Καλή γυμναστική.
Έτσι κι αλλιώς δεν συμμετέχεις σοβαρά στη συζήτηση.
Εικοσιέξι, αλλά δεν μιλάω για μένα ή για κάποιον εδώ, γενικά γράφω και μάλιστα σκεπτόμενος τις γυναίκες αφού γύρω από αυτές τρέχει η κουβέντα. Αυτό που λέω είναι πως μπορείς πολύ εύκολα να βρεις εικοσιπεντάχρονες γυναίκες πολύ πιο ώριμες και συνεσταλμένες από τριανταπεντάχρονες, σαρανταπεντάχρονες και βάλε.
ζωντανια.
Ούτε εγώ μιλάω για σένα συγκεκριμένα. Παράδειγμα σε έφερα για να καταλάβεις τι σου λέω. Δεν χρειαζόταν να μου απαντήσεις πόσο είσαι.Φινγκόλφιν έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 19:33Εικοσιέξι, αλλά δεν μιλάω για μένα ή για κάποιον εδώ, γενικά γράφω και μάλιστα σκεπτόμενος τις γυναίκες αφού γύρω από αυτές τρέχει η κουβέντα. Αυτό που λέω είναι πως μπορείς πολύ εύκολα να βρεις εικοσιπεντάχρονες γυναίκες πολύ πιο ώριμες και συνεσταλμένες από τριανταπεντάχρονες, σαρανταπεντάχρονες και βάλε.
μπα. το ιδιο ωριμες ειναι, απλα η 35αρα αρχιζει να γινεται συντηρητικη.
Δεν αποκομίζουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια από τις εμπειρίες τους, ούτε έχουν όλοι οι άνθρωπο το ίδιο πλήθος και ποιότητα εμπειριών. Θα συμφωνήσω πως ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να είναι πιο ώριμος δέκα χρόνια μετά, αλλά σε διαφορετικούς ανθρώπους δεν ισχύει καθόλου αυτό με την ηλικία και την ωριμότητα.bizeli έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 19:38Ούτε εγώ μιλάω για σένα συγκεκριμένα. Παράδειγμα σε έφερα για να καταλάβεις τι σου λέω. Δεν χρειαζόταν να μου απαντήσεις πόσο είσαι.
Το τελευταίο που λες δεν το πιστεύω με την καμία. Με την καμία όμως.
Όσο πιο πολλά χρόνια ζεις, τόσες πιο πολλές εμπειρίες έχεις που διαμορφώνουν την προσωπικότητά σου.
Προσπαθήστε να καταλάβετε τη διαφορά του ότι ναι μπορεί να υπάρχουν 25αρες που είναι πιο ώριμες για την ηλικία τους αλλά ΠΟΤΕ δεν θα είναι πιο ώριμη από την 35άρα.
Είναι φύσει αδύνατο αυτό.
Όσο ζεις κάτι καινούριο μαθαίνεις.
Και η 25άρα δεν έχει προλάβει να ζήσει όλα όσα έχει ζήσει η 35 και η 45άρα.
Έλα ρε παιδιά τώρα.
Δεν μιλάμε για "μερικούς" ανθρώπους. Πιάνουμε τον γενικό κανόνα και τι συνήθως είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο να συμβαίνει.Φινγκόλφιν έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 19:44Δεν αποκομίζουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια από τις εμπειρίες τους, ούτε έχουν όλοι οι άνθρωπο το ίδιο πλήθος και ποιότητα εμπειριών. Θα συμφωνήσω πως ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να είναι πιο ώριμος δέκα χρόνια μετά, αλλά σε διαφορετικούς ανθρώπους δεν ισχύει καθόλου αυτό με την ηλικία και την ωριμότητα.
οι αντρες εχουν πολυ μεγαλυτερες αντοχες, σε πολυ μεγαλυτερες ηλικιες. οι γυναικες συνηθως βαριουνται τη ζωη τους πολυ πιο νωρις.
Το γενικό συμπέρασμά μου είναι, βλέποντας απλά ανθρώπους γύρω μου. Οι ώριμοι άνθρωποι είναι κατανεμημένοι σε όλες τις ηλικίες.bizeli έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 19:47Δεν μιλάμε για "μερικούς" ανθρώπους. Πιάνουμε τον γενικό κανόνα και τι συνήθως είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο να συμβαίνει.
Αν μιλάμε βάσει ειδικών περιπτώσεων και υποπεριπτώσεων που έτυχε να γνωρίσουμε δεν βγάζουμε άκρη.
Και στο κάτω κάτω ρε Φιν εσύ ειδικά που δεν έχεις περάσει ακόμα τα 30 δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό που σου λέω.
Πέρνα τα πρώτα κι εσύ και θα δεις τι τεράστια διαφορά υπάρχει.
Εντάξει φίλε τώρα εσύ κρίνεις από σένα που θεωρείς το ψάρεμα και που καβαλάς μια μηχανή και θα της πεις καμιά φορά στο αυθόρμητο "πάμε ζάκυνθο" ...ζωντάνια.
Γιατί ρε φίλε μόνο η δουλειά και το αν μείνεις μόνος σου σε ωριμάζει;
Εντάξει οκ. Άμα είναι έτσι να πούμε ότι υπάρχουν και ώριμοι 15χρονοι, 13χρονοι, 3χρονοι.Φινγκόλφιν έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 19:51
Το γενικό συμπέρασμά μου είναι, βλέποντας απλά ανθρώπους γύρω μου. Οι ώριμοι άνθρωποι είναι κατανεμημένοι σε όλες τις ηλικίες.