Έχεις φίλες γυναίκες, τύπε;Paris έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 17:24την μπαρουφα με τα αντικείμενα την εγραψες εσυ απο το πουθενά οπως συνηθίζεις
από ολες τις γυναίκες μια πολυ καλη μου φίλη το έθεσε λακωνικα και ορθολογιστικα.
'' εσείς θέλετε να γαμήσετε και εμείς να καλογαμηθούμε''
το ΄΄καλογαμηθούμε '' δεν είναι δυσκολο στην ανάλυση.
Απιστία η οχι; βοήθεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Απιστία η οχι; βοήθεια
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν μπορεί να προσποιείσαι τοσο πετυχημένα την ηλίθια γεγονός που σημαίνει πως είσαι.
Ναι και πολύ καλές , δικέ μου .Feindflug έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 17:52Έχεις φίλες γυναίκες, τύπε;Paris έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 17:24την μπαρουφα με τα αντικείμενα την εγραψες εσυ απο το πουθενά οπως συνηθίζεις
από ολες τις γυναίκες μια πολυ καλη μου φίλη το έθεσε λακωνικα και ορθολογιστικα.
Εσύ ;
Μιλάς με γρίφους γέροντα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Όχι, δικέ μου.Paris έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 17:54Ναι και πολύ καλές , δικέ μου .Feindflug έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 17:52Έχεις φίλες γυναίκες, τύπε;Paris έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 17:24
την μπαρουφα με τα αντικείμενα την εγραψες εσυ απο το πουθενά οπως συνηθίζεις
Εσύ ;
Δεν πιστεύω σε αυτού του είδους την φιλία (σφαχτείτε ελεύθερα).
Dein Herz, meine Gier
Γιατί μόνο για αυτές υπάρχουν αποδείξεις.Winston Smith έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 16:04[
Προφανώς στο γιατί οι γυναίκες μόνο πρέπει να είναι εγκρατείς στο σεξ απάντηση δεν πήραμε για άλλη μια φορά.
Αν μου έφερες αντίστοιχο διάγραμμα για τους άνδρες , επειδή φοράω παντελόνια εγώ θα σου έλεγα ότι το ίδιο ισχύει και για αυτούς.
Στοιχεία κύριε, στοιχεία.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Winston Smith
Παρατηρώ μια συνεχή ανάγκη να επιβεβαιώνεις τον ανδρισμό σου ανά δύο ποστ, είτε αναφέροντας τα παντελόνια σου είτε χαρακτηρίζοντας τους άλλους γκέυ. Ανασφάλεια το λένε.Prepon έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 21:21Γιατί μόνο για αυτές υπάρχουν αποδείξεις.Winston Smith έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 16:04[
Προφανώς στο γιατί οι γυναίκες μόνο πρέπει να είναι εγκρατείς στο σεξ απάντηση δεν πήραμε για άλλη μια φορά.
Αν μου έφερες αντίστοιχο διάγραμμα για τους άνδρες , επειδή φοράω παντελόνια εγώ θα σου έλεγα ότι το ίδιο ισχύει και για αυτούς.
Στοιχεία κύριε, στοιχεία.
ΥΓ: δύο ποστ πριν σου έγραψα τους 2 λόγους που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το διάγραμμα σου για την εγκράτεια στο σεξ (το οποίο δείχνει ότι οι πιο εγκρατείς με 2 συντρόφους χωρίζουν πιο ευκόλα από τους λιγότερο εγκρατείς με 10+). Τέλος πάντων, είναι προφανές ότι δεν είσαι ικανός για σοβαρή συζητήση και τώρα πια ποστάρεις για να ποστάρεις χωρίς να απαντάς επί της ουσίας.
Και επειδή μου έγραψες εσύ τους λόγους, τι πάει να πει;
Στοιχεία έφερες για να τους στηρίξεις ;
Όχι, απλά πετας τη μπούρδα σου και πρέπει εμείς να πειστούμε;
Έλα ρε, σοβαρά;
Αποδείξεις θέλουμε λέμε, στοιχεία
Όχι τη γνώμη σου
Στοιχεία έφερες για να τους στηρίξεις ;
Όχι, απλά πετας τη μπούρδα σου και πρέπει εμείς να πειστούμε;
Έλα ρε, σοβαρά;
Αποδείξεις θέλουμε λέμε, στοιχεία
Όχι τη γνώμη σου
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Εδώ δέστε θράσος.Winston Smith έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 21:42
ΥΓ: δύο ποστ πριν σου έγραψα τους 2 λόγους που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το διάγραμμα σου για την εγκράτεια στο σεξ (το οποίο δείχνει ότι οι πιο εγκρατείς με 2 συντρόφους χωρίζουν πιο ευκόλα από τους λιγότερο εγκρατείς με 10+).
Ορίζει αυτός ποιοι είναι οι εγκρατεις και βγάζει τα προσωπικά του συμπεράσματα.
Νταξει , δεν ήταν ακριβώς 2-3 σελίδες.
Αλλά...
Winston Smith έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 21:42
Παρατηρώ μια συνεχή ανάγκη να επιβεβαιώνεις τον ανδρισμό σου ανά δύο ποστ, είτε αναφέροντας τα παντελόνια σου είτε χαρακτηρίζοντας τους άλλους γκέυ. Ανασφάλεια το λένε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ε ανασφάλεια είναι φίλε. Όταν θες παρθένα γιατί εχεις λιγότερες πιθανότητες να σε χωρίσει.Prepon έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 22:39Νταξει , δεν ήταν ακριβώς 2-3 σελίδες.
Αλλά...Winston Smith έγραψε: ↑04 Ιαν 2021, 21:42
Παρατηρώ μια συνεχή ανάγκη να επιβεβαιώνεις τον ανδρισμό σου ανά δύο ποστ, είτε αναφέροντας τα παντελόνια σου είτε χαρακτηρίζοντας τους άλλους γκέυ. Ανασφάλεια το λένε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ψεύδεσαι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Απρ 2025, 09:38
-
-
Νέα δημοσίευση Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Ε Σ - βοήθεια!!!
από Libre arbitre » 02 Σεπ 2023, 15:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 81 Απαντήσεις
- 3305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
02 Σεπ 2023, 18:50
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
02 Μάιος 2024, 01:28
-