Σατανά!Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 15:03Τωρα θα το ριξεις στην εσχατολογία.Πρετεντέρης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 14:48Σωστο σε βρίσκω. Τώρα με τον κορονοϊό τι κάνω με την ερωμένη μου λες; Να κάνω σεξ με τη γυναίκα μου και να φαντάζομαι ότι είναι εκείνη;Gouerino 4 έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:58Εγω θα δωσω μια συμβουλη στους υποψηφιους γαμπρους.
Οταν σε τυχαινει μια φαση απο τον περιγυρο σου που ξερει οτι εισαι παντρεμενος,εννοείται οτι πυροβολας οπως οριζει η τεχνη και η επιστημη.
Επειδη ομως η ζωη γαμιεται,ειναι πολυ πιθανόν να γνωρίσεις καποια στιγμη ενα πολυ δυνατό κομμάτι,που ομως δεν θελει περιπέτεια απλη και δεν ξερει οτι εισαι παντρεμενος.
Βγαινεις μια φορα και καταλαβαινεις πως αν πεις την αλήθεια παπαλα.
Το να μην την φας ομως δεν το θελει ουτε ο θεος.
Η δικια μου γνωμη ειναι βουρ με αποκρυψη αληθειας
Καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες
Στο φιναλε αντρας εισαι ρε αδελφε
Θα πείσεις την γυναικα και την γκομενα οτι έρχεται το τέλος και οτι καποια πραγματα ειναι κριμα να μην τα δοκιμάσετε.
Η συνεχεια ειναι ευκολη,απλα βρες τροπο να μην μαθει η γυναικα οτι ηξερες την γκομενα απο πριν.
Εξωσυζυγικές σχέσεις και κορονοϊός: πάει η γκόμενα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Εξωσυζυγικές σχέσεις και κορονοϊός: πάει η γκόμενα...
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Ποιος είσαι, ρε μεγάλε, που μετά από χωρισμό βρίσκεις γκομενάκι την επόμενη μέρα; Αυτά δεν τα κάνει ούτε ο Daje.hellegennes έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 22:39Ποια κεφάλαια;Πρετεντέρης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 14:44Καλά.hellegennes έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:45Λοιπόν, δεν έχω απατήσει ποτέ καμμιά μου γκόμενα, όταν βαριέμαι απλά χωρίζω. Όμως υπήρξε μια πρώην μου που θεωρούσε ότι την είχα απατήσει, γιατί γι' αυτήν το «χωρίζουμε» είναι μια διαδικασία που για να παγιωθεί θέλει καιρό. Δηλαδή δεν είναι «χωρίζω 10:20 και 10:21 είμαι χωρισμένος» αλλά μεσολαβεί ένα διάστημα που είσαι στο... μεταίχμιο, γιατί μπορεί να τα ξαναβρείτε!
Αφού λοιπόν δεν περίμενα να «δράσει» ο χωρισμός και πήγα με άλλη την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα (δεν θυμάμαι ακριβώς, τώρα), έλεγε σε όλες τις φίλες της τι μαλάκας είμαι που την απάτησα.
Πες μας τώρα τα κεφάλαια που λείπουν από την ιστορία, ένα πχορουμ είμεθα.
Πές τώρα πόσο καιρό τα φόραγες στην πρώην σου με τη δεύτερη.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γειά σου ρε Γκουερινο, δάσκαλε. 

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Dwarven Blacksmith
Λίγο να είχε περιμένει το τσουλάκι, θα είχε φέρει αντισηπτικό και το σουπερμάρκετ.Πρετεντέρης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 22:48Ποιος είσαι, ρε μεγάλε, που μετά από χωρισμό βρίσκεις γκομενάκι την επόμενη μέρα; Αυτά δεν τα κάνει ούτε ο Daje.hellegennes έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 22:39Ποια κεφάλαια;Πρετεντέρης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 14:44
Καλά.
Πες μας τώρα τα κεφάλαια που λείπουν από την ιστορία, ένα πχορουμ είμεθα.

- hellegennes
Μπορεί να ήταν και η μεθεπόμενη μέρα. Δεν το βρήκα το γκομενάκι ξαφνικά, ήταν πρώην μου.Πρετεντέρης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 22:48Ποιος είσαι, ρε μεγάλε, που μετά από χωρισμό βρίσκεις γκομενάκι την επόμενη μέρα; Αυτά δεν τα κάνει ούτε ο Daje.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ όχι, ο πατερας του θα φταιει. Εγω θα δινω μονο τα καλα στοιχεια.hellegennes έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 22:38Η Νάιδα θεωρεί ότι αν το παιδί της βγει κλέφτης, δεν θα έχει καμμιά ευθύνη, γιατί δεν το νουθέτησε να κλέβει.
Έτσι είναι η γονεϊκή ανατροφή. Μετράνε μόνο οι προθέσεις σου ως προς την διαμόρφωση του χαρακτήρα του παιδιού σου. Αν κάτι δεν ήταν στις προθέσεις σου, δεν φταις εσύ καθόλου για την εξέλιξή του.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Τι μαλάκας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 23:04Λίγο να είχε περιμένει το τσουλάκι, θα είχε φέρει αντισηπτικό και το σουπερμάρκετ.Πρετεντέρης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 22:48Ποιος είσαι, ρε μεγάλε, που μετά από χωρισμό βρίσκεις γκομενάκι την επόμενη μέρα; Αυτά δεν τα κάνει ούτε ο Daje.

Δεν είναι τωρινή η ιστορία. Έχει χρόνια. Τώρα είμαι σε φάση μοναχισμού.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Να κάτι που δε θα μου συμβεί ποτέ. Τα φτιάχνω μόνη μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 23:04
Λίγο να είχε περιμένει το τσουλάκι, θα είχε φέρει αντισηπτικό και το σουπερμάρκετ.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Πρετεντέρης
Ε ναι, ρωτάω πόσο καιρό τα είχες παράλληλα.hellegennes έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 23:16Μπορεί να ήταν και η μεθεπόμενη μέρα. Δεν το βρήκα το γκομενάκι ξαφνικά, ήταν πρώην μου.Πρετεντέρης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 22:48Ποιος είσαι, ρε μεγάλε, που μετά από χωρισμό βρίσκεις γκομενάκι την επόμενη μέρα; Αυτά δεν τα κάνει ούτε ο Daje.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Είναι αυτό που είχε πει ο Μίρτσος: είμαι μονογαμικός, κάθε φορά πηγαίνω με μία γυναίκα!hellegennes έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 23:28Τι μαλάκας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 23:04Λίγο να είχε περιμένει το τσουλάκι, θα είχε φέρει αντισηπτικό και το σουπερμάρκετ.Πρετεντέρης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 22:48
Ποιος είσαι, ρε μεγάλε, που μετά από χωρισμό βρίσκεις γκομενάκι την επόμενη μέρα; Αυτά δεν τα κάνει ούτε ο Daje.
Δεν είναι τωρινή η ιστορία. Έχει χρόνια. Τώρα είμαι σε φάση μοναχισμού.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Εν τω μεταξύ ο ήρωας σου στη φώτο πρέπει να είναι διασωληνωμένος , του εύχομαι να αναρρώσει πλήρως 

- Πρετεντέρης
Σταμάτα να διακινείς φέικ νιουζ https://www.tanea.gr/2020/03/30/media/o ... ygeia-tou/ και ανέβασε κανένα αρχείο στο eclass, Βουρκόλακα, ε Βουρκόλακα.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Συγγνώμη ,με "παράσυρε το ρέμα" του fakeΠρετεντέρης έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 00:40Σταμάτα να διακινείς φέικ νιουζ https://www.tanea.gr/2020/03/30/media/o ... ygeia-tou/ και ανέβασε κανένα αρχείο στο eclass, Βουρκόλακα, ε Βουρκόλακα.

15 αρχεία έχω ανεβάσει , νομίζω ότι φτάνει

- Rocco Siffredi
Καποιοι πρωτοπόροι δείχνουν τον δρομοΠρετεντέρης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 14:48
Σωστο σε βρίσκω. Τώρα με τον κορονοϊό τι κάνω με την ερωμένη μου λες; Να κάνω σεξ με τη γυναίκα μου και να φαντάζομαι ότι είναι εκείνη;
https://www.protothema.gr/greece/articl ... o-eggrafo/
- hellegennes
Δεν τα είχα παράλληλα, την συνάντησα 1-2 μέρες πριν χωρίσω, αλλά θα χώριζα έτσι κι αλλιώς. Εξάλλου δεν έκανα σχέση με την πρώην μου, μετά.Πρετεντέρης έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 00:28Ε ναι, ρωτάω πόσο καιρό τα είχες παράλληλα.hellegennes έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 23:16Μπορεί να ήταν και η μεθεπόμενη μέρα. Δεν το βρήκα το γκομενάκι ξαφνικά, ήταν πρώην μου.Πρετεντέρης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 22:48Ποιος είσαι, ρε μεγάλε, που μετά από χωρισμό βρίσκεις γκομενάκι την επόμενη μέρα; Αυτά δεν τα κάνει ούτε ο Daje.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΑΝ ΒΆΛΩ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΤΗΝ ΣΎΖΥΓΟ ...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 09 Ιαν 2024, 21:54 » σε Εγκληματικότητα - 7 Απαντήσεις
- 836 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
09 Ιαν 2024, 23:57
-
-
- 287 Απαντήσεις
- 4661 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
14 Δεκ 2024, 20:22