Όχι, δυστυχώς. Ήμουν σε άσχημη φάση. Βγηκαμε άλλες 2 ή 3 φορές, κ μετα με παρατησε, μαλλον επειδή δεν έκανα τίποτα

Μονο το πουλακι μου εσφιξα για παρτη της χοχο

Ίσως.hellegennes έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:39Δεν υπάρχει δουλειά που να κάνει καλύτερα μια γυναίκα από έναν άντρα.
Όχι δεν την λένε Άννα. Ίσως φταίει και το άκρως αισθησιακό περιβάλλον που παίζει μουσική από dead can dance. Άκρως καυλωτική. Της πρότεινα να αλλάξει κάποια στιγμή τη μουσική μήπως και επιδράσει αρνητικά στην σεξουαλική μου διάθεση. Πρότεινα κομμάτια από Καζαντζίδη και ρεμπέτικα.jason έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:33την αννα λες; 30 ευρώ θέλει να στον παίξειΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 10:28Εγώ έχω πρόβλημα με τη μέση και πηγαίνω σε μια φυσιοθεραπεύτρια κάθε Πέμπτη. Το μασάζ της είναι καταπληκτικό αλλά μου τρίβει πολύ τα κωλομέρια και που και που αγγίζει λίγο τους όρχεις μου. Δεν μπορώ να μην έχω στύση. Προσπαθώ να σκεφτώ ότι γαμάω ένα πτώμα ή μια κοντόχοντρη δασκάλα που είχα στο δημοτικό αλλά τίποτα δεν λειτουργεί. Φοβάμαι ότι το έχει καταλάβει ότι όποτε μου κάνει μασάζ μου σηκώνεται αλλά το άγγιγμα της έχει κάτι το τρομερά αισθησιακό και δεν μπορώ να το αποφύγω. Δοκίμασα να αυνανιστώ πριν την επίσκεψη αλλά ούτε αυτό βοηθάει.
Δεν θέλω να σταματήσω να πηγαίνω γιατί είναι πολύ καλή αλλά δεν θέλω να γίνω και ρεζίλι αν τελικά το πέος μου ορθωθεί κανονικά μπροστά της.
Περιέργως για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στη μέση φαίνεται ότι πρέπει να τριφτούν διεξοδικά τα κωλομέρια με πλέρια χρήση αρωματικού λαδιού. Τέλοσπαντων πάω να μελοποιήσω το υπερποίημα σου. Με δυσκολεύει.hellegennes έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:41Γιατί; Μασάζ στον προστάτη θα σου κάνει;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:27Αυτό θα ήταν μια εναλλακτική. Δεν θέλω όμως ούτε να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να συμβεί εάν μου σηκωνόταν την ώρα που μου κάνει μασάζ άντρας. Θα ήταν καταστροφικό και θα μου δημιουργούσε τεράστια ψυχολογικά τραύματα.
Σε εμένα θα λειτουργούσε αυτό με τον Καζαντζίδη, θα μου ζάρωνε σαν πατικωμένο πλαστοζυμαράκι. Αλλά μετά θα αισθανόμουν ναυτία.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:43Όχι δεν την λένε Άννα. Ίσως φταίει και το άκρως αισθησιακό περιβάλλον που παίζει μουσική από dead can dance. Άκρως καυλωτική. Της πρότεινα να αλλάξει κάποια στιγμή τη μουσική μήπως και επιδράσει αρνητικά στην σεξουαλική μου διάθεση. Πρότεινα κομμάτια από Καζαντζίδη και ρεμπέτικα.
Χαμογέλασε και μου είπε ότι αν θέλω να ακούσω Καζαντζίδη να πάω μια βόλτα απογευματάκι στην παραλία.
ζητα breaking the law, θα το πιάσειΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:43Όχι δεν την λένε Άννα. Ίσως φταίει και το άκρως αισθησιακό περιβάλλον που παίζει μουσική από dead can dance. Άκρως καυλωτική. Της πρότεινα να αλλάξει κάποια στιγμή τη μουσική μήπως και επιδράσει αρνητικά στην σεξουαλική μου διάθεση. Πρότεινα κομμάτια από Καζαντζίδη και ρεμπέτικα.jason έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:33την αννα λες; 30 ευρώ θέλει να στον παίξειΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 10:28Εγώ έχω πρόβλημα με τη μέση και πηγαίνω σε μια φυσιοθεραπεύτρια κάθε Πέμπτη. Το μασάζ της είναι καταπληκτικό αλλά μου τρίβει πολύ τα κωλομέρια και που και που αγγίζει λίγο τους όρχεις μου. Δεν μπορώ να μην έχω στύση. Προσπαθώ να σκεφτώ ότι γαμάω ένα πτώμα ή μια κοντόχοντρη δασκάλα που είχα στο δημοτικό αλλά τίποτα δεν λειτουργεί. Φοβάμαι ότι το έχει καταλάβει ότι όποτε μου κάνει μασάζ μου σηκώνεται αλλά το άγγιγμα της έχει κάτι το τρομερά αισθησιακό και δεν μπορώ να το αποφύγω. Δοκίμασα να αυνανιστώ πριν την επίσκεψη αλλά ούτε αυτό βοηθάει.
Δεν θέλω να σταματήσω να πηγαίνω γιατί είναι πολύ καλή αλλά δεν θέλω να γίνω και ρεζίλι αν τελικά το πέος μου ορθωθεί κανονικά μπροστά της.
Χαμογέλασε και μου είπε ότι αν θέλω να ακούσω Καζαντζίδη να πάω μια βόλτα απογευματάκι στην παραλία.
Αχ, μπράβο, ρε. Με έχει φάει η αγωνία τι θα συνθέσεις.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:45Περιέργως για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στη μέση φαίνεται ότι πρέπει να τριφτούν διεξοδικά τα κωλομέρια με πλέρια χρήση αρωματικού λαδιού. Τέλοσπαντων πάω να μελοποιήσω το υπερποίημα σου. Με δυσκολεύει.hellegennes έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:41Γιατί; Μασάζ στον προστάτη θα σου κάνει;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:27
Αυτό θα ήταν μια εναλλακτική. Δεν θέλω όμως ούτε να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να συμβεί εάν μου σηκωνόταν την ώρα που μου κάνει μασάζ άντρας. Θα ήταν καταστροφικό και θα μου δημιουργούσε τεράστια ψυχολογικά τραύματα.
Εγώ λέω να πας. Αν τύχει και σου σηκωθεί, αποδέξου τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό. Δεν είναι ντροπή. Μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:27Αυτό θα ήταν μια εναλλακτική. Δεν θέλω όμως ούτε να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να συμβεί εάν μου σηκωνόταν την ώρα που μου κάνει μασάζ άντρας. Θα ήταν καταστροφικό και θα μου δημιουργούσε τεράστια ψυχολογικά τραύματα.
Εχει οικογένεια σου λεει ο άνθρωπος. Μην πας σε άντρα, γιατι μπορεί να σου αρεσει. Αν ηθελες να γίνεις γκει, αυτό πριν κανεις οικογένεια, τωρα πέταξε το πουλάκι
βρεφονηπιοκομος.hellegennes έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:39Δεν υπάρχει δουλειά που να κάνει καλύτερα μια γυναίκα από έναν άντρα.
Έτσι είναι μάλλον.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:45Περιέργως για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στη μέση φαίνεται ότι πρέπει να τριφτούν διεξοδικά τα κωλομέρια με πλέρια χρήση αρωματικού λαδιού. Τέλοσπαντων πάω να μελοποιήσω το υπερποίημα σου. Με δυσκολεύει.hellegennes έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:41Γιατί; Μασάζ στον προστάτη θα σου κάνει;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:27
Αυτό θα ήταν μια εναλλακτική. Δεν θέλω όμως ούτε να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να συμβεί εάν μου σηκωνόταν την ώρα που μου κάνει μασάζ άντρας. Θα ήταν καταστροφικό και θα μου δημιουργούσε τεράστια ψυχολογικά τραύματα.
Τι σε γυναίκα πάει, τι σε άνδρα, στο χέρι του είναι να μείνει πιστός στη γυναίκα του.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 13:14Εχει οικογένεια σου λεει ο άνθρωπος. Μην πας σε άντρα, γιατι μπορεί να σου αρεσει. Αν ηθελες να γίνεις γκει, αυτό πριν κανεις οικογένεια, τωρα πέταξε το πουλάκι
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 13:12Γιατί δε σκέφτεστε παρτούζες; Τι μονογαμικά κολλήματα είναι αυτά; Τι έρωτες και μλκίες;
Το σεξ έίναι πρωτογόνο λασπώδης βουρκος χωρίς αισθήματα το ένα κορμί παλεύει με τάλλοBipsco έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 13:26Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 13:12Γιατί δε σκέφτεστε παρτούζες; Τι μονογαμικά κολλήματα είναι αυτά; Τι έρωτες και μλκίες;