southern έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 23:38τι λες ρε μαλακα; παίρνεις κανένα χαπάκι και μας το κρύβεις;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 23:15Κι εσύ άλλαξε το νικ σου. Εγώ μιλάω για φαντασιώσεις 12χρονες, ενώ εσύ θαυμάζεις όσους γαμανε τις αδερφές τους.
Έχετε κάνει σεξ με κοντινό συγγενή;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Έχετε κάνει σεξ με κοντινό συγγενή;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πιστεύω να γνωρίζεις ότι κάθε μονάδα του αύξοντος αριθμού στο ξαδελφομετρημα αντιστοιχεί σε 2 μονάδες βαθμού συγγένειας.plouf έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 23:35Τυπε μου ασφαλώς και θα αστειεύεσαι εγώ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΊΑ δεν θα τοΖενίθεδρος έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 22:39Στενός συγγενής η δεύτερη ξαδέλφη; Δηλαδή ποιούς θεωρείς μακρινούς σου συγγενείς, τους Μαόρι;
έκανα.
Ακόμα και μια δεύτερη ξαδέρφη μου που στα είκοσι ήταν ολοϊδια με την σούπερ
γκόμενα Ίνα Λαζόπουλου αν θυμάσαι από τα 90s το γεγονός ότι είναι δεύτερη
ξαδέρφη μου είναι εντελώς ντεκαβλέ για μένα λέμε.
Αν κάποια ήταν πεμπτη η εκτη ξαδέρφη μου ενδεχομένως αλλά και πάλι
με πολλές πολλές επιφυλάξεις.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Stepsis loves me
Μεγάλη Κιμυ Γκρανγκερ
Μεγάλη Κιμυ Γκρανγκερ
-
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Aν δεν με απατα η μνημη μου εσυ εχεις δηλωσει οτι εχεις σπουδασει ιατρικη και εισαι ακτινολογος.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 23:54Πιστεύω να γνωρίζεις ότι κάθε μονάδα του αύξοντος αριθμού στο ξαδελφομετρημα αντιστοιχεί σε 2 μονάδες βαθμού συγγένειας.plouf έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 23:35Τυπε μου ασφαλώς και θα αστειεύεσαι εγώ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΊΑ δεν θα τοΖενίθεδρος έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 22:39Στενός συγγενής η δεύτερη ξαδέλφη; Δηλαδή ποιούς θεωρείς μακρινούς σου συγγενείς, τους Μαόρι;
έκανα.
Ακόμα και μια δεύτερη ξαδέρφη μου που στα είκοσι ήταν ολοϊδια με την σούπερ
γκόμενα Ίνα Λαζόπουλου αν θυμάσαι από τα 90s το γεγονός ότι είναι δεύτερη
ξαδέρφη μου είναι εντελώς ντεκαβλέ για μένα λέμε.
Αν κάποια ήταν πεμπτη η εκτη ξαδέρφη μου ενδεχομένως αλλά και πάλι
με πολλές πολλές επιφυλάξεις.
Με βαση την βιολογια μπορει να μην λογιζομαστε ως κοντινοι συγγενεις αλλα οπως και να 'χει με την δικια
μου λογικη μου προκαλει τρελο κριντζαρισμα και οχι στην οικογενεια μου δεν ειμαστε ουτε βασιβουζουκοι ουτε
χριστιανοταλιμπαν με τα κερια και τα λιβανηστηρια.
Με δύο δεύτερες ξαδέλφες μου είχα καύλες. Και τις δύο τις συναντούσα στις καλοκαιρινές μου διακοπές στο χωριό μου στην εφηβεία μου. Για τη μία, που ήταν ένα χρόνο μικρότερή μου (ας την πούμε "Χριστίνα"), είχα μόνο καύλες. Για την άλλη, που ήταν αρκετά χρόνια μεγαλύτερή μου, δεν ξέρω πόσα ακριβώς (ας την πούμε "Σοφία"), είχα και ρομαντικά αισθήματα.foscilis έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 23:17εμένα οι πέντε δεύτερες ξαδέρφες μου άθροιζαν άνετα 460 κιλά πριν καν πάνε Γυμνάσιο. Από περιέργεια έψαξα μία μόλις τώρα στο Facebook, είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη και έχει παιδί 7 χρονών με έναν τύπο που μοιάζει με εξηντάρης μεθύστακας μισό γεωργιανός μισό ανδραβίδιος και μισό βατράχι-βούβαλος, τα καλά νέα για την ίδια είναι ότι έχει αδυνατίσει, τα κακά ότι στη φωτογραφία έχει ίδιο ύψος με το 7χρονο, βασικά μου φαίνεται απίστευτο ότι ο παππούς μου και η γιαγιά της είχαν 50% κοινό DNA, θα το δεχόμουν για εξι-εφτά εκατομμύρια γενιές πριν αλλά 2 μοιάζει εντυπωσιακά λίγο για τόσο αποκλίνουσα εξέλιξη.
Το καλοκαίρι μετά την πρώτη λυκείου, προσπάθησα να πηδήξω τη "Χριστίνα". Καθόμασταν οι δυο μας στον καναπέ, δεν ήταν κανείς στο σπίτι, η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο, και σε κάποια φάση ξάπλωσα, ελπίζοντας ότι θα έκανε το ίδιο και η "Χριστίνα". Εκείνη όμως μου φώναξε, "Εεε, πως την είδαμε;" Τότε εγώ ντράπηκα, ανασηκώθηκα, και ισχυρίστηκα πως αστειευόμουν. Ευτυχώς δεν το πολυψείρισε το θέμα η "Χριστίνα", αφού η συζήτησή μας συνεχίστηκε σαν να μην τρέχει τίποτα, και οι σχέσεις μας ήταν φυσιολογικές και για το υπόλοιπο καλοκαίρι.
Ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι μετά τη δευτέρα λυκείου, αποφάσισα να κάνω ερωτική εξομολόγηση στην άλλη μου ξαδέλφη, τη "Σοφία". Πήγα λοιπόν εγώ, το 16χρονο, εκεί που άραζε η 20+ χρονών ξαδέλφη μου με τους συνομήλικους φίλους της και της λέω, "Σοφία, είμαι ερωτευμένος μαζί σου." Αυτή να έχει μείνει παγωτό, όλη η παρέα της να έχει βάλει τα γέλια. Τελικά μου είπε, "Ας το αφήσουμε καλύτερα."
Μετά από κείνη τη χρονιά, δεν ξαναπήγα στο χωριό μου, και δεν ξαναείδα καμία απ'τις δυο τους.
Τη "Χριστίνα" την έχω βρει στο Facebook. Σε πολλές φωτογραφίες είναι μ'έναν τύπο, μάλλον ο δικός της.
Τη "Σοφία" δεν έχω τρόπο να τη βρω, γιατί δεν ξέρω το επίθετό της. Θα μπορούσα να το ζητήσω απο κάνα συγγενή μου, αλλά πως θα τη δικαιολογήσω αυτή την ερώτηση; Πάντως, απ'ότι άκουσα απ'τη μάνα μου, είναι παντρεμένη με παιδιά.
Φετο;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Έτσι ακριβώς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 23:05Οι ξάδερφες μας ήταν οι πρώτες μας καβλες, επειδή ερχομασταν κοντά με αυτές πρώτα, και αφού ειμασταν συγγενείς, υποτίθεται δεν υπήρχε τίποτα πονηρό. Οποίος πει όχι, είναι ψεύτης. Αλλά δεν έγινε κάτι, και καλώς. Μας έμεινε εκείνη η γλυκιά μυστηριακή προεφηβικη αδιέξοδη βασανιστική μεθυστική καβλα.
Πολλές φορές διαβάζω ποστ σου και αναρωτιέμαι τι στον πουτσο έγινες αριστερός,αφου έχεις μυαλό και αντίληψη.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Υδράργυρος
Δεν είμαι πελοπονήσιοςRe: Έχετε κάνει σεξ με κοντινό συγγενή;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Με κοντινό συγγενή δικό σου εννοείς αν έχουμε κάνει;
να σας ενημερωσω οτι οι περισσοτεροι εχετε κανει χωρις να το ξερετε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- EKPLIKTIKOS
Δεν έχω κάνει. Αλλά (unpopular opinion) αν μου άρεσε κάποια πρώτη ξαδέρφη κ της άρεσα κ γω εννοείται θα χωνομουν για λίγο σεξ. Παιδι δε θα έκανα αν και η πιθανότητα να γεννήσεις τέρας δεν είναι και τόσο μεγάλη ρεαλιστικά
-
Ναι και όχι μόνο με μια.
2ες ξαδέρφες.
1η με τίποτα ακόμη και αν μου κάθονταν.
2ες ξαδέρφες.
1η με τίποτα ακόμη και αν μου κάθονταν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φυλάκιση 3 ετών στον ιδεολογικό συγγενή του άδωνη Σαρκοζί
από Sol » 17 Μάιος 2023, 11:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
17 Μάιος 2023, 11:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
30 Ιαν 2025, 14:47
-