Να μας απαντήσουν οι κοπέλες του πχώρουμ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Να μας απαντήσουν οι κοπέλες του πχώρουμ.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
δε λεγονται ρε αυτα. ασε που ειναι λιγο υπερβολη το "γνωρισει". το φβ τους εχω, αλλα βλεπω φωτο και ειναι πραγματι γυναικαρες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 12:42Ποιες δυο είναι αυτές που έχεις γνωρίσει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Δηλαδή; Αν δεν απαντήσουν, θα σου βάλεις δάχτυλο να δεις πώς είναι;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 11:45Και για να απαντήσω στη ντοντσπικ θαρρώ πως οι άνδρες του πχώρουμ δεν είναι οπισθογέμηδες.
Εγώ τον έχω παρθένο τον κώλο μου και σκοπεύω να μείνει. Με τρώει όμως περιέργεια. Με μια περιγραφή του συναισθήματος του πρωκτικού είμαι ΟΚ.
Υπάρχει βέβαια και το δάχτυλο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Την μια, που δεν γράφει πια, την υποψιάζομαι. Η άλλη όμως....;Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 13:17δε λεγονται ρε αυτα. ασε που ειναι λιγο υπερβολη το "γνωρισει". το φβ τους εχω, αλλα βλεπω φωτο και ειναι πραγματι γυναικαρες.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ισοτητα εχουμε ολα λεγονται
Μια μονο υπηρξε στο παρελθον ομορφη (90/100 ) - μετα παμε απο 42 /100 και κατω εως πολυ κατω (- 273,15)
Μια μονο υπηρξε στο παρελθον ομορφη (90/100 ) - μετα παμε απο 42 /100 και κατω εως πολυ κατω (- 273,15)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το δάχτυλο σε συνδυασμό με αιδοιολειχία είναι καλοοοο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 11:45Και για να απαντήσω στη ντοντσπικ θαρρώ πως οι άνδρες του πχώρουμ δεν είναι οπισθογέμηδες.
Εγώ τον έχω παρθένο τον κώλο μου και σκοπεύω να μείνει. Με τρώει όμως περιέργεια. Με μια περιγραφή του συναισθήματος του πρωκτικού είμαι ΟΚ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΜερακλουNaida έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 18:41Το δάχτυλο σε συνδυασμό με αιδοιολειχία είναι καλοοοο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 11:45Και για να απαντήσω στη ντοντσπικ θαρρώ πως οι άνδρες του πχώρουμ δεν είναι οπισθογέμηδες.
εγραψες κ κατι σωστο - καμια δεν λεει οχι στον συνδυασμο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γενικά οι συνδυασμοί δίνουν πολύ καλά αποτελέσματα θα έλεγα.Αγις έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 19:00ΜερακλουNaida έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 18:41Το δάχτυλο σε συνδυασμό με αιδοιολειχία είναι καλοοοο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 11:45Και για να απαντήσω στη ντοντσπικ θαρρώ πως οι άνδρες του πχώρουμ δεν είναι οπισθογέμηδες.
εγραψες κ κατι σωστο - καμια δεν λεει οχι στον συνδυασμο .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τότε είναι κότεςΠρετεντέρης έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 16:37Δηλαδή; Αν δεν απαντήσουν, θα σου βάλεις δάχτυλο να δεις πώς είναι;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 11:45Και για να απαντήσω στη ντοντσπικ θαρρώ πως οι άνδρες του πχώρουμ δεν είναι οπισθογέμηδες.
Τα υπόλοιπα είναι νοσηρή φαντασίωσή σου και δεν θα τη σχολιάσω. Δεν πειράζω τον αγνό παρθένο κώλο μου.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
καλυτερο η χειροτερο συγκριτικα με διεισδυση + δαχτυλο;Naida έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 18:41Το δάχτυλο σε συνδυασμό με αιδοιολειχία είναι καλοοοο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 11:45Και για να απαντήσω στη ντοντσπικ θαρρώ πως οι άνδρες του πχώρουμ δεν είναι οπισθογέμηδες.
Αυτό δεν το έχω κάνει δεν μπορώ να σου πω ακόμα.Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 12:41καλυτερο η χειροτερο συγκριτικα με διεισδυση + δαχτυλο;Naida έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 18:41Το δάχτυλο σε συνδυασμό με αιδοιολειχία είναι καλοοοο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 11:45Και για να απαντήσω στη ντοντσπικ θαρρώ πως οι άνδρες του πχώρουμ δεν είναι οπισθογέμηδες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οκ, θα περιμενω. μη βιαστεις, με την ησυχία σου, μεχρι δευτερα που θα ξαναμπω, προλαβαινεις.
Θα χρειαστώ περισσότερο χρόνο

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βρες κοπέλα με ντίλντο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 10:30Είσαι κοπέλα;
Άντε να τελειώσει η καραντίνα γιατί επικίνδυνα τα βλέπω τα πράγματα.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κυκλώματα trafficking στρατολογούν ανήλικες κοπέλες στην Ελλάδα μέσω "αγαπητικών" αλλοδαπών;
από Golden Age » 16 Μάιος 2024, 15:10 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
16 Μάιος 2024, 15:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αργόσχολοι του πχώρουμ τρεχάτε
από talaipwros » 14 Σεπ 2023, 14:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
14 Σεπ 2023, 14:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κανόνες του πχώρουμ και μέλη
από vag_el » 08 Ιουν 2023, 17:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 1 Απαντήσεις
- 850 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
30 Αύγ 2024, 18:41
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
29 Ιαν 2025, 19:50