Καμάκι επί COVID-19
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καμάκι επί COVID-19
ο Μερκ είναι περιπου 50πλας, δε θα κοιτάξει συνομήλικη, θέλει μικρή
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Α άλλο αυτό, οκ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
- EKPLIKTIKOS
Βεβαίως να σου πω. Θα χρειαστεί επίδειξη μοριακού τεστ 72 ωρών, θα φοράμε μάσκα και θα ψεκαζομαστε με αντισηπτικό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Yeap.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν είσαι σαν ανάποδο γαμωτο μπορεί να ναι και η ευκαιρία σου
Παρε χρωματιστούς φακούς επαφής, βάλε τη μάσκα να καλύπτει όλα τα υπόλοιπα και βγες για κυνήγι
Παρε χρωματιστούς φακούς επαφής, βάλε τη μάσκα να καλύπτει όλα τα υπόλοιπα και βγες για κυνήγι

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Όχι δεν είναι αλλιώς. Δεν έχεις πληρώσει και νιώθεις μετά ότι χρωστάς... κάπως αόριστα. Πάντα κάπως γινόταν κι ένιωθα μαλάκας όποτε γαμούσα... αυτό που λέτε εσείς κανονικά.Green Dragon έγραψε: ↑04 Δεκ 2020, 09:28Αυτό εννοείται ρε συ, δεν χρειάζεται να το γράψει, απλά το γνήσιο με γυναίκα που σ' αρέσει (ή με άντρα, αν είσαι γυναίκα) είναι αλλιώς. Τα άλλα είναι υποκατάστατα.

Και δεν ήταν και λίγες. Θα το έχεις συμπεράνει φαντάζομαι από την καλλιέργειά μου που όσο να ναι προδίδεται εδώ μέσα.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Eθνικοκοινωνιστης
Λορδε ασε τα καμακια και τους γνωστους παρωχημενους τροπους και πιασε τον καταλογο με τις εσκορτ παλικαρι μου 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
να μαμησει θελει φιλε οχι να αυτοκτονησει

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα παίζει.
Εγώ πάντως σχεδόν όλες οι γκόμενες που ξέρω να βρήκανε τα τελευταία 4-5 χρόνια, τριαντάρες σαραντάρες πενηντάρες χωρισμένες ανύπαντρες παρακμιακές νορμάλ ελληνίδες αμερικάνες από Τιντερ και ΟΚ κιουπιντ ή ό,τι άλλη τέτοια μαλακία κυκλοφορεί το βρήκανε. Δεν το λέω από άποψη τι πουτάνες, απλώς έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι είναι το νορμάλ μέρος να ψαχτείς όπως ήταν π.χ. το '80 οι ντισκοτέκ και το '90 τα μπαρ και το '00 τα κλαμπίδια και στο ευρύτερο Πακιστάν τα μπουζούκια.
Κι ένας φίλος μου από ΝΥ το ίδιο μου έλεγε πριν 5 χρόνια για εκεί. Αυτός τη γυναίκα του έτσι τη γνώρισε. Εκεί έχει γενικευτεί τελείως, δηλαδή απ' ό,τι έχω καταλάβει κυρίως προβληματικά άτομα κυνηγάνε και κυνηγιούνται σε κλαμπίδια και τέτοια.
Εγώ πάντως σχεδόν όλες οι γκόμενες που ξέρω να βρήκανε τα τελευταία 4-5 χρόνια, τριαντάρες σαραντάρες πενηντάρες χωρισμένες ανύπαντρες παρακμιακές νορμάλ ελληνίδες αμερικάνες από Τιντερ και ΟΚ κιουπιντ ή ό,τι άλλη τέτοια μαλακία κυκλοφορεί το βρήκανε. Δεν το λέω από άποψη τι πουτάνες, απλώς έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι είναι το νορμάλ μέρος να ψαχτείς όπως ήταν π.χ. το '80 οι ντισκοτέκ και το '90 τα μπαρ και το '00 τα κλαμπίδια και στο ευρύτερο Πακιστάν τα μπουζούκια.
Κι ένας φίλος μου από ΝΥ το ίδιο μου έλεγε πριν 5 χρόνια για εκεί. Αυτός τη γυναίκα του έτσι τη γνώρισε. Εκεί έχει γενικευτεί τελείως, δηλαδή απ' ό,τι έχω καταλάβει κυρίως προβληματικά άτομα κυνηγάνε και κυνηγιούνται σε κλαμπίδια και τέτοια.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
!Χαοτικός έγραψε: ↑04 Δεκ 2020, 23:11Όχι δεν είναι αλλιώς. Δεν έχεις πληρώσει και νιώθεις μετά ότι χρωστάς... κάπως αόριστα. Πάντα κάπως γινόταν κι ένιωθα μαλάκας όποτε γαμούσα... αυτό που λέτε εσείς κανονικά.
Και δεν ήταν και λίγες. Θα το έχεις συμπεράνει φαντάζομαι από την καλλιέργειά μου που όσο να ναι προδίδεται εδώ μέσα.
Δεν έχω νιώσει ποτέ κάτι τέτοιο, μοιάζει με δικό σου, εσωτερικό πρόβλημα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν είναι φυσιολογικό όμως αυτό. Και είναι και πολύ χρονοβόρο.foscilis έγραψε: ↑04 Δεκ 2020, 23:45Δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα παίζει.
Νιώθω πως είναι αδιανόητο να κάτσω να μιλάω σε περσόνες πίσω από μια οθόνη που μπορούν να σου πουλήσουν τα μεγαλύτερα ψέμματα με τον ευκολότερο τρόπο, αφού δεν έχεις οπτικοακουστική επαφή. Η χαρά του ανώμαλου και του προβληματικού.
Δεν αρνούμαι βέβαια ότι γενικεύεται σταδιακά αλλά είναι κρίμα να καταντήσει έτσι το ανθρώπινο είδος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση We have overestimated COVID deaths
από hellegennes » 24 Μαρ 2024, 22:12 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 184 Απαντήσεις
- 5957 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
31 Μαρ 2024, 20:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για την ηττα του ΣΥΡΙΖΑ φταίει ο covid
από Ερμής » 26 Μάιος 2023, 16:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
26 Μάιος 2023, 16:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλλαγές στο DNA μας λόγω μπολιών Covid
από giotis2005 » 22 Φεβ 2024, 09:50 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 2 Απαντήσεις
- 442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
29 Φεβ 2024, 20:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Psek have overestimated covid-19 vaccine deaths
από Alex Amsterdam » 26 Μαρ 2024, 21:30 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
26 Μαρ 2024, 21:36
-