Όταν ο ένας θέλει το Α και ο άλλος όχι και δεν ταιριάζουν, χωρίζουν. Εγώ δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν τραβάει το δρόμο της; Σου φαίνεται να έχει σεξουαλική επιθυμία; Εμένα καθόλου. Άρα τί σχέση θέλει με αυτόν;Naida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:06Σε τι φέρεται μαλακίσμενα; που του κάνει στοματικό μάλλον εννοείς. Σωστά σε αυτό συμφωνώ. Να του δώσει 5 να έχει 10.Ασέβαστος έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:01το να πει αυτη "τερμα" δεν παιζει; εφοσον αυτη εχει το προβλημα. το να φερεται σαν μαλακισμενη, επειδη ειναι μαλακισμενη, δικαιολογειται, ενω οι ορμες οχι;
επισης, στον τιτλο λεει οτι τσιμπουκωνε παραπανω φορες απο οτι ηθελε. δηλαδη καποιοες φορες, ηθελε.
και περιμενουμε ο αλλος με daje level over 9000 να διαχωριζει ποτε στ αληθεια θελει και ποτε οχι.
Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Άσχετο, αλλά είχα μια συνάδελφο που έκανε στοματικό στον σύζυγό της με polybag. Ευρεσιτεχνίες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να γκουγκλάρω polybag ή όχι;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Υποχρεωτικά να τον ικανοποιησει μιας και δεν του κάθεται. Γιατί ο ρόλος της γυναικας είναι να ικανοποιεί τον άνδρα.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:03Μλκα μου τι διαβάζω;
Η κοπέλα είναι προβληματική, το λέει μόνη της και φταίει ο άλλος που εδώ και 6 μήνες περίπου τον έχει στο περίμενε και της ζητάει στοματικό μιας κι εκείνη δεν δίνει τίποτα. Κι όλο αυτό η άλλη το θεωρεί κακοποίηση γιατί έτσι κοιμήθηκε αντί για υγιή σεξουαλική επιθυμία.
Λυπάμαι το παλικάρι, δεν φτάνει που χάνει τον χρόνο του μαζί της, γυρνάνε οι άλλες και λένε πως την κακοποιεί σεξουαλικά. Τα ύστερα του κόσμου.
I say stupid when I see stupid.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Σακούλα τροφίμων.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
που δεν τον χωριζει.
αυτον τον ειπες μαλακα που δεν τη χωριζει, που δεν της λεει τερμα.
για τον ιδιο λογο, αυτη ειναι 10 φορες μαλακισμενη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
μα θελει να του κανει πιπες. λιγες φορες, οχι τοσο πολλες.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:08Όταν ο ένας θέλει το Α και ο άλλος όχι και δεν ταιριάζουν, χωρίζουν. Εγώ δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν τραβάει το δρόμο της; Σου φαίνεται να έχει σεξουαλική επιθυμία; Εμένα καθόλου. Άρα τί σχέση θέλει με αυτόν;Naida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:06Σε τι φέρεται μαλακίσμενα; που του κάνει στοματικό μάλλον εννοείς. Σωστά σε αυτό συμφωνώ. Να του δώσει 5 να έχει 10.Ασέβαστος έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:01
το να πει αυτη "τερμα" δεν παιζει; εφοσον αυτη εχει το προβλημα. το να φερεται σαν μαλακισμενη, επειδη ειναι μαλακισμενη, δικαιολογειται, ενω οι ορμες οχι;
επισης, στον τιτλο λεει οτι τσιμπουκωνε παραπανω φορες απο οτι ηθελε. δηλαδη καποιοες φορες, ηθελε.
και περιμενουμε ο αλλος με daje level over 9000 να διαχωριζει ποτε στ αληθεια θελει και ποτε οχι.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δεν ειχα κατεβει στο ποστ σου και το ειχα ηδη γκουγκλαρει

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Φταίει ο έρμος. Φταίει που δεν την χωρίζει. Που επειδή του έκανε κάποιες φορές στοματικό η άλλη κλαίει και νοιώθει βρώμικη και τον έβγαλε στην α-μπα για να της πουν 10 νοματαίοι πως την κακοποιεί σεξουαλικά.Naida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:11Υποχρεωτικά να τον ικανοποιησει μιας και δεν του κάθεται. Γιατί ο ρόλος της γυναικας είναι να ικανοποιεί τον άνδρα.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:03Μλκα μου τι διαβάζω;
Η κοπέλα είναι προβληματική, το λέει μόνη της και φταίει ο άλλος που εδώ και 6 μήνες περίπου τον έχει στο περίμενε και της ζητάει στοματικό μιας κι εκείνη δεν δίνει τίποτα. Κι όλο αυτό η άλλη το θεωρεί κακοποίηση γιατί έτσι κοιμήθηκε αντί για υγιή σεξουαλική επιθυμία.
Λυπάμαι το παλικάρι, δεν φτάνει που χάνει τον χρόνο του μαζί της, γυρνάνε οι άλλες και λένε πως την κακοποιεί σεξουαλικά. Τα ύστερα του κόσμου.
22 χρονών άνθρωπος. Σιμς λετζιτ.
Γκούγκλαρα αλλά δεν κατάλαβα.

Να μην του κατσει αλλα να τον παρατησει. Τι θελει απο αυτον?Naida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:11Υποχρεωτικά να τον ικανοποιησει μιας και δεν του κάθεται. Γιατί ο ρόλος της γυναικας είναι να ικανοποιεί τον άνδρα.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:03Μλκα μου τι διαβάζω;
Οχι οτι ο αλλος είναι καλύτερος δηλαδή μια που το ιδιο ισχύει και γι'αυτον.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν είχαν για προφυλακτικά και χρησιμοποιούσαν αυτό;

Ρε συ ο καθένας έχει τα Χ, ψ κολλήματα του. Δεν θέλει, δικαίωμα της. Του το λέει και το δέχεται. Τι γιατί είναι μαζί του; γιατί δέχτηκε από την αρχή να πάνε σιγά σιγά. Το θέμα είναι αυτός γιατί είναι μαζί της;Cecily Anne έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:08
Όταν ο ένας θέλει το Α και ο άλλος όχι και δεν ταιριάζουν, χωρίζουν. Εγώ δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν τραβάει το δρόμο της; Σου φαίνεται να έχει σεξουαλική επιθυμία; Εμένα καθόλου. Άρα τί σχέση θέλει με αυτόν;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ακριβώς φταίει που δεν την χωρίζει. Τέλος.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:15Φταίει ο έρμος. Φταίει που δεν την χωρίζει. Που επειδή του έκανε κάποιες φορές στοματικό η άλλη κλαίει και νοιώθει βρώμικη και τον έβγαλε στην α-μπα για να της πουν 10 νοματαίοι πως την κακοποιεί σεξουαλικά.Naida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:11Υποχρεωτικά να τον ικανοποιησει μιας και δεν του κάθεται. Γιατί ο ρόλος της γυναικας είναι να ικανοποιεί τον άνδρα.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:03Μλκα μου τι διαβάζω;
22 χρονών άνθρωπος. Σιμς λετζιτ.Γκούγκλαρα αλλά δεν κατάλαβα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Αυτή είναι μαζί του για ανεξήγητο λόγο. Αυτός είναι μαζί της, γιατί την θέλει.Naida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:20Ρε συ ο καθένας έχει τα Χ, ψ κολλήματα του. Δεν θέλει, δικαίωμα της. Του το λέει και το δέχεται. Τι γιατί είναι μαζί του; γιατί δέχτηκε από την αρχή να πάνε σιγά σιγά. Το θέμα είναι αυτός γιατί είναι μαζί της;Cecily Anne έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:08
Όταν ο ένας θέλει το Α και ο άλλος όχι και δεν ταιριάζουν, χωρίζουν. Εγώ δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν τραβάει το δρόμο της; Σου φαίνεται να έχει σεξουαλική επιθυμία; Εμένα καθόλου. Άρα τί σχέση θέλει με αυτόν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
18 Μαρ 2024, 23:19
-
- 35 Απαντήσεις
- 1114 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
30 Ιαν 2024, 14:08
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη – Έπιασε τον άντρα της να κάνει στοματικό στον ντελιβερά
από Scouser » 19 Απρ 2024, 21:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 2141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι παιρνεις με 1% παραπανω.
από Frappezitis » 20 Ιουν 2023, 07:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
25 Ιουν 2023, 17:20
-