Σε εμενα μια χαρα δουλεψε. ενα μηνα την κοπανησα κι απο τοτε τερμα οι μαλακιες. οπου κι αν πηγαινε, με οποιον, ηθελε να ερχομαι κι εγω, λες και ειμασταν σιαμαιοι ξερω γω. της λεγα πως πηγαινε οπου θες, εγω θελω να κατσω μεσα, δωστου γκρινια και μουτρα. οταν εισαι δεδομενος, την πουτσισες.Ερμής έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 13:46Δεν ειναι οτι δεν αρκεί, είναι οτι δεν ισχύει, δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Αν η άλλη/ος θέλει να γκρινιάξει, το έχει στο αίμα του δλδ, δε θα την/τον επηρεάσει τίποτα.Αγις έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 12:24Δεν αρκεί.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 11:59η γκρινια ερχεται με τη μονογαμια. όταν ξερει ο ενας για τον αλλον πως είναι δεδομενος, του πρηζει τα αρχιδια για τον παιρνει και κατανταει συνηθεια. αν ξερει πως μπορεις αν θες να ανοίξεις την πορτα και να μην σε ξαναδει, ξερει να μαζευεται.
Γκρίνια των γυναικών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Γκρίνια των γυναικών
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Athina_P είμαι από Μυτιλήνη. Η Αθήνα δε μ' άρεσε ποτέ.
SpoilerShow
Τέτοια παραληρηματική γυναικεία γκρίνια δεν έχω ξαναπετύχει σε γραπτή μορφή. Το σώζω προς μελέτη.
Όλο αυτό τι δουλειά έχει με την γκρίνια;Γραφικός έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 01:47Δύο αθρώποι είναι σε σχέση, ένας άνδρας και μια γυναίκα. Κάποια στιγμή λένε "ξέρεις κάτι αγάπη μου; αυτοκόλλητοι έχουμε γίνει, δεν είναι υγιές αυτό. Σήμερα ας βγούμε με τις παρέες μας ξεχωριστά".
Βγαίνει λοιπόν η γυναίκα με τις φιλενάδες της, περνάει καλά, κάποια στιγμή το διαλύουν. Στον δρόμο για το σπίτι, σε ένα μοναχικό στενό, βλέπει έναν που μόλις αποφυλακίστηκε μετά από καταδίκη για βιασμό. Γύρω δεν υπάρχει ψυχή. Αυτή δεν ξέρει πώς θ' αντιδράσει ο βιαστής, δεν θέλει να το ρισκάρει, πάει και χώνεται στην πρώτη πολυκατοικία που βλέπει ανοιχτή. Περιμένει να φύγει ο βιαστής, που αράζει έξω και πίνει το τσιγάρο του, και τρώει ένα τέταρτο. Όταν πια δεν τον βλέπει, βγαίνει δειλά, δεν είναι ακόμη σίγουρη ότι δεν είναι γύρω αυτός, και ενώ πηγαίνει περπατώντας γρήγορα (τα γαμημένα τα τακούνια την επιβραδύνουν) προς το σπίτι, ακούγεται ένα μηχανάκι με δυο μαντραχαλαίους από πίσω: "ψιτ, κούκλα! Ε, σου μιλάμε. Μωρή δεν μας ακούς; Άντε γαμήσου καργιόλα που δεν μας δίνεις και σημασία". Μέχρι να τελειώσει η φάση έχει πάει η ψυχή της στην Κούλουρη.
Βγαίνει κι ο άνδρας με τ' αλάνια (όλοι σπιτόγατοι νερντς είναι, αλλά έτσι αλληλοαποκαλούνται), περνάει καλά, κάποια στιγμή το διαλύουν. Στον δρόμο για το σπίτι, σε ένα μοναχικό στενό, βλέπει έναν που μόλις αποφυλακίστηκε μετά από καταδίκη για βιασμό. Γύρω δεν υπάρχει ψυχή. "Επ, Βαγγέλα, αποφυλακίστηκες; Εγώ σε ξέρω, είμαι σίγουρος πως δεν θα το έκανες ποτέ αυτό. Πολύ λυπήθηκα που καταδικάστηκες. Άντε, καλή ελευθερία. Χάρηκα που σε είδα." Περπατώντας προς το σπίτι ακούει πίσω του ένα μηχανάκι
-Ψιτ, καλέ κούκλε!
Είναι δύο γυναίκες και τον πειράζουν.
-Ω, αιθέριες υπάρξεις, ευχαριστώ που μου κάνατε την τιμή, αλλά είμαι δεσμευμένος. Χοχο.
Πάει στο σπίτι που μοιράζεται με την συμβία (αν και το διέλυσε με τους δικούς του αργότερα απ' ότι η κοπέλα του με τις φίλες της, φτάνει πρώτος γιατί δεν χρειάστηκε να καθυστερήσει πουθενά), ανοίγει το έξμποξ ώστε να τελειώσει τέλεια η μέρα και σκέφτεται "Ωραία ήταν η νύχτα. Βρέθηκα με τα παιδιά, είδα τον Βαγγέλα μετά από τόσο καιρό, με πείραξαν και τα κορίτσια. Να το ξανακάνουμε". Την ίδια ώρα η γυναίκα βάζει το κλειδί στην εξώπορτα και σκέφτεται "να έλειπε το γαμημένο". Έστω ότι ο άνδρας αν ήταν μόνος του δεν θα κατέληγε με τις κοπέλες (έτσι κι αλλιώς για να έχουν τόση άγνοια κινδύνου ώστε να πειράξουν έναν άνδρα σε έρημο δρόμο, μάλλον είναι ανήλικες). Ποιος πιστεύετε από τους δύο πως θα περνούσε καλύτερα το υπόλοιπο της βραδιάς αν ήταν σόλο;
Κύριοι: Οι γυναίκες είναι πιο γκρινιάρες, αλλά δεν είναι ότι γεννηθήκαν έτσι. Μπορεί να μην τους τύχουν όλα αυτά που περιέγραψα την ίδια βραδιά, αλλά τέτοιες ανασφάλειες και τέτοιοι κίνδυνοι τις κυνηγάνε από τότε που πετάν βυζιά. Αν αυτό σε κυνηγάει όλη σου την ζωή, γράφει στον χαρακτήρα σου. Κι εμείς στην θέση τους ίδιοι θα ήμασταν.
Κυρίες: Δικαιολογείστε να έχετε μια κάποια περισσότερη γκρίνια από εμάς, αλλά κρατήστε λίγο ρέγουλο. Αν το παρακάνετε, ο άνδρας του παραδείγματος, όσο συμπονετικός και να είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σκεφτεί "πόσο ωραία θα μπορούσε να είναι αυτή η νύχτα ρε γαμώ το αν δεν υπήρχε ΑΥΤΗ".

Η γυναίκα συνήθως γκρινιάζει όταν δεν είναι ικανοποιημένη από την σχέση της (πράγμα που μπορεί να αποφευχθεί αν είσαι μάγκας και το καταλάβεις και ρεγουλάρεις την κατάσταση) ή όταν είναι αρκετά πιο κυκλοθυμική από το φυσιολογικό (πράγμα που δεν αποφεύγεται. Την έπαθες μεγάλε).
the end
Δημιουργεί αρνητική ενέργεια μέσα σε έναν άνθρωπο που χρειάζεται να εξωτερικευτεί. Εσύ είσαι το ίδιο γκρινιάρης στο ρεπό σου και το ίδιο γκρινιάρης αν έχεις φάει δύο ώρες στην κίνηση μέχρι να πας στη δουλειά, κι άλλες δύο γυρίζοντας;
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μα γιατί δεν μπορεί να αποφευχθεί στην κυκλοθυμικότητα;
Αν είσαι μάγκας και την καταλάβεις κάνεις τους ανάλογους κύκλους

Δηλαδή πιστεύεις ότι η ανασφάλεια είναι λόγος γκρίνιας;
the end
Υπάρχουν και κάποια όρια, δεν γίνεται να χοροπηδάς συνέχεια σε ανισόρροπες καταστάσεις.don't speak έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 14:49Μα γιατί δεν μπορεί να αποφευχθεί στην κυκλοθυμικότητα;
the end
Άρα ανήκει στο πρώτο μέρος της απάντησης που σου έδωσα. Πρέπει να καλύψεις την ανασφάλειά της δίνοντάς της περισσότερα χρήματα να γυρίσει με ταξί.
the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με σκοπό τι; Να του τα σπάσουν μέχρι να τις παρατήσει για μια νεότερη και λιγότερο γκρινίαρα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Eθνικοκοινωνιστης
το ανικανοποιητο των γυναικων συνδεεται αμεσως με τα ενστικτα που αναζωπυρωνει ο καπιταλισμος σημερα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αν βγάζω περισσότερα απ' αυτή ναι, όπως θα θέλω αν βγάζει αυτή περισσότερα χρήματα να μου δώσει αν χρειαστώ ταξί. Αλλά και πάλι η ανασφάλεια δεν καταπολεμάται με αυτόν τον τρόπο, ξέρει ότι για να γυρίσει ασφαλής σπίτι πρέπει να πάρει ταξί, δεν είναι ελεύθερη να το κάνει με τα πόδια.
Ναι αλλά θα γλυτώσεις την γκρίνια στην προκειμένη περίπτωση που περιγράφεις. Πιες ένα ποτό λιγότερο εκείνο το βράδυ.Γραφικός έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 14:56Αν βγάζω περισσότερα απ' αυτή ναι, όπως θα θέλω αν βγάζει αυτή περισσότερα χρήματα να μου δώσει αν χρειαστώ ταξί. Αλλά και πάλι η ανασφάλεια δεν καταπολεμάται με αυτόν τον τρόπο, ξέρει ότι για να γυρίσει ασφαλής σπίτι πρέπει να πάρει ταξί, δεν είναι ελεύθερη να το κάνει με τα πόδια.
the end
OOkkkk... Παρασύρθηκα από τη λέξη πολυκατοικία στο αρχικό ποστ καθώς και από το γεγονός ότι πλέον υπάρχει λιγότερη ασφάλεια στην Αθήνα και αυτό το βλέπεις από το γεγονός ότι συγκεκριμένες ώρες και περιοχές δεν είναι κατάλληλες για να τις διασχίζει κάποιος ούτε αν είναι νέος άντρας πλέον.
Τα λεφτά λύνουν αρκετά θέματα και η έλλειψή τους, ειδικά αν έχεις συνηθίσει αλλιώς προσθέτει στη γκρίνια. Ουσιαστικά είναι στη βάση των διαζυγίων που έχω ακούσει τουλάχιστον με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Θα μου πεις είναι λογικό να χωρίζεις και να περιμένεις να ζεις καλύτερα με δύο εισοδήματα και δύο σπίτια αντί για ένα; Αλλά... όταν έχεις να κάνεις με δύο νορμάλ ανθρώπους του σήμερα, που ούτε χαρτοπαίζει κάποιος, ούτε μεθάει, ούτε γκομενίζει (χμ... οι περισσότεροι τουλάχιστον δεν γκομενίζουν με τρόπο πολύ έκδηλο)... τι μένει όταν αρχίσει η φαγούρα; Τα μικρά που γίνονται μεγάλα.
Τα λεφτά λύνουν αρκετά θέματα και η έλλειψή τους, ειδικά αν έχεις συνηθίσει αλλιώς προσθέτει στη γκρίνια. Ουσιαστικά είναι στη βάση των διαζυγίων που έχω ακούσει τουλάχιστον με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Θα μου πεις είναι λογικό να χωρίζεις και να περιμένεις να ζεις καλύτερα με δύο εισοδήματα και δύο σπίτια αντί για ένα; Αλλά... όταν έχεις να κάνεις με δύο νορμάλ ανθρώπους του σήμερα, που ούτε χαρτοπαίζει κάποιος, ούτε μεθάει, ούτε γκομενίζει (χμ... οι περισσότεροι τουλάχιστον δεν γκομενίζουν με τρόπο πολύ έκδηλο)... τι μένει όταν αρχίσει η φαγούρα; Τα μικρά που γίνονται μεγάλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γκρίνια και απαισιοδοξία από τον Σάκη Μουμτζη
από southern » 10 Ιουν 2024, 16:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 602 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
10 Ιουν 2024, 18:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όχι άλλη γκρίνια. Ας μιλήσουμε για τα θετικά της πολιτικής της ΝΔ
από Unique » 07 Ιουν 2023, 13:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
07 Ιουν 2023, 15:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν πολλη γκρινια δεν υπαρχει φετος το καλοκαιρι;
από Portia » 20 Ιούλ 2023, 16:42 » σε Κοινωνικά θέματα - 80 Απαντήσεις
- 1993 Προβολές
-