Ποιά σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα έχετε κολλήσει;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποιά σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα έχετε κολλήσει;
Κανένα μεταδιδόμενο, αλλά έπαθα δύο φορές επιδυδιμιτιδα.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
blackpaint
Ουρολοιμωξη το λενε και μπορει να εισαι φορεας HPV χωρις εμφανη συμπτωματα
Παμε παρα κατω
Ουρολοιμωξη το λενε και μπορει να εισαι φορεας HPV χωρις εμφανη συμπτωματα
Παμε παρα κατω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 07 Δεκ 2018, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ο γκουγκλης μου λεει οτι δεν υπαρχει τεστ για hpv στους αντρες.Περιμενω μια εξηγηση.blackpaint έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 00:06Αυτο που ολο θες να κατουρησεις κι οταν κατουρας ειναι σα να κατουρας ξυραφια. Δεν θυμαμαι πως το λενε, ειναι το αντιστοιχο του κρυολογηματος στα σμν, πολυ κοινο και σε λιγες μερες αντιβιωσης περναει. Πρεπει να το εδωσα κι εγω με τη σειρα μου σε κανα δυο αλλες.
Με το HPV ειχα αγιο και δεν κολησα. Λεπτομερειες δε λεω, ειναι πολυ πιπερατες και θ αρχισει ο Αγις να ανεβαζει φωτο με σκυλια.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν έχω όρεξη να δω gayλικια
Προκαταβολή βίνδεο κ πες την πιπεράτη να ξαλαφρώσειςblackpaint έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 00:06Αυτο που ολο θες να κατουρησεις κι οταν κατουρας ειναι σα να κατουρας ξυραφια. Δεν θυμαμαι πως το λενε, ειναι το αντιστοιχο του κρυολογηματος στα σμν, πολυ κοινο και σε λιγες μερες αντιβιωσης περναει. Πρεπει να το εδωσα κι εγω με τη σειρα μου σε κανα δυο αλλες.
Με το HPV ειχα αγιο και δεν κολησα. Λεπτομερειες δε λεω, ειναι πολυ πιπερατες και θ αρχισει ο Αγις να ανεβαζει φωτο με σκυλια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Storytime...
Κάποτε είχα πάει στην λεωφόρο Αθηνών να ψαρέψω κανένα τραβελάκι...μετά από μερικές βόλτες, βρήκα ένα μπόμπα..του λέω πόσο θες για πίπα? Μου λέει 15 ευρω. Το φορτώνω στο αμάξι, και του λέω θέλω να σου πάρω και εγώ πίπα. Του παίρνω, και την επόμενη μέρα και για καμια βδομάδα με πονούσε ο λαιμός, αλλά όχι σαν τον πόνο που έχεις όταν είσαι άρρωστος, ήταν μια άλλη αίσθηση. Ευτυχώς πέρασε από μόνο του
Κάποτε είχα πάει στην λεωφόρο Αθηνών να ψαρέψω κανένα τραβελάκι...μετά από μερικές βόλτες, βρήκα ένα μπόμπα..του λέω πόσο θες για πίπα? Μου λέει 15 ευρω. Το φορτώνω στο αμάξι, και του λέω θέλω να σου πάρω και εγώ πίπα. Του παίρνω, και την επόμενη μέρα και για καμια βδομάδα με πονούσε ο λαιμός, αλλά όχι σαν τον πόνο που έχεις όταν είσαι άρρωστος, ήταν μια άλλη αίσθηση. Ευτυχώς πέρασε από μόνο του
- blackpaint
υπαρχει ομως εμβολιο HPV το gardasil
- Cecily Anne
Tι σχέση έχει η ουρολοίμωξη με τα ΣΜΝ; Κολλάς από μολυσμένο νερό μέχρι και απο απλυσιά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αρα υποθετω πεταχτηκε ο αγιος την καταλληλη στιγμη και σου κανε το εμβολιο
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Απ το ντιπθροατινγκ ηταν.Γαργαρες με χαμομηλι και μελι να κανεις.Souvlatzis έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 00:19Storytime...
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Μπα, δεν το είχε τόσο μεγάλο ώστε να φτάσει στο λαρύγγιGoBack έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 00:25Απ το ντιπθροατινγκ ηταν.Γαργαρες με χαμομηλι και μελι να κανεις.Souvlatzis έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 00:19Storytime...
- blackpaint
- blackpaint
η εκφραση του χιμπαντζη στο 0.30

Εχει βγει το νεο gardasil-9. Τρεις δοσεις, μια ανα τριμηνο.
Δεν διαβασες σωστα. Υπαρχει το πρωκτικο τεστ παπ για γυναικες και ανδρες.GoBack έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 00:13blackpaint έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 00:06Αυτο που ολο θες να κατουρησεις κι οταν κατουρας ειναι σα να κατουρας ξυραφια. Δεν θυμαμαι πως το λενε, ειναι το αντιστοιχο του κρυολογηματος στα σμν, πολυ κοινο και σε λιγες μερες αντιβιωσης περναει. Πρεπει να το εδωσα κι εγω με τη σειρα μου σε κανα δυο αλλες.
Ο γκουγκλης μου λεει οτι δεν υπαρχει τεστ για hpv στους αντρες.Περιμενω μια εξηγηση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1868 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια δάση προτιμούν οι αρκούδες και ποια οι λύκοι;
από Ourania-Rania » 17 Μαρ 2024, 10:11 » σε Ζώα & άνθρωπος - 7 Απαντήσεις
- 1429 Προβολές
-