιά υγείας από studio - μπουρδέλα που πηγαίνω
από Μαδουραίος » 01 Φεβ 2025, 13:46 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
01 Φεβ 2025, 22:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια δάση προτιμούν οι αρκούδες και ποια οι λύκοι;
από Ourania-Rania » 17 Μαρ 2024, 10:11 » σε Ζώα & άνθρωπος - 7 Απαντήσεις
- 1435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
17 Μαρ 2024, 11:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γνώμη έχετε για τον Αθερίδη.
από έργο_μακέτο » 22 Ιουν 2023, 23:53 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 28 Απαντήσεις
- 1268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από gassim
23 Ιουν 2023, 21:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γνώμη έχετε για τον Σημιτη?
από George_V » 29 Ιουν 2023, 08:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 42 Απαντήσεις
- 1687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
29 Ιουν 2023, 20:38
-