Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Antares
- Phorum.gr user: Ακταία
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Antares » 19 Ιαν 2020, 15:13
Δεν σας έχουν κολλήσει γύναια βδέλλες που έχουν συμφέρον από εσάς γι' αυτό τα λέτε. Και εγώ είμαι γυναίκα. Όχι άνδρας.
Μια φορά είχε έρθει μια κοπελίτσα από ανατολικές χώρες, ξανθιά, γαλανομάτα, ομορφούλα, με καθαρά μάτια, στο γραφείο, για μια ερώτηση. Φτου σου κοπέλα μου, λέω, εσάς λένε π...νες; (έμοιαζε με την ανιψιά μου).
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 19 Ιαν 2020, 15:15
Ίφιδα έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 13:58
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 13:03
Μπορείτε να μου φέρετε κάποιο παράδειγμα "εκθειασμού των ανδρών" των εν λόγω δηλώσεων; Που τα γράφουν αυτά;
Είμαι περίεργη, που είναι μαζεμένες όλες αυτές οι τυχερές.

Ρε μαναρι, σ έχω πει εκατό φορές, φτιάξε έναν λογαριασμό σε σοσιαλ μίντια, έτσι απλά για να πάρεις γεύση.

Ζουν ανάμεσά μας σου λεω, θα τις βρεις κάτω από διαφορά θέματα να σχολιάζουν αρνητικά το φύλο τους, όχι ρεαλιστικά, αρνητικά, δίνοντας ταυτοχρόνως ελευθέρας στο αντρικό. Είναι αυτές που πάντα θα κατηγορήσουν την γυναίκα με την οποία γαμηθηκε ο σύζυγος και ποτέ τον σύζυγο, αυτές που βλέπουν κάθε γυναίκα ανταγωνιστικά και εν δυνάμει κλέφτρα του λατρευτου τους ακόμα κι αν εσύ ούτε να τον φτυσεις, αυτές που δικαιολογούν σχεδόν τα πάντα στο αγαπημένο τους φύλο. Συγκεκριμένα τώρα δεν εχω εύκαιρο να σου φέρω αλλά πάρε παράδειγμα την τύπισσα που έβριζε την Τοπαλουδη με ανδρικό νικ.
Έχω γνωστή εδώ και 20 χρόνια, διαβασμένη, με την επιχείρησή της, τζανκι του γυμναστηρίου, το σπίτι της, το αμάξι της, τα πάντα όλα της και τσακωνόμαστε τις προάλλες (βρισκόμαστε κατά καιρούς και συζητάμε πολιτικοκοινωνικοφιλοσοφικά) γιατί μου πετάει το "Ή γυναίκα είναι εξ ορισμού κατωτερη"....ώπα, εδώ τα χαλάμε
Ναι, σιγά μη χρειάζεται να κάνω λογαριασμό στα σοσιαλμήντια για να ανακαλύψω αυτές που λες.
Αυτές είναι το ίδιο χαζές με τους συζύγους τους.
Από την άλλη, μπορούμε να το δούμε θετικά.
Αν αυτό δεν είναι ισότης, τι είναι;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
enaon
από enaon » 19 Ιαν 2020, 15:22
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 15:15

πες τα ρε γαλή.
ξεκινάει:
άστον να κοιτάει, άντρας είναι
και τελειώνει:
άστον στην κοσμάρα του, άντρας είναι.
ισότης.

-
Antares
από Antares » 19 Ιαν 2020, 15:28
enaon έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 15:22
πες τα ρε γαλή.
ξεκινάει:
και τελειώνει:
ισότης.

Μπα, καμιά φορά τις παρατάνε και τότε λένε "είμαστε χωρισμένες ....... α α α". Τότε ψάχνουν λεφτά με διάφορα κόλπα εναντίον μαγκούφηδων (ανδρών και γυναικών).
-
enaon
από enaon » 19 Ιαν 2020, 15:30
Antares έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 15:28
Μπα, καμιά φορά τις παρατάνε και τότε λένε "είμαστε χωρισμένες ....... α α α". Τότε ψάχνουν λεφτά με διάφορα κόλπα εναντίον μαγκούφηδων (ανδρών και γυναικών).
ε ναι οκ, υπάρχουν και αστοχίες.
πάντως το μοτίβο λέει ότι η ανοχή γυρνάει σε απαξίωση νομίζω.
-
Antares
από Antares » 19 Ιαν 2020, 15:39
enaon έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 15:30
Antares έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 15:28
ε ναι οκ, υπάρχουν και αστοχίες.
πάντως το μοτίβο λέει ότι η ανοχή γυρνάει σε απαξίωση νομίζω.
Για τις αρχιπ..ες της ανθρωπότητας μιλάμε. Δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι. Έχουν και ηθικούς ενδοιασμούς, θρησκεία, ιστορία.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 19 Ιαν 2020, 15:41
enaon έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 15:22
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 15:15

πες τα ρε γαλή.
ξεκινάει:
και τελειώνει:
ισότης.

Ναι, σ' αυτόν τον κόζμο τον μικρό, τον μέγα.
Μπορούμε να το δούμε και αυτό θετικά, ως ποιητική προσέγγιση.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
enaon
από enaon » 19 Ιαν 2020, 15:42
Antares έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 15:39
Για τις αρχιπ..ες της ανθρωπότητας μιλάμε.
τι σε έχει πιάσει πάλι

πρέπει να κάνουμε ένα νήμα εκτόνωσης, να βρίζουμε γενικά, τις πουτ΄νες, τα αρχιδ΄κια, του σκύλους ,τα αφεντικά, μοιάζει απαραίτητο μέχρι να έρθει η άνοιξη.

-
Antares
από Antares » 19 Ιαν 2020, 15:53
enaon έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 15:42
Antares έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 15:39
Για τις αρχιπ..ες της ανθρωπότητας μιλάμε.
τι σε έχει πιάσει πάλι

πρέπει να κάνουμε ένα νήμα εκτόνωσης, να βρίζουμε γενικά, τις πουτ΄νες, τα αρχιδ΄κια, του σκύλους ,τα αφεντικά, μοιάζει απαραίτητο μέχρι να έρθει η άνοιξη.

Να γράψω εδώ; Όχι καλύτερα. Εμένα μου προέκυψε αφεντικό στο σπίτι, την δουλειά, στον δρόμο, στην ζωή ένα τέτοιο. Χωρισμένο, γραϊδιο, που θα θησαύριζε αν άνοιγε οίκο αναχής, αντί να ανοίγει το σπίτι της κλείνοντας τα σπίτια των άλλων.
-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
από AlienWay » 19 Ιαν 2020, 15:54
Το δοκίμιο του αρχικού ποστ πάντως είναι χαζό: Τραβηγμένο από τα μαλλιά και εστιασμένο σε ένα στερεότυπο "μπουρζουαζούς αριστοκράτισσας" που έχει πλέον εκλείψει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Antares
από Antares » 19 Ιαν 2020, 16:09
enaon έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 15:56
Antares έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 15:53
Να γράψω εδώ; Όχι καλύτερα.

Ας γράψω απλά ότι αυτές οι πόρνες (συμπεριλαμβάνεται και η δουλειά) είναι επικυρηγμένες και από τον θεό. Εγώ θα τις κυνηγάω και μετά θάνατον. Φυσικά και τους αντίστοιχους άνδρες.
Υπόψη κάνουν πουτανοπόλεμο μέσα στην Ελλάδα, πράγμα που γνωρίζουν καλά να κάνουν. Είναι επικίνδυνο, δεν είναι για γέλια.
-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
από AlienWay » 19 Ιαν 2020, 16:15
Antares έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 16:09
enaon έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 15:56
Antares έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 15:53
Να γράψω εδώ; Όχι καλύτερα.

Ας γράψω απλά ότι αυτές οι πόρνες (συμπεριλαμβάνεται και η δουλειά) είναι επικυρηγμένες και από τον θεό. Εγώ θα τις κυνηγάω και μετά θάνατον. Φυσικά και τους αντίστοιχους άνδρες.
Υπόψη κάνουν πουτανοπόλεμο μέσα στην Ελλάδα, πράγμα που γνωρίζουν καλά να κάνουν. Είναι επικίνδυνο, δεν είναι για γέλια.
Ημιάσχετο: Εσύ έχεις δηλώσει και παλαιότερα ότι είσαι γυνή; Ή τώρα είναι η πρώτη φορά; Το λέω γιατί και άλλοι έχουν δηλώσει γυναίκες, μετά διεμφυλικοί και στο τέλος, έψαχναν νύφη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Antares
από Antares » 19 Ιαν 2020, 16:18
Alien666 έγραψε: ↑19 Ιαν 2020, 16:15
Ημιάσχετο: Εσύ έχεις δηλώσει και παλαιότερα ότι είσαι γυνή; Ή τώρα είναι η πρώτη φορά; Το λέω γιατί και άλλοι έχουν δηλώσει γυναίκες, μετά διεμφυλικοί και στο τέλος, έψαχναν νύφη.
Είμαι, τυπικά τουλάχιστον.
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
02 Μαρ 2024, 21:43
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
24 Μαρ 2025, 22:51
-
-
- 61 Απαντήσεις
- 1923 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
28 Σεπ 2023, 10:22
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
15 Αύγ 2024, 13:21
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.