Και αυτά προέκταση του ίδιου προβλήματος είναι..AlienWay έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 13:05Το onlyfans και τα cam girls διαφωνούν με αυτό το ποστ.Parrot έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 13:03Δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει η περηφάνια με το ότι έχουμε 2022 και ακόμα πάρα πολλοί πληρώνουν για να ικανοποιήσουν τις ανωμαλίες τους πάνω στο κορμί ενός συνανθρώπου..;Noob saibot έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 12:34
Οι άνθρωποι πληγώνονται εύκολα. Ολοι οι άνθρωποι. Ακόμα και αν το καταλαβαίνουν έπειτα. Ειδικά η περηφάνια. Για εκμετάλλευση δεν το συζητώ.
Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.
Ναι, μόνο που εκεί αυτός που διαπράtτει την "ανωμαλία" πάνω στο κορμί του Cam girl, είναι το ίδιο το cam girl. Ο άλλος ο αυνάνας, παρακολουθεί από απόσταση και τον επαίζει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Σε ότι ερωτικό δεν παίζει αυθεντικη συναίνεση είναι ανούσιο έως σάπιο, αλλά οκ, απλά δεν πηγαίνουμε, και φροντίζουμε έτσι να παρακμάσει ο κλαδος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ο ανώμαλος που αυνανίζεται δημιουργεί το πρόβλημα, γιατί αυτός το ζητάει. Αν δεν το ζητούσε δεν θα το έκαναν οι κοπέλες ούτε αυτό..
Ανάγκα και γυναί κάθονται.
Εκτός οίκων ανοχής, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτές κάνουν την ανωμαλία που ζητάει ο ανώμαλος, ανάλογα με το ύψος της δωρεάς. Αν η δωρεά είναι χαμηλή για τα στάνταρς τους, δεν κάνουν τίποτα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- MasterofDope
Δεν παω σε οικους ανοχης αν ειναι καλώ καμια εσκορτ σε ξενοδοχειο η σπιτι κυριως το πρωτο!!!
Αν και τωρα που η μια ωρα παει 120 ευρω δεν πάω αλλα γενικά δεν ειμαι υπερ των οικων ανοχης εκτός αν ειναι στο Αμστερνταμ που ειναι ΚΑΘΑΡΑ και ολα ειναι υπο αυστηρό ΕΛΕΓΧΟ
Αν και τωρα που η μια ωρα παει 120 ευρω δεν πάω αλλα γενικά δεν ειμαι υπερ των οικων ανοχης εκτός αν ειναι στο Αμστερνταμ που ειναι ΚΑΘΑΡΑ και ολα ειναι υπο αυστηρό ΕΛΕΓΧΟ
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
Και να ανέβουν οι επισκέψεις στα ΚΑΠΗ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 13:12Σε ότι ερωτικό δεν παίζει αυθεντικη συναίνεση είναι ανούσιο έως σάπιο, αλλά οκ, απλά δεν πηγαίνουμε, και φροντίζουμε έτσι να παρακμάσει ο κλαδος.
Ειδικά στα πιο οικονομικά, τρεις γιαγιάδες σε ένα δωμάτιο. Συμφέρει.
-
Ότι είναι συναινετικο, καλό είναι.Juno έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:03Και να ανέβουν οι επισκέψεις στα ΚΑΠΗ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 13:12Σε ότι ερωτικό δεν παίζει αυθεντικη συναίνεση είναι ανούσιο έως σάπιο, αλλά οκ, απλά δεν πηγαίνουμε, και φροντίζουμε έτσι να παρακμάσει ο κλαδος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Αυτό που εσύ λες "ανωμαλίες" για άλλους είναι η κανονική σεξουαλική τους τάση.Parrot έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 13:03Δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει η περηφάνια με το ότι έχουμε 2022 και ακόμα πάρα πολλοί πληρώνουν για να ικανοποιήσουν τις ανωμαλίες τους πάνω στο κορμί ενός συνανθρώπου..;Noob saibot έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 12:34Οι άνθρωποι πληγώνονται εύκολα. Ολοι οι άνθρωποι. Ακόμα και αν το καταλαβαίνουν έπειτα. Ειδικά η περηφάνια. Για εκμετάλλευση δεν το συζητώ.
Εσύ μπορεί να θεωρείς ανωμαλία πχ. την ουρολαγνία. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να απαγορευτεί.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
- MasterofDope
Εδω ο αλλος που εχεις στο αβαταρ εχει συνεργατη δηλωμενο Παιδεραστη που ειναι καταδικασμενος στην Μολδαβία...και ειχε βαλει προεδρο του Εθνικου θεατρού γνωστό παιδεραστη ηθοποιο πισωγλέντη που μετά εκανε οτι δεν τον γνωρίζει...έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:17Αυτό που εσύ λες "ανωμαλίες" για άλλους είναι η κανονική σεξουαλική τους τάση.Parrot έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 13:03Δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει η περηφάνια με το ότι έχουμε 2022 και ακόμα πάρα πολλοί πληρώνουν για να ικανοποιήσουν τις ανωμαλίες τους πάνω στο κορμί ενός συνανθρώπου..;Noob saibot έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 12:34
Οι άνθρωποι πληγώνονται εύκολα. Ολοι οι άνθρωποι. Ακόμα και αν το καταλαβαίνουν έπειτα. Ειδικά η περηφάνια. Για εκμετάλλευση δεν το συζητώ.
Εσύ μπορεί να θεωρείς ανωμαλία πχ. την ουρολαγνία. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να απαγορευτεί.
Have you seen the writing on the wall?
Αυτό ισχύει σαν ΗΘΙΚΌΣ κανόνας ονον τις τελευταίες δεκαετίες, και μόνο στον δυτικό κόσμοΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:12Ότι είναι συναινετικο, καλό είναι.Juno έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:03Και να ανέβουν οι επισκέψεις στα ΚΑΠΗ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 13:12Σε ότι ερωτικό δεν παίζει αυθεντικη συναίνεση είναι ανούσιο έως σάπιο, αλλά οκ, απλά δεν πηγαίνουμε, και φροντίζουμε έτσι να παρακμάσει ο κλαδος.
Σε όλη την διάρκεια διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, τα τέκνα δεν αποφάσιζαν εκείνα για τον ποιόν άνδρα ή γυναίκα θα παντρευτούν
Ούτε ή παιδεραστία (με ... παπά και με κουμπάρο παντρεύονταν οι μεσήλικες ανήλικα κορίτσια) ούτε και ή ομοφυλόφιλια θεωρούνταν για χιλιετίες ως κάτι κακό ή μη ερωτικό)MasterofDope έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:20Εδω ο αλλος που εχεις στο αβαταρ εχει συνεργατη δηλωμενο Παιδεραστη που ειναι καταδικασμενος στην Μολδαβία...και ειχε βαλει προεδρο του Εθνικου θεατρού γνωστό παιδεραστη ηθοποιο πισωγλέντη που μετά εκανε οτι δεν τον γνωρίζει...έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:17Αυτό που εσύ λες "ανωμαλίες" για άλλους είναι η κανονική σεξουαλική τους τάση.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Δε μιλάω για τέτοια. Αυτά είναι εγκληματικές πράξεις εις βάρος παιδιών/γυναικών.MasterofDope έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:20Εδω ο αλλος που εχεις στο αβαταρ εχει συνεργατη δηλωμενο Παιδεραστη που ειναι καταδικασμενος στην Μολδαβία...και ειχε βαλει προεδρο του Εθνικου θεατρού γνωστό παιδεραστη ηθοποιο πισωγλέντη που μετά εκανε οτι δεν τον γνωρίζει...έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:17Αυτό που εσύ λες "ανωμαλίες" για άλλους είναι η κανονική σεξουαλική τους τάση.
Μιλάω για τα συναινετικά σεξουαλικά φετίχ. Για παράδειγμα, μαζοχισμό, εξευτελισμό, ουρολαγνία, κοπρολαγνία, ball busting κλπ. Που πολλοί τα κατονομάζουν ως ανωμαλίες.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
Και λυστε μου μία απορία όσοι καταδικάζετε την πορνεία και ζητατε την απαγόρευση της
Την ανδρική πορνεία, δηλαδή το να είναι ενας άνδρας ΖΙΓΚΟΛΌ και να τον πληρώνουν οι γυναίκες, το θεωρείτε και αυτό καταδικαστέο και απαγορευμένο;
Ένας άνδρας τραβεστί που κάνει κι αυτός αγοραίο έρωτα ;
Την ανδρική πορνεία, δηλαδή το να είναι ενας άνδρας ΖΙΓΚΟΛΌ και να τον πληρώνουν οι γυναίκες, το θεωρείτε και αυτό καταδικαστέο και απαγορευμένο;
Ένας άνδρας τραβεστί που κάνει κι αυτός αγοραίο έρωτα ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 454 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
από Μαδουραίος » 07 Σεπ 2023, 10:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1716 Απαντήσεις
- 44533 Προβολές
-