Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Η μόνη επαφή που είναι σωστή είναι η ευλογημένη και μόνο για τεκνοποίηση. Μέσα στα πλαίσια που μας υπέδειξαν οι πατέρες και σε καμία περίπτωση στις νηστείες.
Πρέπει να είσαι πιο εγκρατής, να εξομολογηθείς και να μετανοήσεις.
Εύγε!
Το 'χω γράψει και αλλού: Οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή ή σεξουαλική ευχαρίστηση (π.χ. αυνανισμός) αποτελεί προσβολή για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και υπόσταση. Ο άνθρωπος είναι εικόνα του Θεού και το σώμα μας κατοικία του Αγίου Πνεύματος και πρέπει να φροντίζουμε να είναι καθαρό.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Η μόνη επαφή που είναι σωστή είναι η ευλογημένη και μόνο για τεκνοποίηση. Μέσα στα πλαίσια που μας υπέδειξαν οι πατέρες και σε καμία περίπτωση στις νηστείες.
Πρέπει να είσαι πιο εγκρατής, να εξομολογηθείς και να μετανοήσεις.
Εύγε!
Το 'χω γράψει και αλλού: Οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή ή σεξουαλική ευχαρίστηση (π.χ. αυνανισμός) αποτελεί προσβολή για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και υπόσταση. Ο άνθρωπος είναι εικόνα του Θεού και το σώμα μας κατοικία του Αγίου Πνεύματος και πρέπει να φροντίζουμε να είναι καθαρό.
Να κόψετε τον αυνανισμό και να τρώτε περισσότερη σοκολάτα. Πιστέψτε με, θα δείτε άμεσα αποτελέσματα σε δυο βδομάδες!!!!
Έχω κατακτήσει το ζεν, το Τσι, είμαι σε νιρβάνα, έχω σπάσει την σαμσάρα, έχω καθαρίσει το κάρμα μου, βαδίζω στο ντάρμα, τιθασεύω την κουνταλίνι, ξεκλειδώνω Τσάκρας όλο το 24ωρο, καλέστε τα έξι 6άρια.
Χωρίς το κάναμε μέχρι τα 13. Ε, πλέον, και με τη βοήθεια του διαδικτύου, ανεβήκαμε επίπεδο. Αυτό που μπορείς να κάνεις βέβαια είναι να την παίζεις με τσόντες χωρίς να τελειώνεις, για να κρατάς την ενέργεια και το φτιάξιμο της καβλας μέσα στην καθημερινότητα σου.
Εγώ την παίζω κατά μέσο όρο δύο φορές την ημέρα χωρίς να αισθάνομαι ποτέ ότι στερεύει η καυλοτική ενέργεια. Μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι το δεύτερο η και το τρίτο χύσιμο τείνει να είναι καλύτερο.
Εύγε!
Να κόψετε τον αυνανισμό και να τρώτε περισσότερη σοκολάτα. Πιστέψτε με, θα δείτε άμεσα αποτελέσματα σε δυο βδομάδες!!!!
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
για να είμαι ειλικρινής εδώ και απροσδιόριστο διάστημα, λίγο λιγότερο από χρόνο, δε μου λένε σχεδόν τίποτα οι τσόντες. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγαν οι Πιλάτες, μετά η ηλικία, μετά η κούραση αλλά τελικά έκοψα τις Πιλάτες και αμέσως άρχισα να γκαβλώνω πιο πολύ και όταν ξεκουράστηκα επανήλθα στη συνήθη σεξομανία μου οπότε απο ηλικία καλά είμαι ακόμα και ότι πραγματικά βαρέθηκα τις τσόντες (!!!)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.