Ασεξουαλικοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ασεξουαλικοί

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ερώτηση, ποιός γνωστός αθλητικογράφος είναι 100% ασεξουαλ, τα.δοκίμασε όλα δεν του έκαναν ττπ; Όλοι ξέρουμε
Oπως τα γραφεις ειναι.

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Θα σου έλεγα να σου δώσω τηλέφωνο, να στο επιβεβαιώσει, αλλά άστο καλύτερα.Naida έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 23:26Τι να πω.. Εγώ τη βρίσκω αφύσικη τέτοια δραστηριότητα. Κάτι δεν μου κολλάει. Οχι σε σένα γενικά μιλάω.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 23:09Οχι, εχυνα κανονικά. Δεν έχω πάρει ποτέ κάποιο βοήθημα, εκτός από ψημένο αρνι φυσικά.
Γιατί σου φαίνεται παράξενο; Στο χωριό μας τάιζαν ωμή σπλήνα όταν ήμασταν μικρά.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Βρε σε πιστεύω το ξέρω συμβαίνει. Απλά λέω ότι κάτι παίζει. Ή κάποιο βοήθημα ή ναρκωτικό. Δεν λεω για σένα συγκεκριμένα λέω γενικά. Ή ορμονολογικο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 23:34Θα σου έλεγα να σου δώσω τηλέφωνο, να στο επιβεβαιώσει, αλλά άστο καλύτερα.Naida έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 23:26Τι να πω.. Εγώ τη βρίσκω αφύσικη τέτοια δραστηριότητα. Κάτι δεν μου κολλάει. Οχι σε σένα γενικά μιλάω.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 23:09
Οχι, εχυνα κανονικά. Δεν έχω πάρει ποτέ κάποιο βοήθημα, εκτός από ψημένο αρνι φυσικά.
Γιατί σου φαίνεται παράξενο; Στο χωριό μας τάιζαν ωμή σπλήνα όταν ήμασταν μικρά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάθε υγιής άνθρωπος μπορεί. Πες του πλήρη αποχή από τον οργασμό για μια εβδομάδα και καλή διατροφή. Μετά θα μπορεί τουλάχιστον 10 φορές καπάκι.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ναι φυσικά, δεν το λες για μένα, αλλά...Naida έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 23:38Βρε σε πιστεύω το ξέρω συμβαίνει. Απλά λέω ότι κάτι παίζει. Ή κάποιο βοήθημα ή ναρκωτικό. Δεν λεω για σένα συγκεκριμένα λέω γενικά. Ή ορμονολογικο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 23:34Θα σου έλεγα να σου δώσω τηλέφωνο, να στο επιβεβαιώσει, αλλά άστο καλύτερα.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Βρε ειλικρινά σου λέω δεν λεω για σένα, μιλάω γενικότερα.
Τώρα τι να σου πω κι εσένα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να τον βάλω μια βδομάδα στοπ για να του αυξήσω τις αντοχές; οκ αλλά θα τον στείλω σε σένα πρώτα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είχα μια φίλη ασέξουαλ όταν σπούδαζα και απλά από άσχημη σεξουαλική εμπειρία όταν ήταν έφηβη δεν ήθελε να ξανά κάνει.
Της άρεσαν άντρες, ήταν στρέιτ.
Της άρεσαν άντρες, ήταν στρέιτ.
Κανένα πρόβλημα. Στείλτον σε μένα αλλά εγώ θα έρθω σε σένα. Αλλαγή περιβάλλοντος.

Όταν λέγεται «ασεξουαλικοί» εννοείται να σε αδράξουν γυμνόν και να σε ρίξουν στον λάκκο των λεόντων, δηλ. σε λάκκο με γυμνά μανούλια, 15-25 ετών το πολύ και να απομείνεις νήφων και ατάραχος. Όπως οι ορθόδοξοι μοναχοί...
Α μπα όχι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό δεν ειναι ακριβώς ασέξουαλ. Ειναι ψυχολογικό τραύμα που απλά οδήγησε σε.. κάτι σαν ασεξουαλ. Η φίλη σου εχει ανάγκη απο βοήθεια ειδικού για να ξεπεράσει αυτη τη φοβία της, όχι για να αποδεχθεί τον ασεξουαλισμό της ή ό,τι αλλο. Αυτο ειναι πιο κοντά στην περιπτωση ενος φίλου μου, που τρελαίνεται για θάλασσα και ξέρει κολυμπι, αλλά δεν ξανοιγεται βαθιά γιατί 10 χρονων κόντεψε να πνιγεί, όταν ξεφυγε απο το βλέμμα του πατέρα του, και ακομα το 'χει τραύμα.
Ομοίως κι εγώ με το ποδήλατο, στα 12 μου. Εφαγα μια τριφασική σαβουρδα σε χαντάκι που παραλίγο να μου κοστίσει τη ζωή μου, και εκτοτε παρότι μ'άρεσε και μ'αρεσει πολυ το ποδήλατο, εκανα 5 χρονια να το ξανα καβαλήσω.