Πάντως παρ όσα αναφέρθηκαν εδώ ο επίμαχος νόμος προβλέπει σε περίπτωση κινδύνου να γίνεται η άμβλωση.Γραφικός έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 13:25Ένα από τα επιχειρήματα όσων είναι υπέρ της επιλογής είναι οι επιπτώσεις στην ζωή της γυναίκας από μια έκτακτη εγκυμοσύνη. Εγώ είπα μόνο "εμμ... δεν είναι μόνο η ζωή της γυναίκας που έχει επιπτώσεις".πατησιωτης έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 13:19Η συζήτηση αυτή δεν είναι αυτή που γίνεται στην Αμερική.Το ότι γίνεται αυτή η συζήτηση στην Ελλάδα είναι δείγμα ότι η κοινωνία είναι αλλού,την απασχολεί ποιός ή ποιά θα αναλάβει το μωρό.Εκεί η συζήτηση γίνεται για το από πότε ο άνθρωπος είναι άνθρωποςεξ ου και ο επίμαχος νόμος για την απαγόρευση μόλις λειτουργήσει η καρδιά του εμβρύου και οι αντίθετες γνώμες.
Η συζήτηση δεν γίνεται στην Ελλάδα γενικά, μόνο εγώ είμαι που το θέτω σε αυτό το πλαίσιο απ' όσο ξέρω.
https://www.breitbart.com/entertainment ... a-boycott/
The Georgia law, officially titled the Living Infants Fairness and Equality (LIFE) Act, prohibits abortions in the state after a heartbeat is detected, usually at about six weeks of pregnancy. Cases of rape, incest, or if the life of the mother is in danger, are exceptions to the law.