Προσκλητηριο γάμου Κασελακη-Ταιλερ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Προσκλητηριο γάμου Κασελακη-Ταιλερ
Αχαχαχα! Καλό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Το έκλεψα απο ένα βιβλίο του "Ελεύθερου διαιτητή" aka Λιμπρ Αρμπίτρ ο Γαλληγεννής.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ο,τι πιο σωστό και λογικό έχω διαβάσει μέσα σε έναν κυκεώνα τρολαρίσματος και ομοφοβίας.Fata_Morgana έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 21:59Πάντα η ένωση 2 ανθρώπων που υπάρχει αγάπη μεταξύ τους είναι ευχάριστο γεγονός.
-
Τεστ εγκυμοσύνης.
- Fata_Morgana
Εάν ο καθένας μας απλά κοιτούσε τη ζωή του και χαιρόταν με τη χαρά του άλλου και ας μην είναι μέσα στα δικα του πλαίσια, θα είχαμε περισσότερους ευτυχισμένους ανθρώπους.runner έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 16:32Ο,τι πιο σωστό και λογικό έχω διαβάσει μέσα σε έναν κυκεώνα τρολαρίσματος και ομοφοβίας.Fata_Morgana έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 21:59Πάντα η ένωση 2 ανθρώπων που υπάρχει αγάπη μεταξύ τους είναι ευχάριστο γεγονός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πατε στο γυμναστηριο του Ταιλερ?
από Στρακαστρουκας » 28 Σεπ 2024, 09:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
28 Σεπ 2024, 10:17
-
-
- 71 Απαντήσεις
- 2312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
30 Αύγ 2024, 17:12
-
- 0 Απαντήσεις
- 206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
04 Ιουν 2024, 20:24
-
-
Νέα δημοσίευση Χαιρέτα τον Κασελάκη που χάνεται ... !
από tanipteros » 14 Σεπ 2024, 21:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 700 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
15 Σεπ 2024, 13:16
-