Πιο σημαντικό για τη σύντροφο της ζωής σας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πιο σημαντικό για τη σύντροφο της ζωής σας
Σαν το ανέκδοτο με τον Πόντιο που πάει ανάποδα στην Κηφισίας...
Αν οι περισσότεροι επιλέγουμε το 8, αυτόματα συνεπάγεται πως το πρόβλημα είναι υπαρκτό και το έχετε εσείς.
Μην κοιτάς που εσύ συγκεκριμένα δεν εισαι σπασαρχιδω, είναι κάτι άλλες που δε το βουλώνουν με τίποτα
Τα πρώτα 6 μετράνε σιγουρα, ιδίως το μαγείρεμα, λιγομίλητη, κτλ. Το 7 είναι ασυζητητι. Το 8 είναι κανόνας. Ψήφισα 8.
We're on a mission from God 777
Κι εγώ το 8 ψήφισα, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το να μην είναι φασίστρια. Αν κάποιος φίλος μου έλεγε "θα σου γνωρίσω ένα πάρα πολύ ωραίο γκομενάκι που ψήνεται αλλά έχει ένα ελάττωμα: είναι μουρμούρω" θα ήμουν σε φάση: "για να δούμε, δεν ξέρεις καμιά φορά". Αν όμως έλεγε "θα σου γνωρίσω ένα πάρα πολύ ωραίο γκομενάκι που ψήνεται αλλά έχει ένα ελάττωμα: είναι φασίστρια", θα έλεγα "άκυρο μεσιέ". Το κατευθείαν άκυρο θα το έριχνα μόνο σε αυτή την περίπτωση, σε καμία άλλη.
Τώρα που το σκέφτομαι.. η αλήθεια είναι οι πχορουμίτες σίγουρα θα ψηφίζουν όλοι 8.
Αν ήταν στο σπεκτρουμ 1-7 δεν θα γράφανε στο πχορουμ, θα ηταν με τη γυναίκα τους

Και εγώ τώρα που σκέφτομαι την απορία της ναιδας... έχετε παρατηρήσει ότι αν μπει ένα καθαρό γκολ, αυτός ο αμυντικος που θα σηκώσει το χέρι ζητώντας οφσάιντ είναι κατά 95% κι αυτός που τον καλύπτει;
Σωστός. Ενα VAR μας χρειάζεται.ritzeri έγραψε: ↑24 Νοέμ 2018, 02:59Και εγώ τώρα που σκέφτομαι την απορία της ναιδας... έχετε παρατηρήσει ότι αν μπει ένα καθαρό γκολ, αυτός ο αμυντικος που θα σηκώσει το χέρι ζητώντας οφσάιντ είναι κατά 95% κι αυτός που τον καλύπτει;
αντιθετως, σημαινει οτι εσεις εχετε προβλημα σαν φυλλο.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μπααα τι μας λες.Επειδή το λέτε εσείς;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ψήφισα το τελευταίο, που είναι το πιο ουσιαστικό. Μπορεί να με σέβεται, και να ζούμε ήσυχα; Αυτό. Ομορφιά, τι ομορφιά να απαιτήσω, σάμπως είμαι κανάς Άδωνις;
Ordem e Progresso.
- Sid Vicious
Εγώ ως Ζυγός επιμένω στην Ομορφιά!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- blackpaint
Τι φυλλο; Ιτιας Κλαιουσας η Χωριάτικο φύλλο για πίτα ή Αναλυτικό Φύλλο Μισθοδοσίας η Φυλλο Πορειας;
Εχμ.. Όχι

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ιεραρχήστε τα έργα του Ντοστογιέφσκι από το σημαντικότερο στο λιγότερο σημαντικό.
από έργο_μακέτο » 30 Νοέμ 2024, 12:09 » σε Λογοτεχνία - 3 Απαντήσεις
- 485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
10 Ιαν 2025, 10:42
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Απρ 2024, 06:59
-
-
Νέα δημοσίευση Προς σύντροφο ταχαλατα χαλασα....
από kongrosian » 19 Ιουν 2023, 09:49 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
19 Ιουν 2023, 23:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχω σηκώσει χέρι σε σύντροφό μου, φαντάσου πού έφτασα...
από Airman68 » 24 Ιαν 2025, 18:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 72 Απαντήσεις
- 1332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
31 Ιαν 2025, 10:56
-