Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Casper -
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από - Casper - » 06 Ιαν 2021, 19:09
Επιφυλάσσομαι να σας πω και εγώ κάποια στιγμή την ιστορία μου. Επειδή συμβαίνει τώρα, θέλω να δω πού θα καταλήξει. Αν θα φάω τα μούτρα μου, αυτός τα δικά του ή και οι 2

Δεν είμαι η καλύτερη για συμβουλές αλλά θα συμφωνήσω με την νύχτα. Να είσαι αληθινός και όπου βγει, μην κωλώνεις. Εδώ δεν κώλωσα εγώ. Σπανιότατο φαινόμενο. Έχει σημασία τι θα σου βγάλει αλλά αυτό θα το μάθεις όταν μιλήσετε.
-
Μπαντάς
από Μπαντάς » 06 Ιαν 2021, 19:10
enaon έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:35
Paris έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:30
Ετσι λέτε και μόλις σας κάτσει γκόμενα εξαφανιζεστε.
Ευτυχώς συμβαίνει σπανιοτατα .

μακρυά απο κουκυά
-
Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
από Γενιά της Αμαρτίας » 06 Ιαν 2021, 19:11
- Casper - έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 19:09
Επιφυλάσσομαι να σας πω και εγώ κάποια στιγμή την ιστορία μου. Επειδή συμβαίνει τώρα, θέλω να δω πού θα καταλήξει. Αν θα φάω τα μούτρα μου, αυτός τα δικά του ή και οι 2

Δεν είμαι η καλύτερη για συμβουλές αλλά θα συμφωνήσω με την νύχτα. Να είσαι αληθινός και όπου βγει, μην κωλώνεις. Εδώ δεν κώλωσα εγώ. Σπανιότατο φαινόμενο. Έχει σημασία τι θα σου βγάλει αλλά αυτό θα το μάθεις όταν μιλήσετε.
Πιστεύεις σε μένα κασπερουλίνι;;;
Πείτε ένα καλό λόγο να μπω δυναμικά!!!
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
νύχτα
από νύχτα » 06 Ιαν 2021, 19:12
ζήτησέ της ένα τραγούδι, να δεις αν ταιριάζετε

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Casper -
από - Casper - » 06 Ιαν 2021, 19:12
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 19:11

Εννοείται

Άντε και πολύ άργησες. Μετά το εύκολο θα γίνει δύσκολο.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 06 Ιαν 2021, 19:15
Γιάννης έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:55
Χαοτικός έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:51
Γιάννης έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:48
Αν είσαι πενηντάρης, η συμβουλή είναι: Να μην κάνεις τίποτα με την μικρή (πορνόγερε). Να κάτσεις σπίτι σου, ή το πολύ πολύ να βρεις καμιά σαραντάρα να παίξεις.
Στο άλλο άκρο, αν είσαι 18ρης ντύνεσαι σερβιτόρος, πιάνεις το δίσκο, πετάς απάνω την ψωλή σου, πλησιάζεις την μικρή και την ρωτάς ευγενικά: "εσείς δεσποινίς, τι θα πάρετε;"
Γιατί να μην κάνει κάτι με μία μικρή ένας πενηντάρης, αν είναι άνω του ορίου νομιμότητας;
Είναι αντιαισθητικό.
Αλήθεια λέω, δεν έχω ηθικές αναστολές. Απλά η σκέψη του φρέσκου και αψεγάδιαστου κορμιού που ακόμα μυρίζει γιασεμί, να έρχεται σε επαφή με τις ιδρωμένες και κρεμαστές πατσοκοιλιές ενός μεσήλικα, μου φέρνει μια αηδία, μια αναγούλα, θέλω να ξεράσω και αμέσως μετά να πεθάνω.
Έχεις σκοπό να είσαι μπροστά και να βλέπεις δηλαδή;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Πάνας
από Πάνας » 06 Ιαν 2021, 19:15
Γουστάρω ρε να σας πει καμιά: Σε βλέπω σαν γκόμενο... και δεν θα ξέρετε πως να το διαχειριστείτε.

the end
-
Γενιά της Αμαρτίας
από Γενιά της Αμαρτίας » 06 Ιαν 2021, 19:16
Πάνας έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 19:15
Γουστάρω ρε να σας πει καμιά: Σε βλέπω σαν γκόμενο... και δεν θα ξέρετε πως να το διαχειριστείτε.

Γαμησέτα.
Μπα γω το χω είμαι τσαχπίνης.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 06 Ιαν 2021, 19:17
Naida έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:58
Γιάννης έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:55
Χαοτικός έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:51
Γιατί να μην κάνει κάτι με μία μικρή ένας πενηντάρης, αν είναι άνω του ορίου νομιμότητας;
Είναι αντιαισθητικό.
Αλήθεια λέω, δεν έχω ηθικές αναστολές. Απλά η σκέψη του φρέσκου και αψεγάδιαστου κορμιού που ακόμα μυρίζει γιασεμί, να έρχεται σε επαφή με τις ιδρωμένες και κρεμαστές πατσοκοιλιές ενός μεσήλικα, μου φέρνει μια αηδία, μια αναγούλα, θέλω να ξεράσω και αμέσως μετά να πεθάνω.
Τα
σέβη κόμπλεξ μου.
Φιξντ
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Paris
- Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ
από Paris » 06 Ιαν 2021, 19:17
Naida έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:59
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:59
Naida έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:58
Μην στείλεις τίποτα
Άργησες σε πρόλαβα ψόφα χαχαχα!!!
Μαλακία έκανες. Έγινες ένας από τον σωρό. Δεν ψοφάω.
Καλά έκανε .
Τον σωρό τον αποφεύγουμε και να θυμήσω πως πάντα προχωράμε με ευγένεια . τακτ και πρωτοτυπία.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα καλύπτει όλα , η ατάκα σαν παράδειγμα που είχε προτείνει ο Χαοτικός σαν πρωτο άνοιγμα στο παιχνίδι
'' πες μου ποιός σε γαμάει να πάω να του πάρω πίπα''.
Δυστυχώς όμως είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσετε σε τέτοιο ανώτατο επίπεδο .
-
Γενιά της Αμαρτίας
από Γενιά της Αμαρτίας » 06 Ιαν 2021, 19:19
- Casper - έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 19:12
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 19:11

Εννοείται

Άντε και πολύ άργησες. Μετά το εύκολο θα γίνει δύσκολο.
Θέλω εύκολα δεν θέλω δύσκολα!!!
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 06 Ιαν 2021, 19:26
Winston Smith έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 19:05
Γιάννης έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:48
Αν είσαι πενηντάρης, η συμβουλή είναι: Να μην κάνεις τίποτα με την μικρή (πορνόγερε). Να κάτσεις σπίτι σου, ή το πολύ πολύ να βρεις καμιά σαραντάρα να παίξεις.
Στο άλλο άκρο, αν είσαι 18ρης ντύνεσαι σερβιτόρος, πιάνεις το δίσκο, πετάς απάνω την ψωλή σου, πλησιάζεις την μικρή και την ρωτάς ευγενικά: "εσείς δεσποινίς, τι θα πάρετε;"
50αρης με 18άρα συμφοιτήτρια; Πόσο δύσκολη είναι αυτή η σχολή;
Έκλαψα

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Paris
- Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ
από Paris » 06 Ιαν 2021, 19:26

Απαράδεκτο πόστ
σακάτεψες τα όνειρα των πχορουμιτώνε .
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.