Πολυσυντροφικότητα-polyamory
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πολυσυντροφικότητα-polyamory
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ε αυτό συγκαταλέγεται στις ελεύθερες σχέσεις. Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρη, ότι σαν polyamory δεν εννοείται να έχεις 2 σχέσεις που ξέρουν η μια για την άλλη αλλά πάνε και με όποιους άλλους θέλουν. Είναι πιο πολύπλοκο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 09:28Δεν λέει κάπου πως ντε και καλά πρέπει να μένετε μαζί όλοι παρέα. Εφόσον το ήξεραν και αυτές μπορούσαν να πάνε με οποίους θέλουν, μια χαρά πάει στην κατηγορία. Και πιτσιρίκα με είχε αναλωσει η κοινωνική κατασκευή της μονογαμίας, Τώρα που ωρίμασα σοβαρευτηκα και ανακάλυψα τις πλάνες που με τάιζε το σύστημα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το βασικό είναι να μην τις έχεις μαζέψει σπίτι σου, να μένετε αλλού.
Την κοπανάς και όλα μέλι γάλα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
και που να δεις άμα τους ανακατέψεις διαφορετικά
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Στηριζω την πολυσυντροφικότητα μονο αν δεν ειναι αποκλειστικά μεταξυ ελλήνων.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Απορώ πως τα καταφέρνετε να τα κάνετε ολα πολύπλοκα.
Παράλληλες γνωριμίες - που αλλάζουν , καμία επέμβαση στη ζωή του αλλου - καμία δεσμευση .
Τα κορίτσια ουσιαστικά δεν έχουν θέμα - δυστυχώς οι αντρες (πλειοψηφια - αγκαλιτσες - αγαπούληδες ) έχουν μεγάλο - εως αξεπέραστο .
Παράλληλες γνωριμίες - που αλλάζουν , καμία επέμβαση στη ζωή του αλλου - καμία δεσμευση .
Τα κορίτσια ουσιαστικά δεν έχουν θέμα - δυστυχώς οι αντρες (πλειοψηφια - αγκαλιτσες - αγαπούληδες ) έχουν μεγάλο - εως αξεπέραστο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Δε νομιζω. Το ίδιο ποσοστό νομιζω θελει σχεσεις αποκλειστικες κι αν ακουσει για μεγαλυτερη ποικιλια, την πουλευει. Απλα οι γυναικες το πιστευουν τις περισσοτερες φορες, ενω οι αντρες κερατώνουν, αλλα δε δεχονται αλλοι να "γαμησουν την γκομενα τους".Θεωρειται υποτιμητικό. Οι γυναικες που εχω γνωρισει εγω εχουν το αντιθετο, δηλαδη να ειναι σε σχεση που αν θελουν μπορουν να πηδηχτουν με οποιον θελουν, και να μην το κανουν επειδη δεν ενδιαφερονται, κι ας εχουν περισσοτερες προτασεις απο εναν αντρα.Αγις έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 14:53Απορώ πως τα καταφέρνετε να τα κάνετε ολα πολύπλοκα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Οι γυναίκες είναι πολύ πιο ''ανοιχτές'' σε αυτά - συμφωνα με τα αλάθητα στατιστικά μου (βγαλμενα απο τη ζωηΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 15:05Δε νομιζω. Το ίδιο ποσοστό νομιζω θελει σχεσεις αποκλειστικες κι αν ακουσει για μεγαλυτερη ποικιλια, την πουλευει. Απλα οι γυναικες το πιστευουν τις περισσοτερες φορες, ενω οι αντρες κερατώνουν, αλλα δε δεχονται αλλοι να "γαμησουν την γκομενα τους".Θεωρειται υποτιμητικό. Οι γυναικες που εχω γνωρισει εγω εχουν το αντιθετο, δηλαδη να ειναι σε σχεση που αν θελουν μπορουν να πηδηχτουν με οποιον θελουν, και να μην το κανουν επειδη δεν ενδιαφερονται, κι ας εχουν περισσοτερες προτασεις απο εναν αντρα.Αγις έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 14:53Απορώ πως τα καταφέρνετε να τα κάνετε ολα πολύπλοκα.

Δες τους πρόμαχους του βαρυαντρισμού με αιχμή τον Εθνι - ουσιαστικά εκπροσωπεί το μεσο Ελληνα αντρα υπο την κάλυψη του mgtow - και βγάλε συμπερασμα . Η μεγάλη πλειοψηφια ετσι σκεφτεται - αλλο το τι εμφανιζει σαν προσωπείο και πολύ καλα΄κάνουν τα κορίτσια και μας δουλευουν - σιγά μην ασχοληθούν να ξυπνήσουν αρκουδιαρέους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Βρήκες Ελληνίδες; Που θέλουν ελεύθερη σχέση; να μπορούν να έχουν παράλληλα κι άλλους; Και υπάρχουν και ελληνες το αντίστοιχο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 15:05
Δε νομιζω. Το ίδιο ποσοστό νομιζω θελει σχεσεις αποκλειστικες κι αν ακουσει για μεγαλυτερη ποικιλια, την πουλευει. Απλα οι γυναικες το πιστευουν τις περισσοτερες φορες, ενω οι αντρες κερατώνουν, αλλα δε δεχονται αλλοι να "γαμησουν την γκομενα τους".Θεωρειται υποτιμητικό. Οι γυναικες που εχω γνωρισει εγω εχουν το αντιθετο, δηλαδη να ειναι σε σχεση που αν θελουν μπορουν να πηδηχτουν με οποιον θελουν, και να μην το κανουν επειδη δεν ενδιαφερονται, κι ας εχουν περισσοτερες προτασεις απο εναν αντρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ελευθερη σχεση εννοεις fuck buddies ή κανονικο ζευγάρι που να μπορεί ο καθένας να πηγαινει και με αλλους?Naida έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 15:24Βρήκες Ελληνίδες; Που θέλουν ελεύθερη σχέση; να μπορούν να έχουν παράλληλα κι άλλους; Και υπάρχουν και ελληνες το αντίστοιχο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 15:05
Δε νομιζω. Το ίδιο ποσοστό νομιζω θελει σχεσεις αποκλειστικες κι αν ακουσει για μεγαλυτερη ποικιλια, την πουλευει. Απλα οι γυναικες το πιστευουν τις περισσοτερες φορες, ενω οι αντρες κερατώνουν, αλλα δε δεχονται αλλοι να "γαμησουν την γκομενα τους".Θεωρειται υποτιμητικό. Οι γυναικες που εχω γνωρισει εγω εχουν το αντιθετο, δηλαδη να ειναι σε σχεση που αν θελουν μπορουν να πηδηχτουν με οποιον θελουν, και να μην το κανουν επειδη δεν ενδιαφερονται, κι ας εχουν περισσοτερες προτασεις απο εναν αντρα.
Σαν ας πούμε ζευγάρι.panos291 έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 15:34Ελευθερη σχεση εννοεις fuck buddies ή κανονικο ζευγάρι που να μπορεί ο καθένας να πηγαινει και με αλλους?Naida έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 15:24Βρήκες Ελληνίδες; Που θέλουν ελεύθερη σχέση; να μπορούν να έχουν παράλληλα κι άλλους; Και υπάρχουν και ελληνες το αντίστοιχο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 15:05
Φακ μπάντις δεν είναι ελεύθερη σχέση είναι μόνο φακ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
οσο πιο φιλελευθερη ειναι σε επιπεδο σχεσεων σεξουαλικων μια κοινωνια τοσο πιο πολυ αποσυντιθεται και αναπαραγει αρρωστες κοινωνικες σχεσεις και νοοτροπιες
απλα σκεφτειτε ποιοι και ποιες ευνουνται σε επιπεδο σχεσεων απο αυτη την φιλελευθεροποιηση
και παλι οι γυναικες *ενας ανδρας στα 30 εχει απο ανυπαρκτες ως ελαχιστες σεξουαλικες επαφες σε σχεση με την μεση 30αρα που ζει στον απολυτο υπεργαμικο παραδεισο)
και μετα εχεις την καθε Ναιδα να αναρωτιεται ποια ειναι τα εγκληματα της γυναικοκρατιας
απλα σκεφτειτε ποιοι και ποιες ευνουνται σε επιπεδο σχεσεων απο αυτη την φιλελευθεροποιηση
και παλι οι γυναικες *ενας ανδρας στα 30 εχει απο ανυπαρκτες ως ελαχιστες σεξουαλικες επαφες σε σχεση με την μεση 30αρα που ζει στον απολυτο υπεργαμικο παραδεισο)

και μετα εχεις την καθε Ναιδα να αναρωτιεται ποια ειναι τα εγκληματα της γυναικοκρατιας

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ριχτε μια ματια στο παλιο μου νημα τα νεα μελη: Θα μπορουσε η Ορθοδοξια να μετεξελιχθει σε θρησκεια που ;
Η προταση μου ειναι να καταργησουμε σχεσεις και βλακειες και αντι αυτου να συμμετεχουμε σε τελετες ζευγαρωματος. Ετσι θα λυθει και το προβλημα της ανευρεσης συντροφου.
Ξεκινηστε να διαβαζετε απο την τελευταια σελιδα που εχω βιντεο με την τελετη.
Η προταση μου ειναι να καταργησουμε σχεσεις και βλακειες και αντι αυτου να συμμετεχουμε σε τελετες ζευγαρωματος. Ετσι θα λυθει και το προβλημα της ανευρεσης συντροφου.
Ξεκινηστε να διαβαζετε απο την τελευταια σελιδα που εχω βιντεο με την τελετη.
Υπαρχουν σε ειδικο σαιτ γνωριμιων αλλα ειναι κι αυτες απλησιαστες.Naida έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 15:24Βρήκες Ελληνίδες; Που θέλουν ελεύθερη σχέση; να μπορούν να έχουν παράλληλα κι άλλους; Και υπάρχουν και ελληνες το αντίστοιχο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 15:05