LGBT News

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: LGBT News

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 27 Ιουν 2024, 21:46

27.06.2024
Η Γεωργία απαγόρευσε τους γάμους μεταξύ των ΛΟΑΚΙ+ και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς.
Απαγόρευσε και την διάδοση προπαγάνδας.

Εικόνα

Το κοινοβούλιο της Γεωργίας ενέκρινε επί της αρχής νομοσχέδιο που απαγορεύει την προπαγάνδα των LGBT (ΛΟΑΤΚΙ), τον γάμο μεταξύ τους και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς.

Συγκεκριμένα το κυβερνών «κόμμα του Γεωργιανού Ονείρου» προτείνει την απαγόρευση:

1) γάμου ομοφύλων: Το νομοσχέδιο απαγορεύει τους γάμους ομοφυλόφιλων, καθώς και την εγγραφή σχέσεων εάν τουλάχιστον ένας σύντροφος σε ένα ζευγάρι «ταξινομηθεί ως διαφορετικό βιολογικό φύλο».

2) αλλαγή φύλου: Οι γιατροί δεν θα μπορούν να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις και άλλους χειρισμούς που συμβάλλουν στη μετάβαση των τρανσέξουαλ, όπως και υιοθεσία παιδιών από μη ετεροφυλόφιλους ή queer άτομα.

3) Προπαγάνδα LGBT: Απαγορεύεται η διαφήμιση, η συμβολή σε εκπαιδευτικά προγράμματα ή διανομή σχετικού υλικού σε εκπαιδευτικά ιδρύματα που μεταδίδουν πληροφορίες που στοχεύουν στη «δημοσιοποίηση» της τρανσέξουαλ εκδοχής και των σχέσεων μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Θα απαγορεύεται η παροχή πρόσβασης σε αυτές τις πληροφορίες σε ανηλίκους.

Για τον ίδιο σκοπό απαγορεύεται η διεξαγωγή δημόσιων συναθροίσεων -δηλαδή συγκεντρώσεων και παρελάσεων.

Οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς δεν θα μπορούν να μεταδίδουν σκηνές που απεικονίζουν στενές σχέσεις μεταξύ μελών του ίδιου φύλου.

Η ίδια παράγραφος απαγορεύει τη μετάδοση σκηνών αιμομιξίας, επομένως οι αρχές εξισώνουν στην πραγματικότητα τις σεξουαλικές σχέσεις LGBT με την αιμομιξία.
https://www.pronews.gr/kosmos/i-georgia ... po-aytous/

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 06 Ιούλ 2024, 18:01

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 09 Ιούλ 2024, 22:33

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 13 Ιούλ 2024, 21:47

10.07.2024
ΗΠΑ: 29χρονος σκότωσε και διαμέλισε 14χρονη τρανς που βρήκε μέσω εφαρμογής σε κινητά.
Η 14χρονη είχε εξαφανιστεί στις 22 Ιουνίου - Τη σκότωσε με χτύπημα στο κεφάλι.

Εικόνα

Για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της σορού ενός 14χρονου τρανς κοριτσιού κατηγορείται ένας 29χρονος στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ως δράστης έχει συλληφθεί ο 29χρονος Ντε Σόν Γουάτκινς, ενώ το θύμα ήταν η 14χρονη Πόλι Λάικενς.

Εικόνα
O 29χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 14χρονου τρανς.

Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή η 14χρονη ήταν στις 22 Ιουνίου, με τους συγγενείς της να δηλώνουν την εξαφάνισή της τρεις ημέρες αργότερα.

Εκείνη την ημέρα, μάλιστα, η αστυνομία ανακάλυψε τεμαχισμένα κομμάτια ανθρώπινης σορού στον ποταμό Σενάνγκο.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τα ευρήματα διαπίστωσε ότι η Λάικενς, που θα έκλεινε τα 15 τον προσεχή Σεπτέμβριο, είχε δολοφονηθεί με ένα χτύπημα στο κεφάλι από αμβλύ αντικείμενο.

Το 14χρονο θύμα της άγριας δολοφονίας.

Εικόνα

Εικόνα

Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ο Γουάτκινς παραδέχθηκε ότι είχε κανονίσει να συναντηθεί στις 22 Ιουνίου με ένα πρόσωπο, με το οποίο είχε έρθει σε επικοινωνία μέσω της εφαρμογής Grindr.

Πλάνα από κάμερες ασφαλείας, δεδομένα από social media και στοιχεία από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της 14χρονης δείχνουν ότι περίμενε κάποιον κοντά σε ένα σημείο με κανό το απόγευμα της 22ας Ιουνίου.

Άλλα πλάνα έχουν καταγράψει τον 29χρονο Γουάτκινς να μπαινοβγαίνει από το διαμέρισμά του τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου κουβαλώντας σακούλες, ενώ στη συνέχεια με το αυτοκίνητό του κατευθύνθηκε στη λίμνη όπου βρέθηκε η τεμαχισμένη σορός της 14χρονης.
https://www.protothema.gr/world/article ... se-kinita/

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Ιούλ 2024, 22:11

19.07.2024
Α.Γκλέτσος: «Πάντα με προσέγγιζε ερωτικά το αντρικό φύλο».
Όταν πάψει ο κόσμος να συζητάει για «το ψάρι ψήνεται και από τις τις δύο πλευρές» τότε θα γίνουμε πρωτεύουσα.

Εικόνα

Ούτως ή άλλως τον προσέγγιζαν άτομα του ιδίου φύλου τόνισε ο Α.Γκλέτσος.

Τη μέρα που θα πάψει ο κόσμος να συζητάει για τη δήλωσή του «το ψάρι ψήνεται και από τις τις δύο πλευρές», τότε θα γίνουμε πρωτεύουσα, είπε σε συνέντευξή του ο Α.Γκλέτσος, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα μια δήλωση… ιερή και πατριωτική.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν», κ. Γκλέτσος ανέφερε: «Όσο συζητιέται αυτή η δήλωση, τόσο η ΛΑΟΤΚΙ κοινότητα δεν θα βρει την ησυχία της.

Στην Ελλάδα θα είμαστε πάντα μια κομπλεξική επαρχία. Όταν θα σταματήσουν να συζητιούνται αυτές οι δηλώσεις, τότε θα γίνουμε πρωτεύουσα. Ακόμη είμαστε το χωριό, το κομπλεξικό, που κρυβόμαστε πίσω από την κουρτίνα και τραβάμε τα παραθυρόφυλλα. Ήμουν δήμαρχος τότε και μάθαινα διάφορα.

Στη Στυλίδα η δήλωσή μου αυτή πέρασε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση»
είπε χαρακτητιστικά ο Α.Γκλέτσος.

Σε ερώτηση για το αν δέχτηκε περισσότερο φλερτ από άνδρες μετά από αυτή του δήλωση, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε ότι ούτως ή άλλως τον προσέγγιζαν άτομα του ιδίου φύλου: «Ήμουν μεγάλος όταν έκανα αυτή τη δήλωση, ήμουν 55 χρονών. Πάντα με προσέγγιζε εμένα το αντρικό φύλο, δεν άλλαξε κάτι» είπε ο Α.Γκλέτσος.
https://www.pronews.gr/lifestyle/a-gkle ... riko-fylo/

Εικόνα

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
Ο Τρύφωνας Σαμαράς εξομολογείται: Άργησα να βρεθώ ερωτικά με άνδρα, γιατί μέσα μου έλεγα “όχι, είμαι αγόρι”.

Εικόνα

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη, «Sex podcast ΙΙ» στο Youtube και συγκεκριμένα στο 24ο επεισόδιο, που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου. Ο γνωστός κομμωτής των επωνύμων μίλησε για τις ερωτικές του επαφές με πλήρη ειλικρίνεια.

Ανάμεσα στις σχετικές με τον έρωτα θεματικές, για τις οποίες μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν η πρώτη του ερωτική επαφή, το ύφος των ανδρών που τον ελκύει, οι έντονες ερωτικές εμπειρίες που είχε μέχρι σήμερα στη ζωή του, αλλά και το κομμάτι του γάμου (https://www.enikos.gr/lifestyle/tryfona ... n/2102600/).

Η εξομολόγηση του Τρύφωνα Σαμαρά για την πρώτη του ερωτική επαφή.
«Άργησα να κάνω σεξ – μετά τα 20 έκανα – με άνδρα. Δεν είχα αποφασίσει. Όχι, δεν έχω κάνει με γυναίκα. Όχι, δεν έχω την περιέργεια να δοκιμάσω με γυναίκα. Μέχρι τα 20 διχαζόμουν, έλεγα “όχι, είμαι αγόρι”. Όλα αυτά της ηλικίας. Στο σχολείο υπήρχαν αγόρια που μου άρεσαν, αλλά δεν είχα κάνει ποτέ τίποτα. Γενικά από μικρός ήμουν πολύ ωραίο παιδί, οπότε έχω ζήσει στιγμές του να προχωρώ στον δρόμο και να σταματάνε τα αμάξια, το έχω ζήσει αυτό. Δεν έγινα ο Τρύφωνας δηλαδή για να ζήσω κάτι τέτοιο», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς για την πρώτη του ερωτική επαφή.

Όσο για τη στιγμή, που ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στους γονείς του για τις ερωτικές του προτιμήσεις ο ίδιος εξήγησε: «Όταν ανακάλυψαν οι γονείς μου για τις ερωτικές μου προτιμήσεις – με ένα γράμμα που μου είχε στείλει μία φίλη μου. Είχα μία κολλητή φίλη τότε, τη Ντέμη, που την είχα βάλει ότι είναι η κοπέλα μου και μου έστελνε γράμματα, οπότε μέσα στο γράμμα μου είχε πει κάτι η Ντέμη, που το είχε καταλάβει η μαμά μου, όπου τσίγκλαγε τον μπαμπά μου και έγινε όλο αυτό. Εκεί το κατάλαβαν.

Ο μπαμπάς μου ήταν η πρώτη φορά, που τον είδα να κλαίει στη ζωή του. Το συζητήσαμε τότε, να αλλάξω δηλαδή, αλλά εγώ αυτό το πράγμα το είχα από μικρός. Ήταν επιλογή μου. Η μανούλα τη λατρεύω, έχει φύγει από τη ζωή, αλλά ήταν πιο δύσκολη από τον μπαμπά μου. Η μαμά μου μου είχε πει, τι να τα κάνω όλα αυτά, που δεν έχεις παντρευτεί, δεν έχεις κάνει ένα παιδάκι. Αυτό την έκανε χαρούμενη».

https://www.enikos.gr/lifestyle/o-tryfo ... i/2194818/

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 08 Αύγ 2024, 20:09

07·08·2024
Το κοινοβούλιο της Βουλγαρίας ενέκρινε νόμο που απαγορεύει τη «ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα» στα σχολεία.
Υιοθετήθηκε με 159 ψήφους υπέρ, 22 κατά και 13 αποχές.

Εικόνα

Το κοινοβούλιο της Βουλγαρίας απαγόρευσε σήμερα, με μεγάλη πλειοψηφία, τη «ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα» σε σχολεία και νηπιαγωγεία, εγκρίνοντας αιφνιδιαστικά ένα νομοσχέδιο, με φόντο τον «πολιτισμικό πόλεμο» που αναζωπυρώθηκε από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι αλλά και τους ίδιους τους Αγώνες, σύμφωνα με ορισμένες μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Η τροπολογία, που είχε καταθέσει το ακροδεξιό, φιλορωσικό κόμμα «Αναγέννηση», υιοθετήθηκε με 159 ψήφους υπέρ, 22 κατά και 13 αποχές.

Με το κείμενο αυτό καθίσταται παράνομη η ενθάρρυνση/η προώθηση απόψεων και ιδεών «μη παραδοσιακού σεξουαλικού προσανατολισμού» και o καθορισμός ταυτότητας φύλου διαφορετικής από τη βιολογική, ακολουθώντας το μοντέλο ενός ουγγρικού νόμου που αποδοκιμάστηκε έντονα στις Βρυξέλλες.

Οι εισηγητές είπαν ότι ήταν αναγκαίο να περάσει γρήγορα ένα νομοσχέδιο λόγω της «απαράδεκτης κανονικοποίησης του μη παραδοσιακού σεξουαλικού προσανατολισμού, που προωθείται από μια προπαγάνδα.

Η Ντενίτσα Λουμπένοβα, δικηγόρος της ένωσης ΛΟΑΤΚΙ Deistvie («Δράση»), είπε ότι επωφελήθηκαν από τον «πολιτιστικό πόλεμο» που έχει ξεσπάσει με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, για να προωθήσουν αυτήν τη μεταρρύθμιση. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας επέκρινε έντονα την τελετή έναρξης των Αγώνων και η Σόφια κατήγγειλε τη συμμετοχή της Αλγερινής μποξέρ Ιμάν Κελίφ και της Ταϊβανέζας Λιν Γιου-τινγκ, με το σκεπτικό ότι ανήκαν σε άλλο φύλο.

«Με τον νόμο αυτόν η ακροδεξιά ελπίζει να βελτιώσει τα ποσοστά της στις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν σε δύο μήνες», υποστήριξε η Λουμπένοβα, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Ράντοσλαβ Στογιάνοφ, ο αντιπρόεδρος της βουλγαρικής Επιτροπής του Ελσίνκι, είπε ότι ο νέος νόμος θα δυσχεράνει την επιστημονική ενημέρωση των μαθητών όσον αφορά τις μειονότητες.

Η μη κυβερνητική οργάνωση LevFem, που οργανώνει μια διαδήλωση σήμερα το απόγευμα, για να καταγγείλει τον νόμο, θεωρεί ότι στο εξής θα είναι αδύνατον να εμποδιστεί ο σχολικός εκφοβισμός των νέων ομοφυλόφιλων, των διεμφυλικών και των τρανς.

Στην Ουγγαρία, από το καλοκαίρι του 2021, η αναφορά σε ομοφυλοφιλία ενώπιον ανηλίκων τιμωρείται με πρόστιμο. Στα τέλη Ιουνίου το κοινοβούλιο της Γεωργίας υιοθέτησε, επίσης, έναν νόμο που απαγορεύει τη «ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα» και είναι παρόμοιος με τον νόμο που χρησιμοποιείται στη Ρωσία για την καταστολή των σεξουαλικών μειονοτήτων.
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... a-scholeia

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 08 Αύγ 2024, 20:16

Ο Rebel γεμίζει το φόρουμ με φωτογραφίες από τρανς για να διαμαρτυρηθεί που κάποιοι προωθούν τους τρανς
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 08 Αύγ 2024, 20:17

Beria έγραψε:
08 Αύγ 2024, 20:16
Ο Rebel γεμίζει το φόρουμ με φωτογραφίες από τρανς για να διαμαρτυρηθεί που κάποιοι προωθούν τους τρανς
Καινούρια επιστημονική προσέγγιση :102:
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 08 Αύγ 2024, 20:21

Libre arbitre έγραψε:
08 Αύγ 2024, 20:17
Beria έγραψε:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 08 Αύγ 2024, 20:23

Προσοχή, αυτοί δεν είναι τρανς. Μην ξεχνάς τα έως τώρα επιστημονικά σου δεδομένα :8)
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 08 Αύγ 2024, 20:24

Ας βάλω κι εγώ μια σημαντική, τραμπικη είδηση.
https://www.newsweek.com/trumps-new-gop ... on-1924048
Most surprisingly, the platform doesn't even endorse restrictions on children receiving medical transition treatments.
...

axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 09 Αύγ 2024, 09:31

The Rebel έγραψε:
08 Αύγ 2024, 20:21
Libre arbitre έγραψε:
08 Αύγ 2024, 20:17
Beria έγραψε:

Εικόνα
https://people.com/politics/michelle-ob ... ck-photos/

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 09 Αύγ 2024, 19:28

9 Αυγούστου, 2024
Μακρόν: Φιλιά και χαμουρέματα σε σκάφος με άντρες – Άρρωστα πάθη και εξάψεις που «σβήνουν» στα τέσσερα πάνω σε βρώμικα κρεβάτια – Αυτά είναι τα σκουπίδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που εξαθλίωσαν τις κοινωνίες.

Εικόνα

Το έχει τερματίσει ο Μακρόν στη Γαλλία. Από την γυναίκα μούμια, στην αγκαλιά μαύρων πορνοστάρ και από τα φιλιά με υπουργό του, στα καυτά φιλιά και στα παιχνίδια σε σκάφος γεμάτο… άντρες.

Εικόνα

Της ανωμαλίας το κάγκελο: Καυτά φιλιά Μακρόν με άντρα σε σκάφος… αναψυχής.
https://x.com/GladysGist3/status/1821671461054222830

https://x.com/Dumrul0606/status/1821408558946140661

https://karditsastakra.com/2024/08/09/% ... %86%ce%bf/
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... ac-%ce%9c/

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 12 Αύγ 2024, 20:25

Παρασκευή 09/08/2024
Πολωνία: Ζευγάρι ομόφυλων γυναικών κατηγορείται για βάναυση κακοποίηση 4χρονου – Ανοίγει η συζήτηση για τις ΛΟΑΤΚΙ «οικογένειες».

Εικόνα

Μια συγκλονιστική περίπτωση κακοποίησης παιδιού ήρθε στο φως στο Gliwice της Πολωνίας, όπου ένα τετράχρονο αγόρι φέρεται να δέχτηκε παρατεταμένη βία από ένα ζευγάρι ομόφυλων γυναικών, αποτελούμενο από τη βιολογική του μητέρα και την σύντροφό της.

Το ζευγάρι, η Julia B. και η Patrycja J., που ζούσαν μαζί με τρία παιδιά, συνελήφθη αφού το αγόρι κατάφερε να δραπετεύσει από το διαμέρισμά τους και βρέθηκε μόνο του στο δρόμο με τα παπούτσια του. Έδειξε σημάδια βίαιης και σαδιστικής συμπεριφοράς.

Η Επαρχιακή Εισαγγελία στο Gliwice αποκάλυψε τις κατηγορίες, τονίζοντας τον ανησυχητικό χαρακτήρα των τραυματισμών που υπέστη.
Σύμφωνα με τις αναφορές, η Patrycja J. υπέβαλε το θύμα σε σωματικό και ψυχολογικό μαρτύριο, όπως πείνα, λεκτική κακοποίηση, απειλές εγκατάλειψης και σωματική βία που περιελάμβανε μπουνιές, δάγκωμα, πνιγμό και χρήση καλωδίων για να το χτυπήσει.

Επιπλέον, το θύμα ήταν ένα παιδί με αναπηρία, που έπασχε από συγγενή πάθηση των οστών που απαιτούσε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών.
Παρά την ευαισθησία του, το ζευγάρι κατηγορείται ότι το βασάνιζε σωματικά και ψυχολογικά με υπολογισμένο τρόπο.

Στις 31 Ιουλίου 2024, το παιδί κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα και αργότερα ανακαλύφθηκε στους δρόμους, με το σώμα του να παρουσιάζει πολυάριθμα τραύματα, όπως ζημιά στον αριστερό του ώμο, στο στήθος, στο δεξί μάγουλο και στην αριστερή κόγχη του ματιού. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα από περαστικό που τον βρήκε.

Αυτό το περιστατικό έχει αναζωπυρώσει τη συζήτηση για την ασφάλεια των παιδιών σε νοικοκυριά με ΛΟΑΤΚΙ γονείς, καθώς τοπικά μέσα υπέρ της ζωής επικρίνουν την αποδοχή των δομών της οικογένειας LGBT, κάνοντας παραλληλισμούς με αναφερόμενες περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών σε τέτοια νοικοκυριά στο εξωτερικό.
https://www.bankingnews.gr/index.php?id=753081

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Αύγ 2024, 21:31

17|08|2024
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΛΟΑΤΚΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ PRIDE.

Εικόνα

Ο Stephan Ireland, ένας από τους ιδρυτές του pride και γνωστό μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αντιμετωπίζει μια σειρά από κατηγορίες που περιλαμβάνουν συνωμοσία για σεξουαλική επίθεση σε παιδί, συνωμοσία για απαγωγή ενός παιδιού, ηδονοβλεψία και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Επιπλέον, ο Ireland αντιμετωπίζει άλλες 22 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού ενός παιδιού κάτω των 13 ετών, της σεξουαλικής επίθεσης, της λήψης άσεμνων φωτογραφιών παιδιών και της κατοχής ακραίας πορνογραφικής εικόνας.

Μαζί του και ο συνεργάτης του, Sutton ο οποίος κατηγορείται επίσης για άλλα επτά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της λήψης άσεμνων φωτογραφιών παιδιών και της διανομής άσεμνων φωτογραφιών ενός παιδιού.

Όλα τα αδικήματα φέρεται να συνέβησαν από τον Αύγουστο του 2022 έως τον περασμένο μήνα. Η αστυνομία του Surrey λέει ότι η έρευνά της βρίσκεται σε εξέλιξη.

https://x.com/pandou/status/1824470517505503575

https://x.com/__darcelX__/status/1824543306354921805

https://www.makeleio.gr/%ce%ba%ce%bf%cf ... %98%ce%95/

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών