Η Αλίσα Μιλάνο καλεί τις γυναίκες σε «απεργία από το σεξ»

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Η Αλίσα Μιλάνο καλεί τις γυναίκες σε «απεργία από το σεξ»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 13 Μάιος 2019, 11:31

μίστερ μαξ έγραψε:
13 Μάιος 2019, 11:06
πατησιωτης έγραψε:
13 Μάιος 2019, 11:02
Ετοιμάζονται ήδη τα προεκλογικά σποτ που θα τους αποκαλούν "παιδοκτόνους".
Αυτη ειναι η Δεξια του Κούλη, του Βορίδη, του Αδωνη, του ΝΓΜ.

Περασαν τέτοιοι νόμοι στην Ελλάδα και μου διέφυγε; :D Γενικώς το ζήτημα εδώ δεν έχει μεγάλη πολιτική χροιά διότι όλα λύνονται στη ζούλα.Ακόμη και όταν απαγορεύονταν από το νόμο οι αμβλώσεις γίνονταν στη ζούλα.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 13 Μάιος 2019, 11:32

πατησιωτης έγραψε:
Βγήκε το αντίπαλο έργο με την ιστορία μιας εργαζόμενης σε νοσοκομείο αμβλώσεων που παθαίνει κρίση συνειδήσεως όταν καταλαβαίνει ότι τα έμβρυα που σκοτώνουν είναι άνθρωποι.

Το θέμα θα παίξει αρκετά στις εκλογές.Ενώ στην Τζώρτζια και σε άλλες συντηρητικές πολιτείες ψήφισαν αυτό το νόμο,στη Νέα Υόρκη ψήφισαν τον αντίθετο,να επιτρέπεται η άμβλωση και στο τελευταίο τρίμηνο της κύησης.Ετέθη θέμα τι θα γίνει με αυτά που τα βγάζουν αλλά τελικά επιβιώνουν σαν μωρά (διότι στους 8-9 μήνες αυτό είναι πιθανό).Οι υποστηρικτές των αμβλώσεων τα μάσαγαν και κάποιος είπε ότι εάν μια γυναίκα θέλει να ξεφορτωθεί το έμβρυο αλλά αυτό γεννηθεί παρ όλα αυτά ζωντανό δεν πρέπει να υποχρεώνεται να το κρατήσει.Δηλαδή;
Άρπαξαν την ευκαιρία οι Ρεπουμπλικάνοι και έφεραν νομοσχέδιο στη βουλή που υποχρεώνει τις υπηρεσίες που κάνουν τις αμβλώσεις να περιθάλπουν όσα γεννιούνται ζωντανα.Το νομοσχέδιο απορρίφθηκε από την πλειοψηφία των Δημοκρατικών και έγινε χαμός.Ετοιμάζονται ήδη τα προεκλογικά σποτ που θα τους αποκαλούν "παιδοκτόνους".
και γιατί να το περιορίσουν αυτό το δικαίωμα στο τελευταίο τρίμηνο της κύησης? Να το επεκτείνουν και μετά τη γέννα. π.χ. κλαίει πολύ το μωρό, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε του τραβάμε μια post-birth abortion. Πρόοδος και πολιτική ορθότητα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 13 Μάιος 2019, 11:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Μάιος 2019, 11:31
Επ' ευκαιρία παίδες, γιατί θεωρείτε υποτιμητικό το πλύσιμο των πιάτων;
Πόσοι από σας κάνετε κάτι πιο ουσιαστικό, ενδιαφέρον ή δημιουργικό;
Και πόσο πληρώνεστε γι' αυτό;

Σε κάθε περίπτωση, η μόνιμη χρήση χάρτινων ή πλαστικών πιάτων δείχνουν ανυπαρξία οικολογικής συνείδησης.
Οχι, ειναι καλύτερο το πλύσιμο το πιάτων απο το να προσθέτεις χρυσόσκονη στους κοπρολιθους της πατρειαρχίας.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Μάιος 2019, 11:38

Lord Brum έγραψε:
13 Μάιος 2019, 11:32
Πρόοδος και πολιτική ορθότητα
Aν τα άκρα μιας ευθείας ενωθούν, το σημείο επαφής είναι κοινό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 13 Μάιος 2019, 12:01

πατησιωτης έγραψε:
Βγήκε το αντίπαλο έργο με την ιστορία μιας εργαζόμενης σε νοσοκομείο αμβλώσεων που παθαίνει κρίση συνειδήσεως όταν καταλαβαίνει ότι τα έμβρυα που σκοτώνουν είναι άνθρωποι.

Το θέμα θα παίξει αρκετά στις εκλογές.Ενώ στην Τζώρτζια και σε άλλες συντηρητικές πολιτείες ψήφισαν αυτό το νόμο,στη Νέα Υόρκη ψήφισαν τον αντίθετο,να επιτρέπεται η άμβλωση και στο τελευταίο τρίμηνο της κύησης.Ετέθη θέμα τι θα γίνει με αυτά που τα βγάζουν αλλά τελικά επιβιώνουν σαν μωρά (διότι στους 8-9 μήνες αυτό είναι πιθανό).Οι υποστηρικτές των αμβλώσεων τα μάσαγαν και κάποιος είπε ότι εάν μια γυναίκα θέλει να ξεφορτωθεί το έμβρυο αλλά αυτό γεννηθεί παρ όλα αυτά ζωντανό δεν πρέπει να υποχρεώνεται να το κρατήσει.Δηλαδή;
Άρπαξαν την ευκαιρία οι Ρεπουμπλικάνοι και έφεραν νομοσχέδιο στη βουλή που υποχρεώνει τις υπηρεσίες που κάνουν τις αμβλώσεις να περιθάλπουν όσα γεννιούνται ζωντανα.Το νομοσχέδιο απορρίφθηκε από την πλειοψηφία των Δημοκρατικών και έγινε χαμός.Ετοιμάζονται ήδη τα προεκλογικά σποτ που θα τους αποκαλούν "παιδοκτόνους".
Ο Τσαουσεσκου δικαιωνεται.Εχω γνωρισει Ρουμανο που μου ειπε οτι οποια γυνναικα γεννουσε 10 παιδια ανακυρησσοταν ηρωϊδα του εθνους και εμπαινε σε ουρα αναμονης για να λαβει αυτοκινητο σχεδον δωρεαν.Αυτο ομως που δεν μας λενε οι Ρεπουμπλικανοι και δεν ελεγε και ο Τσαουσεσκου
ειναι για τα παιδια των προβληματικων οικογενειων που εμεναν στα ιδρυματα η ακομα και στον δρομο.Οποτε εστω και κριτικα θα στηριξω το δικαιωμα
μιας γυναικας να προχωρα σε εκτρωση εφοσον η εγκυμοσυνη ειναι ανεπιθυμητη.Τις ομορφες καλημερες μου. :wave:

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 13 Μάιος 2019, 12:09

Το έκαψε το Αλυσάκι
My Life had stood, a Loaded Gun

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 13 Μάιος 2019, 12:19

ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Μάιος 2019, 10:26
To θέμα είναι πολύ απλό.

Εικόνα

Ενστάσεις δεκτές.
Φυσαλλίδα εικόνας 1: Αυτός ο μαλάκας που σκυλογαμήθηκε μαζί μου, λέει ότι δεν θέλει να το ρίξω γιατί είναι "και δικό του παιδί" κι ότι το θέλει και μαλακίες. Τι με νοιάζει εμένα; Δικιά μου είναι η ζωή κι εγώ αποφασίζω

Φυσαλλίδα εικόνας 2: Τώρα που έμεινα έγκυος δεν γίνεται να μου λέει ότι "θέλει να ζήσει την ζωή του". Το μωρό το θέλω και, αφού συμμετείχε κι αυτός, οφείλει να ξεσκιστεί να με βοηθήσει να το μεγαλώσουμε. Τουλάχιστον να μου παρέχει τα χρήματα. Εγώ θα γίνω μάνα, η δική του ζωή δεν με αφορά.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 13 Μάιος 2019, 12:22

Στο θέμα αμβλώσεων θα πρέπει, δυστυχώς, να ταχθω υπέρ.

Αλλά στο άλλο που ανέφερε ο Πατησιωτης, ότι δηλαδή οι Δημοκρατικοί απέρριψαν το να περιθάλψουν οι κλινικές όσα εν τέλει γεννηθούν ζωντανά, μένω άναυδος.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Μάιος 2019, 12:24

Γραφικός έγραψε:
13 Μάιος 2019, 12:19
ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Μάιος 2019, 10:26
To θέμα είναι πολύ απλό.

Εικόνα

Ενστάσεις δεκτές.
Φυσαλλίδα εικόνας 1: Αυτός ο μαλάκας που σκυλογαμήθηκε μαζί μου, λέει ότι δεν θέλει να το ρίξω γιατί είναι "και δικό του παιδί" κι ότι το θέλει και μαλακίες. Τι με νοιάζει εμένα; Δικιά μου είναι η ζωή κι εγώ αποφασίζω

Φυσαλλίδα εικόνας 2: Τώρα που έμεινα έγκυος δεν γίνεται να μου λέει ότι "θέλει να ζήσει την ζωή του". Το μωρό το θέλω και, αφού συμμετείχε κι αυτός, οφείλει να ξεσκιστεί να με βοηθήσει να το μεγαλώσουμε. Τουλάχιστον να μου παρέχει τα χρήματα. Εγώ θα γίνω μάνα, η δική του ζωή δεν με αφορά.
Μα ακριβώς γι' αυτό είναι απαραίτητο το προφυλακτικό, αν η εγκυμοσύνη δεν είναι επιθυμητή.

Για να μη μπλέξεις με φυσαλλίδες και των δύο φύλων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 13 Μάιος 2019, 12:38

ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Μάιος 2019, 12:24
Μα ακριβώς γι' αυτό είναι απαραίτητο το προφυλακτικό, αν η εγκυμοσύνη δεν είναι επιθυμητή.

Για να μη μπλέξεις με φυσαλλίδες και των δύο φύλων.
Σίγουρα. Στο παρόν νήμα όμως παίρνουμε την περίπτωση της εγκυμοσύνης δεδομένη. Συζητάμε για το τι πρέπει να γίνεται στην περίπτωση που η κοπέλα έμεινε έγκυος. Στους νόμους λοιπόν θα πρέπει να υπάρχει ένα φιλοσοφικό πλαίσιο που αντιμετωπίζει και τα δύο φύλλα ισότιμα. Είτε θεωρούμε ότι, από την στιγμή που προέκυψε, δεν έχουμε δικαίωμα να στερήσουμε το δικαίωμα ενός εμβρύου να υπάρξει, είτε πρέπει να θεωρήσουμε ότι η ποιότητα ζωής των γονιών είναι μεγαλύτερη προτεραιότητα από αυτό και να επιτρέψουμε ισότιμα στην γυναίκα και στον άνδρα να μην την αλλάξουν. Στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να επιτρέψουμε έννομα στον πατέρα να πει "αν θέλει ας το κρατήσει, αν θέλει ας το ρίξει, της απαγορεύω όμως να έχει ποτέ την παραμικρή (οικονομική ή άλλη) αξίωση από εμένα λόγω της ύπαρξής του".

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 13 Μάιος 2019, 12:54

Γραφικός έγραψε:
13 Μάιος 2019, 12:38
θα πρέπει να επιτρέψουμε έννομα στον πατέρα να πει "αν θέλει ας το κρατήσει, αν θέλει ας το ρίξει, της απαγορεύω όμως να έχει ποτέ την παραμικρή (οικονομική ή άλλη) αξίωση από εμένα λόγω της ύπαρξής του".
και το αναποδο;

δηλαδη "αν δεν το θελει, το θελω εγω, την υποχρεωνω να το γεννησει, θα πληρωσω ολα τα εξοδα μεχρι τη γεννα, και μετα το αναλαμβανω απολυτα εγω."
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 13 Μάιος 2019, 12:57

Ασέβαστος έγραψε:
13 Μάιος 2019, 12:54
και το αναποδο;

δηλαδη "αν δεν το θελει, το θελω εγω, την υποχρεωνω να το γεννησει, θα πληρωσω ολα τα εξοδα μεχρι τη γεννα, και μετα το αναλαμβανω απολυτα εγω."
Όχι. Δεν μπορείς να την υποχρεώσεις να περάσει το λούκι της εγκυμοσύνης μόνο και μόνο επειδή γουστάρεις.
Ή γίνεται υποχρεωτικά ευθύνη και των δύο ή πρέπει να συμφωνήσουν κι οι δυο για να το αναλάβουν μαζί.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 13 Μάιος 2019, 13:17

Τα προηγούμενα τα έγραψα γιατί αν θέσουμε στην ολότητά του το θέμα στις γυναίκες, δεν νομίζω ότι η πλειονότητά τους θα επέλεγε το δικαίωμα της αμφίδρομης "επιλογής" τελικά. Αν σου λένε "τι θες να μπορείς να επιλέξεις ή όχι" είναι εύκολο να πεις "να μπορώ να επιλέξω". Για να γίνει σωστή επιλογή όμως πρέπει να έχεις υπόψη σου και τα αρνητικά της κατάστασης που ευαγγελίζεσαι.
Οι τριτοκινηματικές φεμινίστριες δεν θέλουν το καλό των γυναικών, αλλά έναν κόσμο που ταιριάζει περισσότερο στο δικό τους λάιφσταϊλ και τις υπόλοιπες άστες να κουρεύονται.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 13 Μάιος 2019, 13:19

Γραφικός έγραψε:
13 Μάιος 2019, 12:57
Ασέβαστος έγραψε:
13 Μάιος 2019, 12:54
και το αναποδο;

Όχι. Δεν μπορείς να την υποχρεώσεις να περάσει το λούκι της εγκυμοσύνης μόνο και μόνο επειδή γουστάρεις.
Ή γίνεται υποχρεωτικά ευθύνη και των δύο ή πρέπει να συμφωνήσουν κι οι δυο για να το αναλάβουν μαζί.
Η συζήτηση αυτή δεν είναι αυτή που γίνεται στην Αμερική.Το ότι γίνεται αυτή η συζήτηση στην Ελλάδα είναι δείγμα ότι η κοινωνία είναι αλλού,την απασχολεί ποιός ή ποιά θα αναλάβει το μωρό.Εκεί η συζήτηση γίνεται για το από πότε ο άνθρωπος είναι άνθρωπος :D εξ ου και ο επίμαχος νόμος για την απαγόρευση μόλις λειτουργήσει η καρδιά του εμβρύου και οι αντίθετες γνώμες.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 13 Μάιος 2019, 13:25

πατησιωτης έγραψε:
13 Μάιος 2019, 13:19
Η συζήτηση αυτή δεν είναι αυτή που γίνεται στην Αμερική.Το ότι γίνεται αυτή η συζήτηση στην Ελλάδα είναι δείγμα ότι η κοινωνία είναι αλλού,την απασχολεί ποιός ή ποιά θα αναλάβει το μωρό.Εκεί η συζήτηση γίνεται για το από πότε ο άνθρωπος είναι άνθρωπος :D εξ ου και ο επίμαχος νόμος για την απαγόρευση μόλις λειτουργήσει η καρδιά του εμβρύου και οι αντίθετες γνώμες.
Ένα από τα επιχειρήματα όσων είναι υπέρ της επιλογής είναι οι επιπτώσεις στην ζωή της γυναίκας από μια έκτακτη εγκυμοσύνη. Εγώ είπα μόνο "εμμ... δεν είναι μόνο η ζωή της γυναίκας που έχει επιπτώσεις".
Η συζήτηση δεν γίνεται στην Ελλάδα γενικά, μόνο εγώ είμαι που το θέτω σε αυτό το πλαίσιο απ' όσο ξέρω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών