Πόσες φορές σκέφτεστε το σεχ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Πόσες φορές σκέφτεστε το σεχ;
Είχα ένα φίλο Συριζαίο που μου έλεγε ότι πριν το σεξ συνήθιζαν αυτός και η γυναίκα του να πλένονται. Μου φαινόταν τόσο αφύσικο. Εγώ θέλω να μυρίζω όλους τους χυμούς της συντρόφου μου και να τους πίνω ακόρεστα. Όχι να μυρίζω σαπούνι και head and shoulders. Του το είπα. Προσβλήθηκε. Το αποστειρωμένο είναι του επαναστάτησε. Του εξήγησα ότι μου αρέσει η ιδρωτίλα του μουνιού και ακόμα και η μυρωδιά του κώλου όταν κάνω σεξ. Θέλω αδιάκοπη πρόσβαση σε όλες τις οπές. Θέλω να τη γλείφω μέχρι να βογγήξει και να την γαμάω άγρια ενώ τα κόκκινα νύχια της σκίζουν βάναυσα τη σάρκα μου. Θέλω να τραντάζεται όταν την παίρνω από πίσω και να την νιώθω με όλες τις αισθήσεις μου να χύνει να χύνει να χύνει. Τι πληρότητα όταν κάνεις μια γυναίκα να χύσει και μετά της γλύφεις το μουνάκι ανάμεσα σε σπασμούς. Αλλά αυτός είναι σύριζα.
jason έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:33την αννα λες; 30 ευρώ θέλει να στον παίξειΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 10:28Εγώ έχω πρόβλημα με τη μέση και πηγαίνω σε μια φυσιοθεραπεύτρια κάθε Πέμπτη. Το μασάζ της είναι καταπληκτικό αλλά μου τρίβει πολύ τα κωλομέρια και που και που αγγίζει λίγο τους όρχεις μου. Δεν μπορώ να μην έχω στύση. Προσπαθώ να σκεφτώ ότι γαμάω ένα πτώμα ή μια κοντόχοντρη δασκάλα που είχα στο δημοτικό αλλά τίποτα δεν λειτουργεί. Φοβάμαι ότι το έχει καταλάβει ότι όποτε μου κάνει μασάζ μου σηκώνεται αλλά το άγγιγμα της έχει κάτι το τρομερά αισθησιακό και δεν μπορώ να το αποφύγω. Δοκίμασα να αυνανιστώ πριν την επίσκεψη αλλά ούτε αυτό βοηθάει.
Δεν θέλω να σταματήσω να πηγαίνω γιατί είναι πολύ καλή αλλά δεν θέλω να γίνω και ρεζίλι αν τελικά το πέος μου ορθωθεί κανονικά μπροστά της.
Εμένα εικοσάρικο
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ισχύει. Πριν από την κοπέλα που μου κάνει τώρα μασάζ πήγαινα από τη θεσσαλονικη στην ξανθη σε μια γιαγια με θαυματουργά χέρια (δυστυχώς έφυγε από καρκίνο) και της έλεγα ότι δεν πονάει ο κώλος μου αλλά η μέση. Αυτή επέμενε στον κώλο. Ομολογώ ότι ακόμα και με τη γιαγια ένιωθα το φιδάκι μου να σκιρτά μέσα στο εσώρουχο.don't speak έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 13:22Έτσι είναι μάλλον.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:45Περιέργως για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στη μέση φαίνεται ότι πρέπει να τριφτούν διεξοδικά τα κωλομέρια με πλέρια χρήση αρωματικού λαδιού. Τέλοσπαντων πάω να μελοποιήσω το υπερποίημα σου. Με δυσκολεύει.
Πάει φίλος μου σε άντρα για μασάζ λόγω προβλημάτων στη μέση και αισθάνθηκε το άγγιγμα μέχρι τα παπάρια αν θυμάμαι καλά
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:41Όχι, δυστυχώς. Ήμουν σε άσχημη φάση. Βγηκαμε άλλες 2 ή 3 φορές, κ μετα με παρατησε, μαλλον επειδή δεν έκανα τίποτα
Μονο το πουλακι μου εσφιξα για παρτη της χοχο
Άτυχος αλλά τις περισσότερες φορές αυτή είναι η κατάληξη μας αφήνουν με το πουλί στο χέρι

Πέσιμο ή χεσιμο; 

don't speak έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 13:22Έτσι είναι μάλλον.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:45Περιέργως για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στη μέση φαίνεται ότι πρέπει να τριφτούν διεξοδικά τα κωλομέρια με πλέρια χρήση αρωματικού λαδιού. Τέλοσπαντων πάω να μελοποιήσω το υπερποίημα σου. Με δυσκολεύει.
Πάει φίλος μου σε άντρα για μασάζ λόγω προβλημάτων στη μέση και αισθάνθηκε το άγγιγμα μέχρι τα παπάρια αν θυμάμαι καλά
Εσυ δεν μπορούσες να τον κάνεις και πήγε στον μαντράχαλο;
Ωραία φίλη σε έχει
Πέσιμο ή χεσιμο; 

-
Η αποχή από το σεξ οδηγεί σε πλούσιες δωρεές του Αγίου Πνεύματος, τα λεγόμενα "χαρίσματα", όπως προόραση, τηλεπάθεια, τηλεμεταφορά, αορατότητα, ιαματικά χαρίσματα κλπ. Βέβαια, αν ο άλλος τελεί σε κοινωνία γάμου τότε ας διαιρέσει την ηλικία του με το 5, για να δει κάθε πόσες ημέρες είναι ιδανικό να συνουσιάζεται με την σύζυγό του.
Εμένα θέλει μεγαλύτερες κινήσειςLEONAS έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 13:58jason έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:33την αννα λες; 30 ευρώ θέλει να στον παίξειΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 10:28Εγώ έχω πρόβλημα με τη μέση και πηγαίνω σε μια φυσιοθεραπεύτρια κάθε Πέμπτη. Το μασάζ της είναι καταπληκτικό αλλά μου τρίβει πολύ τα κωλομέρια και που και που αγγίζει λίγο τους όρχεις μου. Δεν μπορώ να μην έχω στύση. Προσπαθώ να σκεφτώ ότι γαμάω ένα πτώμα ή μια κοντόχοντρη δασκάλα που είχα στο δημοτικό αλλά τίποτα δεν λειτουργεί. Φοβάμαι ότι το έχει καταλάβει ότι όποτε μου κάνει μασάζ μου σηκώνεται αλλά το άγγιγμα της έχει κάτι το τρομερά αισθησιακό και δεν μπορώ να το αποφύγω. Δοκίμασα να αυνανιστώ πριν την επίσκεψη αλλά ούτε αυτό βοηθάει.
Δεν θέλω να σταματήσω να πηγαίνω γιατί είναι πολύ καλή αλλά δεν θέλω να γίνω και ρεζίλι αν τελικά το πέος μου ορθωθεί κανονικά μπροστά της.
Εμένα εικοσάρικο
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μλκα πώς τον πετσόκοψες έτσι;

Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από τα καλύτερα ποστ -αν όχι το καλύτερο- που έχω διαβάσει στο πχώρουμΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 13:55Είχα ένα φίλο Συριζαίο που μου έλεγε ότι πριν το σεξ συνήθιζαν αυτός και η γυναίκα του να πλένονται. Μου φαινόταν τόσο αφύσικο. Εγώ θέλω να μυρίζω όλους τους χυμούς της συντρόφου μου και να τους πίνω ακόρεστα. Όχι να μυρίζω σαπούνι και head and shoulders. Του το είπα. Προσβλήθηκε. Το αποστειρωμένο είναι του επαναστάτησε. Του εξήγησα ότι μου αρέσει η ιδρωτίλα του μουνιού και ακόμα και η μυρωδιά του κώλου όταν κάνω σεξ. Θέλω αδιάκοπη πρόσβαση σε όλες τις οπές. Θέλω να τη γλείφω μέχρι να βογγήξει και να την γαμάω άγρια ενώ τα κόκκινα νύχια της σκίζουν βάναυσα τη σάρκα μου. Θέλω να τραντάζεται όταν την παίρνω από πίσω και να την νιώθω με όλες τις αισθήσεις μου να χύνει να χύνει να χύνει. Τι πληρότητα όταν κάνεις μια γυναίκα να χύσει και μετά της γλύφεις το μουνάκι ανάμεσα σε σπασμούς. Αλλά αυτός είναι σύριζα.
εύγε
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ήθελε να πάει στον ειδικό.LEONAS έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 14:11don't speak έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 13:22Έτσι είναι μάλλον.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 12:45
Περιέργως για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στη μέση φαίνεται ότι πρέπει να τριφτούν διεξοδικά τα κωλομέρια με πλέρια χρήση αρωματικού λαδιού. Τέλοσπαντων πάω να μελοποιήσω το υπερποίημα σου. Με δυσκολεύει.
Εσυ δεν μπορούσες να τον κάνεις και πήγε στον μαντράχαλο;
Ωραία φίλη σε έχει
Εγώ ό,τι και να του έκανα τον σακάτευα.
- hellegennes
Το σπασικλάκι της γειτονιάς σας. Ευχαριστώ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 13:55Είχα ένα φίλο Συριζαίο που μου έλεγε ότι πριν το σεξ συνήθιζαν αυτός και η γυναίκα του να πλένονται. Μου φαινόταν τόσο αφύσικο. Εγώ θέλω να μυρίζω όλους τους χυμούς της συντρόφου μου και να τους πίνω ακόρεστα. Όχι να μυρίζω σαπούνι και head and shoulders. Του το είπα. Προσβλήθηκε. Το αποστειρωμένο είναι του επαναστάτησε. Του εξήγησα ότι μου αρέσει η ιδρωτίλα του μουνιού και ακόμα και η μυρωδιά του κώλου όταν κάνω σεξ. Θέλω αδιάκοπη πρόσβαση σε όλες τις οπές. Θέλω να τη γλείφω μέχρι να βογγήξει και να την γαμάω άγρια ενώ τα κόκκινα νύχια της σκίζουν βάναυσα τη σάρκα μου. Θέλω να τραντάζεται όταν την παίρνω από πίσω και να την νιώθω με όλες τις αισθήσεις μου να χύνει να χύνει να χύνει. Τι πληρότητα όταν κάνεις μια γυναίκα να χύσει και μετά της γλύφεις το μουνάκι ανάμεσα σε σπασμούς. Αλλά αυτός είναι σύριζα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Επίτηδες το κάνει, σε γκαβλώνει μπας και της ζητήσεις φραπέ, για να τσεπώσει ένα επιπλέον τριαντάρι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑07 Δεκ 2019, 10:28Εγώ έχω πρόβλημα με τη μέση και πηγαίνω σε μια φυσιοθεραπεύτρια κάθε Πέμπτη. Το μασάζ της είναι καταπληκτικό αλλά μου τρίβει πολύ τα κωλομέρια και που και που αγγίζει λίγο τους όρχεις μου. Δεν μπορώ να μην έχω στύση. Προσπαθώ να σκεφτώ ότι γαμάω ένα πτώμα ή μια κοντόχοντρη δασκάλα που είχα στο δημοτικό αλλά τίποτα δεν λειτουργεί. Φοβάμαι ότι το έχει καταλάβει ότι όποτε μου κάνει μασάζ μου σηκώνεται αλλά το άγγιγμα της έχει κάτι το τρομερά αισθησιακό και δεν μπορώ να το αποφύγω. Δοκίμασα να αυνανιστώ πριν την επίσκεψη αλλά ούτε αυτό βοηθάει.
- hellegennes
30 ευρώ για σκέτο φραπέ; Ούτε καν φραπόγαλο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι σκέτο. Με μπόλικο γάλα.
Τόσα χρόνια στην Αγγλία, δεν πήγες ποτέ σε κινέζικο μασατζήδικο; Για όνομα...
Τόσα χρόνια στην Αγγλία, δεν πήγες ποτέ σε κινέζικο μασατζήδικο; Για όνομα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές τη μέρα σκέφτεστε τη λέξη "woke";
από Σενέκας » 22 Ιαν 2024, 22:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
22 Ιαν 2024, 22:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές πούλησε τους Έλληνες το ΚΚΕ;
από whisper » 20 Σεπ 2024, 18:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από whisper
20 Σεπ 2024, 21:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές χρησιμοποιείτε ξυράφια μιας χρήσης;
από Έκτωρ » 08 Απρ 2024, 11:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
08 Απρ 2024, 11:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές κατά μέσο όρο σηκώνεστε για κατούρημα κατά τη διάρκεια της νύχτας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Απρ 2025, 11:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
19 Απρ 2025, 13:36
-