Αξεχαστα μερη που εχουμε κανει σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Αξεχαστα μερη που εχουμε κανει σεξ
Το κατι σαρκ ειναι σχεδον πανω στην Ιερά Οδο στο δεξί χερι σωστά;
Το ειχα δει, αλλά Οχι δεν εχω ιδεα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Χαχα, δεν νομίζω να ξαναπήγαινα για τέτοια κατάσταση. Για βόλτα πάλι έχω χρόνια να πάω.
Μπάτσοι γιατί όμως;
Το Cutty Sark άλλαξε όνομα πριν από τρία χρόνια, μάλλον το παραχώρησε ο παλαιότερος ιδιοκτήτης του μιας και έκτοτε δεν τον πετύχαινα στο μαγαζί.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Cecily Anne
Μα αν είσαι απο την περιοχή ειναι λογικό να πηγαίνεις δ
σε αυτα τα μέρη, δεν εχεις λογο να βγεις παρα εξω , εχει αξιοπρεπή μαγαζιά. Εγω δεν μίλησα για τα μαγαζιά, για το σεξ στα λοφακια σου λεω δεεεεεε λεεεεει.
σε αυτα τα μέρη, δεν εχεις λογο να βγεις παρα εξω , εχει αξιοπρεπή μαγαζιά. Εγω δεν μίλησα για τα μαγαζιά, για το σεξ στα λοφακια σου λεω δεεεεεε λεεεεει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μπαίνοντας από Ιερά Οδό δεξιά στην Καραϊσκάκη και προχωρώντας γύρω στα 700-800 μέτρα(?) είναι στο αριστερό χέρι.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 17:55Το κατι σαρκ ειναι σχεδον πανω στην Ιερά Οδο στο δεξί χερι σωστά;
Μπαίνοντας από Λεωφόρο Αθηνών αμέσως μετά τον Κωτσόβολο και στρίβοντας στο περίφημο Παλατάκι, στην ίδια περίπου απόσταση είναι στο δεξί χέρι.
Απλώς το ανέφερα γιατί ήταν ίσως το πιο παλιό και καλό καφέ, είχα πάει και σε άλλα εκεί βέβαια, σχεδόν σε όλα.
Πήγαινα και στο Δάσος ψηλά πιο αραιά όμως.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
ιδιο μοτιβο στη σειρα ολα τα μαγαζια - τοτε - δηθενια του θανατου + μαλακιες μεζεδοπωλεια της αρπαχτης
η ακαδημια μπυρας ελεγε για κανα μισαωρο τα καλοκαιρια - στον κηπο να δροσιστει η γκομενα - τους αρεσε το μαγαζι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Πως λεγόταν ρε παιδια ενα μαγαζι που ηταν σε τρία διαζώματα-επιπεδα και ειχε πατωμα με λευκή μπογιά στο πλακόστρωτο σαν να είσαι στις Κυκλαδες. Ειχα παει φοιτήτρια, δεν ειχα συγκρατήσει το όνομα και απο τοτε το ψαχνω και δεν μπορω να βρω πως το λεγανε.
Ο φυσιολογικός κόσμος κάνει σεξ στο σπίτι του πάνω στο κρεβάτι του ή τον καναπέ του. Οτιδήποτε άλλο είναι καραγκιοζιλίκια της εφηβικής ηλικίας ή για όσους έχουν μείνει ακόμα σε αυτήν.
Η για τους παράνομους
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Για να μη το κουράζω δεν είμαι από εκεί, γενικότερα λόγω φίλων, σχέσεων αλλά και κατ'επιλογή βολτάρω σε όλα σχεδόν τα προάστια και πολύ πιο σπάνια εκεί που μένω ή στο κέντρο της Αθήνας.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 17:57Μα αν είσαι απο την περιοχή ειναι λογικό να πηγαίνεις δ
Επίσης οι επιλογές είναι από ψιλο-απλές εως ψιλο-κυριλέ, δεν θα πάω σε κάτι εντελώς χύμα ή εντελώς ας πούμε πολυτελές.
Συμφωνώ στο ότι συστηματικά τέτοια φάση δεν λέει, εμένα τα σκηνικά έγιναν σε συγκεκριμένη περίοδο και προέκυψαν και αυθόρμητα.
Όταν έκανα αναφορά στην ευρύτερη περιοχή εννοούσα ότι έτσι και αλλιώς θα απέφευγα 100% τέτοια κατάσταση σε κάποιο παρακμιακό μέρος.
Δεν μου έρχεται κάτι, ίσως Διαχρονικό;Cecily Anne έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 18:01Πως λεγόταν ρε παιδια ενα μαγαζι που ηταν σε τρία διαζώματα-επιπεδα και ειχε πατωμα με λευκή μπογιά στο πλακόστρωτο σαν να είσαι στις Κυκλαδες. Ειχα παει φοιτήτρια, δεν ειχα συγκρατήσει το όνομα και απο τοτε το ψαχνω και δεν μπορω να βρω πως το λεγανε.
Τι είδους μαγαζί;
Ποια περιοχή;Cecily Anne έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 18:01Πως λεγόταν ρε παιδια ενα μαγαζι που ηταν σε τρία διαζώματα-επιπεδα και ειχε πατωμα με λευκή μπογιά στο πλακόστρωτο σαν να είσαι στις Κυκλαδες. Ειχα παει φοιτήτρια, δεν ειχα συγκρατήσει το όνομα και απο τοτε το ψαχνω και δεν μπορω να βρω πως το λεγανε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Πραγματικά δε θυμαμαι περιοχή, αλλιως θα το ειχα βρει. Εικάζω λόγω παρέας ή Πετρούπολη ή Χαϊδάρι θα ηταν. Λοιπον το εβαλα στο γκουγκλ για Πετρούπολη. Το Σκέρτσο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 23 Μάιος 2020, 18:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πεδιο του Αρεως στη δεκαετια του 80, Αλσος Παπαγου, Υμηττος σε διαφορα σημεια, Σπηλια του Νταβελη στην Πεντελη και Πεντελη στη διαδρομη προς το Διονυσο.
Το τελευταιο φανταζομαι το εχει τιμησει η μιση Αθηνα.
.
Το τελευταιο φανταζομαι το εχει τιμησει η μιση Αθηνα.

.
Τότε μήπως Άπολις;Cecily Anne έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 18:28Πραγματικά δε θυμαμαι περιοχή, αλλιως θα το ειχα βρει. Εικάζω λόγω παρέας ή Πετρούπολη ή Χαϊδάρι θα ηταν. Λοιπον το εβαλα στο γκουγκλ για Πετρούπολη. Το Σκέρτσο!
https://www.bovary.gr/city/5777/kykladi ... sto-aigaio
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 920 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
30 Ιαν 2024, 09:19
-
-
Νέα δημοσίευση Διαφορετικές γλώσσες ενεργοποιούν διαφορετικά μέρη του εγκεφάλου
από Baldur » 24 Μάιος 2023, 17:28 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Baldur
24 Μάιος 2023, 17:28
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
18 Μάιος 2023, 08:56
-
-
Νέα δημοσίευση 50 χρόνια Μετάπολιτευση. Τι έχουμε καταφέρει?
από George_V » 27 Φεβ 2024, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 97 Απαντήσεις
- 2134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
29 Φεβ 2024, 08:17
-