Kατάλληλη ηλικία για γάμο και παιδιά;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Kατάλληλη ηλικία για γάμο και παιδιά;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 09 Ιούλ 2018, 00:09

Πάνας έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 00:03
foscilis έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 00:00
Πάνας έγραψε:
08 Ιούλ 2018, 23:52
Κάπου είχα διαβάσει ότι όσο πιο μεγάλος ο άντρας τόσο πιο εξελιγμένο και το DNA που μεταφέρει.
Λολ ουτε καν.
Είσαι σίγουρος;
Απολυτα.

Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul » 09 Ιούλ 2018, 00:13

Άμα ο άλλος είναι παπάρας και άχρηστος, σε ό,τι ηλικία και να κάνει παιδιά, θα τα σκατώσει ως γονιός όπως τα σκατώνει και σε όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Αυτός ο μύθος που λέει ότι όταν ένας παπάρας κάνει παιδιά μετατρέπεται ως δια μαγείας και εν μία νυκτί σε σοβαρό και υπεύθυνο άνθρωπο, δεν παίζει με τίποτα.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 09 Ιούλ 2018, 00:15

Δεν ειπε κανεις οτι συμβαινει εν μια νυκτι ή υποχρεωτικα.

Απο την αλλη ενας σιγουρος τροπος να παραμεινεις για παντα παπαρας ειναι να φτασεις 62 χρονων περιμενοντας να παψεις να εισαι.

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 09 Ιούλ 2018, 00:16

Custom_F έγραψε:
08 Ιούλ 2018, 23:58
Uppercut έγραψε:
08 Ιούλ 2018, 23:47

Ναι, μίλησα. Δεν εννοώ την εικόνα που έχουν οι εκτός οικογενείας. Εννοώ την εικόνα που θα έχει το ίδιο το παιδί για τον γονιό του. Δεν είναι το ίδιο ένα άνθρωπος 60 με έναν 45. Δεν είναι το ίδιο ένας άνθρωπος υγιής κι εύρωστος με έναν που έχει ένα σωρό προβλήματα υγείας. Όχι ότι όποιος είναι 60 είναι έτσι, αλλά αυξάνουν οι πιθανότητες. Δεν είναι το ίδιο κάποιος που μπορεί να τρέχει με το παιδί του με κάποιον που δυσκολεύεται, όλα αυτα. Και κάθε ηλικία έχει άλλες ανάγκες. Όταν είσαι 30 δεν έχεις ανάκη να παίζεις κυνηγητό με τον πατέρα σου, όταν είσαι 11 έχεις. Γενικά όσο πιο μικρά τα παιδιά τόσο πιο πολύ γεμάτοι ενέργεια πρέπει να είναι οι γονείς. Και πολλοί εστιάζουν στην ηλικία που κάνουν το παιδί, δηλαδή το κάνουν στα 45 και λένε "ε, νέος είμαι". Ναι, όταν το παιδί θα ναι 15 κι εσύ 60 δεν θα σαι, φίλε μου. Λυπάμαι.

Δεν υπάρχουν hard lines όπως είπε κι ο φος αλλά όσο πιο μεγάλος είσαι τόσο πιο πολύ παίζει να μην είσαι στην πιο καλή κατηγορία κι από μία ηλικία και μετά απλά δεν είσαι.
Μηπως χανουμε την ουσια ομως; Υπαρχουν τοσα ενδεχομενα. Μπορει να ειναι μικρος ο γονιος και ναναι παπαρας... τι να τον κανει το παιδι τον μικρο γονιο τοτε; Σημασια εχει να μεγαλωσεις το παιδι με τροπο που να καταλαβαινει καποια πραγματα και να μην κολλαει σε καποια αλλα. Να νιωθει καλα με τον εαυτο του και την οικογενεια του. Να εχει αυτοπεποιθηση, αυτοσεβασμο! Και πολλα ακομη... Πραγματικα ειναι σημαντικοτερα αυτα απο την εικονα των γονιων. Οχι οτι πιστευω πως ειναι καλυτερο το να κανει καποιος σε μεγαλη ηλικια οικογενεια, αλλα δε θα τον κατακρινω γιαυτο. Τοτε μπορεσε, τοτε του εκατσε, τοτε οτιδηποτε. Θα κανει οτι καλυτερο μπορει, οπως θα κανει ο καθε γονιος σε καθε ηλικια. Ελπιζω.

Κακως ομως κοιτας τους αλλους. Εσυ τι θες! Δε σε νοιαζει τι κανουν οι αλλοι, τι πιστευουν οι αλλοι... Οι αλλοι ειναι... αλλοι! Εσυ θα κανεις αυτο που πιστευεις πιο σωστο για σενα!

Γυναικα υπαρχει να κανουμε προταση ή οχι;
Nαι, όλα αυτά παίζουν. Μιλάμε τηρουμένων των αναλογιών πάντα. Ναι, μπορεί να είναι νέος και μαλάκας. Προφανώς κι είναι καλύτερος ένας σοβαρός γονιός από έναν τριμάλακα. Αυτό που λέμε δεν είναι πως το να έχει μία Α ηλικία είναι αναγκαία κι επαρκής συνθήκη. Λέω ότι είναι πολύ βασική, επαρκης δεν είναι. Παίζουν ένα σωρό άλλοι παράγοντες, αυτό εξυπακούεται.

Όχι, δεν έχω βρει τη γυναίκα που θα παντρευτώ, άμα λες αυτό.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 09 Ιούλ 2018, 00:16

foscilis έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 00:09
Πάνας έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 00:03
foscilis έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 00:00

Λολ ουτε καν.
Είσαι σίγουρος;
Απολυτα.
Και πως εξελίσσεται το DNA, μόνο μεταφέρεται; Εγώ που το μεταφέρω είμαι απλώς κουβαλητής δεν επεμβαίνω καθόλου;

Με αυτή την λογική δεν θα πρέπει να υπήρχε εξέλιξη και μάλιστα χρωματική λόγω κλίματος.
the end

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 09 Ιούλ 2018, 00:25

Uppercut έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 00:16

Ναι αυτο. :lol:

Εγω σου ευχομαι συντομα να βρεις μια αξιολογη κοπελα, οπως τη θες εσυ, για να κανετε μαζι μια υπεροχη οικογενεια! :hebit:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul » 09 Ιούλ 2018, 00:27

foscilis έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 00:15

Απο την αλλη ενας σιγουρος τροπος να παραμεινεις για παντα παπαρας ειναι να φτασεις 62 χρονων περιμενοντας να παψεις να εισαι.
Έχεις παιδιά;

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 09 Ιούλ 2018, 00:29

Πάνας έγραψε:
Και πως εξελίσσεται το DNA, μόνο μεταφέρεται; Εγώ που το μεταφέρω είμαι απλώς κουβαλητής δεν επεμβαίνω καθόλου;

Με αυτή την λογική δεν θα πρέπει να υπήρχε εξέλιξη και μάλιστα χρωματική λόγω κλίματος.
Δεν εχεις καταλαβει ακριβώς πώς λειτουργει η εξέλιξη. Η χρωματική (για παραδειγμα και χρησιμοποιώντας τον ορο σου) θα ειναι μια τυχαία μετάλλαξη που θα επικρατήσει γιατι στο συγκεκριμένο περιβάλλον προσφέρει κάποιο συγκριτικο πλεονεκτημα στην αναπαραγωγη του φορεα αυτου του γονιδιου (αρα και στην διαδωση της).
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 09 Ιούλ 2018, 00:30

Custom_F έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 00:25
Uppercut έγραψε:

Ναι αυτο. :lol:

Εγω σου ευχομαι συντομα να βρεις μια αξιολογη κοπελα, οπως τη θες εσυ, για να κανετε μαζι μια υπεροχη οικογενεια! :hebit:
Εγώ του εύχομαι καλή σταδιοδρομία - να έχει μια ενδιαφέρουσα - εντονη και δημιουργική ζωή και μετααα τα 35+να αρχίζει να εξετάζει προσεκτικά και με το πάσο του υποψηφιότητες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 09 Ιούλ 2018, 00:30

foscilis έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 00:15

Παιδιά μου, το παπαριζειν είναι συνυφασμένο με τη διαιώνιση, δεν είναι μετάλλαξη De Novo που λες κάθε φορά "ω κοίτα έναν παπάρα , ;πο που να προέκυψε; "
~~¥~~

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 09 Ιούλ 2018, 00:32

Yochanan έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 00:29
Πάνας έγραψε:

Δεν εχεις καταλαβει ακριβώς πώς λειτουργει η εξέλιξη. Η χρωματική (για παραδειγμα και χρησιμοποιώντας τον ορο σου) θα ειναι μια τυχαία μετάλλαξη που θα επικρατήσει γιατι στο συγκεκριμένο περιβάλλον προσφέρει κάποιο συγκριτικο πλεονεκτημα στην αναπαραγωγη του φορεα αυτου του γονιδιου (αρα και στην διαδωση της).
Ε μέχρι 60 χρονών μπορώ να διασώζω πληροφορίες στα γονίδια... άρα εξελίσσομαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 09 Ιούλ 2018, 00:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 09 Ιούλ 2018, 00:32

?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 09 Ιούλ 2018, 00:33

Nameless Ghoul έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 00:13
Άμα ο άλλος είναι παπάρας και άχρηστος, σε ό,τι ηλικία και να κάνει παιδιά, θα τα σκατώσει ως γονιός όπως τα σκατώνει και σε όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Αυτός ο μύθος που λέει ότι όταν ένας παπάρας κάνει παιδιά μετατρέπεται ως δια μαγείας και εν μία νυκτί σε σοβαρό και υπεύθυνο άνθρωπο, δεν παίζει με τίποτα.
χαχαχα μεγάλη αλήθεια αυτό, αναρίθμητα παραδείγματα γύρω μου, οι υπεύθυνοι παρέμειναν υπεύθυνοι και μάγκες και οι παπάρες παρέμειναν παπάρες. Έτσι είναι, τα μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν κι ούτε η θεραπεία στον παπάρα για να σταματήσει να είναι παπάρας είναι να τεκνοποιήσει, κακά τα ψέμματα ο παπάρας θα πορευτεί ως παπάρας για πάντα και μάλιστα καλό είναι να μην αναπαραχθεί κιόλας γιατί πιθανότατα θα βγάλει και παπαράκια :smt005: ! Ό,τι είσαι πριν είσαι και μετά, με μεγαλύτερο άγχος και κίνητρα μεν, αλλά χωρίς μεταμορφώσεις και μαγικά ραβδάκια δε.

παιδιά νηματοθέτη, όποτε λάχει ! Κι άμα δεν λάχει δεν πειράζει. Οι όποιες θεωρούμενες αλλά και πραγματικές "κατάλληλες ηλικίες" δημιουργούν βεβιασμένα και αυτά είναι πολύ χειρότερα και γαμάνε ζωές, και των γονιών αλλά πρωτίστως των παιδιών. Πολύ σημαντικό πράγμα στην τεκνοποίηση είναι πως πρέπει να συμπέσουν τα γνήσια και αβίαστα "θέλω" τουλάχιστον 2 ετερόφυλλων, ένα γνήσιο "θέλω" δεν αρκεί για να γίνει η δουλειά, κι αν γίνει με ένα "θέλω" γάμα τα ... Όταν τα "θέλω" συμπέσουν βουρ χωρίς δεύτερη σκέψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 09 Ιούλ 2018, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 09 Ιούλ 2018, 00:34

Yochanan έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 00:32
?
Να κεράσω εγώ ; Ο Πάνας σερβίρει μόνο :lol:
~~¥~~

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 09 Ιούλ 2018, 00:36

Διάδωση καλέ μου ανθρωπε. Οχι διάσωση. Ελεος!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών