Καλύτερα να μη γίνει καθόλου τότε.Ασέβαστος έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 13:05σωστα.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:05
Και στις δύο περιπτώσεις δεν έχεις να προσάψεις κάτι στον άλλο εκτός από αδιαφορία. Ούτε μπορείς να κάνεις κάτι. Ακόμη και να μαλώσεις, δεν θα βγει κάτι γιατί θα γυρίσει και θα σου πει, βαριέμαι, δεν θέλω, έχω άγχος. Δικαιολογίες υπάρχουν. Λείπει όμως το σεξ. Η εξωσυζυγική σχέση δεν θα λύσει το πρόβλημα, θα καλύψει όμως μια ανάγκη. Δυστυχώς.
ακομη χειροτερα, ειναι οταν υπαρχει το σεξ, αλλα δεν υπαρχει το παθος. οταν το σεξ γινεται για τους τυπους, απο "υποχρεωση", χωρις καβλα.
Εξωσυζυγικές σχέσεις και κορονοϊός: πάει η γκόμενα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Εξωσυζυγικές σχέσεις και κορονοϊός: πάει η γκόμενα...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Τωρα θα το ριξεις στην εσχατολογία.Πρετεντέρης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 14:48Σωστο σε βρίσκω. Τώρα με τον κορονοϊό τι κάνω με την ερωμένη μου λες; Να κάνω σεξ με τη γυναίκα μου και να φαντάζομαι ότι είναι εκείνη;Gouerino 4 έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:58Εγω θα δωσω μια συμβουλη στους υποψηφιους γαμπρους.
Οταν σε τυχαινει μια φαση απο τον περιγυρο σου που ξερει οτι εισαι παντρεμενος,εννοείται οτι πυροβολας οπως οριζει η τεχνη και η επιστημη.
Επειδη ομως η ζωη γαμιεται,ειναι πολυ πιθανόν να γνωρίσεις καποια στιγμη ενα πολυ δυνατό κομμάτι,που ομως δεν θελει περιπέτεια απλη και δεν ξερει οτι εισαι παντρεμενος.
Βγαινεις μια φορα και καταλαβαινεις πως αν πεις την αλήθεια παπαλα.
Το να μην την φας ομως δεν το θελει ουτε ο θεος.
Η δικια μου γνωμη ειναι βουρ με αποκρυψη αληθειας
Καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες
Στο φιναλε αντρας εισαι ρε αδελφε
Θα πείσεις την γυναικα και την γκομενα οτι έρχεται το τέλος και οτι καποια πραγματα ειναι κριμα να μην τα δοκιμάσετε.
Η συνεχεια ειναι ευκολη,απλα βρες τροπο να μην μαθει η γυναικα οτι ηξερες την γκομενα απο πριν.
Καλύτερα να έχει κάποιον και να τον γνωρίσεις. Αν είναι κάτι που δεν σου αρέσει, κάνεις ότι μπορείς για να την αποτρέψεις.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 13:20Αν ειχα κορη,θα την ειχα κλειδωμενη μεχρι να την παντρεψω με αυτον που θα διαλεγα εγω.
Δεν θα την αφηνα εξω ερμαιο του καθε αληταρα εξαρχιδη
Αληταρία υπάρχει και μέσα σε φαινομενικά αξιοπρεπείς οικογένειες.
Από αλλού το περίμενα, από έξω, από τον υπόκοσμο, από κόσμο με τον οποίο δεν μπλέκω και από αλλού μου ήρθε.
Κράτα μικρό καλάθι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 14:41Οι μπουμερς και σε αυτό το νήμα αποδεικνύουν ότι είναι ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κωλος μας.
Με καμάρι.
50ρηδες που να σου λένε οτι έχουν και γκόμενα.
Εδώ το πρωϊ ξυπνάνε και δεν είναι κάγκελο, και θένε και γκόμενα?
-
Εγω παντως γαμαω γαιδαρο στην ανηφοραKauldron έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 15:25Κράτα μικρό καλάθι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 14:41Οι μπουμερς και σε αυτό το νήμα αποδεικνύουν ότι είναι ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κωλος μας.
Με καμάρι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αλλά γυναίκα δεν βρίσκεις ε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Σε πόσες μοίρες κλίση?Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 15:27Εγω παντως γαμαω γαιδαρο στην ανηφοραKauldron έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 15:25Κράτα μικρό καλάθι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 14:41Οι μπουμερς και σε αυτό το νήμα αποδεικνύουν ότι είναι ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κωλος μας.
Με καμάρι.

-
Την τελευταια φορα 40%Kauldron έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 15:33Σε πόσες μοίρες κλίση?
η ανηφορα εκανε εντυπωση ; οταν δεν εγραψε γαιδουρα ;Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 15:34Την τελευταια φορα 40%
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Παιδιά λίγη προσοχή με τα ζώα. True story το παρακάτω.
Σοβαρά. True story.
Σοβαρά. True story.
Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 15:37Γαιδουρα,γαιδαρος ,λεπτομέρειες.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 15:34Την τελευταια φορα 40%

- hellegennes
Η Νάιδα θεωρεί ότι αν το παιδί της βγει κλέφτης, δεν θα έχει καμμιά ευθύνη, γιατί δεν το νουθέτησε να κλέβει.
Έτσι είναι η γονεϊκή ανατροφή. Μετράνε μόνο οι προθέσεις σου ως προς την διαμόρφωση του χαρακτήρα του παιδιού σου. Αν κάτι δεν ήταν στις προθέσεις σου, δεν φταις εσύ καθόλου για την εξέλιξή του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ποια κεφάλαια;Πρετεντέρης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 14:44Καλά.hellegennes έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:45Λοιπόν, δεν έχω απατήσει ποτέ καμμιά μου γκόμενα, όταν βαριέμαι απλά χωρίζω. Όμως υπήρξε μια πρώην μου που θεωρούσε ότι την είχα απατήσει, γιατί γι' αυτήν το «χωρίζουμε» είναι μια διαδικασία που για να παγιωθεί θέλει καιρό. Δηλαδή δεν είναι «χωρίζω 10:20 και 10:21 είμαι χωρισμένος» αλλά μεσολαβεί ένα διάστημα που είσαι στο... μεταίχμιο, γιατί μπορεί να τα ξαναβρείτε!
Αφού λοιπόν δεν περίμενα να «δράσει» ο χωρισμός και πήγα με άλλη την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα (δεν θυμάμαι ακριβώς, τώρα), έλεγε σε όλες τις φίλες της τι μαλάκας είμαι που την απάτησα.
Πες μας τώρα τα κεφάλαια που λείπουν από την ιστορία, ένα πχορουμ είμεθα.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΑΝ ΒΆΛΩ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΤΗΝ ΣΎΖΥΓΟ ...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 09 Ιαν 2024, 21:54 » σε Εγκληματικότητα - 7 Απαντήσεις
- 836 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
09 Ιαν 2024, 23:57
-
-
- 287 Απαντήσεις
- 4661 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
14 Δεκ 2024, 20:22