Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτοδικείο
1. Πείτε λίγο πιο λεπτομερώς πώς παίζεται το παιχνίδι.
2. Οι ιστορίες που θα γράφουμε οφείλουν να είναι πραγματικές; Να έχουν συμβεί σε εμάς; Αν έχουν στοιχεία fantasy υπάρχει πρόβλημα;
2. Οι ιστορίες που θα γράφουμε οφείλουν να είναι πραγματικές; Να έχουν συμβεί σε εμάς; Αν έχουν στοιχεία fantasy υπάρχει πρόβλημα;
Σε τι ειστε εσεις;Naida έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:47Τίποτα καλά είσαι. Και εμείς που είμαστε σε σχέση; σκατα είμαστε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:46Νάιδα εγώ που είμαι μόνος μου μόνος μου μόνος μου τι να κάνω;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Είμαι γυναικάς μούτρο κάθαρμα λαμόγιο σεξιστικό γουρούνι συμπεριφέρομαι απαίσια και χυδαία σε κάθε γυναίκα ασχέτως φυλετικής η εθνικής προέλευσης (όλα κι όλα ...ρατσιστής δεν ειμαι ..)Cecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:37Αντί να μας διαλυετε κάθε τρεις και λίγο το περί ανέμων με τις ιστορίες σας, θα τις συγκεντρώνετε σε ετούτο το νήμα, όπου η γνωστή σε όλους μας φόρουμ-κριτής, μετρ και σου σεφ Naida θα δικαζει!
Για όλα αυτά είναι και πολύ υπερήφανος
Ομολογώντας με περηφάνια όλα αυτά ..αφηνομαι στην καταδικαστική κρίση της αγαπημένης μου Ναιαδας με την οποία είμαι ερωτευμένος ..
- Cecily Anne
Σάμπως και θα το ξέρεις; Σκηνοθέτησε το στο μυαλό σου και ριχτο, η Ναιδα θα δικασει!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Εχασες τα ποστ με την γκομενα του γνωστη του που προξενεψε σε εναν καταδικο και το αλλο που εκλαιγε για τις γυναικες του ανατολικου μπλοκ που χάνονταιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:14Mπα .talaipwros έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:10Αινείαν θα ηταν ιδανικόςCecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:09
Έλα μου ντε. Ο νταγιε θα μπορούσε, αλλά θα γεμίσουμε αιδοια .
Σε μία γραμμή τα τελευταία 18000 ποστ του είναι "Αν είναι για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΟΥ, θα το έκανα, γιατί όλοι κοιτάμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ καλό"
Τώρα που το σκέφτομαι και ο Ντάτζες στα τελευταία 18.000 ποστ του είναι "Αν είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ εγώ είμαι ΜΕΣΑ. ΟΛΟ ΜΕΣΑ".
Ψιλιαζομαι οτι ταιριάζει και ο σωματοτυπος, θα του φορέσουμε και στολη ναυαρχου σαν το Χατζηχρήστο και θα γινει χαμός
- Cecily Anne
Πληθυντικός ευγενείας
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Νατος, αυτοπροταθηκε.
Εκλεισε!!!!
Εκλεισε!!!!
- Cecily Anne
talaipwros έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:20Εχασες τα ποστ με την γκομενα του γνωστη του που προξενεψε σε εναν καταδικο και το αλλο που εκλαιγε για τις γυναικες του ανατολικου μπλοκ που χάνονταιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:14Mπα .
Σε μία γραμμή τα τελευταία 18000 ποστ του είναι "Αν είναι για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΟΥ, θα το έκανα, γιατί όλοι κοιτάμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ καλό"
Τώρα που το σκέφτομαι και ο Ντάτζες στα τελευταία 18.000 ποστ του είναι "Αν είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ εγώ είμαι ΜΕΣΑ. ΟΛΟ ΜΕΣΑ".
Ψιλιαζομαι οτι ταιριάζει και ο σωματοτυπος, θα του φορέσουμε και στολη ναυαρχου σαν το Χατζηχρήστο και θα γινει χαμός

περιμενε μπορει να το εννοει
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Να πας να πηδήξεις με αλεξίπτωτο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:46Νάιδα εγώ που είμαι μόνος μου μόνος μου μόνος μου τι να κάνω;
Σε σχέση είμαστε κύριε. Ενοχλαμε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τα έχω με μία κοπέλα που με καλύπτει στην εντέλεια, το μόνο πρόβλημα είναι οι γονείς της που θέλουν να βγαίνει με άνδρες μόνο από τον ίδιο πλανήτη με την ίδια κι ιδίως με τους γήινους έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα.
Τι να κάνω ρε Naida;
Τι να κάνω ρε Naida;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
άντε ρε!talaipwros έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:20Εχασες τα ποστ με την γκομενα του γνωστη του που προξενεψε σε εναν καταδικο και το αλλο που εκλαιγε για τις γυναικες του ανατολικου μπλοκ που χάνονταιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 21:14Mπα .
επικό ακούγεται.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Πόσο χρονών είναι αυτή; ενήλικη;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ας πει κάποιος στον Σπύρο να μην ψαχνει για συντονιστή
Πρόεδρο θέμε.
Πρόεδρο θέμε.