ΜΙΛΦ στη γειτονιά μου - βοηθείστε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: ΜΙΛΦ στη γειτονιά μου - βοηθείστε
Φωτό της μιλφάρας (με θολο προσωπο, μην έχομε θέματα) or it did not happen. 

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
αρχικα πρεπει να μαθεις οικογενειακη κατασταση ... σιγα μη την ενδιαφερει το καμπριο αν ειναι παντρεμενη ... αλλα εργαλεια χρειαζεταιwooded glade έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 13:56Πως μπορώ να κάνω μία φάση με μία μιλφ στη γειτονιά μου ;
Μιλάμε για εργαλείο άρφα αλλά δεν με ξέρει - δεν την ξέρω.
Ήταν και άλλη μία η οποία έσκαγε κάτι χαμόγελα εις τα πέριξ και θα μπορούσα να της είχα πει "περάστε στο καμπριολέ" αλλά δεν το έκανα (έχει φύγει αυτή τώρα).
Αλλά η εν λόγω είναι σοβαρή - δεν σηκώνει καμπριολέ και τέτοια.
Άρα τι μπορεί να συμβουλέψει το πχόρουμ ;
Σκέφτομαι ότι αν ήμουνα ο Ρόμπερτ Κέννεντυ ή ο Ανδρέας Παπανδρέου θα το κανόνιζα το θέμα μέσω CIA. Κάτι θα σκαρφιζόντουσαν οι πράκτορες.
Αλλά δεν είμαι.
Υπάρχει κάποια συμβουλή ;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Καταρχήν γουντ δε μας είπες, είναι γκρουπ ν η γκόμενα; Όλγα Κεφαλογιάννη και πάνω;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Α μπράβο!
Οι γυναίκες είναι τριών κατηγοριών: της πολλής ευγένειας και των δώρων, του ρομαντισμού η του μάτσο στιλ.
Κάνε διερεύνηση της κατηγορίας της με τη σειρά που είπα και θα θριαμβεύσεις.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Fixed.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 15:23γουντεντ άστους μαλάκες ρε
χώσου άμεσα
μόνο έτσι θα μάθεις αν γουστάρει το μιλφάκι
σκέψου μόνο πόσο καλά θα περάσεις άμα τσιμπήσει
χώσου και πες μα τι έγινε
Ordem e Progresso.
- wooded glade
Στάνταρ όλα αυτά.nostromos έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 15:25αρχικα πρεπει να μαθεις οικογενειακη κατασταση ... σιγα μη την ενδιαφερει το καμπριο αν ειναι παντρεμενη ... αλλα εργαλεια χρειαζεταιwooded glade έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 13:56Πως μπορώ να κάνω μία φάση με μία μιλφ στη γειτονιά μου ;
Ήταν και άλλη μία η οποία έσκαγε κάτι χαμόγελα εις τα πέριξ και θα μπορούσα να της είχα πει "περάστε στο καμπριολέ" αλλά δεν το έκανα (έχει φύγει αυτή τώρα).
Σκέφτομαι ότι αν ήμουνα ο Ρόμπερτ Κέννεντυ ή ο Ανδρέας Παπανδρέου θα το κανόνιζα το θέμα μέσω CIA. Κάτι θα σκαρφιζόντουσαν οι πράκτορες.
Αλλά δεν είμαι.
Αλλά πες ότι έμαθα ή ότι δεν έμαθα.
Το θέμα μας είναι το action sequence.
Ας μας πει μετά "merci pour l' appreciation monsieur mais je suis marrie", εντάξει, μας το είπε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Να βοηθήσω την ομαλή ροή της συζήτησηςwooded glade έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 15:21άμα δεν παρακολουθάς πχόρουμ άστο.
εδώ γράφουμε όσοι παρακολουθούμε πχόρουμ.
''O Aγγελος Χαρίτος ήταν 55 ετών, παντρεμένος με ένα παιδί.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουντα Μέσα Ενημέρωσης στη Βενεζουέλα, ο Άγγελος Χαρίτος, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Altamira Suites.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο γυναίκες που τον συνόδευαν δήλωσαν πως αισθάνθηκε πόνο στον στήθος μετά από κατανάλωση αλκοόλ και πέθανε από εγκεφαλικό οίδημα μετά από καρδιακή προσβολή.''
https://www.protothema.gr/greece/articl ... enezouela/
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλά, βρε άνθρωπε, γειτόνισσα, δεν ξέρεις αν είναι παντρεμένη ή μόνη΄τς;
Ordem e Progresso.
- wooded glade
και τι είδους γειτονιά νομίζεις ότι είναι ;
το χωριό παρκ δη γαϊδάρ ;
* αλλά καλά ναι, η κατασκοπία ναι, χρησιμεύει
και πάλι όμως δεν είναι αυτό το θέμα μας
Δεν ξέρω, με τους γειτόνους, -Αμβούργο ζω- μιλάμε, ξέρω ποιά είναι αγκαζέ και ποιά σόλο. Αρχικά, αν τήνε δεις, συστήσου, δώσε visit card, και άσε να δούμε πώς θα πάει από μόνο του. Πες, χαίρετε, είμαστε γειτόνοι, από καιρό ήθελα να σας συστηθώ, έτσι, αφού βλεπόμαστε τακτικά. Να έχετε καλό απόγευμα. Τελείωσε.wooded glade έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 15:35και τι είδους γειτονιά νομίζεις ότι είναι ;
Ordem e Progresso.
Ωρες ωρες με κάνετε και απορω που ζειτεwooded glade έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 15:32Στάνταρ όλα αυτά.nostromos έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 15:25αρχικα πρεπει να μαθεις οικογενειακη κατασταση ... σιγα μη την ενδιαφερει το καμπριο αν ειναι παντρεμενη ... αλλα εργαλεια χρειαζεταιwooded glade έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 13:56Πως μπορώ να κάνω μία φάση με μία μιλφ στη γειτονιά μου ;
Αλλά δεν είμαι.
Ας μας πει μετά "merci pour l' appreciation monsieur mais je suis marrie", εντάξει, μας το είπε.
Γουντυ ακομα και γκομενα που μας την εχει πέσει μιας μορφης (η πολλων ) ''οχι '' θα το πετάξει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- wooded glade
Καλό σολάρισμα αυτό.Cavaliere έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 15:38Δεν ξέρω, με τους γειτόνους, -Αμβούργο ζω- μιλάμε, ξέρω ποιά είναι αγκαζέ και ποιά σόλο. Αρχικά, αν τήνε δεις, συστήσου, δώσε visit card, και άσε να δούμε πώς θα πάει από μόνο του. Πες, χαίρετε, είμαστε γειτόνοι, από καιρό ήθελα να σας συστηθώ, έτσι, αφού βλεπόμαστε τακτικά. Να έχετε καλό απόγευμα. Τελείωσε.wooded glade έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 15:35και τι είδους γειτονιά νομίζεις ότι είναι ;
Έχει μέλλον, αλλά θέλει προσαρμογή στα παρ' ημίν νομίζω.
- wooded glade
Διόρθωσε τον σολοικισμό σου. Τι θες να πεις ;Αγις έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 15:39Ωρες ωρες με κάνετε και απορω που ζειτεwooded glade έγραψε: ↑05 Ιαν 2019, 15:32Στάνταρ όλα αυτά.
Γουντυ ακομα και γκομενα που μας την εχει πέσει μιας μορφης (η πολλων ) ''οχι '' θα το πετάξει.
- wooded glade
Αυτό που λέει ο cavaliere ταιριάζει απόλυτα για μία Γαλλίδα που βρήκα στην εξοχή.
Αλλά ήμουνα σχεδόν καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο για να γυρίσω.
Θα το φυλάξω για τις επόμενες διακοπές (πιθανόν να έρχεται κάθε φορά).
Αλλά ήμουνα σχεδόν καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο για να γυρίσω.
Θα το φυλάξω για τις επόμενες διακοπές (πιθανόν να έρχεται κάθε φορά).
'' Ηταν μαγκίτης αρχοντας και μες στο αλταμιρα / στην αγκαλια δυο καλλονων /τον δοξασε να σβησει άγια μοίρα.''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση νέα συμμαχία στη γειτονιά
από dna replication » 15 Απρ 2025, 22:25 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
18 Απρ 2025, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαστε η εξαίρεση στην γειτονιά μας
από Libre arbitre » 20 Φεβ 2024, 08:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 192 Απαντήσεις
- 3112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
21 Φεβ 2024, 12:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγρια επίθεση σε ανήλικο στη γειτονια μου
από Space_Passenger » 02 Δεκ 2024, 15:06 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
02 Δεκ 2024, 15:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Κάτω Τούμπα είναι μια γειτονιά συντηρητική, ομοφοβική, σεξιστική
από AlienWay » 01 Ιαν 2025, 16:41 » σε Eικαστικές τέχνες - 35 Απαντήσεις
- 1259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
03 Ιαν 2025, 21:00
-