Ποιός είναι ο σεξουαλικός σας προσανατολισμός; [Για άνδρες μόνο]
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Ποιός είναι ο σεξουαλικός σας προσανατολισμός; [Για άνδρες μόνο]
Θεωρώ το ερώτημα του Τοξοβολου πολύ καλά ορισμένο. Αυθόρμητη πηγαία, χωρίς συνειδητή κατόπιν σκέψης ή κοινωνικών αιτιών, έλξη.
Την ένσταση περί σεξουαλικών προτιμήσεων και πρακτικών δεν τη βρίσκω σωστή καθώς οι ομοφυλόφιλοι πολλές φορές για κοινωνικούς και άλλους λόγους αναγκάζονται σε σεξουαλικές συμπεριφορές πιθανόν διαφορετικές από αυτές της πηγαίας έλξης.
Την ένσταση περί σεξουαλικών προτιμήσεων και πρακτικών δεν τη βρίσκω σωστή καθώς οι ομοφυλόφιλοι πολλές φορές για κοινωνικούς και άλλους λόγους αναγκάζονται σε σεξουαλικές συμπεριφορές πιθανόν διαφορετικές από αυτές της πηγαίας έλξης.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
- Διαχειριστής
Επί του ερωτήματος ποτέ δεν έχω νιώσει έλξη, ούτε σεξουαλική, ούτε αισθηματική, για άτομα του φύλου μου. Αντιθέτως πολύ συχνά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου νιώθω έλξη για γυναίκες (να τώρα πριν λίγο που βγήκα είδα στο δρόμο ένα μωρό..
) 

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
- Διαχειριστής
Μια διευκρίνιση θα ήθελα στην επιλογή 2: "Έλκομαι σεξουαλικά ή συναισθηματικά ή ρομαντικά από άτομα του ίδιου φύλου".
Οι ομοφυλόφιλοι (άνδρες) αντιλαμβάνονται τους στρέιτ άνδρες ως του ίδιου φύλου ή διαφορετικού φύλου; Όχι τυπικά, ουσιαστικά.
Οι ομοφυλόφιλοι (άνδρες) αντιλαμβάνονται τους στρέιτ άνδρες ως του ίδιου φύλου ή διαφορετικού φύλου; Όχι τυπικά, ουσιαστικά.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- hellegennes
Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι τρανς να έχουν παρακρούσεις. Αντιλαμβάνονται τους στρέιτ άντρες σαν άτομα του ίδιου φύλου και το ίδιο αντιλαμβάνονται και τους γκέι άντρες. Γενικά αντιλαμβάνονται τους άντρες ως άντρες και τις γυναίκες ως γυναίκες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Διαχειριστής
Ίσως χρησιμοποίησα λάθος λέξη. «Αντιλαμβάνονται» ως προς την έλξη εννοώ, όχι ότι έχουν παρακρούσεις.
Για να το θέσω αλλιώς, είναι όπως εμείς ελκόμαστε σεξουαλικά από κάτι διαφορετικό (γυναίκα) αυτοί βιώνουν ότι έλκονται από κάτι διαφορετικό ή ότι έλκονται από το ίδιο που είναι αυτοί;
Για να το θέσω αλλιώς, είναι όπως εμείς ελκόμαστε σεξουαλικά από κάτι διαφορετικό (γυναίκα) αυτοί βιώνουν ότι έλκονται από κάτι διαφορετικό ή ότι έλκονται από το ίδιο που είναι αυτοί;
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- hellegennes
Τυπικά αυτό μπορεί να σου το απαντήσει μόνο ομοφυλόφιλος, αλλά πρακτικά η απάντηση είναι «έλκονται απ' αυτό που είναι οι ίδιοι». Είναι επίσης πιο συχνό να βλέπουν το ίδιο το σώμα τους ως ελκυστικό (εννοώ τα χαρακτηριστικά του, όχι την εκάστοτε κατάστασή του). Εξάλλου για να ένιωθαν ότι έλκονται από κάτι διαφορετικό απ' αυτό που είναι οι ίδιοι, θα έπρεπε να βλέπουν τον ίδιο τους τον εαυτό σαν κάτι διαφορετικό. Σαν κάτι διαφορετικό βλέπουν τις γυναίκες, από τις οποίες δεν έλκονται καθόλου. Που σημαίνει πως δεν θα νιώσουν τίποτα αν δούνε βυζιά, θα είναι σαν να βλέπουν μια οποιαδήποτε εικόνα (π.χ. ένα ελάφι) εκτός αν είναι bi.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
μηπως, λέω μήπως, δεν έχεις καταλάβει πως πράγματι οι άντρες σε συντριπτικό ποσοστό απλά έλκονται από γυναίκες;Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑03 Μαρ 2019, 13:23Πολύ αντρουά το πχώρουμ πάντως. Ακόμα να ψηφίσει κάποιος οτι έλκεται και από γυναίκες και από άνδρες και μόνο μια ψήφος από κάποιον που έλκεται από άνδρες.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Είμαι τόσο στρέιτ που δεν έχω καν biceps. Έχω straightceps.
- Υπερκουλτουριάρης
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγω και γυναικα να ημουν λεσβια θα ημουν.Δεν μπορω νιωσω ελξη για τους αντρηδοι πραγματικα απορω τι μας βρισκουν οι γυναικες.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Kι εγω αυτο πιστευω συντρολλε απλα μας θελουν για να τεκνοποιησουν οι καρχιες.

Γλήγορα μέσα, έχεις δουλειά, τι θα το κάνομε το πχώρουμ, μπάτε σκύλοι;
Σε έχουμε αφήσει πολύ χαλαρό τελευταία, θα σε πάρουν τα μυαλά αυτές οι κάρχιες εκεί έξω, να προσλάβουμε μια δικιά μας κάθε φορά που παίρνεις μπακ απ, κανείς απντέητ κτλ να έρχεται να βοηθάει, αλλά μέσα στο σπίτι, όχι έξω, άκου εκεί βγήκες έξω.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Zachary Zane: ένας σεξουαλικός υπεράνθρωπος
από Antipnevma » 18 Απρ 2024, 11:48 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
21 Απρ 2024, 20:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος, ποιος, ποιος του Κάρολου ο γιος ... !
από tanipteros » 24 Φεβ 2024, 19:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Φεβ 2024, 19:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μεχρι τις εκλογες, ποιος ζει, ποιος πεθαινει? πολλ
από πήζον bot » 15 Ιούλ 2024, 14:24 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
15 Ιούλ 2024, 14:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-