Εδώ τρέχουν και στον υπολογιστή του ανιψιού: ssd ,3,4 διπλοπύρηνος με 8 gb μνήμη.

Εδώ τρέχουν και στον υπολογιστή του ανιψιού: ssd ,3,4 διπλοπύρηνος με 8 gb μνήμη.
Ε ναι, αυτό έλειπε, να κάτσει να δει και τσόντα στο σπίτι του.
να σε κανουν να ανεβαινεις σε ρολογια και να κλεινεις τα φωτα.lafkiotis έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 15:29Δεν απαντας ομως. Τι καταφεραν οι ερυθροσβερκοι 25 χρονια τωρα με τα δικα τους μπαλακια?karapialis7 έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 15:28Ρωτα τη μαντσεστερ, την αρσεναλ, τη ρεαλ, την ατλετικο, την γιουβεντους, τη μιλαν και ενα σωρο αλλες μεγαλες ευρωπαικες ομαδες οι οποιες οικους ανοχης σαν το αεκακι δεν τους γνωριζουν καν.
10 χρόνια τα έχουν. Αφου ο τύπος έχει όρεξη και να την πιέσει για σεξ τι να πω. Ήρωας. Αλλά για να τα έχει ακόμα μαζί της, μιλάμε για μέγιστο μαλακα, και που δέχεται να ορκιστεί πως δε βλέπει τσοντες. Ζευγάρι για κλωτσιές.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 14:01Μία φορά την εβδομάδα ; Εγώ αυτήν την στιγμή αν είχα σχέση μετά από τόση αγαμία του λοκ ντάουν θα την είχα κάνει σουρωτήρι . Τι εγκράτεια έχει .
Έχω nvme, δύο nvme και σκέφτομαι και για τρίτο. Χρειάζεται το αυξημένο bandwidth όταν θέλεις να ζμπρώξεις τόσα πολλά pixel μαζί τόσο γλήγορα.
Άσε άσε, αυτά τα κινητά του διαβόλου που τραβάνε τέσσαρα κάππα από εξήντα εφπιές και πάνω μας κάνανε μεγάλη ζημιά, πάλι καλά που έχομε χάρντγουεαρ αξελερέσο και τις μικρές οθονούλες των να κάμωμε, τουλάχιστο, ένα πρήβιου της προκοπής.
60fps και πάνω δεν έχω πιάσει ποτέ. Έχω την ταπεινή GTX950 ακόμα