Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 31 Ιαν 2019, 23:26

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
31 Ιαν 2019, 23:03
Gherschaagk έγραψε:
31 Ιαν 2019, 22:29

Είναι ποτέ δυναμόν να μη θες αλλά να κάθεσαι στον άλλο γιατί πρέπει;;;

Σοβαρά τώρα;
Δεν γνωρίζω την οπτική της γυναίκας, δεν θυμάμαι αυτές τις μετενσαρκώσεις μου. Ίσως ισχύει το ίδιο με τους άντρες. Εγώ πάντως το λέω με την σοφία των ετών, σκυλομετάνιωσα που δεν έκατσα σε γυναίκες που με διεκδίκησαν έντονα στα νιάτα μου. Ήταν μεγάλη αγένεια. Αν γυρνούσα πίσω, θα ήμουν πιο ανοιχτός. Ακόμα και ένας πούστης από το Γιάννενα, που με είχε ερωτευτεί όταν ήμασταν φαντάροι στον Έβρο, λέω με την σοφία των ετών πως θα έπρεπε να του δώσω μια ευκαιρία. Σαν κουτάβι με κοίταζε για μήνες, ήταν κρίμα και να ήταν ενεργητικός δεν έπαιζε με τίποτα. Κλαίν, τι θα μπορούσε να μου κάνει ο άνθρωπος;
Ξέρεις πραγματικά αν ο άλλος σου αρέσει, με την μία; Στην πορεία φαίνεται. Μου έχει τύχει να ερωτευτώ γυναίκες που δεν περίμενα και να αισθανθώ το αντίθετο συναίσθημα της αποστροφης για άλλες.
Αυτές οι φάσεις,του είμαι εκλεκτικός και έτσι, είναι αποτέλεσμα μεγαλομανίας. Έχω εναν συγγενή, κακομαθημένο, φορτωμένο λεφτά, τραγική προσωπικότητα γενικά, που του έχει καρφωθεί πως είναι πανέμορφος! Δεν είναι, περισσότερο σε χιμπατζή φέρνει,παρά σε άνθρωπο(πήρε από το άλλο σοι). Παρόλα αυτά λόγο της τρελής οικονομικής του άνεσης, τον προσεγγίζουν συνέχεια γυναίκες, που κατα την δικιά μου γνώμη είναι αρκετα εμφανίσιμες και σίγουρα πολύ πιο έξυπνες. Αντικειμενικά του πέφτουν too much, αλλά γαμημενο καπιταλιστικό σύστημα. Τες πάντων, αυτός δεν κάθεται ποτέ σε καμιά. Θεωρεί πως είναι πολύ χάλια για αυτόν και περνάνε τα χρόνια έτσι.
Όλο αυτό νομίζω πως είναι μια νέα αυτοερωτική ταυτότητα, ναρκισιστικού στυλ, που βαράει πολύ κόσμο.
Μα αν δεν αισθάνεσαι ερωτικά για κάποιον, έστω ότι δε σ' αρέσει , κάτι σε ξενέρωσε πάνω του πως θα πιεστείς να αισθανθείς ερωτικά; Και τι ικανοποίηση θα πάρεις; Δε σου λέω ο άλλος να είναι όμορφος, δεν είναι απαραίτητο για να σε ελκύει κάποιος σεξουαλικά να είναι όμορφος, αλλά να σου κάνει αυτό το τσακ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 31 Ιαν 2019, 23:33

Κι εγώ μετανιώσει για μερικές περιπτώσεις που δεν τους έκατσα ενώ για άλλες όχι. Και το αντίστροφο έχει συμβεί..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 31 Ιαν 2019, 23:42

Αν είναι ξανθομαλλουσα, τα πράγματα γίνονται πολύ ευκολότερα. Μην πω σίγουρα.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 31 Ιαν 2019, 23:44

Γαληνός έγραψε:
31 Ιαν 2019, 23:42
Αν είναι ξανθομαλλουσα, τα πράγματα γίνονται πολύ ευκολότερα. Μην πω σίγουρα.
Ξανθό νινί, τρελό σικίσι που λένε; :003:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 31 Ιαν 2019, 23:45

Naida έγραψε:
31 Ιαν 2019, 23:26

Μα αν δεν αισθάνεσαι ερωτικά για κάποιον, έστω ότι δε σ' αρέσει , κάτι σε ξενέρωσε πάνω του πως θα πιεστείς να αισθανθείς ερωτικά;
Είπα και πιο πριν πως όσο σοφός και να είμαι, δεν μπορώ να δω τον κόσμο με τα μάτια τα δικά σας. Οπότε απευθύνομαι κυρίως στους άνδρες, αν και από όσο βλέπω γύρω μου, τέτοια προβλήματα ταλανίζουν και πάρα παρα πολλές γυναίκες, που πολλές είναι όντως πολύ αξιόλογες, αλλά φθάνουν στο σημείο να καψουρεύονται τον εαυτό τους και να μένουν μόνες τους.
Το κεντρικό νόημα είναι να είστε δεκτικοί με τους άλλους. Ποτέ δεν ξέρεις τι έχει το κουτί, αν δεν το ανοίξεις και αν το ανοίξεις άσε να το γνωρίσεις και λίγο καλύτερα πριν βγάλεις συμπέρασμα και πάντα καλοπροαίρετα. Το σεξ είναι απλά σέξ, όχι κάτι σοβαρό. Μπορεί το πράγμα να τελειώσει εκεί, μπορεί να είναι η αφορμή για μια ιστορία.
Άσε που ο συγκεκριμένος άνθρωπος λέει, πως ήρθε η ώρα να ρίξει και λίγο τα στάνταρ. Νομίζω πως δεν θα χάσει αν το κάνει. Η πριγκήπισα δεν θα έρθει, αλλά μπορεί να περάσει και καλύτερα με την Σούλα που δουλεύει στον Σκλαβενίτη part time.
Στην τελική σχεδόν όλες οι γυναίκες σήμερα, περισσότερο ή λιγότερο, είναι ωραίες.Και η πλειοψηφία νομίζω έχει και κάτι να πει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, σόρρυ δήλαδη. Πόσο μάγκες ήταν δηλαδή οι παππούδες μας που πηγαίνανε με εκείνα τα πράγματα που κυκλοφορούσαν στην εποχή τους και κάνανε και 17 παιδιά;
Για να καταλήξω, αυτά που του λένε οι σεξομανείς μπαισέξουαλ μασόνοι φίλοι του, δεν είναι κατ ανάγκη κουβέντες για να τον μειώσουν ή να τον πληγώσουν. Μπορεί πραγματικά να θέλουν το καλό του οι άνθρωποι.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 01 Φεβ 2019, 00:24

31 Ιαν 2019, 21:33
Υ.Γ. Που τους βρίσκεται ρε σεις τους φίλους; Εγώ τους δικούς μου τους έχω βαρεθεί.
Ρε συ δεν είναι δύσκολο, στη Θεσσαλονίκη είμαστε οι περισσότεροι εν δυνάμει φίλοι. Κάποια στιγμή πρόπερσι είμαι στο coo στην βαλαωριτου, έπαιζε electro beat τέτοια πράγματα και έπινα το τζινακι μου έξω από το μαγαζί ακριβώς καθότι ο καιρός ήταν καλός. Και βγαίνει ένας τύπος μέσα από τον χώρο και με ζητάει φωτιά. Από όλους στο μαγαζί μέσα βγήκε έξω σε μένα να ζητήσει φωτιά; Ύποπτον, σκέφτομαι, κάνα αλφαδι θα ναι, θα δούμε. Και με αρχίζει κουνιστος με γυναικεία φωνή που σε έχω ξαναδεί, πρέπει να τρελαίνεις τις γυναίκες με τα ζυγωματικά σου, τι όμορφα μάτια είναι αυτά που έχεις και σε πρόσεξα από μέσα και τι ωραίο χαμόγελο που είχες. Να πω την αλήθεια χάζεψα λίγο, τι με λέει τώρα ο τύπος και μετά σκέφτομαι με παράπονο στον Θεό, όλα μια χαρά Θεέ μου, ψηλή, λεπτή, ξανθιά, 20-25 ευχομουν και ευχαριστώ που με εισακουσες, στα χαρακτηριστικα μέσα πέσαμε ΑΛΛΑ λάθος φύλο Θεέ, γυναίκα εννοούσα, τι φάρσα είναι αυτή που με κάνεις τώρα.
Τέλος πάντων εισπραξαμε τα κοπλιμέντα μας, καλά κρατιομαστε ακόμη τελικά στα σαραντακατι μας κάτι είναι και αυτό να ακούμε κάνα καλό λόγο. Του απαντάω ξερά αλλά ευγενικά , να καταλάβει ότι δεν ενδιαφέρομαι, είμαι συντηρητικός δεν είμαι σύριζα, ανταρσυα, τέτοια πράγματα και φεύγει ο τύπος. Μετά από λίγο τον βλέπω μέσα στο μαγαζί την έχει πέσει σε δύο τύπισσες που φιλιοντουσαν μεταξύ τους, τις διακόπτει και πιάνει την μια αγκαλιά και πάει να την φιλήσει, τον τραβάει μπουκέτο η άλλη, τραβιέται και η έτερη που πήγε να φιλήσει και τον κοπαναν και οι δυο. Σκέφτομαι ο τύπος μπορεί να είναι έτσι ανώμαλος ντιντης κάπως αλλά είναι αυθεντικά βλαμμένος και εγώ τους συμπαθώ τους αυθεντικά βλαμμενους. Τραβάω από πάνω του τις άλλες ανωμαλες, που ήταν υστερικες ανωμαλες, έλεος τη τύχη μου μέσα. Τον σηκώνω και του λέω έλα πάμε για καμιά μπύρα στο Berlin, εδώ θα σε λιώσουν με τις μαλακίες που κάνεις που καλά τι κάνεις είσαι βλαμμένο άτομο, καλή φάση. Σε προειδοποιώ όμως όπως σε είπα και πριν είμαι συντηρητικός, είμαι και ασεξουαλ και έχω αφιερώσει τη ζωή μου στα μη εγκόσμια (για να διασφαλισω ακόμη περισσότερο ότι δε θα με την πέσει), μην με πεις καμιά μαλακία είμαστε μόνο φίλοι.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 01 Φεβ 2019, 00:29

:smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 01 Φεβ 2019, 00:45

Συμφωνώ με υπέρκουλ.

Οι μεγαλύτεροι μαμιαδες που έχω γνωρίσει γαμουσαν ο, τι κινείται. Σε θηλυκο πάντα.

Από γριές, Φιλιππινεζες, καραφλες μέχρι γυφτισες

Παλια τους κορόιδευα, τώρα συνειδητοποιω πας αυτοί είχαν το δίκιο και εγώ αδικκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ritzeri την 01 Φεβ 2019, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 01 Φεβ 2019, 07:50

Εγω παλι εμπαινα στις κοντουλες και γεματουλες.Μου αρεσουν και οι λεπτες δεν λεω αλλα οι γεματουλες εχουν αυτο το κατι αλλο και μου θυμιζουν την Μανουλα. :romance-hearteyes:
Θυμαμαι παλια που οι θειες μου ειχαν μια οικιακη βοηθο απο την Γεωργια που ηταν κοντουλα και γεματουλα και παρολο που δεν ηταν αυτο που λεμε ωραια γυναικα ενιωθα τρελη καυλα και τον ειχα παιξει αρκετες φορες για παρτη της. :smt047

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Φεβ 2019, 08:11

31 Ιαν 2019, 23:45
Naida έγραψε:
31 Ιαν 2019, 23:26

Μα αν δεν αισθάνεσαι ερωτικά για κάποιον, έστω ότι δε σ' αρέσει , κάτι σε ξενέρωσε πάνω του πως θα πιεστείς να αισθανθείς ερωτικά;
Είπα και πιο πριν πως όσο σοφός και να είμαι, δεν μπορώ να δω τον κόσμο με τα μάτια τα δικά σας. Οπότε απευθύνομαι κυρίως στους άνδρες, αν και από όσο βλέπω γύρω μου, τέτοια προβλήματα ταλανίζουν και πάρα παρα πολλές γυναίκες, που πολλές είναι όντως πολύ αξιόλογες, αλλά φθάνουν στο σημείο να καψουρεύονται τον εαυτό τους και να μένουν μόνες τους.
Το κεντρικό νόημα είναι να είστε δεκτικοί με τους άλλους. Ποτέ δεν ξέρεις τι έχει το κουτί, αν δεν το ανοίξεις και αν το ανοίξεις άσε να το γνωρίσεις και λίγο καλύτερα πριν βγάλεις συμπέρασμα και πάντα καλοπροαίρετα. Το σεξ είναι απλά σέξ, όχι κάτι σοβαρό. Μπορεί το πράγμα να τελειώσει εκεί, μπορεί να είναι η αφορμή για μια ιστορία.
Άσε που ο συγκεκριμένος άνθρωπος λέει, πως ήρθε η ώρα να ρίξει και λίγο τα στάνταρ. Νομίζω πως δεν θα χάσει αν το κάνει. Η πριγκήπισα δεν θα έρθει, αλλά μπορεί να περάσει και καλύτερα με την Σούλα που δουλεύει στον Σκλαβενίτη part time.
Στην τελική σχεδόν όλες οι γυναίκες σήμερα, περισσότερο ή λιγότερο, είναι ωραίες.Και η πλειοψηφία νομίζω έχει και κάτι να πει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, σόρρυ δήλαδη. Πόσο μάγκες ήταν δηλαδή οι παππούδες μας που πηγαίνανε με εκείνα τα πράγματα που κυκλοφορούσαν στην εποχή τους και κάνανε και 17 παιδιά;
Για να καταλήξω, αυτά που του λένε οι σεξομανείς μπαισέξουαλ μασόνοι φίλοι του, δεν είναι κατ ανάγκη κουβέντες για να τον μειώσουν ή να τον πληγώσουν. Μπορεί πραγματικά να θέλουν το καλό του οι άνθρωποι.
Εκεί είναι το όλο θέμα νομίζω. Αυτή η άποψη που ίσχυε παλιότερα ότι ο άντρας πρέπει να μπορεί να γαμεί ότι τον πλαισιώνει άσχετα αν του αρέσει ή όχι για να αποδεικνύει ότι είναι άντρας,ότι του σηκώνεται, ότι μπορεί κτλ. Αυτό νομιζω είναι πολύ καταπιεστικό για το ανδρικό φύλο. Και έρχομαι στο ερώτημα που το έθεσα πιο κομψά σε άλλο ποστ αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση(μάλλον το έθεσα πολύ κομψά :lol: )
Πως σου σηκώνεται αν δεν γουστάρεις; Άντε εμείς οι γυναίκες έχουμε πλεονέκτημα σ' αυτό. Σ' εσάς;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 01 Φεβ 2019, 08:16

:D Έκλαιγα μόνος μου στο λεωφορείο, με την περιπέτεια του Sid και τον συγκλονιστικό γύπα, φίλο του! Να στε καλά ρε μλκες, με κάνατε και γέλασα.
plouf έγραψε:
01 Φεβ 2019, 07:50
Εγω παλι εμπαινα στις κοντουλες και γεματουλες.Μου αρεσουν και οι λεπτες δεν λεω αλλα οι γεματουλες εχουν αυτο το κατι αλλο και μου θυμιζουν την Μανουλα. :romance-hearteyes:
Έκανες κρίπι ποστάρα! Να είσαι καλά και εσύ! :wave:

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 01 Φεβ 2019, 08:26

εγώ δεν έχω μετανιώσει καθόλου για όσες φορές ήμουν κύριος και απέρριψα να συνευρεθώ με διάφορες και διάφορους στο παρελθόν και πριν σταματήσω τις σεξουαλικές επαφές μετά από συμβουλή του καρδιολόγου μου, καθώς και ειδικά σε μικρότερες ηλικίες ήμουν ευαίσθητος και μαλακάκος και δενόμουν συναισθηματικά μετά από τέτοιες καταστάσεις.

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 01 Φεβ 2019, 08:51

Naida έγραψε:
01 Φεβ 2019, 08:11

Εκεί είναι το όλο θέμα νομίζω. Αυτή η άποψη που ίσχυε παλιότερα ότι ο άντρας πρέπει να μπορεί να γαμεί ότι τον πλαισιώνει άσχετα αν του αρέσει ή όχι για να αποδεικνύει ότι είναι άντρας,ότι του σηκώνεται, ότι μπορεί κτλ. Αυτό νομιζω είναι πολύ καταπιεστικό για το ανδρικό φύλο. Και έρχομαι στο ερώτημα που το έθεσα πιο κομψά σε άλλο ποστ αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση(μάλλον το έθεσα πολύ κομψά :lol: )
Πως σου σηκώνεται αν δεν γουστάρεις; Άντε εμείς οι γυναίκες έχουμε πλεονέκτημα σ' αυτό. Σ' εσάς;
Πραγματικά δεν υπάρχει τετοιο θέμα, τουλάχιστον αν είσαι νέος*. Ήμουν θυμάμαι καμιά 14-15, πήρα το λεωφορείο να κατέβω στο βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής. Ήμουν χίπης και κομμουνιστής τότες και ήθελα να αγοράσω τα Ζητήματα Λενινισμού του Στάλιν(τελικά δεν τα διάβασα ποτέ), βιβλίο για το οποίο έκανα οικονομία καιρό. Τες πάντων, στον δρόμο με έπιασε σεξουαλική μανία. Όποια γυναίκα και να αντίκριζα μου άρεσε. Παίζει να έβγαλα και γλώσσα σε γιαγιά 95 χρονών. Για πότε έφθασα στον Βαρδάρη κάνοντας σπριντ-ακοντισμό δεν κατάλαβα. Η πλάκα είναι πως τα λεφτά δεν μου έβγαιναν, είχαν κάνει αύξηση 1000δραχμές τότε(α ρε ΠΑΣΟΚαρα), αλλά η κοπέλα με λυπήθηκε όταν άκουσε να λέω με γνήσια απελπισία " Όχι ρε πούστη" και έκανε δωρεα τα μερίδιο της. Να είναι καλά και ευτυχισμένη, by the way.
* Οι παλιοί που ήταν σκληροτράχηλοι και χωριάταροι, δεν νομίζω ούτε καν υποσυνείδητα να περνούσε από το μυαλό τους το "δε γουστάρω". Σκέψου πως πριν τον γάμο, μιλούσαν με τα μάτια με τις κατσίκες( και μετά τις έσφαζαν, κάφροι ρε μλκ), κότες/γάτες κλπ έβρισκαν περίεργο θάνατο, λες να κώλωναν σε οποιαδήποτε γυναίκα;
Και τέλος πάντων,εγώ απλά ήθελα να βοηθήσω τον φίλο, γιατί νομίζω πως οι ομοφυλόφιλοι μασόνοι έχουν το δίκιο με το μέρος τους. Ας μην πάμε στο άλλο άκρο. Δεν είναι κακό να λες και καμιά φορά όχι.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Φεβ 2019, 09:00

the comet the course the tail έγραψε:
01 Φεβ 2019, 08:26
εγώ δεν έχω μετανιώσει καθόλου για όσες φορές ήμουν κύριος και απέρριψα να συνευρεθώ με διάφορες και διάφορους στο παρελθόν και πριν σταματήσω τις σεξουαλικές επαφές μετά από συμβουλή του καρδιολόγου μου, καθώς και ειδικά σε μικρότερες ηλικίες ήμουν ευαίσθητος και μαλακάκος και δενόμουν συναισθηματικά μετά από τέτοιες καταστάσεις.
Μπερδεύτηκα.Αφου δεν ενεδιδες πως εμπλέκουν συναισθηματικά;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Φεβ 2019, 09:04

01 Φεβ 2019, 08:51
Naida έγραψε:
01 Φεβ 2019, 08:11

Πραγματικά δεν υπάρχει τετοιο θέμα, τουλάχιστον αν είσαι νέος*. Ήμουν θυμάμαι καμιά 14-15, πήρα το λεωφορείο να κατέβω στο βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής. Ήμουν χίπης και κομμουνιστής τότες και ήθελα να αγοράσω τα Ζητήματα Λενινισμού του Στάλιν(τελικά δεν τα διάβασα ποτέ), βιβλίο για το οποίο έκανα οικονομία καιρό. Τες πάντων, στον δρόμο με έπιασε σεξουαλική μανία. Όποια γυναίκα και να αντίκριζα μου άρεσε. Παίζει να έβγαλα και γλώσσα σε γιαγιά 95 χρονών. Για πότε έφθασα στον Βαρδάρη κάνοντας σπριντ-ακοντισμό δεν κατάλαβα. Η πλάκα είναι πως τα λεφτά δεν μου έβγαιναν, είχαν κάνει αύξηση 1000δραχμές τότε(α ρε ΠΑΣΟΚαρα), αλλά η κοπέλα με λυπήθηκε όταν άκουσε να λέω με γνήσια απελπισία " Όχι ρε πούστη" και έκανε δωρεα τα μερίδιο της. Να είναι καλά και ευτυχισμένη, by the way.
* Οι παλιοί που ήταν σκληροτράχηλοι και χωριάταροι, δεν νομίζω ούτε καν υποσυνείδητα να περνούσε από το μυαλό τους το "δε γουστάρω". Σκέψου πως πριν τον γάμο, μιλούσαν με τα μάτια με τις κατσίκες( και μετά τις έσφαζαν, κάφροι ρε μλκ), κότες/γάτες κλπ έβρισκαν περίεργο θάνατο, λες να κώλωναν σε οποιαδήποτε γυναίκα;
Και τέλος πάντων,εγώ απλά ήθελα να βοηθήσω τον φίλο, γιατί νομίζω πως οι ομοφυλόφιλοι μασόνοι έχουν το δίκιο με το μέρος τους. Ας μην πάμε στο άλλο άκρο. Δεν είναι κακό να λες και καμιά φορά όχι.
Άλλες εποχές εκεινες και αες οι σχέσεις μεταξύ άνδρα και γυναίκα. Υπήρχε "έλλειψη", πλέον υπάρχει αφθονία στο σεξ. Δε σου λέω να είσαι νάρκισσος όπως έγραψες κάπου και να μη σου κάνει καμία, αλλά να πηγαίνεις με όσες πραγματικά σου κάνει κέφι.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών