Η Ελλάδα είναι χριστιανικό κράτος, αυτή είναι η επίσημη θρησκεία και οφείλουμε να είμαστε ευπρεπείς τη συγκεκριμένη μέρα και να μην προκαλούμε, πιστεύουμε δεν πιστεύουμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 14:11Σε μια κηδεία, ένα χώρο λατρείας κλπ κάνουν κάτι συγκεκριμένο, δεν είναι το ίδιο με χώρους γενικής χρήσης όπως εδώ.
Είναι σα πας στο μετρό και να γκρινιάζεις αν δεις μίνι.
Έχετε κατορθώσει με ιερόδουλη - βίζιτα να την φτάσετε σε οργασμό;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχετε κατορθώσει με ιερόδουλη - βίζιτα να την φτάσετε σε οργασμό;
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- Μαδουραίος
Σιγά μην ζητήσουμε και την άποψη των χριστιανών
για το ποτέ που και τι θα ποσταρουμε.Δημοκρατία θεωρητικά έχουμε στο Κουλισταν και μπορούμε να εκφράσουμε ελεύθερα.Ας θρηνήσουν όπως θέλουν τον φανταστικό φίλο τούς και ας αφήσουν τους υπόλοιπους ήσυχους να κάνουν ότι θέλουν.
για το ποτέ που και τι θα ποσταρουμε.Δημοκρατία θεωρητικά έχουμε στο Κουλισταν και μπορούμε να εκφράσουμε ελεύθερα.Ας θρηνήσουν όπως θέλουν τον φανταστικό φίλο τούς και ας αφήσουν τους υπόλοιπους ήσυχους να κάνουν ότι θέλουν.
θα του φτιάξουμε τη διάθεση στις 29 Αυγούστου
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Μαδουραίος
Έχουν ξεφύγει οι χριστιανοταλιμπαν λέμε.ik_90 έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 14:14Η Ελλάδα είναι χριστιανικό κράτος, αυτή είναι η επίσημη θρησκεία και οφείλουμε να είμαστε ευπρεπείς τη συγκεκριμένη μέρα και να μην προκαλούμε, πιστεύουμε δεν πιστεύουμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 14:11Σε μια κηδεία, ένα χώρο λατρείας κλπ κάνουν κάτι συγκεκριμένο, δεν είναι το ίδιο με χώρους γενικής χρήσης όπως εδώ.
Δεν είμαι καν Χριστιανός. Το ίδιο θα έλεγα και για Μουσουλμάνο. Συγκατοικούσα με μουσουλμάνο σε εστίες όταν ήμουν φοιτητής και από σεβασμό για το Ραμαζάνι, δεν έτρωγα μπροστά του κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στοιχειώδης σεβασμός λέγεται.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
Έλα ρε συ.
Για να νοιώσεις θιγμένος από τα λεγόμενα κάποιου, θα πρέπει να τον υπολογίζεις έστω στο ελάχιστο.
Με αυτήν την έννοια, πιστεύω ότι μια κατηγορία... ασεβών, το μόνο που θίγει είναι η δική του συνομοταξία.
Αν δεν την σέβονται, είναι δικό τους πρόβλημα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Όλη η χώρα δηλαδή είναι ένας τεράστιος ναός;ik_90 έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 14:14Η Ελλάδα είναι χριστιανικό κράτος, αυτή είναι η επίσημη θρησκεία και οφείλουμε να είμαστε ευπρεπείς τη συγκεκριμένη μέρα και να μην προκαλούμε, πιστεύουμε δεν πιστεύουμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 14:11Σε μια κηδεία, ένα χώρο λατρείας κλπ κάνουν κάτι συγκεκριμένο, δεν είναι το ίδιο με χώρους γενικής χρήσης όπως εδώ.
Δεν είναι πλειοψηφική αυτή η άποψη και προφανώς δεν θα εφαρμοστεί.

Προχώρα και μη νοιάζεσαι, στηρίζω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαδουραίος
Μην ξεφεύγετε από το θέμα μας όμως
Είμαστε απολύτως εντός θέματος.
Χαλάρωσε κι απόλαυσε το.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι ένα πολύ καλό θέμα-αφορμή για να συζητήσουμε για το τεράστιο πρόβλημα της πορνείας και της εκμετάλλευσης των γυναικών, απλά ανοίχτηκε σε λάθος μέρα..
Πάντως μια στο Μεταξουργείο, όταν τη ρώτησα αν έχει ποτέ οργασμό με πελάτες, μου είπε ναι. Και δε βλέπω τι λόγο είχε να μου πει ψέματα.Μαδουραίος έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 12:04Και με ποιον τρόπο
Προσωπικά με βίζιτες που έχω περισσότερο χρόνο και άνεση τις οδηγώ σίγουρα σε οργασμό κυρίως με στοματικό έρωτα.
Εγω για ενα 6μηνο που ειχα χωρισει με ενα μεγαλο μου ερωτα, αδυνατουσα να συνδεθω συναισθηματικα με αλλη κοπελα και πηγαινα αποκλειστικα με βιζιτουδες και τακτικοτατα. Ουτε πριν, ουτε μετα ειχα αναγκη να καταφυγω σε τετοια λυση. Παντως με καποιες απο τις βιζιτουδες εγινε αξιοσημειωτα πραγματα και καποιες ηταν εξαιρετικες και σαν ανθρωποι. Μια φοιτητρια θα μπορουσα και να την ερωτευτω.
.
.
Κάποιος ας ξεκινήσει νήμα με hall of fame από σχόλια χρηστών και ας βάλει το συγκεκριμένο μέσα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 12:17Δεν έχω πάει ποτέ με ιερόδουλη. Έχω συνοδεύσει πολλούς φίλους σε μπουρδελα. Μόνο μία φορά έφερε ο ξάδερφος μια Ουκρανη σπίτι κ δεν κατάφερα καν να τη γαμησω γιατί δε μου σηκωνόταν, κατι που δε μου εχει συμβει ποτε με ραντομ γκομενες. Εχω γαμησει ό,τι μπορείς να φανταστεις btw. Δεν υπηρχε χοντρη και μπαζο που να μη γαμησω στην εφηβεια, οι φιλοι παντα με εκραζαν κ με κοροιδευαν κ τους ελεγα παντα "dem fat hoes need sum looooove too!", ειλικρινά νιωθω τωρα εκ των υστερων οτι εκανα λειτουργημα τοτε. Η ψυχούλα μου ξέρει πόσα λεφτά για ψυχολόγους γλίτωσα σε αυτές τις κοπέλες.
Δεν ξέρω κάτι πολύ απωθητικό μου έβγαινε πάντα στον πληρωμένο έρωτα. Όταν έκλεισα τα 18, οι φίλοι μου μου έκαναν δώρο μια επίσκεψη σε κλασικό στριπτιζαδικο της Συγγρού και μου πλήρωσαν έναν χορο. Θυμάμαι ακόμα ποσο άβολα ένιωθα όταν με καβάλησε μια ημίγυμνη μουναρα, παστωμενη και λαδωμένη. Με έπιασε μια αηδία.
Η μόνη που μου άρεσε ήταν μια μαύρη που είχα γνωρίσει έξω από στριπτιζαδικο. Την έλεγαν Ναόμι, και είχε βρετανική υπηκοότητα. Μου είπε ότι είχε και ένα παιδί, και καβαλαγε μπάρες για να προσφέρει μια πολύ καλή ζωή στο παιδί της. Ίσως γιατί τη γνώρισα σε πιο ανθρώπινο επίπεδο. Ήρθαμε πολύ κοντά, παραλίγο να τη γλωσσοφιλησω, σχεδόν την ερωτεύτηκα. Love moves in mysterious ways...
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
σιγά που τσιμπάμε, επισης ελεγα να γραψω πως αν τον πετυχω έξω θα τον πρηξω διοτι ειναι ασεβής αλλά μέρα που είναι λέω ας μην τρολάρω τόσο.southern έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 14:05το έγραψα πιο πάνω. παίζει μαζί σας και τσιμπάτεΑλιόσα έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 14:04ωραια μερα βρήκες να ανοιξεις τέτοιο θέμαΜαδουραίος έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 12:04Και με ποιον τρόπο
Προσωπικά με βίζιτες που έχω περισσότερο χρόνο και άνεση τις οδηγώ σίγουρα σε οργασμό κυρίως με στοματικό έρωτα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυνανισεστε νωρίτερα όταν σας περιμένει καυτή βραδιά με θεογκομενα ή βίζιτα;
από Μαδουραίος » 14 Σεπ 2023, 18:41 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 48 Απαντήσεις
- 2524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
03 Οκτ 2023, 07:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει κάποιο καλύτερο αίσθημα ή βίωμα από τον οργασμό;
από Antipnevma » 18 Οκτ 2024, 15:13 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 58 Απαντήσεις
- 1155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
22 Οκτ 2024, 13:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως πιστεύετε ότι θα τα πάτε φέτος στην πρόκληση "Νοέμβρης χωρίς οργασμό";
από Εκτωρ » 02 Νοέμ 2023, 10:36 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 621 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
02 Νοέμ 2023, 12:02
-