Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από vantono » 14 Ιαν 2019, 22:57
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 22:52
Τώρα φοβάμαι να ρωτήσω τι γίνεται αν η άλλη βάζει δαγκώματα στο φιλί.

δόξα τω θεώ,ουτε αυτό ισχύει ευτυχως.

Naida έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 22:48
Δεν είπα ότι είναι ίδια τεχνική,αλίμονο

Αλλά διαπιστωμένα σου λέω ότι αν ο άλλος φιλάει καλά και σ' αρέσει πολύ, δε παίζει μην σ' ενθουσιάσει και σε αυτό το σημείο.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 22:47
Παίζει ρόλο Βαλαντόνο μου. Για αυτό και όσο πιο πολύ αργεί το πρώτο φιλί,τόσο αυξάνεται η λίμπιντο.Πόσο μάλλον αν τελικά αποδειχθεί ότι είναι ''το ιδανικό''.
τι να πω τότε ρε κορίτσα μου, μαλλον ειμαι τρανή εξαίρεση. Φιλάω σαν παραπληγικό καλαμάρι που μολις τη γλίτωσε φτηνα απο επίθεση σκυλόψαρου,αλλά στον αλλο τομέα ειμαι εξόχως περίτεχνο πτανάκι,απ οτι μου εχουν πει

-
Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
από Νταρνάκας » 14 Ιαν 2019, 23:01
vantono έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 22:57
τι να πω τότε ρε κορίτσα μου, μαλλον ειμαι τρανή εξαίρεση. Φιλάω σαν παραπληγικό καλαμάρι που μολις τη γλίτωσε φτηνα απο επίθεση σκυλόψαρου,αλλά στον αλλο τομέα ειμαι εξόχως περίτεχνο πτανάκι,απ οτι μου εχουν πει

Ποιος στο έχει πει; Ο Σουβλατζής;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 14 Ιαν 2019, 23:02
Νταρνάκας έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 23:01

Ποιος στο έχει πει; Ο Σουβλατζής;
όχι,αυτος ειναι πολύ αυστηρός κριτής.

-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 14 Ιαν 2019, 23:03
Tου άντρα που σε βάζει κάτω και σου αλλάζει τον αδόξαστο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 14 Ιαν 2019, 23:04
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 22:52
Τώρα φοβάμαι να ρωτήσω τι γίνεται αν η άλλη βάζει δαγκώματα στο φιλί.
Και τι πειράζει άμα δαγκωνει λιιιιγο; Πειράζει; Όχι δε πειράζει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 14 Ιαν 2019, 23:06

ας πούμε ότι με τις εκάστοτε κοπέλες σου υπήρχε ταύτιση σε αυτο το σημείο.(στο φιλί)
προσωπικά αν στο φιλί δεν ένιωθα ''ευχαριστημένη'' ,δεν απολάμβανα όλα τα υπόλοιπα ή τέλος πάντων κάτι από τα υπόλοιπα.
(✿ ♥‿♥)
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 14 Ιαν 2019, 23:07
Cecily Anne έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 23:03
Θα συμφωνήσω. Το βλέπεις αυτό, ρε παιδί μου έχεις χημεία, κάτι σε ηλεκτρισμό,σε μαγνητισμό, σε πιάνει μια αναστάτωση,μια φουντωση,μια φλόγα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 14 Ιαν 2019, 23:09
Naida έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 23:07
Θα συμφωνήσω. Το βλέπεις αυτό, ρε παιδί μου έχεις χημεία, κάτι σε ηλεκτρισμό,σε μαγνητισμό, σε πιάνει μια αναστάτωση,μια φουντωση,μια φλόγα.

Πίνω γάλα με βρώμη και διαβάζω για το εσωτερικό αυτί. Μη μας φτάχνς νυχτιάτικο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 14 Ιαν 2019, 23:11
Gherschaagk έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 21:36
Αυτές που τις εμπνέουν για σεχ.
Περιμενα μια τετοια απαντηση. Σε εμας τους αντρες αναμεσα σε δυο γυναικεια προσωπα που ειναι το ιδιο ομορφα, το ενα μπορει να μας προκαλει περισσοτερο για πεολειχια λογω καποιων χαρακτηριστικων του. Υποθετω οτι το ιδιο ισχυει για τις γυναικες και την αιδιολειχια. Μεχρι τωρα δεν εχει διαφωτιστει το θεμα.
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 14 Ιαν 2019, 23:12
Υδράργυρος έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 23:10
Cecily Anne έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 23:03

τι εγινε ρε παιδια; κοκκινιζουμε

Εκφράζω αρκετά μεγάλη μερίδα πιστεύω, κράτα σημειώσεις.

-
-
- 11 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
30 Νοέμ 2024, 19:55
-
-
- 66 Απαντήσεις
- 1388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
17 Φεβ 2025, 12:23
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
31 Μάιος 2023, 18:07
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 1481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
19 Μαρ 2024, 21:47
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.