Να και κλασικα οι υπερβολές που αποδίδετε στις φεμινίστριες.gassim έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:13Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 06:52Δεν θεωρώ εκ προϊμίου ότι ένας άντρας είναι ανοικοκυρευτος. Το συνηθισμένο είναι οι άντρες να μην κάνουν τις δουλειές που κάνει μια γυναίκα. Όχι ότι δεν μπορούν αλλά ότι δεν έχουν μάθει. Εξίσου καλά μπορεί να σιδερώσει ένας άντρας με μια γυναίκα. Όπως το σύνηθες είναι πχ μια γυναίκα να μην γνωρίζει από μηχανολογικά του αυτοκινήτου. Όχι επειδή δεν μπορεί αλλά επειδή δεν έχει μάθει. Μην μπερδευόμαστε.gassim έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 00:11
Το να θεωρείς εκ προιμίου οτι ένας άνδρας είναι ανοικοκύρευτος είναι σεξισμός, ανεξάρτητα απο το αν υπάρχουν περισσότεροι ανοικοκύρευτοι άνδρες απ ότι γυναίκες.
Είναι σαν να μου λεει μια γυναίκα οτι είναι διαιτητής και να της λέω "ε δεν είσαι σαν τους άντρες διαιτητές, αυτοί είναι καλύτεροι"Μα στο ένα εμπεριέχεται πραγματικότητα στο άλλο όχι.hellegennes έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 00:45
Σεξισμός/ρατσισμός είναι η κρίση οποιουδήποτε ατόμου με αφετηρία μια κατηγορία στην οποία ανήκει ντεφάκτο (όχι από επιλογή).
Είναι γαμάτο που στο «για άντρας είσαι πολύ καθαρός» δεν διακρίνεις τον ίδιο σεξισμό με το «για γυναίκα καλά οδηγείς».
Εγω συμφωνώ αλλά μην σε ακούσει καμιά φεμινίστρια.
Μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μπες στο facebook στο group "ναι, είσαι μισογύνης" να δεις αν λέω υπερβολές.Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:17Να και κλασικα οι υπερβολές που αποδίδετε στις φεμινίστριες.gassim έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:13Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 06:52
Δεν θεωρώ εκ προϊμίου ότι ένας άντρας είναι ανοικοκυρευτος. Το συνηθισμένο είναι οι άντρες να μην κάνουν τις δουλειές που κάνει μια γυναίκα. Όχι ότι δεν μπορούν αλλά ότι δεν έχουν μάθει. Εξίσου καλά μπορεί να σιδερώσει ένας άντρας με μια γυναίκα. Όπως το σύνηθες είναι πχ μια γυναίκα να μην γνωρίζει από μηχανολογικά του αυτοκινήτου. Όχι επειδή δεν μπορεί αλλά επειδή δεν έχει μάθει. Μην μπερδευόμαστε.
Μα στο ένα εμπεριέχεται πραγματικότητα στο άλλο όχι.
Εγω συμφωνώ αλλά μην σε ακούσει καμιά φεμινίστρια.
(επίσης μετάνιωσα και το έκανα edit το μήνυμα.....τελικα δεν συμφωνώ

- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Και όχι μόνο, αλλά ειδικά για το ποδόσφαιρο πιστεύω ότι η θρησκεία που είναι το όπιο του λαού σήμερα είναι ακριβώς το ποδόσφαιρο

Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Το οτι στον κόσμο που ζεις εσυ, ζει και ο ασέβαστος δεν λέει κάτι.Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 10:35ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 10:01Τόσο στρεβλή αντίληψη της πραγματικότητας έχεις περί του τι μοιράζεται ένα ζευγάρι ή εγώ και καλά είμαι η σούπερ εξαίρεση;
Ας τα ξαναπώ λοιπόν: πάνε τριάντα χρόνια που, αν εξαιρέσω τη μαγειρική όπου κάνω απλά πράγματα, δεν έχω δει να πιάσει σίδερο η γυναίκα μου, είμαι αναντικατάστατος εδώ, όσο για σκούπα, ξεσκονόπανο, σφουγγάρισμα, σκουπίδια, κουβαλήματα σούπερ μάρκετ, ταξιτζής, δόξα τω θεώ τους δίνω και καταλαβαίνουν, παιδιά μια ζωή εγώ έξω βόλτες κλπ
Σε παραπέμπω στην παραπάνω δημοσίευση του Ασέβαστου. Ευχαριστώ.
αν και οι Ναι Είσαι Μισογύνης σε κάποια πράγματα είναι βλαμμένες και ολοφάνερα Ο Καραγκιόζης Αμερικανάκι (βλέπε π.χ. ξέπλυμα Ισλάμ), τις προτιμώ εκατό φορές από όλους αυτούς που στηλιτεύουν.
καλά το ότι τα λαϊκά στρώματα θεωρούν υποτιμητικό το γλειφομούνι εμένα μου λέει πάρα πολύ απλά ότι οι τούρκοι που άφηναν τα πιο πολλά μπάσταρδα ήταν εκείνοι με τα μικρότερα τσουτσούνια.
εγω πάλι δεν έχω καταλάβει τι είναι οι turfs και οι Pick me, γιατί δεν μου λες;foscilis έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:48Ναι. Είναι κινήματα των σόσιαλ και μη media που αφορούν κυρίως τους ακαδημαϊκούς κύκλους και τα σελέμπριτις.
Από την άλλη στη σελίδα βλέπω πολύ πιο καθημερινά πράγματα, όπως τους τύπους που δεν ντρέπονται να στοχάζονται με αυτόν τον τρόπο δημόσια:
[img]https://i.postimg.cc/nhYr6Qcp/1292 ... .jpg[/img]
Δεν ειναι οτι διαφωνώ με το πνεύμα του γκρουπ ή με τον φεμινισμό. Απλά μου είναι κάπως αποκρουστικές οι μονομανίες, οι γενικεύσεις και ο φανατισμός.
Επίσης το οτι κάποιος θεωρεί υποτιμητικό το γλειφομούνι το έχω ακούσει μόνο σε φεμινιστικά γκρούπ. Τόσα χρόνια σε παρέες αντρών δεν άκουσα κάποιον να κατηγορεί κάποιον άλλον οτι κάνει γλειφομούνι. Οι περισσότεροι καμαρώνουν οτι το κάνουν καλά.
- hellegennes
Εννοείς ότι δεν εμπεριέχεται πραγματικότητα στο ότι οι άντρες δεν είναι καθαροί;Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 06:52Μα στο ένα εμπεριέχεται πραγματικότητα στο άλλο όχι.hellegennes έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 00:45Σεξισμός/ρατσισμός είναι η κρίση οποιουδήποτε ατόμου με αφετηρία μια κατηγορία στην οποία ανήκει ντεφάκτο (όχι από επιλογή).
Είναι γαμάτο που στο «για άντρας είσαι πολύ καθαρός» δεν διακρίνεις τον ίδιο σεξισμό με το «για γυναίκα καλά οδηγείς».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό είναι ευγενικό μπροστά σε άλλα που διαβάζουμε. Ακόμα και εδώ πολλές φορές έχουν γραφεί ουυυ.foscilis έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:48Ναι. Είναι κινήματα των σόσιαλ και μη media που αφορούν κυρίως τους ακαδημαϊκούς κύκλους και τα σελέμπριτις.
Από την άλλη στη σελίδα βλέπω πολύ πιο καθημερινά πράγματα, όπως τους τύπους που δεν ντρέπονται να στοχάζονται με αυτόν τον τρόπο δημόσια:
[img]https://i.postimg.cc/nhYr6Qcp/1292 ... .jpg[/img]
Όχι εμπεριέχεται πραγματικότητα ότι οι άντρες δεν είναι καθήμενοι να κάνουν δουλειές και άρα είναι πιο ακατάστατοι. Όχι ότι δεν έχουν την ικανότητα να το κάνουν στον ίδιο βαθμό με τις γυναίκες, όπως λες εσύ για την οδήγηση των γυναικών. Που αφορά ικανότητα.hellegennes έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 21:22Εννοείς ότι δεν εμπεριέχεται πραγματικότητα στο ότι οι άντρες δεν είναι καθαροί;Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 06:52Μα στο ένα εμπεριέχεται πραγματικότητα στο άλλο όχι.hellegennes έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 00:45Σεξισμός/ρατσισμός είναι η κρίση οποιουδήποτε ατόμου με αφετηρία μια κατηγορία στην οποία ανήκει ντεφάκτο (όχι από επιλογή).
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Κανείς δεν είναι μαθημένος σήμερα να κάνει δουλειές μέχρι να μείνει μόνος του. Ξέρω ακριβώς 0 γυναίκες συνομήλικές μου ή λίγο μικρότερες (gen X) που να ήξεραν πώς κρατιέται μια σκούπα ή πώς διπλώνεται ένα σεντόνι ή μια μπλούζα, τουλάχιστον μέχρι τον γάμο.
Αυτή είναι μια ηλίθια γενίκευση που θα μπορούσες να κάνεις το 1980, όχι σήμερα. Οπότε είναι 100% σεξιστικό να θεωρείς ότι οι άντρες είναι ακατάστατοι και μη καθαροί.
Γρήγορη ερώτηση και μην την γκουγκλίσεις: πώς βγάζεις ανεξίτηλο μαρκαδόρο από επιφάνειες χωρίς να τις καταστρέψεις;
Αυτή είναι μια ηλίθια γενίκευση που θα μπορούσες να κάνεις το 1980, όχι σήμερα. Οπότε είναι 100% σεξιστικό να θεωρείς ότι οι άντρες είναι ακατάστατοι και μη καθαροί.
Γρήγορη ερώτηση και μην την γκουγκλίσεις: πώς βγάζεις ανεξίτηλο μαρκαδόρο από επιφάνειες χωρίς να τις καταστρέψεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η εμπειρία μου από την συναστροφη με άντρες(ελεύθερους,δεσμευμένους, παντρεμένος) είναι κατά το 80% να μην έχουν την έννοια του νοικοκυριού τι σημαίνει.hellegennes έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 21:34Κανείς δεν είναι μαθημένος σήμερα να κάνει δουλειές μέχρι να μείνει μόνος του. Ξέρω ακριβώς 0 γυναίκες συνομήλικές μου ή λίγο μικρότερες (gen X) που να ήξεραν πώς κρατιέται μια σκούπα ή πώς διπλώνεται ένα σεντόνι ή μια μπλούζα, τουλάχιστον μέχρι τον γάμο.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι σε νεότερες ηλικίες κάτω των 30 είναι πιο εξοικειωμενοιμε το νοικοκυριό και οι γυναίκες πιο απομακρυσμενες από το νοικοκυριό από τις πιο παλιές. Επέρχεται μια ισορροπία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Φαντασιώσεις.Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 21:38Η εμπειρία μου από την συναστροφη με άντρες(ελεύθερους,δεσμευμένους, παντρεμένος) είναι κατά το 80% να μην έχουν την έννοια του νοικοκυριού τι σημαίνει.hellegennes έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 21:34Κανείς δεν είναι μαθημένος σήμερα να κάνει δουλειές μέχρι να μείνει μόνος του. Ξέρω ακριβώς 0 γυναίκες συνομήλικές μου ή λίγο μικρότερες (gen X) που να ήξεραν πώς κρατιέται μια σκούπα ή πώς διπλώνεται ένα σεντόνι ή μια μπλούζα, τουλάχιστον μέχρι τον γάμο.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι σε νεότερες ηλικίες κάτω των 30 είναι πιο εξοικειωμενοιμε το νοικοκυριό και οι γυναίκες πιο απομακρυσμενες από το νοικοκυριό από τις πιο παλιές. Επέρχεται μια ισορροπία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΆΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΊΑ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Ιαν 2024, 00:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 402 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
14 Ιαν 2024, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αρθρα του εγκυροτατου ypodomes.com πριν το συμβαν των Τεμπων
από Alex Amsterdam » 19 Μαρ 2024, 23:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-