LGBT News

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Ιουν 2023, 21:55

15 Ιουνίου 2023
Άγρια τρανσφοβική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας – «14 άτομα με χτυπούσαν με λύσσα»
Επίθεση με ρατσιστικό κίνητρο δέχτηκε στο Γκάζι η τρανς ακτιβίστρια Βανέσσα Βενέτη Κοττίκα.

Εικόνα

Άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων δέχτηκε η τρανς ακτιβίστρια Βανέσσα Βενέτη Κοττίκα.

Όπως ανέφερε η ίδια σε ανάρτησή της, δέχτηκε την τρανσφοβική επίθεση έξω από μαγαζί στο Γκαζί στο οποίο εργάζεται.

«Πείραζαν τον κόσμο που καθόταν έξω , έβριζαν,τραμπουκιζαν κλπ, πήγα λοιπόν και τους ζήτησα ευγενικά στην αρχή να φύγουν, έχει σημασία δε να πω ότι στην αρχή ήταν 4 άτομα, κουβέντα στη κουβέντα ο αρχηγός τους μου επιτέθηκε με σαφέστατα ρατσιστικά κίνητρα και μαζεύτηκαν ξαφνικά γύρω στα 13- 14 άτομα κι άρχισαν να με χτυπάνε με λύσσα» αναφέρει σε ανάρτησή της.

«Χτυπούσαν κι έφευγαν μέχρι που εξαφανίστηκαν προς τη πλευρά του βοτανικού και όσο κι αν προσπάθησαν φίλα που ήταν εκεί να με βοηθήσουν,δεν μπόρεσαν, δεν πρόλαβαν» καταγγέλλει.

Η ίδια κάλεσε, όπως αναφέρει, την αστυνομία και προέβη σε μήνυση στο τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

«Η μόνη λύση λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτά τα καθάρματα και με κάθε είδους κάθαρμα είναι η αστυνομία και η νομική οδός» αναφέρει η Βανέσσα Βενέτη Κοττίκα σε νέα ανάρτησή της.

https://www.in.gr/2023/06/15/life/lgbtq ... san-lyssa/

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Ιουν 2023, 22:04

16 Ιουνίου 2023
Νέα ομοφοβική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας«Γιατί είσαι π****ης»
«Μόλις τώρα περπατώντας Κεραμεικό μια παρέα αγοριών με πλησίασε και μου έριξε φάπα και μου είπε ''γιατι εισαι π0υ$ths''».

Εικόνα

Ομοφοβική επίθεση σε βάρος του καταγγέλλει μέσω ανάρτησής του στο Facebook το Sam Albatros, συγγραφέας του βιβλίου «Ελαττωματικό ΑΓΟΡΙ».

Συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη στις 15 Ιουνίου, μια ομάδα αγοριών στην περιοχή του Κεραμεικού, πλησίασε και χαστούκισε το συγγραφέα, λέγοντάς του «γιατί είσαι π..στης».

«Μόλις τώρα περπατώντας Κεραμεικό μια παρέα αγοριών με πλησίασε και μου έριξε φάπα και μου είπε »γιατι εισαι π0υ$ths». Δεν είπα τίποτα, συνέχισα το δρόμο μου & έφυγα, σκεπτόμενος όλες τις φίλες που μου έλεγαν ότι έφαγαν ξύλο στην περιοχή & εγώ ελεγα «μα καλα γίνονται τέτοια πράγματα κέντρο Αθήνας;». Κάθε χρόνο & χειρότερα στην Αθήνα» ανέφερε το θύμα της ομοφοβικής επίθεσης.

https://www.in.gr/2023/06/16/life/lgbtq ... eisai-pis/

16.06.2023
Η Ρωσία έβαλε τέλος στις εγχειρήσεις «αλλαγής φύλου» με ειδικό νομοσχέδιο: «Δεν μπορεί να γίνει γυναίκα ένας άντρας»
Σκληρές ποινές σε παιδόφιλους - Το Κρατικό Ψυχιατρείο αρμόδιο για τις γενετικές ανωμαλίες!

Εικόνα

Νομοσχέδιο το οποίο απαγορεύει την αλλαγή φύλου και παραπέμπει όσους θέλουν να το κάνουν στο ομοσπονδιακό κέντρου ψυχιατρικής που θα ασχολείται με την μελέτη της συμπεριφοράς των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ ψηφίστηκε στην ρωσική Δούμα (Κάτω Βουλή).

Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Κρατική Δούμα για την απαγόρευση «της αλλαγής φύλου», αποκλείει πλήρως την δυνατότητα διεμφυλικής μετάβασης με την βοήθεια χειρουργικών επεμβάσεων και απορρίπτει το να γίνει κάποιος τραβεστί και να απαιτεί να έχει τα δικαιώματα μιας γυναίκας!

Τέτοιες επεμβάσεις εάν το νομοσχέδιο ψηφισθεί , θα επιτρέπονται μόνο για «την θεραπεία γενετικών φυσιολογικών ανωμαλιών διαμόρφωσης φύλου στα παιδιά» και για αυτό θα απαιτείται αντίστοιχη απόφαση ιατρικής επιτροπής κρατικού ιδρύματος υγείας. Το νομοσχέδιο προτείνει επίσης να απαγορευθεί η νομική αλλαγή του γενετικού δείκτη.

Στις 14 Ιουνίου η Κρατική Δούμα ομόφωνα ψήφισε το νομοσχέδιο που απαγορεύει σε διεμφυλικά άτομα να αλλάξουν τα έγγραφα ταυτοποίησής τους και τις «ιατρικές επεμβάσεις».

Το εν λόγω νομοσχέδιο απαγορεύει στους γιατρούς να κάνουν αντίστοιχες εγχειρήσεις, με εξαίρεση εκείνες που σχετίζονται με την θεραπεία των «γενετικών φυσιολογικών ανωμαλιών».

Τον Δεκέμβριο του 2022 ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε νόμο που απαγορεύει την «προπαγάνδιση μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων, την παιδοφιλία και την αλλαγή φύλου».

Από το 2013 στην Ρωσία έχει απαγορευθεί η «προπαγάνδιση» μεταξύ των ανηλίκων, ενώ τώρα απαγορεύεται μεταξύ όλων των Ρώσων.

«Θέλω να επισημάνω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει εντολή του προέδρου για την δημιουργία στην βάση του ομοσπονδιακού κέντρου ψυχιατρικής πρόσθετου ινστιτούτου που δεν θα μελετάει μόνο αυτές, αλλά και μια σειρά κατευθύνσεις συμπεριφορών, μεταξύ των οποίων και την κοινωνική συμπεριφορά», δήλωσε ο ο υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκα, απαντώντας στον βουλευτή Ανατόλι Βάσερμαν, όταν ρώτησε αν το υπουργείο Υγείας μελετάει τις αντιλήψεις της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ για τους ρόλους των φύλων και την σεξουαλικότητα «σε αντιστοιχία με την πραγματικότητα».
https://www.pronews.gr/kosmos/v-poutin- ... on-loatki/

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 18 Ιουν 2023, 11:33

Πλέον οι πορείες των ΛΟΑΤΚΙ στις Η.Π.Α θα ξεκινούν στις εκκλησίες
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 18 Ιουν 2023, 19:56

17.06.2023
Μουσουλμάνοι κατά ΛΟΑΤΚΙ: «Αφήστε τα παιδιά μας ήσυχα»
Τι έγινε σε διαδήλωση στον Καναδά.

Εικόνα

Ο Ιούνιος έχει καθιερωθεί (άγνωστο πως) από κάποιους ως υποτιθέμενος μήνας των ομοφυλόφιλων και έτσι είναι συχνές οι συγκεντρώνεις τους με τις οποίες προπαγανδίσουν την σεξουαλική τους συμπεριφορά.

Αυτό προκαλεί συχνά πυκνά αντιδράσεις από τον υπόλοιπο πληθυσμό, καθώς θεωρεί τέτοιες εκδηλώσεις και ιδιαίτερα όταν σε αυτές παρίστανται παιδιά ως προσβλητικές, το λιγότερο.

Στον Καναδά σε μια τέτοια εκδήλωση αντέδρασαν οι μουσουλμάνοι που ζουν εκεί.

https://www.pronews.gr/koinonia/mousoul ... xa-vinteo/

06-17-2023
Γειτόνισσα κάνει παράπονο επειδή… δίχρονο κοριτσάκι φοράει ροζ ρούχα“Δεν της επιτρέπει να επιλέξει τo φύλο της”!!!!

Εικόνα

Μελλοντικά κάτι τέτοιο θα θεωρείται παιδική κακοποίηση;;; Θα μπορεί να καταγγελθεί από "ανήσυχους πολίτες" στις κοινωνικές υπηρεσίες;;;;

Σε video που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια γυναίκα φαίνεται να στέκεται στην είσοδο ενός σπιτιού και να μιλάει με έναν πατέρα, κάνοντας παράπονο για τα ρούχα του παιδιού του.

Ο πολύ αποκαλυπτικό διάλογος εξελίσσεται ως εξής:

Πατέρας:
“Δηλαδή, ήρθατε στο σπίτι μου να παραπονεθείτε ότι το μωρό μου φοράει ροζ ρούχα;;”

Γυναίκα: “Απλώς ρωτάω, ειλικρινά γιατί επιμένετε να ντύνετε στα ροζ και όχι άλλα χρώματα;“

Πατέρας: “Παραδοσιακά τα κορίτσια φορούν συχνά ροζ”

Γυναίκα: “Νομίζω ότι θα διαπιστώσετε ότι αυτό γινόταν παλιά. Δε νομίζω ότι γίνεται σήμερα. Νομίζω ότι μπορείτε να της φορέστε ότι χρώμα θέλετε τώρα (…)

Γυναίκα: Νομίζω ότι αυτό δεν της επιτρέπει να έχει ελευθερία για το τι φύλο θέλει να είναι”

Πατέρας: “Τι εννοείται ελευθερία;;; Είναι μωρό! Είναι δύο ετών! Τι σας νοιάζει;”

Γυναίκα: “Με νοιάζει, γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος έχει γίνει καλύτερος από τότε που έχουμε όλη αυτή τη ρευστότητα με τα φύλα (…) Εάν δεν θέλει να είναι κορίτσι όταν μεγαλώσει και θα θέλει (για παράδειγμα) να είναι τρανσέξουαλ ή διεμφυλική ή οτιδήποτε. Εσείς την ντύνετε με ροζ ρούχα και την μπερδεύετε…”

Δείτε τη συνέχεια του διαλόγου στο video που ακολουθεί:
https://www.el.gr/nea-taxh/geitonissa-k ... eidi-dich/

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Ιουν 2023, 19:04

06-19-2023
Θεία Λειτουργεία με τρανς άτομα!!!

Εικόνα

Δείτε...

Η Πρεσβυτεριανή Εκκλησία του Γολγοθά στο Σαν Φρανσίσκο πραγματοποίησε την πρώτη της ανάγνωση της Γραφής και την εκκλησιαστική λειτουργία με τρανς άτομα.

Σύμφωνα με τον αιδεσιμότατο Victor Floyd, δεν υποστηρίζουν όλοι την εκδήλωση, αλλά σκοπεύει να «παρουσιάσει μια διαφορετική οπτική» ενάντια στην στάση των περισσότερων εκκλησιών απέναντι στα τρανς και ΛΟΑΤΚΙ άτομα.

https://www.el.gr/thriskia/theia-leitoy ... oma-vinte/

06-19-2023
Καλιφόρνια: 18χρονη μηνύει νοσοκομείο για την αφαίρεση του στήθους της σε ηλικία 13 ετών καθώς οι γιατροί θεωρούσαν πως είναι αγόρι.
Οι κατηγορούμενοι προέβησαν σε «ιδεολογική και με γνώμονα το κέρδος ιατρική κακοποίηση» όταν της συνταγογράφησαν αναστολείς της εφηβείας και ορμόνες, προχωρώντας αργότερα σε διπλή μαστεκτομή.

Εικόνα

Ένα νοσοκομείο και γιατροί στην Καλιφόρνια αντιμετωπίζουν μια νέα αγωγή, επειδή αφαίρεσαν το στήθος ενός 13χρονου κοριτσιού, όταν εκείνη ισχυρίστηκε ότι ήταν αγόρι.

Οι κατηγορούμενοι προέβησαν σε «ιδεολογική και με γνώμονα το κέρδος ιατρική κακοποίηση» όταν της συνταγογράφησαν αναστολείς της εφηβείας και ορμόνες, προχωρώντας αργότερα σε διπλή μαστεκτομή, ανέφερε σε δήλωσή του ο Τσάρλς Λιμάντρι, ένας από τους δικηγόρους που εκπροσωπούν την ενάγουσα Λέιλα Τζέιν.
SpoilerShow
Η Τζέιν, σήμερα 18 ετών, επηρεάστηκε από ανθρώπους στο διαδίκτυο όταν ήταν μόλις 11 ετών και είπε στους γονείς της ότι ήταν αγόρι, με αποτέλεσμα να ζητήσουν ιατρική καθοδήγηση.

Ενώ τρεις γιατροί είπαν ότι η Τζέιν ήταν πολύ μικρή για ορμόνες αλλαγής φύλου, τελικά παραπέμφθηκε σε διάφορους άλλους γιατρούς που της συνταγογράφησαν αναστολείς της εφηβείας και ορμόνες. Μέσα σε έξι μήνες, αφαίρεσαν το στήθος της.

Οι ορμόνες και οι αναστολείς της εφηβείας χορηγήθηκαν με βάση μία και μόνη συνεδρία διάρκειας 75 λεπτών με τη Σουζάν Γουώτσον, ψυχολόγο, σύμφωνα με την αγωγή. Η Δρ Γουίνι Τονγκ, πλαστική χειρουργός, κατέληξε στο συμπέρασμα μετά από μια συνεδρία διάρκειας 30 λεπτών ότι η Τζέιν θα μπορούσε να αφαιρέσει το στήθος της.

«Οι εναγόμενοι δεν αμφισβήτησαν ούτε αναζήτησαν ούτε προσπάθησαν να κατανοήσουν τα ψυχολογικά γεγονότα που οδήγησαν τη Λέιλα στη λανθασμένη πεποίθηση ότι ήταν διεμφυλική ούτε αξιολόγησαν, εκτίμησαν ή αντιμετώπισαν την πολύπλευρη παρουσίαση των συνυπάρχοντων συμπτωμάτων της», αναφέρεται στη μήνυση.

«Αντιθέτως, οι εναγόμενοι υπέθεσαν ότι η Λέιλα, ένα δωδεκάχρονο συναισθηματικά ανήσυχο κορίτσι, ήξερε καλύτερα τι χρειαζόταν για να βελτιώσει την ψυχική της υγεία και της έδωσαν, μεταφορικά μιλώντας, το συνταγολόγιο. Δεν υπάρχει άλλος τομέας της ιατρικής όπου οι γιατροί θα αφαιρέσουν χειρουργικά ένα απολύτως υγιές μέρος του σώματος και θα προκαλέσουν σκόπιμα μια νοσηρή κατάσταση της υποφυσιακής δυσλειτουργίας του αδένα με βάση απλώς τις επιθυμίες του νεαρού έφηβου ασθενούς».

Η Ντορήν Σάμελσον, ψυχολόγος που δεν κατονομάζεται ως κατηγορούμενη, αντίθετα, είπε στην Τζέιν και στους γονείς της ότι δεν μπορούσε να λάβει αναστολείς της εφηβείας ή ορμόνες αλλαγής φύλου, λόγω παραγόντων όπως η ηλικία της.

Η Τζέιν, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Κέιλα Λόβνταλ [Kayla Lovdahl], έχει έκτοτε “απομεταβεί», δηλαδή επαναπροσδιορίζεται ως κορίτσι.

Αυτή τη στιγμή κάνει ψυχοθεραπεία για θέματα ψυχικής υγείας, όπως η διαταραχή κοινωνικού άγχους. Τέτοιου είδους θεραπεία θα έπρεπε να είχε προσφερθεί τότε αντί των δραστικών μέτρων που έλαβαν οι κατηγορούμενοι, αναφέρει η αγωγή, σημειώνοντας ότι, σύμφωνα με διάφορες μελέτες, οι νέοι που βιώνουν δυσφορία φύλου συχνά καταλήγουν να νιώθουν άνετα με το γενέθλιο φύλο τους.

Άλλες εργασίες έχουν διαπιστώσει ότι τα άτομα που υποβλήθηκαν σε χημικές ή χειρουργικές επεμβάσεις για τη «μετάβαση» αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας και υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών. Και ορισμένες χώρες έχουν περιορίσει τη χρήση των αναστολέων της εφηβείας σε ορισμένες περιστάσεις, λόγω έλλειψης κλινικών ερευνών για τη χρήση τους σε νέους που θέλουν να αλλάξουν φύλο.

Η έλλειψη θεραπείας και περιγραφής των πιθανών παρενεργειών από τη χειρουργική επέμβαση σημαίνει ότι οι γιατροί δεν παρείχαν στην Τζέιν τη δυνατότητα συνειδητής και ενήμερης συγκατάθεσης, σύμφωνα με την αγωγή. Αντ’ αυτού, οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι η δυσφορία δεν θα υποχωρούσε αν [η Τζέιν] δεν υποβαλλόταν στην επέμβαση.

Κάποια στιγμή, ένας φέρεται να είπε στους γονείς της: «Θα προτιμούσατε να έχετε έναν ζωντανό γιο ή μια νεκρή κόρη;»

Εικόνα
Η Λέιλα Τζέιν μετά την εγχείρησή της. ( ευγενική παραχώρηση του Dhillon Law Group)

«Κανείς – κανένας από τους γιατρούς μου – δεν προσπάθησε να με κάνει να νιώσω άνετα με το σώμα μου ή να με πείσει να σκεφτώ τα πράγματα διαφορετικά ή να μου κάνει ερωτήσεις- μόνο επιβεβαίωναν», δήλωσε η Τζέιν στην Epoch Times.

Η Τζέιν είπε ότι δεν αισθάνθηκε καλύτερα μετά την εγχείρησή της. Υπέστη νευρική βλάβη και άλλα προβλήματα. Λέει ότι είναι πιο ευτυχισμένη από τότε που έκανε την απομετάβαση.

«Ο νόμος λέει ότι τα παιδιά δεν είναι αρκετά ώριμα για να πάρουν σοβαρές αποφάσεις που μπορεί να έχουν μακροχρόνιες συνέπειες, όπως το να κάνουν τατουάζ, να οδηγούν με φίλους, να πίνουν αλκοόλ, να καπνίζουν τσιγάρα ή ακόμη και να ψηφίζουν», ανέφερε η Τζέιν σε δήλωσή της. «Γιατί, λοιπόν, είναι αποδεκτό για τα 13χρονα να αποφασίζουν να ακρωτηριάσουν το σώμα τους;»

Κατηγορούμενοι είναι τα νοσοκομεία Kaiser Foundation Hospitals και οι ιατρικοί όμιλοι Permanente, που ανήκουν αμφότερα στη μη κερδοσκοπική Kaiser Permanente, η Γουώτσον και οι γιατροί που εργάζονται ή συνδέονται με την Kaiser Permanente.

Η Kaiser Permanente και η Γουώτσον δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχολιασμό. Η αγωγή κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της πολιτείας της Καλιφόρνια.

Η Τζέιν ζητά αποζημίωση για τον πόνο και την ταλαιπωρία της, επιπλέον χρήματα για τα ιατρικά έξοδα καθώς και τα έξοδα της αγωγής.

«Η Kaiser (Κάιζερ) συνεχίζει να ασχολείται με την κομπογιαννίτικη πρακτική της υποβολής αθώων παιδιών σε μη αναστρέψιμη θεραπεία μίμησης φύλου, περιλαμβανομένων φαρμακευτικής αγωγής και χειρουργικής επέμβασης, χωρίς ενήμερη συγκατάθεση», ανέφερε σε δήλωσή του ο Χαρμήτ Ντίλον, διευθύνων σύμβουλος του Κέντρου για την Αμερικανική Ελευθερία, το οποίο εκπροσωπεί επίσης την Τζέιν.

«Οι ιατρικοί πάροχοι που είναι υπεύθυνοι για την περίπτωση της Λέιλα, μαζί με αμέτρητους άλλους, έχουν υποκαταστήσει τα ιατρικά αποδεκτά πρότυπα φροντίδας με την ιδεολογία της αφύπνισης (woke ideology), περιλαμβανομένων της εξαπάτησης και της χειραγώγησης ευάλωτων ασθενών και οικογενειών.

«Δεσμευόμαστε να τους καταστήσουμε υπεύθυνους για τη βλάβη που προκλήθηκε στη Λέιλα, και μαζί σκοπεύουμε να αποτρέψουμε σθεναρά την εργοστασιακή προσέγγιση της Κάιζερ που ακρωτηριάζει μόνιμα έναν άγνωστο αριθμό αμερικανών εφήβων, υποβάλλοντάς τα σε μια ζωή γεμάτη τραύματα, λύπη και ιατρικές συνέπειες.»

Παρόμοια αγωγή κατέθεσε στις αρχές του έτους η Χλόη Κόουλ [Chloe Cole], το στήθος της οποίας αφαιρέθηκε στην ηλικία των 15 ετών.
https://primenews.press/kalifornia-18ch ... inai-agori

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 21 Ιουν 2023, 21:21

06-21-2023
Το…μήνυμα Elon Musk προς τους LGBTQ.

Εικόνα

«Πείτε ευχαριστώ στα στρέιτ άτομα σήμερα για την ύπαρξή σας. Στρέιτ υπερηφάνεια».

Αυτό γράφει στην εικόνα που δημοσίευσε με νόημα ο Έλον Μασκ στο Twitter, στηλιτεύοντας τις πορείες υπερηφάνειας παγκοσμίως:

https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030 ... gbtq-foto/

Εικόνα
Εικόνα

21.06.2023
Τ.Σαμαράς: «Στην κηδεία μου θέλω όλο το ΚΚΕ και τον κ.Κουτσούμπα – Το τελευταίο μου βράδυ θα το ήθελα πολύ έξαλλο»
«Θα με κουβαλήσουν τεκνά και θα λένε “its amazing, its fantastic”»

Εικόνα

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων, μίλησε για το πως θα ήθελε το τελευταίο του βράδυ, αλλά και πως στην κηδεία του θα ήθελε όλο το ΚΚΕ και τον κ.Κουτσούμπα.

«Το τελευταίο μου βράδυ θα το ήθελα πολύ έξαλλο, ανάλογα και την ηλικία μου βέβαια. Δεν έχω σκεφτεί την κηδεία μου, τα έχω αναθέσει όλα στον Χάρη Σιανίδη.

Στην κηδεία μου θέλω όλο το ΚΚΕ και τον κύριο Κουτσούμπα. Μη μου λες για τεκνά, μου ανάβεις φωτιές…

Στην κηδεία μου θα βάλω Κριθαριώτη, Κωστέτσο και Ζούλια. Στην κηδεία μου θα με κουβαλήσουν τεκνά και θα λένε “its amazing, its fantastic”. Θα ήθελα λιτό τάφο», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Κλείνοντας, ο ίδιος είπε: «Η συνεργασία που θα ήθελα να θάψω είναι το Fab 5, ήταν κατάρα».
https://www.pronews.gr/lifestyle/t-sama ... y-eksallo/

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 22 Ιουν 2023, 21:18

21 Ιουνίου 2023
«Να προσέχεις πού πας π0υ$τρέλα» Νέα ομοτρανσφοβική επίθεση σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Εικόνα

Σε μια απίστευτη καταγγελία για ομοτρανσφοβική επίθεση σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη προχώρησε άτομο στα social media, το οποίο δέχτηκε αισχρά σχόλια άνευ λόγου και αιτίας.

Το περιστατικό αυτό ακολουθεί μια σειρά από ομοφοβικές και τρανσφοβικές επιθέσεις το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, για τις οποίες το ΣΥΔ εξέφρασε την ανησυχία του.

Εν μέσω μήνα Pride και σε προεκλογική περίοδο – όπου βλέπουμε ακροδεξιά μορφώματα να έρχονται πάλι στο πολιτικό προσκήνιο – τουλάχιστον τρία ομοτρανσφοβικά περιστατικά έχουν καταγγελθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με νέα καταγγελία ατόμου στο Facebook, άγνωστος άνδρας «άπλωσε στιγμιαία τον αγκώνα του και με χτύπησε στα πλευρά, προσποιούμενος πως εγώ έπεσα πάνω του. Στη συνέχεια, γυρίζει εμφανώς θυμωμένος και μου φωνάζει “να προσέχεις που πας, π0υ$τρέλα”. Αμέσως μετά σηκώθηκε και κατέβηκε από το όχημα».

«Οι ομοτρανσφοβικές επίθεσης στην Ελλάδα αυξάνονται διαρκώς, και καμιά μα καμία παρέμβαση δεν συμβαίνει, αναδεικνύοντας πως κανένα κράτος καμια εταιρία δεν είναι πραγματικά εδώ για εμάς» αναφέρει η καταγγελία του ατόμου.

Ολόκληρη η καταγγελία:
TW, ομοτρανσφοβική επίθεση.

Σήμερα το πρωί σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 15, ένας άντρας ηλικίας περίπου εξήντα ετών καθόταν στην αρχή του διαδρόμου, αριστερά από τη μεσαία είσοδο του λεωφορείου. Αφού ανέβηκα και καθώς περνούσα για να πάω στις πίσω θέσεις, άπλωσε στιγμιαία τον αγκώνα του και με χτύπησε στα πλευρά, προσποιουμενος πως εγώ έπεσα πάνω του. Γυρίζει στη συνέχεια εμφανώς θυμωμένος και μου φωνάζει «να προσέχεις που πας, π0υ$τρέλα». Αμέσως μετά σηκώθηκε και κατέβηκε από το όχημα.

Οι ομοτρανσφοβικές επίθεσης στην Ελλάδα αυξάνονται διαρκώς, και καμιά μα καμία παρέμβαση δεν συμβαίνει, αναδεικνύοντας πως κανένα κράτος καμια εταιρία δεν είναι πραγματικά εδώ για εμάς.

Επιλέγω όμως σήμερα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, να κατηγορήσω ευθέως όλα τα ακροδεξιά καρκινόματα της κοινωνίας, ειδικά αυτά που διεκδικούν θέση στην Ελληνική Βουλή, για την αναπαραγωγή κακοποιητικού λόγου και την υποκίνηση σε βία απέναντι μας. Τα κόμματα της Λατινοπουλου, του Μπογδάνου, του Τζήμερου, του Βελουπουλου, του Σορρα, η Νίκη και ακόμα και πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν ευθύνες για τις επίθεσης που δεχόμαστε τα queer και τρανς άτομα, και κάνεις ποτέ δεν τους επέδωσε ευθύνες. Αντιθέτως, κατεβαίνουν νόμιμα στις εκλογές, αναπαράγονται ανεμπόδιστα από όλα τα μίντια, αναρτούν πολύ προσβλητικές τοποθετήσεις στα social media, και η ελληνική δικαιοσύνη (αυτή που άφησε ελεύθερους τους δολοφόνους του Ζακ) επιλέγει να μας αφήσει απροστάτευτα.

Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα.
https://www.in.gr/2023/06/21/life/lgbtq ... tou-oasth/

Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 24 Ιουν 2023, 21:38

22 Ιουνίου 2023
ΛΟΑΤΚΙ+: Νέα βίαιη ομοφοβική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας «Σήκω και φύγε π***τη»

Εικόνα

Του είπε «σήκω και φύγε π***τη» και μετά σηκώθηκε το έφτυσε, το χτύπησε στα πλευρά με μπουνιά και το κλώτσησε.

Καταγγελία για ακόμα μια βίαιη ομοφοβική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το μεσημέρι της Τετάρτης, άντρας προέβη σε ομοφοβικά σχόλια σε βάρος ατόμου και της παρέας του, που βρίσκονταν σε καφέ πλησίον της πλατείας Βικτωρίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Όταν το άτομο αντέδρασε, ο δράστης του επιτέθηκε λεκτικά απαντώντας του «σήκω και φύγε π***τη» και μετά το έφτυσε, το χτύπησε στα πλευρά με μπουνιά και το κλώτσησε.

Το κείμενο της καταγγελίας:
Αυτός ο τυπάς σήμερα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι, άρχισε να γελάει στο πέρασμα ενός φίλου και να το σχολιάζει στους φίλους του. Όταν το φίλο δεν έφυγε και έκατσε εκεί και τον ρώτησε τι θέλει, ο τυπάς του είπε «σηκω και φύγε π***τη» και μετά σηκώθηκε το έφτυσε, το χτύπησε στα πλευρά με μπουνιά και το κλώτσησε. Κανένας από το μαγαζί δεν αντέδρασε στο περιστατικό, μόνο κάποιοι (μάλλον οι υπάλληλοι του μαγαζιού που βγήκαν να φωνάξουν ότι τους χαλάνε την εικόνα) κάλεσαν τους μπάτσους, οι μπάτσοι είπαν να είναι αγαπημένοι και ρώτησαν αν θελει να κάνει μήνυση και έφυγαν. Το περιστατικό έγινε πλατεία Βικτωρίας.
Χέρι που απλώνεται, θα κόβεται.

Πλήθος ομοφοβικών καταγγελιών.
Η νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ομοτρανσφοβικών επιθέσεων το τελευταίο διάστημα, οι οποίες όλο και πληθαίνουν.

Έχει προηγηθεί καταγγελία για ομοφορβικά σχόλια στον ΟΑΣΘ, όπου άτομο δέχτηκε ρατσιστικά σχόλια όπως «να προσέχεις που πας, π0υ$τρέλα».

Παρόμοια επίθεση δέχτηκε και το Sam Albatros, συγγραφέας του βιβλίου «Ελαττωματικό ΑΓΟΡΙ», όταν μια ομάδα αγοριών στην περιοχή του Κεραμεικού, πλησίασε και χαστούκισε το συγγραφέα, λέγοντάς του «γιατί είσαι π..στης».

Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά το ίδιο, «οι ομοτρανσφοβικές επίθεσης στην Ελλάδα αυξάνονται διαρκώς, και καμιά μα καμία παρέμβαση δεν συμβαίνει, αναδεικνύοντας πως κανένα κράτος καμια εταιρία δεν είναι πραγματικά εδώ για εμάς».

Ανησυχία για την αύξηση των ομοτρανσφοβικών επιθέσεων.
Το περιστατικό αυτό ακολουθεί μια σειρά από ομοφοβικές και τρανσφοβικές επιθέσεις το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, για τις οποίες το ΣΥΔ εξέφρασε την ανησυχία του.

Για το έτος 2022, το Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας, στην ετήσια Έκθεση του κατέγραψε συνολικά τριάντα οκτώ (38) περιστατικά επιθέσεων κατά ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, όπου δέκα εννέα (19) περιστατικά ήταν λόγω ταυτότητας φύλου, εννέα (9) λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και δέκα (10) περιστατικά λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου.

Το ΣΥΔ υπογραμμίζει «πως το τελευταίο διάστημα, οι αυξανόμενες τρανσφοβικές επιθέσεις συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν το ίδιο κοινωνικό φαινόμενο επισφάλειας των τρανς προσώπων που μας δείχνουν και τα αποτελέσματα της Έκθεσης, καθώς οι επιθέσεις γίνονται στη δημόσια σφαίρα, από έναν ή περισσότερους δράστες και σε χώρους που είναι είτε φιλικά προς ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, είτε αφορούν διοργανώσεις υποστήριξης των δικαιωμάτων τους όπως η πορεία φεστιβάλ Υπερηφάνειας (Pride)».
https://www.in.gr/2023/06/22/life/lgbtq ... -fyge-pti/

Εικόνα

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 25 Ιουν 2023, 14:22

με λίγα λόγια είσαι υπέρ του ξυλοδαρμού των πούστηδων απλά επειδή υπάρχουν αλλά το λες πούστικα κάτι που σηκώνει ξυλοδαρμό

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 25 Ιουν 2023, 18:44

24 Ιουνίου 2023
Thessaloniki Pride: Παρέλαση υπερηφάνειας στη Θεσσαλονίκη με κεντρικό σύνθημα «ανήκω σε μένα»
Το 11ο Thessaloniki Pride θέλει να αναδείξει το ζήτημα της αυτονομίας και της αυτοδιάθεσης του σώματος.

Εικόνα

Το Thessaloniki Pride επέστρεψε σήμερα (24/6) στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με κεντρικό σύνθημα «ανήκω σε μένα».

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και κορυφώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (24/6) με την πορεία υπερηφάνειας, η οποία ξεκίνησε από τη Νότια Πύλη της ΔΕΘ.

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς, μέλη οργανώσεων και συλλογικοτήτων κατέκλυσαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης κρατώντας πολύχρωμες σημαίες της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Άλλοι είχαν στο σώμα τους τα χρώματα του ουράνιου τόξου και άλλοι είχαν γράψει μηνύματα για την αγάπη, την αυτονομίας και την αυτοδιάθεση του σώματος. Το ρυθμό έδωσε η μπάντα Paranauê.

Εικόνα

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση: «Το 11ο Thessaloniki Pride θέλει να αναδείξει το ζήτημα της αυτονομίας και της αυτοδιάθεσης του σώματος. Καθημερινά δεχόμαστε παρατηρήσεις και σχόλια για το ντύσιμο, την έκφραση φύλου, την εμφάνιση, τα κιλά μας, για το τι φύλο είμαστε, για το αν θα πρέπει να κάνουμε σεξ ή οικογένεια και με ποια άτομα, για το αν και πώς θα επέμβουμε στο σώμα μας και πολλά άλλα. Ωστόσο αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι το σώμα μας μας ανήκει και ότι η τελική απόφαση για όλα όσα μας αφορούν είναι δικιά μας».

Εικόνα

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, έδωσε το «παρών» στο Pride Fair, που φιλοξενείται στη νότια πύλη της ΔΕΘ και σε σχετική δήλωσή του ανέφερε: «Το Pride παγκοσμίως είναι μια μορφή έκφρασης, μια ημέρα χαράς αλλά και υπενθύμισης πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ίσοι δίχως απολύτως κανένα στοιχείο προκατάληψης, δίωξης ή σχολιασμού. Η προσπάθεια που πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε είναι να προχωρούμε διαρκώς μπροστά, να σεβόμαστε και να μαθαίνουμε, διότι όσο κάποιος μαθαίνει εξελίσσεται και όσο εξελίσσεται γίνεται καλύτερος».

Εικόνα

Και πρόσθεσε: «Η λειτουργία μιας υγιούς κοινωνίας έχει να κάνει με την κατανόηση και αποδοχή των άλλων προς εμάς και τη δική μας κατανόηση και αποδοχή προς τους άλλους. Η πόλη της Θεσσαλονίκης -με το τόσο έντονο στοιχείο του πολιτισμού, της ποικιλομορφίας, του κοσμοπολιτισμού, που δημιούργησε τόσες και τόσες καινοτόμες ιδέες- δεν μπορεί παρά να συνεχίσει να είναι συμπεριληπτική, να προχωράει διαρκώς μπροστά και να κάνει όσο περισσότερο μπορεί τους ανθρώπους της να νιώθουν περήφανοι, ίσοι και ελεύθεροι. Καλό Pride!».

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

https://www.in.gr/2023/06/24/life/lgbtq ... ssaloniki/

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 25 Ιουν 2023, 18:50

24.06.2023
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια σε «παρέλαση» ομοφυλόφιλων – Νεαροί τους πέταξαν πέτρες.
Μετά την παρέμβαση της αστυνομίας οι ανήλικοι απομακρύνθηκαν και το επεισόδιο πήρε τέλος.

Εικόνα

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια του «Thessaloniki Pride» όταν η «παρέλαση» έφτασε κοντά στον Λευκό Πύργο, καθώς νεαροί πέταξαν πέτρες στους ομοφυλόφιλους.

Συγκεκριμένα στο ύψος του αγάλματος Βότση, κοντά στον Λευκό Πύργο, ομάδα νεαρών ατόμων, στην πλειονότητα τους ανήλικοι πέταξε πέτρες προς ένα από τα φορτηγά που συμμετείχαν στην παρέλαση, ενώ εξύβρισαν τους συμμετέχοντες.

Μετά την παρέμβαση της αστυνομίας οι ανήλικοι απομακρύνθηκαν και το επεισόδιο πήρε τέλος.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/t ... an-petres/

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 28 Ιουν 2023, 20:31

27/06/2023
Τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας προειδοποιούν: «Ερχόμαστε για τα παιδιά σας»
Πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα... Τι είναι και τι περιλαμβάνει η Trans Agenda και η σχέση της με την «θεωρία (woke) της αφύπνισης» - Αν επαναλαμβάνεις ένα ψέμα αρκετά συχνά, ο κόσμος θα το πιστέψει, και θα φτάσεις να το πιστέψεις και εσύ ο ίδιος...

Εικόνα

Άτομα από που συμμετείχαν στην ετήσια Πορεία Drag της Νέας Υόρκης την Παρασκευή προκάλεσαν οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας κυρίως ενός συνθήμτος που φώναζαν «είμαστε εδώ, είμαστε queer, ερχόμαστε για τα παιδιά σας»(we’re here, we’re queer, we’re coming for your children).

Το κλιπ έγινε viral, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από μια μέρα.

Πολλοί διαδικτυακοί πάντως χρήστες επεσήμαναν ότι το τραγούδι ήταν περισσότερο κάτι σαν αστείο ως απάντηση στις κατηγορίες της δεξιάς για παιδεραστία μεταξύ της κοινότητας. «Η πρόθεση είναι να προκαλέσουν», δηλώνουν κάποιο χρήστες, οι οποίοι εξέφρασαν παράλληλα την διαφωνία τους με το σύνθημα.

Οι διαδηλωτές περπάτησαν μέσα από το Tompkins Square Park στο East Village την Παρασκευή το βράδυ ως μέρος των εορτασμών του Μήνα Υπερηφάνειας της πόλης.

Το βίντεο της πορείας δείχνει ανθρώπους να γελούν και να τραγουδούν το σύνθημα ενώ άλλοι ακούγονται να φωνάζουν «είμαστε εδώ, είμαστε queer, δεν πάμε για ψώνια» (we’re here, we’re queer, we’re not going shopping).

Το επίμαχο άσμα εξόργισε τους συντηρητικούς, οι οποίοι καταδίκασαν τους διαδηλωτές καθώς το βίντεο διαδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αυτό το κίνημα ωθεί τους ανηλίκους να κάνουν μαστεκτομή και ευνουχισμό και τροφοδοτεί μια βιομηχανία ιατρικής κακοποίησης παιδιών πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων», έγραψε στο Twitter η βουλευτής Marjorie Taylor Greene (R-Ga.) ως απάντηση στο βίντεο.

«Περάστε τον νόμο για την προστασία των παιδιών για την αθωότητα. Αφήστε τα παιδιά να γίνουν παιδιά», πρόσθεσε, αναφερόμενη σε ένα νομοσχέδιο στο Κογκρέσο που θα καθιστούσε κακούργημα την παροχή φροντίδας που επιβεβαιώνει την αλλαγή φύλου σε έναν ανήλικο.

Η δικηγόρος Τζένα Έλις, η οποία ήταν για λίγο μέλος της νομικής ομάδας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, έγραψε στο Twitter: «Θυμάστε που στην αρχή λέγανε πως κάτι τέτοιο δεν θα το έκαναν ποτέ;»

«Αυτό μοιάζει σατανικό…» είπε ο συντηρητικός podcaster Graham Allen.

Εικόνα

«Δυστυχώς – αυτό θα συνεχίσει να καθορίζει την άποψη της ομοφυλοφιλικής κοινότητας που πάλεψε τόσο σκληρά για να γίνει αποδεκτή. Αυτό δεν γίνεται αποδεκτό», έγραψε ένας άλλος.

Είναι συγκλονιστικό. Όχι όμως κάτι καινούργιο. Τα τελευταία χρόνια, μια τέτοια ωμή, εξωφρενική ρητορική από την γκέι αριστερά έχει γίνει αρκετά διαδεδομένη.

Πριν από δύο χρόνια, μια ομάδα-χορωδία ομοφυλόφιλων ανδρών του Σαν Φρανσίσκο κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο 81 μέλη της τραγούδησαν ένα τραγούδι με το ρεφρέν να λέει: «Θα μετατρέψουμε τα παιδιά σας / Συμβαίνει σιγά-σιγά. / Ήσυχα και διακριτικά. / Μετά βίας θα το προσέξετε».

Ποικίλα σχόλια στα ΜΚΔ προκάλεσε και η πορεία στην Μινεάπολις των ΗΠΑ όπου δείχνει ένα άντρα να κάνει twerking μπροστά στο πλήθος του κόσμου συμπεριλαμβανομένων και ανήλικων.

Αντιδράσεις υπήρξαν και στην Λυών όπου κατά την διάρκεια πορείας Περηφάνειας ένας άνθρωπος κατέβασε την γαλλική σημαία με το πλήθος να επευφημεί.

Trans Agenda: Τι είναι και τι περιλαμβάνει.

. -Αποπληθυσμός.
. -Τρανσουμανισμός.
. -Αποδυνάμωση των ανδρών.
. -Καταστροφή των οικογενειών.
. -Εξόντωση των γυναικών.
. Καστατοποίηση/ακρωτηριασμός παιδιών.
. -Καταστροφή του γυναικείου αθλητισμού.
. -Καταστροφή των δικαιωμάτων των γυναικών.
. -Κλέβουν τους ασφαλείς χώρους των γυναικών.
. -Κακοποίηση παιδιών.
. -Δια βίου πελάτες της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας.

Γιατί οι άνθρωποι τα υποστηρίζουν αυτά;

Εικόνα

Το κίνημα «woke» είναι μαρξισμός.
Το Woke είναι ένα επίθετο που προέρχεται από την αφροαμερικανική λαϊκή αγγλική γλώσσα και σημαίνει “σε εγρήγορση για τις φυλετικές προκαταλήψεις και διακρίσεις”. Από τη δεκαετία του 2010, άρχισε να περιλαμβάνει μια ευρύτερη συνειδητοποίηση των κοινωνικών ανισοτήτων, όπως ο σεξισμός, και έχει επίσης χρησιμοποιηθεί ως συντομογραφία για ορισμένες ιδέες της αμερικανικής Αριστεράς που αφορούν τις “πολιτικές ταυτότητας” και την “κοινωνική δικαιοσύνη”, όπως τα λευκά προνόμια και οι αποζημιώσεις για τη δουλεία των Αφροαμερικανών.

Μετά τον πυροβολισμό του Μάικλ Μπράουν το 2014, η φράση stay woke χρησιμοποιήθηκε από ακτιβιστές του κινήματος Black Lives Matter (BLM) για να προτρέψουν σε ευαισθητοποίηση σχετικά με τις αστυνομικές καταχρήσεις. Το ντοκιμαντέρ της BET Stay Woke, το οποίο κάλυψε το κίνημα, προβλήθηκε τον Μάιο του 2016. Μέσα στη δεκαετία του 2010, η λέξη woke (η καθομιλουμένη, παθητική φωνητική μετοχή του αορίστου του wake) απέκτησε τη σημασία “πολιτικά και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος” μεταξύ των ακτιβιστών του BLM.

Φυσικά δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε μορφή απόκλισης από την παραπάνω αφήγηση.

Για κριτική φυσικά ούτε λόγος. Σε αντίθετη περίπτωση στίφη ατόμων εμποτισμένων τα προπαγανδιστικά δόγματα της πολιτικής ορθότητας θα αναλάβουν να «συνετίσουν» τον διαφωνούντα.

Απώτερος Στόχος.
Ενώ ο κομμουνισμός, όπως τον οραματίστηκε ο Μαρξ, αποσκοπούσε στην λύση των κοινωνικών συγκρούσεων σε ένα ουτοπικό κοινωνικο/πολιτικό σύστημα, το μόνο που έχει να προσφέρει ο Πολιτιστικός Μαρξισμός είναι μια φτωχή μορφή μιας διαρκούς σύγκρουσης ανάμεσα σε όλο και πιο στενά ορισμένες ομάδες «προσβεβλημένων» μειονοτήτων.

Η μόνη επίδραση που θα μπορούσε ποτέ να έχει ο Πολιτιστικός Μαρξισμός είναι η περιθωριοποίηση του παραδοσιακού Ευρωπαϊκού Πολιτισμού. Έτσι ανεβαίνει ή πέφτει η ελευθερία.

Αυτό με το οποίο έχουμε να κάνουμε σήμερα είναι εξαρτώμενες, από ξένα σκιώδη κέντρα αποφάσεων, ψευτοκυβερνήσεις που θέλουν να καταστείλουν επικίνδυνες γι’αυτές εκφράσεις – λέξεις για την μυθοπλαστική, απολυταρχική τους, επιθετική προς τους πολίτες αυτοκρατορία, λέξεις για τις αρπαγές γης, λέξεις για τη στρατιωτικοποιημένη αστυνομία, λέξεις για τους μαζικές δολοφονίες, την διαπλοκή, τα σκάνδαλα, τις εν κρυπτώ συνωμοσίες και τη διαφθορά τους – προκειμένου να διατηρήσουν την εξουσία μέσα από τα ψέματα και την αχαλίνωτη προπαγάνδα τους.

Αυτό που βλέπουμε είναι Έθνη που υφίστανται νευρικό κλονισμό εξαιτίας αυτής της αυξανόμενης έντασης μεταξύ της ολοένα και πιο αφόρητης πραγματικότητάς μας και των ψεμάτων που διαπράττουν οι κυβερνήσεις, που έχουν γίνει υπερβολικά πεινασμένες για εγωιστική, μιλιταριστική εξουσία και πλήρως αποσυνδεδεμένες από το αναφαίρετο επαναστατικό, κυριαρχικό τους, κληρονομικό δικαίωμα.

Η μόνη θεραπεία είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια.

Αν οι κυβερνητικοί λογοκριτές αφεθούν να κάνουν το δικό τους, δεν θα υπάρχουν πια Διακηρύξεις των Δικαιωμάτων και ανθρωπιά στις κοινωνίες και τις κοινότητές μας.

Η ουσία της προπαγάνδας συνίσταται στο να κερδίζεις τους ανθρώπους από μια ιδέα τόσο ειλικρινή, τόσο ζωτικής σημασίας, ώστε στο τέλος να υποκύπτουν ολοκληρωτικά σε αυτήν και να μην μπορούν ποτέ να ξεφύγουν από αυτήν. (Βλ. κλιματική αλλαγή, υποχρεωτική κυβερνητική σχολική “εκπαίδευση”, μανία με το shutdown και ο κατάλογος συνεχίζεται…)

Η προπαγάνδα πρέπει να διευκολύνει την εκτόπιση της επιθετικότητας προσδιορίζοντας τους στόχους του μίσους. (Βλ. Υποστηρικτές της ελευθερίας, “ψεκασμένοι”, “θεωρητικοί συνωμοσίας”, “αρνητές” των εμβολίων κ.λπ.)

Και τελικά, δεν είχε νόημα να προσπαθήσουμε να προσηλυτίσουμε τους διανοούμενους, διότι οι διανοούμενοι δεν θα μπορούσαν ποτέ να προσηλυτιστούν και ούτως ή άλλως θα υποχωρούσαν πάντα στον δυνάστη που τους ταΐζει και τους βραβεύει χτίζοντας, έντεχνα, το “κύρος” τους στη συνείδηση του κοινού.

Ο ισχυρός όμως, θα είναι πάντα “ο άνθρωπος του δρόμου”, ο καθημερινός άνθρωπος. Επομένως, τα επιχειρήματα πρέπει να είναι ωμά, σαφή και ισχυρά και να απευθύνονται στα συναισθήματα και τα ένστικτα, όχι στη διάνοια. Η αλήθεια, μέχρι πρότινος, ήταν ασήμαντη και εντελώς υποταγμένη στην τακτική και την ψυχολογία. Πολλοί που θεωρούνται “διανοούμενοι” στη σημερινή κοινωνία φαίνεται ότι στην πραγματικότητα είναι πιο επιρρεπείς στην προπαγάνδα από ό,τι η εργατική τάξη. Οι αληθινοί διανοούμενοι είναι εκείνοι που είναι σε θέση να απομακρυνθούν από τον ωκεανό της προπαγάνδας, ώστε να είναι σε θέση να δουν πιο καθαρά την όλη παρωδία και να προειδοποιήσουν τους παραστρατημένους…

Αν επαναλαμβάνεις ένα ψέμα αρκετά συχνά, ο κόσμος θα το πιστέψει, και θα φτάσεις να το πιστέψεις και εσύ ο ίδιος. Ένα ψέμα που λέγεται μία φορά παραμένει ψέμα, αλλά ένα ψέμα που λέγεται χίλιες φορές γίνεται αλήθεια… Η επανάληψη είναι η πιο ισχυρή μορφή κατήχησης. Χιλιάδες ώρες ακρόασης στην τηλεόραση, για παράδειγμα, φαίνεται να καθιστούν ένα μυαλό τόσο απελπιστικά χαμένο στην προπαγάνδα που είναι σχεδόν αδύνατο να σωθεί.

Η προπαγάνδα λειτουργεί καλύτερα όταν αυτοί που χειραγωγούνται είναι σίγουροι ότι ενεργούν με τη δική τους ελεύθερη βούληση. Σκεφτείτε τον Τύπο ως ένα μεγάλο πληκτρολόγιο στο οποίο η κυβέρνηση μπορεί να παίξει. Ένα σύστημα μέσων ενημέρωσης θέλει φαινομενική ποικιλομορφία που κρύβει μια πραγματική ομοιομορφία. Η προσεκτική εξέταση του σύγχρονου μιντιακού-βιομηχανικού συμπλέγματος. (M.Μ.Ε., Social Media – Κυβέρνηση/Πολιτικές φράξιες & διαπλοκή) αποκαλύπτει πώς συμβαίνει αυτό.

Χιλιάδες δήθεν ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης ανήκουν σε μια χούφτα συμφερόντων και ως τέτοια μπορούν να παραταχθούν σαν καλειδοσκόπιο, ώστε να παρουσιάσουν πολλές φαινομενικά διαφορετικές απόψεις, που παίζουν η μία με την άλλη, για να παρακινήσουν τον πληθυσμό-στόχο να καταλήξει στο επιθυμητό για τις ίδιες αποτέλεσμα…

Η μόνη θεραπεία είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια. Αν οι κυβερνητικοί λογοκριτές αφεθούν να κάνουν το δικό τους, δεν θα υπάρχουν πια Διακηρύξεις των Δικαιωμάτων και ανθρωπιά στις κοινωνίες και τις κοινότητές μας.
https://primenews.press/ta-meli-tis-loa ... paidia-sas

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 29 Ιουν 2023, 21:48

06-29-2023
Σημαία του “Σατανικού Ναού” μπροστά σε παρέλαση Υπερηφάνειας…

Εικόνα

Video με σημαίες της οργάνωσης "Σατανικός Ναός" σε παρέλαση Υπερηφάνειας.

Σε video που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται σε παρέλαση Υπερηφάνειας, να υπάρχουν δύο σημαίες του “Σατανικού Ναού”, η μία εκ των οποίων μάλιστα δεν έχει το σύνηθες μαύρο φόντο, αλλά ένα πολύχρωμο, ενώ στην άλλη φαίνεται γραμμένο “Pittsburgh the Satanic Temple”, που σημαίνει “Ο Σατανικός Ναός Πίτσμουργκ (πόλη στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ).

https://www.el.gr/nea-taxh/simaia-toy-s ... prosta-se/

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 30 Ιουν 2023, 21:24

29 Ιουνίου 2023
Ρωσία: Σεξολόγοι καλούνται να «γιατρέψουν» την ομοφυλοφιλία και άλλες «διαταραχές»
Σύμφωνα με νέα οδηγία από το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Εικόνα

Με σεξολόγους που σκοπό θα έχουν να βοηθήσουν ασθενείς να «ξεπεράσουν» την ομοφυλοφιλία και διάφορες σεξουαλικές «νοητικές διαταραχές» θα επανδρωθούν σύντομα ρωσικές κλινικές, σύμφωνα με οδηγία του υπουργείου Υγείας της χώρας.

Η νέα οδηγία αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου σε μια περίοδο που στη Ρωσία λαμβάνονται αυστηρά μέτρα σε σχέση με τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+. Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν έχει επικαλεστεί αυτά τα δικαιώματα για να δείξει την «ηθική κατάπτωση» των χωρών της Δύσης από την οποία η Ρωσία πρέπει να προστατευθεί.

«Η βοήθεια τέτοιου είδους εμπειρογνωμόνων είναι αναγκαία εάν το άτομο θέλει να θεραπευθεί από τη σεξουαλική ψυχρότητα, την ανικανότητα ή από διαταραχές της σεξουαλικής συμπεριφοράς όπως ο φετιχισμός, ο μαζοχισμός και ο σαδισμός», αναφέρει η επίσημη εφημερίδα του ρωσικού κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με τη διαταγή που υπέγραψε ο Πούτιν, οι ειδικοί θα βοηθούν επίσης τους ασθενείς να αντιμετωπίζουν «μη τυποποιημένες προτιμήσεις, όπως ο αυτοερωτισμός, η ομοφυλοφιλία, η κτηνοβασία».

Παράλληλα, σύμφωνα με τη νέα οδηγία του υπουργείου Υγείας, το ιατρικό προσωπικό θα βοηθάει τα παντρεμένα ζευγάρια να «επιτυγχάνουν σεξουαλική αρμονία» και θα συμβουλεύει τους γονείς για το πώς πρέπει να εκπαιδεύουν τα παιδιά τους μιλώντας τους για το σεξ, γράφει η εφημερίδα του ρωσικού κοινοβουλίου.

Σημειώνεται ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αφαίρεσε την ομοφυλοφιλία από τον κατάλογο των ψυχικών διαταραχών το 1990 ενώ η Ρωσία έκανε το ίδιο το 1999.

Ωστόσο, τον περασμένο Δεκέμβριο ο Πούτιν υπέγραψε νόμο που επεκτείνει τους περιορισμούς στην προώθηση αυτού που αποκαλεί «προπαγάνδα ΛΟΑΤΚΙ+», απαγορεύοντας ουσιαστικά κάθε δημόσια έκφραση της συμπεριφοράς ή του τρόπου ζωής των λεσβιών, των ομοφυλόφιλων ανδρών, των αμφιφυλόφιλων ή των τρανσέξουαλ στη Ρωσία.

Οι αρχές έχουν ήδη χρησιμοποιήσει αυτόν και παλαιότερους νόμους για να σταματήσουν τις πορείες pride των ομοφυλοφίλων και να συλλάβουν ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.
https://www.lifo.gr/now/world/rosia-sex ... diatarahes

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 01 Ιούλ 2023, 21:33

30|06|2023
“ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ – ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ”
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΠΟΥ ΣΤΑΖΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ – ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ Ή ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ;

Εικόνα

Τι καταγγέλλουν αναγνώστες μας.

“Χθες στην Κρήτη έγινε GAY PARADE.
Στο βίντεο παρακάτω ακούγεται μετα το 2¨20 να φωνάζουν “στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο κι η Πατρις,…

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %9f%ce%9d/

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”