Πόσες φορές σκέφτεστε το σεχ;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Πόσες φορές την ημέρα;

0-5
9
28%
6-10
5
16%
10-20
1
3%
Κολλημένος
17
53%

Σύνολο ψήφων: 32

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: Πόσες φορές σκέφτεστε το σεχ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 07 Δεκ 2019, 13:55

Είχα ένα φίλο Συριζαίο που μου έλεγε ότι πριν το σεξ συνήθιζαν αυτός και η γυναίκα του να πλένονται. Μου φαινόταν τόσο αφύσικο. Εγώ θέλω να μυρίζω όλους τους χυμούς της συντρόφου μου και να τους πίνω ακόρεστα. Όχι να μυρίζω σαπούνι και head and shoulders. Του το είπα. Προσβλήθηκε. Το αποστειρωμένο είναι του επαναστάτησε. Του εξήγησα ότι μου αρέσει η ιδρωτίλα του μουνιού και ακόμα και η μυρωδιά του κώλου όταν κάνω σεξ. Θέλω αδιάκοπη πρόσβαση σε όλες τις οπές. Θέλω να τη γλείφω μέχρι να βογγήξει και να την γαμάω άγρια ενώ τα κόκκινα νύχια της σκίζουν βάναυσα τη σάρκα μου. Θέλω να τραντάζεται όταν την παίρνω από πίσω και να την νιώθω με όλες τις αισθήσεις μου να χύνει να χύνει να χύνει. Τι πληρότητα όταν κάνεις μια γυναίκα να χύσει και μετά της γλύφεις το μουνάκι ανάμεσα σε σπασμούς. Αλλά αυτός είναι σύριζα.

Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS » 07 Δεκ 2019, 13:58

jason έγραψε:
07 Δεκ 2019, 12:33
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
07 Δεκ 2019, 10:28
Εγώ έχω πρόβλημα με τη μέση και πηγαίνω σε μια φυσιοθεραπεύτρια κάθε Πέμπτη. Το μασάζ της είναι καταπληκτικό αλλά μου τρίβει πολύ τα κωλομέρια και που και που αγγίζει λίγο τους όρχεις μου. Δεν μπορώ να μην έχω στύση. Προσπαθώ να σκεφτώ ότι γαμάω ένα πτώμα ή μια κοντόχοντρη δασκάλα που είχα στο δημοτικό αλλά τίποτα δεν λειτουργεί. Φοβάμαι ότι το έχει καταλάβει ότι όποτε μου κάνει μασάζ μου σηκώνεται αλλά το άγγιγμα της έχει κάτι το τρομερά αισθησιακό και δεν μπορώ να το αποφύγω. Δοκίμασα να αυνανιστώ πριν την επίσκεψη αλλά ούτε αυτό βοηθάει.
Δεν θέλω να σταματήσω να πηγαίνω γιατί είναι πολύ καλή αλλά δεν θέλω να γίνω και ρεζίλι αν τελικά το πέος μου ορθωθεί κανονικά μπροστά της.
την αννα λες; 30 ευρώ θέλει να στον παίξει

Εμένα εικοσάρικο
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 07 Δεκ 2019, 13:59

don't speak έγραψε:
07 Δεκ 2019, 13:22
07 Δεκ 2019, 12:45
hellegennes έγραψε:
07 Δεκ 2019, 12:41

Γιατί; Μασάζ στον προστάτη θα σου κάνει;
Περιέργως για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στη μέση φαίνεται ότι πρέπει να τριφτούν διεξοδικά τα κωλομέρια με πλέρια χρήση αρωματικού λαδιού. Τέλοσπαντων πάω να μελοποιήσω το υπερποίημα σου. Με δυσκολεύει.
Έτσι είναι μάλλον.
Πάει φίλος μου σε άντρα για μασάζ λόγω προβλημάτων στη μέση και αισθάνθηκε το άγγιγμα μέχρι τα παπάρια αν θυμάμαι καλά :lol:
Ισχύει. Πριν από την κοπέλα που μου κάνει τώρα μασάζ πήγαινα από τη θεσσαλονικη στην ξανθη σε μια γιαγια με θαυματουργά χέρια (δυστυχώς έφυγε από καρκίνο) και της έλεγα ότι δεν πονάει ο κώλος μου αλλά η μέση. Αυτή επέμενε στον κώλο. Ομολογώ ότι ακόμα και με τη γιαγια ένιωθα το φιδάκι μου να σκιρτά μέσα στο εσώρουχο.

Άβαταρ μέλους
LEONAS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS » 07 Δεκ 2019, 14:00

EKPLIKTIKOS έγραψε:
LEONAS έγραψε:
07 Δεκ 2019, 12:34

Τελικά την εσφιξες;
Όχι, δυστυχώς. Ήμουν σε άσχημη φάση. Βγηκαμε άλλες 2 ή 3 φορές, κ μετα με παρατησε, μαλλον επειδή δεν έκανα τίποτα :lol:
Μονο το πουλακι μου εσφιξα για παρτη της χοχο :a040:

Άτυχος αλλά τις περισσότερες φορές αυτή είναι η κατάληξη μας αφήνουν με το πουλί στο χέρι :a040:

Άβαταρ μέλους
LEONAS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS » 07 Δεκ 2019, 14:11

don't speak έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Γιατί; Μασάζ στον προστάτη θα σου κάνει;
Περιέργως για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στη μέση φαίνεται ότι πρέπει να τριφτούν διεξοδικά τα κωλομέρια με πλέρια χρήση αρωματικού λαδιού. Τέλοσπαντων πάω να μελοποιήσω το υπερποίημα σου. Με δυσκολεύει.
Έτσι είναι μάλλον.
Πάει φίλος μου σε άντρα για μασάζ λόγω προβλημάτων στη μέση και αισθάνθηκε το άγγιγμα μέχρι τα παπάρια αν θυμάμαι καλά :lol:

Εσυ δεν μπορούσες να τον κάνεις και πήγε στον μαντράχαλο;
Ωραία φίλη σε έχει

ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό » 07 Δεκ 2019, 14:23

Η αποχή από το σεξ οδηγεί σε πλούσιες δωρεές του Αγίου Πνεύματος, τα λεγόμενα "χαρίσματα", όπως προόραση, τηλεπάθεια, τηλεμεταφορά, αορατότητα, ιαματικά χαρίσματα κλπ. Βέβαια, αν ο άλλος τελεί σε κοινωνία γάμου τότε ας διαιρέσει την ηλικία του με το 5, για να δει κάθε πόσες ημέρες είναι ιδανικό να συνουσιάζεται με την σύζυγό του.

Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason » 07 Δεκ 2019, 15:02

LEONAS έγραψε:
07 Δεκ 2019, 13:58
jason έγραψε:
Εγώ έχω πρόβλημα με τη μέση και πηγαίνω σε μια φυσιοθεραπεύτρια κάθε Πέμπτη. Το μασάζ της είναι καταπληκτικό αλλά μου τρίβει πολύ τα κωλομέρια και που και που αγγίζει λίγο τους όρχεις μου. Δεν μπορώ να μην έχω στύση. Προσπαθώ να σκεφτώ ότι γαμάω ένα πτώμα ή μια κοντόχοντρη δασκάλα που είχα στο δημοτικό αλλά τίποτα δεν λειτουργεί. Φοβάμαι ότι το έχει καταλάβει ότι όποτε μου κάνει μασάζ μου σηκώνεται αλλά το άγγιγμα της έχει κάτι το τρομερά αισθησιακό και δεν μπορώ να το αποφύγω. Δοκίμασα να αυνανιστώ πριν την επίσκεψη αλλά ούτε αυτό βοηθάει.
Δεν θέλω να σταματήσω να πηγαίνω γιατί είναι πολύ καλή αλλά δεν θέλω να γίνω και ρεζίλι αν τελικά το πέος μου ορθωθεί κανονικά μπροστά της.

Εμένα εικοσάρικο
Εμένα θέλει μεγαλύτερες κινήσεις

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 07 Δεκ 2019, 15:08

Daje έγραψε:
15 Δεκ 2018, 22:45

Η συντροφος μου
ε τελικά είσαι φλώρος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 07 Δεκ 2019, 15:08

jason έγραψε:
07 Δεκ 2019, 15:02
LEONAS έγραψε:
07 Δεκ 2019, 13:58
jason έγραψε:

Εμένα εικοσάρικο
Εμένα θέλει μεγαλύτερες κινήσεις
μλκα πώς τον πετσόκοψες έτσι; :smt005::smt005::smt005:
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 07 Δεκ 2019, 15:10

07 Δεκ 2019, 13:55
Είχα ένα φίλο Συριζαίο που μου έλεγε ότι πριν το σεξ συνήθιζαν αυτός και η γυναίκα του να πλένονται. Μου φαινόταν τόσο αφύσικο. Εγώ θέλω να μυρίζω όλους τους χυμούς της συντρόφου μου και να τους πίνω ακόρεστα. Όχι να μυρίζω σαπούνι και head and shoulders. Του το είπα. Προσβλήθηκε. Το αποστειρωμένο είναι του επαναστάτησε. Του εξήγησα ότι μου αρέσει η ιδρωτίλα του μουνιού και ακόμα και η μυρωδιά του κώλου όταν κάνω σεξ. Θέλω αδιάκοπη πρόσβαση σε όλες τις οπές. Θέλω να τη γλείφω μέχρι να βογγήξει και να την γαμάω άγρια ενώ τα κόκκινα νύχια της σκίζουν βάναυσα τη σάρκα μου. Θέλω να τραντάζεται όταν την παίρνω από πίσω και να την νιώθω με όλες τις αισθήσεις μου να χύνει να χύνει να χύνει. Τι πληρότητα όταν κάνεις μια γυναίκα να χύσει και μετά της γλύφεις το μουνάκι ανάμεσα σε σπασμούς. Αλλά αυτός είναι σύριζα.
από τα καλύτερα ποστ -αν όχι το καλύτερο- που έχω διαβάσει στο πχώρουμ
εύγε
Τζίμης Πανούσης

don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak » 07 Δεκ 2019, 16:17

LEONAS έγραψε:
07 Δεκ 2019, 14:11
don't speak έγραψε:

Έτσι είναι μάλλον.

Εσυ δεν μπορούσες να τον κάνεις και πήγε στον μαντράχαλο;
Ωραία φίλη σε έχει
Ήθελε να πάει στον ειδικό.
Εγώ ό,τι και να του έκανα τον σακάτευα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 07 Δεκ 2019, 22:49

07 Δεκ 2019, 13:55
Το σπασικλάκι της γειτονιάς σας. Ευχαριστώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 07 Δεκ 2019, 22:55

Επίτηδες το κάνει, σε γκαβλώνει μπας και της ζητήσεις φραπέ, για να τσεπώσει ένα επιπλέον τριαντάρι.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 07 Δεκ 2019, 23:06

30 ευρώ για σκέτο φραπέ; Ούτε καν φραπόγαλο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 07 Δεκ 2019, 23:15

Όχι σκέτο. Με μπόλικο γάλα.

Τόσα χρόνια στην Αγγλία, δεν πήγες ποτέ σε κινέζικο μασατζήδικο; Για όνομα...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών