Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Γραψτην στα παπαρια σου
-
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Το χειρότερο είναι στα διαστήματα που είναι ελεύθερη . Άλλο να ξέρω ότι τα έχει με κάποιον , και άλλο να την βλέπω να φλερτάρει . Έχω πιεί μισό μπουκάλι και έπεσα σε ένα πεζοδρόμιο σεβαστού ύψους και όγκου . Ζάντα , λάστιχο , όλα στο χέρι . Πλέον χρησιμοποιώ ταξί και τα πόδια μου στις βραδινές εξόδους .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λόρδος Ταντρίδης την 22 Δεκ 2019, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Θα γίνω ο κακός της υπόθεσης.
Αυτό που έχεις είναι κατάλοιπα εφηβικού έρωτα. Δεν είναι κακό, περνάει μόνο του και μάλλον είναι το τελευταίο που θα ζήσεις έτσι έντονα. Κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο και μια ηλικία που δεν σκας πολύ για τις γυναίκες και λες ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εκτός αν είσαι ταξιτζής που για κάποιο λόγο μόνο με αυτό ασχολούνται
Κόψε το πολύ ποτό, βρες κανένα χόμπι και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Είσαι μικρός ακόμα και αυτή υπερβολικά μικρή για γάμους και ιστορίες.
Αυτό που έχεις είναι κατάλοιπα εφηβικού έρωτα. Δεν είναι κακό, περνάει μόνο του και μάλλον είναι το τελευταίο που θα ζήσεις έτσι έντονα. Κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο και μια ηλικία που δεν σκας πολύ για τις γυναίκες και λες ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εκτός αν είσαι ταξιτζής που για κάποιο λόγο μόνο με αυτό ασχολούνται

Κόψε το πολύ ποτό, βρες κανένα χόμπι και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Είσαι μικρός ακόμα και αυτή υπερβολικά μικρή για γάμους και ιστορίες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Awesomatic έγραψε: ↑22 Δεκ 2019, 22:48Εκτός αν είσαι ταξιτζής που για κάποιο λόγο μόνο με αυτό ασχολούνται

- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν κατάλαβες είναι η γυναίκσ της ζωής μουAwesomatic έγραψε: ↑22 Δεκ 2019, 22:48Θα γίνω ο κακός της υπόθεσης.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Λορδε ξεκοψε Ξεκοψε άμεσα γιατί είναι κρίμα να σε τρώει το σαράκι Είσαι μικρός ακόμα σε πολύ καλή ηλικια απλώς το έχεις αφήσει όλο αυτό να σε τρώει πολύ καιρό
Και κίνηση να κάνεις τώρα πιστεύω το έχασες το τρένο μια και είναι κολλημένη με άλλον
Για αυτό όσο και να πονάει ξεκοψε μαχαίρι κιόλας και αν σε πιάσει και σε ρωτήσει γιατί απομακρυνθηκες πες την αλήθεια
Μια ερώτηση μόνο αυτή όταν είσαι με άλλη πως συμπεριφέρεται ;
Και κίνηση να κάνεις τώρα πιστεύω το έχασες το τρένο μια και είναι κολλημένη με άλλον
Για αυτό όσο και να πονάει ξεκοψε μαχαίρι κιόλας και αν σε πιάσει και σε ρωτήσει γιατί απομακρυνθηκες πες την αλήθεια
Μια ερώτηση μόνο αυτή όταν είσαι με άλλη πως συμπεριφέρεται ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Καλό σημάδι θα είναι να ρευτεί από κάτω σου.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑22 Δεκ 2019, 22:40Πάντως ακόμα δεν έχει ούτε ρευτεί μπροστά μου . Καλό σημάδι .
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Γενιά της Αμαρτίας
Θα γράψω το βράδυ γιατί είμαι με τις φίλες μου
- Γενιά της Αμαρτίας
- Γενιά της Αμαρτίας
Τώρα που το σκέφτομαι δεν πρέπει να χαλάσω το νήμα του λόρδου και να το κρατήσω για τον εαυτό μου 

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑22 Δεκ 2019, 22:58Η μία μου αρέσει λίγο
Πόσες είναι;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- Γενιά της Αμαρτίας
Δύο είναι μωρέ η μία είναι μιλφ για τα γούστα μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαι ερωτευμένος με μία από το phorum
από alto_sem » 19 Ιούλ 2023, 22:40 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 35 Απαντήσεις
- 1971 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
20 Ιούλ 2023, 02:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται ρε μλ με το ΚΚΕ μλ... είμαι πάλι ερωτευμένος... δαγκωτό στη Μαρίζα
από neon imposter » 20 Ιουν 2023, 13:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 1904 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Ιουν 2023, 10:28
-