Ποια εικόνα; Αλλά ρε συ συγνώμη, αλλά πάει και παίρνει το 100ml από άλλη κολώνια κι εγώ ψοφάω για άλλη. Εντάξει δε λέω η κίνηση μετράει, και ευχαριστώ κτλ.κτλ αλλά έναν πόνο τον νιώθεις. Ένα γιατί ρε γμτ.
Λογικό και ανθρώπινο νομίζω

Ποια εικόνα; Αλλά ρε συ συγνώμη, αλλά πάει και παίρνει το 100ml από άλλη κολώνια κι εγώ ψοφάω για άλλη. Εντάξει δε λέω η κίνηση μετράει, και ευχαριστώ κτλ.κτλ αλλά έναν πόνο τον νιώθεις. Ένα γιατί ρε γμτ.
Καλά μιλάμε έφτιαξα και έφαγα τώρα κάτι γαυρους αχνιστούς, μούρλια γίναν. Και μια ντοματοσαλάτα με κρεμμυδάκι και πράσινη πιπεριά, λαδάκι, λίγο ξυδάκι και ρίγανη που είχα μαζέψει πέρσι από τον Χολωμόντα, τι ωραία που είναι η ζωή, agents of shields βλέπεις;
Όχι. Ταμπού παίζεις;Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 15:40Καλά μιλάμε έφτιαξα και έφαγα τώρα κάτι γαυρους αχνιστούς, μούρλια γίναν. Και μια ντοματοσαλάτα με κρεμμυδάκι και πράσινη πιπεριά, λαδάκι, λίγο ξυδάκι και ρίγανη που είχα μαζέψει πέρσι από τον Χολωμόντα, τι ωραία που είναι η ζωή, agents of shields βλέπεις;
δεν λέμε το ίδιο πράγμα οκ, αλλά γενικά ο δρόμος που περιγράφεις μπορεί να αλλάξει τους φίλους και τα δώρα τους με ένα λοττο, μία γκολτ πιστωτική, γενικά νομίζω να το φιλοσοφήσεις λίγο ακόμα
Δε το ξέρω,αν το μαθω θα σε νικησω ομως, είμαι σουπερηρωας, κανα uno, κανα ταβλι, κανα σκακι, παμε κανα στοιχημα κανα 20ρικο να βγει και κατι απο την ιστορία;Naida έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 15:42Όχι. Ταμπού παίζεις;Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 15:40Καλά μιλάμε έφτιαξα και έφαγα τώρα κάτι γαυρους αχνιστούς, μούρλια γίναν. Και μια ντοματοσαλάτα με κρεμμυδάκι και πράσινη πιπεριά, λαδάκι, λίγο ξυδάκι και ρίγανη που είχα μαζέψει πέρσι από τον Χολωμόντα, τι ωραία που είναι η ζωή, agents of shields βλέπεις;
Δε ξέρω που το πας, αλλά η κολώνια που θέλω εγώ είναι πιο φθηνή από αυτή που μου έφερε. Απλά ενημερωτικά στο λέω γιατί βάζεις μέσα Λόττο και τζόκερ και λαχεία.
Ναι, όλοι είμαστε παρορμητικοί αλλά όχι σ' αυτόν τον βαθμό.
Το uno δε μ' αρέσει, μ' αρεσει η αγωνία, ο γάιδαρος και όλα τα παιχνίδια τράπουλας,τάβλι. . Πάντα με στοίχημα ,σπάνια με χρήματα(λόγω ότι είμαστε παρέα) Συνήθως ή κάποιο χαμαλίκι ή σφαλιάρες.Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 15:46Δε το ξέρω,αν το μαθω θα σε νικησω ομως, είμαι σουπερηρωας, κανα uno, κανα ταβλι, κανα σκακι, παμε κανα στοιχημα κανα 20ρικο να βγει και κατι απο την ιστορία;Naida έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 15:42Όχι. Ταμπού παίζεις;Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 15:40
Καλά μιλάμε έφτιαξα και έφαγα τώρα κάτι γαυρους αχνιστούς, μούρλια γίναν. Και μια ντοματοσαλάτα με κρεμμυδάκι και πράσινη πιπεριά, λαδάκι, λίγο ξυδάκι και ρίγανη που είχα μαζέψει πέρσι από τον Χολωμόντα, τι ωραία που είναι η ζωή, agents of shields βλέπεις;
Ρε συ μου μιλάς σαν αν είμαι κανένα μικρό παιδάκιΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 16:01Ναι, όλοι είμαστε παρορμητικοί αλλά όχι σ' αυτόν τον βαθμό.
Και επειδή όπως σωστά λέει ο enaon, στο λέω φιλικά, θα σου δώσω ακόμη μια συμβουλή ως μεγαλύτερη σου, που έχει και άμεση σχέση με το υπόλοιπο θέμα.
Κάτι είχα γράψει για τη μεταβατική περίοδο των ανδρών, όπου γίνεται ένα ριστάρττρόπον τινά στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις γυναίκες. Από μια ηλικία και μετά, ειλικρινά βαριούνται τις παρορμητικές αντιδράσεις. Θα υπάρξει μία, θα υπάρξει -στην καλή περίπτωση- δεύτερη. Τρίτη δεν θα υπάρξει και στο υπογράφω.
Αν υπάρξει, τα μπεστ έβερ σεξ να τα ξεχάσεις.