Σχεσεις ή τιντερ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σχεσεις ή τιντερ;
Ολες παιρνουν μια ποζα προφιλ, αλλα ελαφρως πιο γυρισμενες, ωστε να φαινεται και το αλλο κωλομερι. Εχω δει και στο δρομο να τις βγαζουν οι φιλες τους σε αυτη τη σταση.
Μου αρεσει που η σεξουαλικοτητα απενοχοποιειται, πριν 10-20 χρονια τετοιες ποζες θα θεωρουνταν βρωμικες.
Μου αρεσει που η σεξουαλικοτητα απενοχοποιειται, πριν 10-20 χρονια τετοιες ποζες θα θεωρουνταν βρωμικες.
Θα μου αρεσε να κανω αυτη τη ζωη!Environmental studies major at UW. Passionate about sustainability, conservation, exploring the outdoors, and eating hummus (the single most amazing food on planet earth). Also love drinking beer, climbing, scuba diving, hiking, camping, cooking, and traveling the world whenever I get the chance!!
Ειχε κατι φοβερες φωτο σε καταπρασινες πλαγιες βουνων. Δεν μου επιτρεπουν οι μοντς να τις δειξω.
Αναρωτιεμαι αν ειναι τοσο ενδιαφεροντα τα ανδρικα bio.
Ξεχύσου στους δρόμους να την βρεις, τύπε!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
η Ναταλια μαλλον ψαχνει κανα καλο γυμναστηριο στην Αθηνα
Που πας ρε Καραμητρο Ορεστη
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ολες με μαγιο ειναι, κατι αλλο ψαχνουν.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 16:36η Ναταλια μαλλον ψαχνει κανα καλο γυμναστηριο στην Αθηνα
Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 19:31Ολες με μαγιο ειναι, κατι αλλο ψαχνουν.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 16:36η Ναταλια μαλλον ψαχνει κανα καλο γυμναστηριο στην Αθηνα
Κάναν γκομενο με χρήμα δόξα φήμη δηλαδή εμένα

Πέσιμο ή χεσιμο; 

- Eθνικοκοινωνιστης
εθνικοκοινωνισμος
μια γευση (προσαρμοσμενο στο χολιγουντιανο και καπιταλιστικο πλαισιο βεβαια)
μια γευση (προσαρμοσμενο στο χολιγουντιανο και καπιταλιστικο πλαισιο βεβαια)
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτες ειναι οι ελληνιολες
και αντιστοιχες οι επιλογες τους παντου (και στην καλπη)
ελατε μαζι μας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εγώ ένα θα πω. Χαζομάααααρα εφαρμογή. Άσε που δε ξέρουν τι θέλουν οι περισσότεροι από εκεί μέσα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
fixed
μια χαρα ξερουν τι θελουν οι περισσοτεροι
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Μπορεί να εκτίμησα εγώ λάθος. Αν και δεν νομίζω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
η μπορει να κωλωσαν να το πουνε με την μια
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Τι να πουνε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
25 Ιαν 2025, 06:29