Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Jason Αντιγόνη
Συμφωνώ απολύτως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το μελος ελληγενης έκανε εξαρχής προσωπικές επιθέσεις και σε μένα και στο μέλος blackpaint ενώ για πολλές σελίδες με κατηγορούσε εντελώς αναίτια ότι είμαι παλιό μέλος, παρόλο που πολύ ευγενικά εξήγησα πως δεν είμαι. Εκτός αυτού εξαρχής άρχισε να αποκαλει "αχυρανθρωπους" οποιους δεν συμφωνούσαν μαζί του και από την πρώτη τοποθέτηση του στο θέμα είχε εκφραστεί με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Ευτυχώς έχω αναφέρει εδώ και μέρες τα συγκεκριμένα ποστ και οι διαχειριστές γνωρίζουν την κατάσταση. Είναι πολύ βολικό να βαφτίζουμε κάποιον τρολ (όπως εξαρχής προσπάθησε να κάνει το συγκεκριμένο μέλος ενώ ηταν ο μόνος που σπαμαρε στο θέμα και εξακολουθεί να το κάνει) όταν δεν μας αρέσει το ότι παρουσιάζει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα από εμάς σε ένα θέμα που δεν έχουμε τις απαραίτητες γνώσεις. Νομίζω πως από ένα σημείο και μετά, όλες αυτές οι προσπάθειες καταντανε πραγματικά ένδειξη κάποιου βαθύτερου προβλήματος. Από κει και πέρα, προσωπικά μετέχω μια χαρά στη δημόσια συζήτηση -και σε αυτό και σε άλλα θεματα-και δεν αποκαλώ κανέναν αχυρανθρωπο όταν δεν έχω τι να πω ούτε βρήκα αυτη την παράλογη επίθεση και τις αλογες κατηγορίες (σε κάποια φάση μου απευθυνόταν ακόμα και στο θηλυκό) από αλλα μέλη. Περαστικά και πάλι. Όλα τα μέλη, ανεξάρτητα του αν είναι παλιά ή όχι, οφείλουν να υπακούν στους κανονισμούς, δεν υπάρχει κάποια "άφεση" λογω παλαιότητας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kalorifer την 16 Απρ 2018, 02:02, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Cecily Anne
Παντως στο παλιό φορουμ το θαυμαστικό το λέγαμε ρουφιανοκουμπο, οχι μπαζερ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
σιγα, η αφεση αμαρτιων και η εθνικη ομονοια ειναι σπουδαια επιτευγματα/ζητούμενα της μεταπολιτευσης/μεταφορουμίασηςCecily Anne έγραψε: ↑16 Απρ 2018, 01:51Παντως στο παλιό φορουμ το θαυμαστικό το λέγαμε ρουφιανοκουμπο, οχι μπαζερ.
εδω ο σαλιβερος εγινε σεβασμιο μελος
Το ζητάει ο οργανισμός σου, τσίμπα το 

- hellegennes
Θα παραθέσω συγκεντρωτικά τις πραγματικές και επίσημες θέσεις της επιστήμης, που θεωρεί τον τρανσεξουαλισμό διαταραχή (της εικόνας του σώματος και ανήκει στο φάσμα OCD), οφείλεται κυρίως σε περιβαλλοντικούς και κοινωνικούς παράγοντες, παρουσιάζει πολλαπλά συμπτώματα και δεν αντιμετωπίζεται επιτυχώς με μετάβαση, καθώς και τις επιθέσεις που δέχεται από διάφορους κύκλους που προσπαθούν να περάσουν την πολιτική τους ατζέντα, αδιαφορώντας για την αλήθεια.
Οποιαδήποτε προσπάθεια διαστρέβλωσης θα αντιμετωπίζεται σαν διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Οποιαδήποτε προσπάθεια διαστρέβλωσης θα αντιμετωπίζεται σαν διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
kalorifer έγραψε: ↑16 Απρ 2018, 08:31Researches at BUSM conducted a literature search and reviewed articles that showed positive biologic bases for gender identity. These included disorders of sexual development, such as penile agenesis, neuroanatomical differences, such as grey and white matter studies, and steroid hormone genetics, such as genes associated with sex hormone receptors. They conclude that current data suggests a biological etiology for transgender identity.)
Normative psychological literature, however, does not address if and when gender identity becomes crystallized and what factors contribute to the development of a gender identity that is not congruent with the gender of rearing. Results of studies from a variety of biomedical disciplines—genetic, endocrine, and neuroanatomic—support the concept that gender identity and/or gender expression (20) likely reflect a complex interplay of biological, environmental, and cultural factors (21, 22).
With respect to endocrine considerations, studies have failed to find differences in circulating levels of sex steroids between transgender and nontransgender individuals.
Although numerous investigators have sought to identify specific genes associated with GD/gender incongruence, such studies have been inconsistent and without strong statistical significance.
Studies focusing on brain structure suggest that the brain phenotypes of people with GD/gender incongruence differ in various ways from control males and females, but that there is not a complete sex reversal in brain structures.
In summary, although there is much that is still unknown with respect to gender identity and its expression, compelling studies support the concept that biologic factors, in addition to environmental factors, contribute to this fundamental aspect of human development.
J Clin Endocrinol Metab, November 2017, 102(11):3869–3903
Όποιος ξέρει αγγλικά, αντιλαμβάνεται τι λέει το παραπάνω, που διαφωνεί με ό,τι έχεις πει σ' αυτό το νήμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχω ποσταρει αναλυτική βιβλιογραφία σε προηγούμενες σελίδες. Οποιος ενδιαφέρεται καλύτερα να διαβάσει συνολικά τα άρθρα /έρευνες, και όχι ότι αποφασίζει ότι τον συμφέρει να ποσταρει κάποιος.
- hellegennes
Δεν υπάρχει πιο αξιόπιστη πηγή από το πλέον πρόσφατο (2017) εγχειρίδιο της Παγκόσμιας Ενδοκρινολογικής Κοινότητας και όποιος θέλει μπορεί να το διαβάσει ολόκληρο, έχω αφήσει τον βιβλιογραφικό κωδικό του (ελεύθερο είναι).
Εσύ βέβαια βασίζεσαι σε συνόψεις που έχεις διαβάσει στο pubmed.
Εσύ βέβαια βασίζεσαι σε συνόψεις που έχεις διαβάσει στο pubmed.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, έχω ποσταρει αναλυτικά βιβλιογραφία και εγώ είμαι αυτός που βασίζεται σε περιλήψεις, όχι εσύ που γκουγκλαρεις τυχαρπαστα και ποσταρεις χωρίς να παρουσιάζεις συνολικά τα χωρία. Είμαι από κινητό για να επεκταθώ παραπάνω αυτή τη στιγμή, θα επανέλθω αργότερα.
- hellegennes
Ας δούμε στο μεταξύ τι έχεις πει στο νήμα, που είτε είναι αστείο, από άτομο που δεν έχει διαβάσει ποτέ του πλήρη έρευνα:

Μερικά ακόμη:

Το πιο αστείο είναι ότι μια επιστημόνισσα που διδάχθηκε τα σχετικά στο πανεπιστήμιο, σε ρωτάει σε ποιο βιβλίο βιολογίας διδάσκεται ότι γίνεται εγκεφαλική αναγνώριση φύλου και της απαντάς «Αν είχες βιολογικές γνώσεις θα καταλάβαινες αυτό που έγραψα», παραθέτοντας μια λίστα από τίτλους που δεν διάβασες ποτέ κι ούτε ξέρεις τι λένε, απλά σού φάνηκε ότι ενισχύουν την άποψή σου.
Εδώ:

Είτε έρχεται σε αντίθεση με ό,τι λέει η επιστήμη, που πόσταρα αμέσως πιο πάνω:
Μάλλον η Ενδοκρινολογική Κοινότητα και τα 100 πανεπιστήμια και οργανισμοί που είναι μέλη της, αποτελούνται από γραφικούς θρησκευόμενους.kalorifer έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 13:14Η επιστημονική κοινότητα, εκτός από μερικούς γραφικούς που ανακατεύουν τα θρησκευτικά ή προσωπικά τους πιστεύω στην επιστήμη και δεν αντιμετωπίζουν τα θέμα με νηφαλιότητα, αποδέχεται ότι ο τρανσεξουαλισμός έχει βιολογική βάση (εκτός από το θέμα του εγκεφάλου, υπάρχουν καταγεγραμμένες και πολλές ορμονικές διαφορές στα τρανς άτομα).

Μερικά ακόμη:
Ο τρανσεξουαλισμός δεν είναι ψυχική διαταραχή. Είναι ένα θέμα που προκύπτει από βιολογικά αίτια.
Μπορεί επίσης να συνοδεύεται από χρωμοσωματικές διαφορές ή/και ορμονικές διακυμάνσεις.
Αυτά τα άτομα ξέρουν το φύλο τους από τότε που το ξέρουμε και όλοι οι υπόλοιποι, δηλαδη στη νηπιακή ηλικία.

Το πιο αστείο είναι ότι μια επιστημόνισσα που διδάχθηκε τα σχετικά στο πανεπιστήμιο, σε ρωτάει σε ποιο βιβλίο βιολογίας διδάσκεται ότι γίνεται εγκεφαλική αναγνώριση φύλου και της απαντάς «Αν είχες βιολογικές γνώσεις θα καταλάβαινες αυτό που έγραψα», παραθέτοντας μια λίστα από τίτλους που δεν διάβασες ποτέ κι ούτε ξέρεις τι λένε, απλά σού φάνηκε ότι ενισχύουν την άποψή σου.

Εδώ:
Βρε το καλοριφέρ που έχει διαβάσει όλα τα εξειδικευμένα εγχειρίδια νευροβιολογίας.kalorifer έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 20:31Σε όλα τα εξειδικευμένα εγχειρίδια νευροβιολογίας.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 20:12Να το πάρουμε πρακτικά. Σε ποιό βιβλίο βιολογίας διδάσκεται ότι γίνεται εγκεφαλική αναγνώριση φύλου;
Εγώ διδάχθηκα τον 2τομο του Άλμπερτς και δεν είχε μέσα κάτι σχετικό. Εσύ πού το διδάχθηκες;

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Φακ ντουντ.
Απορώ με το κουράγιο σου.
Απορώ με το κουράγιο σου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Μελέτη του 2011, για το μετά της μετάβασης. Μία από τις ερευνήτριες της μελέτης, αρνήθηκε κατόπιν δημόσια ότι η μελέτη της λέει αυτό που λένε τα συμπεράσματα της μελέτης. Ποιος ξέρει τι μπούλινγκ έφαγε. Τα συμπεράσματα πάντως είναι ξεκάθαρα, δεν χωράνε διπλή ανάγνωση.
Long-Term Follow-Up of Transsexual Persons Undergoing Sex Reassignment Surgery: Cohort Study in Sweden
Conclusions
Persons with transsexualism, after sex reassignment, have considerably higher risks for mortality, suicidal behaviour, and psychiatric morbidity than the general population. Our findings suggest that sex reassignment, although alleviating gender dysphoria, may not suffice as treatment for transsexualism, and should inspire improved psychiatric and somatic care after sex reassignment for this patient group.
https://doi.org/10.1371/journal.pone.0016885
Long-Term Follow-Up of Transsexual Persons Undergoing Sex Reassignment Surgery: Cohort Study in Sweden
Conclusions
Persons with transsexualism, after sex reassignment, have considerably higher risks for mortality, suicidal behaviour, and psychiatric morbidity than the general population. Our findings suggest that sex reassignment, although alleviating gender dysphoria, may not suffice as treatment for transsexualism, and should inspire improved psychiatric and somatic care after sex reassignment for this patient group.
https://doi.org/10.1371/journal.pone.0016885
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Από τότε συνήθιζε να ντύνεται ανάλογα:

Πέραν του ότι προτιμά να ζει, εργάζεται και κοιμάται στην ύπαιθρο (κήπους, λιβάδια κλπ) και να τρέφεται με τζιτζίκια και ψείρες, κατά τα λοιπά είναι ένα τελείως φυσιολογικό άτομο. Εργάζεται στο Δημόσιο, συμμετέχει σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και έχει ως χόμπυ τον φιλοτελισμό.
Θα ήθελε να επιτύχει την επίσημη αναγνώριση του δικαιώματός του στον αυτο-προσδιορισμό του ως μία υγιέστατη και καθ' όλα φυσιολογική πασχαλίτσα με ότι αυτό συνεπάγεται νομικώς, αλλά δεν ξέρει πού να απευθυνθεί.
Αν κάποιο συνφορουμίτι γνωρίζει κάτι σχετικά, ας βοηθήσει.
(*) ουδέτερο
(**) εγώ
Πάνος Σκουρλέτης
Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω με ειρωνείες, όποιος έχει όρεξη, ας διαβάσει όλο το θέμα και ας δει τις αναλυτικές παραθέσεις μου και ό,τι στοιχεία έχω παραθέσει. Προσπαθείς με ψέματα και επιλεκτικά άρθρα να παρουσιάσεις μια υποτιθέμενα τελεσίδικη απάντηση της επιστήμης, ενώ δεν υπάρχει (σε κανένα θέμα) αντίθετα, όλα τα στοιχεια συγκλίνουν στην άποψη που έχω εκθέσει, για αυτό άλλωστε και υπάρχει συγκεκριμένη αντιμετώπιση αυτών των περιπτώσεων χρόνια τώρα από τους ειδικούς ψυχικής υγείας. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχε το συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Εδώ φυσικα ξεκινάνε οι θεωρίες συνωμοσίας.
Και στο μέλος που αναφέρεσαι έχω απαντήσει με αναλυτική βιβλιογραφία. Εκτός του ότι δεν είπε πουθενά ότι διδάχτηκε η ίδια τα εν λόγω βιβλία στο πανεπιστήμιο, είπε πως τυγχάνει να έχει φίλους που διάβαζαν τα συγκεκριμένα εγχειρίδια.
Έχω δηλώσει εξαρχής πως η συζήτηση μαζί σου είναι άσκοπη. Παραλλάσσεις στοιχεία και σχολιάζεις ότι σε συμφέρει. Φυσικά όσο θα διασπείρεις ψέματα, θα απαντώ, αλλά δεν σκοπεύω να αφιερώσω χρόνο και φαιά ουσία για να ξαναγράψω για θέματα που έχω καλύψει πολλάκις, ειδικά εφόσον απαντάς επιλεκτικά.
Και στο μέλος που αναφέρεσαι έχω απαντήσει με αναλυτική βιβλιογραφία. Εκτός του ότι δεν είπε πουθενά ότι διδάχτηκε η ίδια τα εν λόγω βιβλία στο πανεπιστήμιο, είπε πως τυγχάνει να έχει φίλους που διάβαζαν τα συγκεκριμένα εγχειρίδια.
Έχω δηλώσει εξαρχής πως η συζήτηση μαζί σου είναι άσκοπη. Παραλλάσσεις στοιχεία και σχολιάζεις ότι σε συμφέρει. Φυσικά όσο θα διασπείρεις ψέματα, θα απαντώ, αλλά δεν σκοπεύω να αφιερώσω χρόνο και φαιά ουσία για να ξαναγράψω για θέματα που έχω καλύψει πολλάκις, ειδικά εφόσον απαντάς επιλεκτικά.
Κι εσύ όμως με επιλεκτικά αποσπάσματα παρουσιάζεις τη θέση σου.
Το όλο θέμα μπάζει από πολλές μεριές.
Από αισθητικής άποψης δε, το happening Jason Αντιγόνη είναι παραπάνω από kitsch.
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-