Θα είναι ανάρπαστο στο ελληνικό incel community είμαι σίγουρος.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 22:14Ζηλεύεις και εσύ και ο στυγιος γιατί δεν μπορείτε να γράψετε μια γραμμή με νόημα ενώ το βιβλίο μου θα γίνει μπεστσελλερ.klg έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 22:12Ισχύει, για αυτό σε φαρμάρει ο Στύγιος εδώ και δύο σελίδες, στο thread που σαν asexual εικοσάχρονο ζήτησες συμβουλές για το βιβλίο σου περί σχέσεων. Ακραίο τάπωμα, δεν μπορώ να πω.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 22:06
Είστε εδώ γιατί χρειάζεστε κάποιον να σας ταπωνει.
ΥΓ μάθε ελληνικά
Σχέσεις από το μηδέν.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σχέσεις από το μηδέν.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λήξτε το.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Σε προκαλώ να το μεταφράσεις αυτό στα ελληνικά ΧΑ ΧΑ ΧΑklg έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 22:24Θα είναι ανάρπαστο στο ελληνικό incel community είμαι σίγουρος.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 22:14Ζηλεύεις και εσύ και ο στυγιος γιατί δεν μπορείτε να γράψετε μια γραμμή με νόημα ενώ το βιβλίο μου θα γίνει μπεστσελλερ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Επειδή ο διάολος έχει πολλά ποδάρια , φαντάζεστε ο Γενιάς να είναι μια άλλη περσόνα του ΓΓ;
Εεεε;

Νομίζω το αγάμητοι πουθενάδες είναι μια εξαιρετικά acceptable μετάφραση.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 22:26Σε προκαλώ να το μεταφράσεις αυτό στα ελληνικά ΧΑ ΧΑ ΧΑklg έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 22:24Θα είναι ανάρπαστο στο ελληνικό incel community είμαι σίγουρος.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 22:14
Ζηλεύεις και εσύ και ο στυγιος γιατί δεν μπορείτε να γράψετε μια γραμμή με νόημα ενώ το βιβλίο μου θα γίνει μπεστσελλερ.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- Γενιά της Αμαρτίας
Χαχαχα.klg έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 22:31Νομίζω το αγάμητοι πουθενάδες είναι μια εξαιρετικά acceptable μετάφραση.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 22:26Σε προκαλώ να το μεταφράσεις αυτό στα ελληνικά ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Δεν μπορεί να μεταφράσει το μποτ.
Άμα γαμήσεις αυτό το μήνα θα σου δώσω και την ακριβή μετάφραση.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 22:32Χαχαχα.klg έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 22:31Νομίζω το αγάμητοι πουθενάδες είναι μια εξαιρετικά acceptable μετάφραση.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 22:26
Σε προκαλώ να το μεταφράσεις αυτό στα ελληνικά ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Δεν μπορεί να μεταφράσει το μποτ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πάρτο αλλιώς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Γενιά της Αμαρτίας
καλα κανεις, αλλα χαρα στο κουραγιο σου. γω εχω αρχισει να βαριεμαι να τρολλαρω τα τρολ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Γενιά της Αμαρτίας
Που κάνω τρολ; Μπορεί να μου πει κάποιος;
-
- Phorum.gr user: neon imposter
Επειδή δεν είχα την ευκαιρία να πω την άποψή μου στο ενδιαφέρον νήμα
Δεν θα έλεγα ακριβώς από το μηδέν
Ως γνωστόν η ιδανική θερμοκρασία για το νερό σε μια πισίνα είναι 23 και άνω
Κατά συνέπεια στη δική μου κλίμακα, οι σχέσεις αρχίζουν πάντοτε στους 23 βαθμούς
Δεν θα έλεγα ακριβώς από το μηδέν
Ως γνωστόν η ιδανική θερμοκρασία για το νερό σε μια πισίνα είναι 23 και άνω
Κατά συνέπεια στη δική μου κλίμακα, οι σχέσεις αρχίζουν πάντοτε στους 23 βαθμούς
-
- Phorum.gr user: neon imposter
και προφανώς αν παρατηρήσω κάποια μειονεκτήματα (μειονεκτήματα στην πισίνα, για τον άνθρωπο είμαι σίγουρος άλλωστε) ή πλεονεκτήματα, ανεβαίνει ή κατεβαίνει και η ποιότητα της σχέσης μου (με την πισίνα, ο άνθρωπος είναι, πώς να το πω, accidentia)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 87 Απαντήσεις
- 2140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
26 Ιαν 2025, 00:58
-
-
Νέα δημοσίευση Μηδέν εις το πηλίκιο Κούλη μας...
από Οργισμένος » 11 Μάιος 2024, 00:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
11 Μάιος 2024, 00:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μηδέν ερωτικές εμπειρίες σε μεγάλη ηλικία
από UserNotFound » 09 Οκτ 2023, 20:18 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 20 Απαντήσεις
- 1513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
18 Οκτ 2023, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κοινωνία ώρα Μηδέν. Κατάσχουν την περιουσία ηλικιωμένου συνανθρώπου μας για χρέη.
από talaipwros » 19 Μαρ 2024, 10:17 » σε Κοινωνικά θέματα - 16 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
19 Μαρ 2024, 16:13
-