οχι αλλο κάρβουνο .. 3 μερες διαβαζω, μεχρι κι εγώ τον εμαθα
Kαταφερνετε να "τελειωνει" η σύντροφος σας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Kαταφερνετε να "τελειωνει" η σύντροφος σας;
~~¥~~
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Πάντα
Όποιος / οποια δεν με πιστεύει, μπορούμε να κανονίσουμε να του δείξω
Όλο θα μας δείξεις και θα μας δείξειςSouvlatzis έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 17:10Πάντα
έχεις γαμηθεί (pun intended) να μας δείξεις

- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Σε περιμένω χοτελ αττικη κατα τις 8 σημεραBeria έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 17:12Όλο θα μας δείξεις και θα μας δείξειςSouvlatzis έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 17:10Πάντα
Το καρασεξιστικο και απαισιο ανεκδοτο το ξερετε?
Γιατι οι γυναικες προσποιουνται τον οργασμο?
Γιατι νομιζουν οτι μας νοιαζει
Γιατι οι γυναικες προσποιουνται τον οργασμο?
Γιατι νομιζουν οτι μας νοιαζει
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Beria πήγαινε και πες μας τι έγινεSouvlatzis έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 17:14Σε περιμένω χοτελ αττικη κατα τις 8 σημεραBeria έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 17:12Όλο θα μας δείξεις και θα μας δείξειςSouvlatzis έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 17:10Πάντα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
τι λεει ρε φιλε;
εγω ριχνω ενα αλλα η συντροφος μου τελειωνει 8 φορες!!!
εγω ριχνω ενα αλλα η συντροφος μου τελειωνει 8 φορες!!!
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Φίλε, με ξένο κώλο πας να κάνεις τον πούστη;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 17:21Beria πήγαινε και πες μας τι έγινε
Να πας εσύ
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Beria έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 17:33Φίλε, με ξένο κώλο πας να κάνεις τον πούστη;
Να πας εσύ

Beria έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 17:33Φίλε, με ξένο κώλο πας να κάνεις τον πούστη;
Να πας εσύ

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ τον ξέρω τον σουβλατζή στη πραγματικότηταBeria έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 17:33Φίλε, με ξένο κώλο πας να κάνεις τον πούστη;
Να πας εσύ
επειδή λέει πολλά θέλω να πάει κάποιος να δούμε αν ισχύουν γιατί μας τα έχει κάνει τσουρέκια
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Φοβήθηκες πως θα νομίζουμε ότι το κάνεις για εκείνη;
Αχ βρε Άγι
Αχ-βρε-Άγι
aLiCat έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 15:48Τι νήμα είναι αυτό βρε παιδιά που ρίχνει εξ ολοκλήρου την... ευθύνη στον άνδρα;
"It takes two for a tango" , που σημαίνει οτι και η γυναίκα οφείλει να γνωρίζει καλά το κορμί της και, ενίοτε, να "οδηγεί". Μη τα περιμένουμε όλα από τους αρσενικούς (εξ ου κι εκείνοι επινόησαν την έκφαση γυναίκα-"αστερίας").

Sid Vicious έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 16:37Νομιζω δεν με καταλάβατε. Τα "τελειώματα" και τα άλλα παρεμφερή τι είναι αν όχι απελπισμένες κραυγές σεμνοτυφίας ενδεδυμένες με σάβανα; Εγώ καλώ ενάντια σε αυτο το τύπου απελπισμένης σεμνοτυφίας, αυτη είναι η ασκητική, το να δοκιμάζεις σε κρυσταλλινο ποτήρι το νέκταρ του Χάους
και καθώς πίνω, ονειρεύομαι. Όχι ανόητα πράγματα. Όχι! Όχι θαμπούς Αγίους και ήρεμα τοπία στον ουρανό και σεμνότυφες κόρες που προκαλούν πλήξη. Αλλά Βάκχους που ακτινοβολούν, γυμνές νύμφες σ' έναν κολασμένο χορό, αστραφτερούς χειμάρους και εκθαμβωτικές βουνοκορφές, καταιγίδα και τρόμο, αστραπή και βροχή, ίπποι να καλπάζουν, σημαίες να κυματίζουν, στρατοί να παρελαύνουν, βιασύνη και ταραχές και σύγχυση και θάνατο!
όπως έλεγε και η Κοραλένια Μαρία (Marie Corelli) κόρη του συγγραφέα του εξαιρετικου πονήματος περί Αυταπατών και Τρέλας του Πλήθους.

Thorσκάστου κανα γιούρο αμα θες να μάθεις.
Αν και η απάντηση έχει δοθεί κατα το ήμισυ απ τον Ζενίθεδρο
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 19:40εγώ τον ξέρω τον σουβλατζή στη πραγματικότητα
επειδή λέει πολλά θέλω να πάει κάποιος να δούμε αν ισχύουν γιατί μας τα έχει κάνει τσουρέκια

Τοίχο-τοίχο και με τσίγκινο σώβρακο (ενισχυμένο στην πίσω πλευρά) φαντάζομαι έγινε η γνωριμία.
Όταν προσποιούνται προσπαθούν να δείχνουν γλυκές και γούτσου- γούτσου. Όταν έρχονται πραγματικά το χάνουν τελείως, πιο πολύ με οργισμένη μοιάζει η μούρη τους παρά με αυτό που βλέπουμε στις τσόντες. Αν κάνει γκριμάτσες που δεν θα έκανε ποτέ ενσυνείδητα, έχει έρθει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Νοέμ 2024, 16:33
-