Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν » 15 Ιουν 2018, 20:20

bizeli έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:12
Εντάξει οκ. Άμα είναι έτσι να πούμε ότι υπάρχουν και ώριμοι 15χρονοι, 13χρονοι, 3χρονοι.
Καλά τώρα σοβαρά μιλάτε;
Δεν έχει σχέση ας πούμε ότι η ωριμότητα συνδέεται με τις εμπειρίες και οι εμπειρίες με τα χρόνια;
Τι να μας πει κάποιος που δεν έχει βγει ακόμα από το αυγό του;
Αν ο 25χρονος έχει ζήσει 10 εμπειρίες μέχρι τώρα στη ζωή του, ο 35χρονος έχει ζήσει 25.
Λέω απλά τι παρατηρώ. Δεν φιλτράρουν όλοι οι άνθρωποι τις εμπειρίες τους με τον ίδιο τρόπο. Τα χρόνια από μόνα τους δεν λένε και πολλά πράγματα.

bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli » 15 Ιουν 2018, 20:27

Φινγκόλφιν έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:20
Λέω απλά τι παρατηρώ. Δεν φιλτράρουν όλοι οι άνθρωποι τις εμπειρίες τους με τον ίδιο τρόπο. Τα χρόνια από μόνα τους δεν λένε και πολλά πράγματα.
Μια χαρά λένε. Δεν γίνεται να έχεις περάσει από διάφορες εμπειρίες και να μην έχεις αποκομίσει το ελάχιστο. Εκτός αν έχεις πρόβλημα και δεν έχεις επαφή με το περιβάλλον.
Ακόμα και το φιλτράρισμα είναι ένα ποιοτικό χαρακτηριστικό που και αυτό αλλάζει με τα χρόνια.
Την ίδια εμπειρία αν ζήσει ένας 25χρονος με έναν 35χρονο, αλλιώς θα την χειριστεί ο ένας και αλλιώς ο άλλος.

Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν » 15 Ιουν 2018, 20:28

Τέλος πάντων δεν οδηγεί κάπου αυτή η συζήτηση, ας πούμε απλά πως διαφωνούμε.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 15 Ιουν 2018, 20:30

Φινγκόλφιν έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:20
bizeli έγραψε:
Εντάξει οκ. Άμα είναι έτσι να πούμε ότι υπάρχουν και ώριμοι 15χρονοι, 13χρονοι, 3χρονοι.
Καλά τώρα σοβαρά μιλάτε;
Δεν έχει σχέση ας πούμε ότι η ωριμότητα συνδέεται με τις εμπειρίες και οι εμπειρίες με τα χρόνια;
Αν ο 25χρονος έχει ζήσει 10 εμπειρίες μέχρι τώρα στη ζωή του, ο 35χρονος έχει ζήσει 25.
Ναι, αυτο ηθελα να πω και γω.

Τα πραγματα δεν ειναι απολυτα. Ασπρα και μαυρα. Υπαρχουν πολλα αναμεσα. Το λογικο ειναι ενας 35αρης να εχει περισσοτερες εμπειριες και να ειναι πιο ωριμος. Δεν ειναι κοπι πειστ οι ανθρωποι ομως, ουτε η ζωη τους. Οποτε... υπαρχουν διαφορες περιπτωσεις.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 15 Ιουν 2018, 20:36

lolek1 έγραψε:
15 Ιουν 2018, 18:44
Custom_F έγραψε:
15 Ιουν 2018, 18:16
Τι ομορφη κοπελα!!!!!!

:o βαμενη ε;;;
όχι έτσι γεννήθηκε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 15 Ιουν 2018, 20:36

bizeli έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:04

Εγώ κάθε μέρα όλο και κάτι καινούριο μαθαίνω και εκεί που χθες πίστευα αυτό, σήμερα πιστεύω κάτι άλλο.
Τι λες τώρα που δεν ωριμάζουμε κι άλλο όσο περνάνε τα χρόνια.
Η ωρίμανση πάει μαζί με τα χρόνια.
Δεν ωριμάζει μόνο αυτός που ζει σε κώμα και είναι φυτό.
Όσο ζούμε μαθαίνουμε και αλλάζουμε.
Αυτό είναι απλά αλλαγή, δεν είναι ωρίμανση. Μπορεί πριν να είχες δίκιο και τώρα να έχεις άδικο.

Μπορεί να ήσουν μια χαρά άνθρωπος και να σου έτυχε κάτι πολύ σκληρό και τώρα να μισείς και να φοβάσαι τους πάντες.
Καλύτερα να μην είχες "ωριμάσει" σ'αυτη την περίπτωση.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 15 Ιουν 2018, 20:39

Και πάλι μαζί - με επανάληψη.
Ο μύθος της Εριδος μας διδάσκει οτι - ο αντρας γουστάρει τίς όμορφες καυλιαρες Αφροδίτες και όχι τις ώριμες για οικογένεια Ηρες η τις να πούμε και μια σωστή - σοφή κουβέντα πάνω στο τσιγάρο και κάνω καριέρα Αθηνές - και εκεί δίνει το ''μήλο''.
Με τις υγείες σας - κ σε οποιες κάθεται στο λαιμό νεράκι και κατάποση .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 15 Ιουν 2018, 20:43

τόκαψες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν » 15 Ιουν 2018, 20:56

Αγις έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:39
Ο μύθος της Εριδος μας διδάσκει οτι - ο αντρας γουστάρει τίς όμορφες καυλιαρες Αφροδίτες και όχι τις ώριμες για οικογένεια Ηρες η τις να πούμε και μια σωστή - σοφή κουβέντα πάνω στο τσιγάρο και κάνω καριέρα Αθηνές - και εκεί δίνει το ''μήλο''.
Πέρα από πάρα πολλά άλλα, η επιλογή δεν έγινε με βάση τις ίδιες τις θεές, αλλά με το προσέφερε η κάθε μία στον Πάρη. Ο μύθος δεν διδάσκει τίποτα τέτοιο.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 15 Ιουν 2018, 20:58

Εχω ματσαρει με 26χρονες. Νομιζω ειναι μια ηλικια που μου ταιριαζει.

Οι ελληνιδες επιλεγουν αντρες απο την παρεα τους.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 15 Ιουν 2018, 20:59

Φινγκόλφιν έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:56
Αγις έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:39
Πέρα από πάρα πολλά άλλα, η επιλογή δεν έγινε με βάση τις ίδιες τις θεές, αλλά με το προσέφερε η κάθε μία στον Πάρη. Ο μύθος δεν διδάσκει τίποτα τέτοιο.
Μαλιστααα
Και τι πρόσφεραν ; :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Ιουν 2018, 20:59

bizeli έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:04
Ασέβαστος έγραψε:
15 Ιουν 2018, 19:47

οι αντρες εχουν πολυ μεγαλυτερες αντοχες, σε πολυ μεγαλυτερες ηλικιες. οι γυναικες συνηθως βαριουνται τη ζωη τους πολυ πιο νωρις.
Εντάξει φίλε τώρα εσύ κρίνεις από σένα που θεωρείς το ψάρεμα και που καβαλάς μια μηχανή και θα της πεις καμιά φορά στο αυθόρμητο "πάμε ζάκυνθο" ...ζωντάνια.
Το κοριτσούδι θα θέλει κάθε weekend να της αφιερώνεις χρόνο σε ταξιδάκια, δωράκια, να βγαίνετε συνέχεια, να είσαι και λίγο animal party, να σου γκρινιάζει που την παραμελείς, που δεν την παίρνεις τηλέφωνο, επετείους, γούτσου γούτσου κτλ.
"Ζωντάνια" από "ζωντάνια" σε κάθε ηλικία διαφέρει. Στα 40-50 του άλλος θεωρεί "ζωντάνια" να πάει να πιει κανένα τσιπουράκι και να φάει κανένα ψαράκι. Για την 25χρονη αυτά είναι γεροντίστικες συνήθειες. Θα έρθει μια δυο ... μετά θα σου πει κυρ-ασέβαστε βαρέθηκα.
Και στο κάτω κάτω και πρακτικά να το δεις το θέμα, ακόμα και την ίδια ζωντάνια και αντοχές να έχεις με μια 25χρονη, η καθημερινότητα είναι αμείλικτη. Τις ίδιες υποχρεώσεις έχεις με μια 25χρονη;
Κάτω από τα 30 είσαι σε μια πιο ανέμελη φάση. Πάνω από τα 30 έχεις άλλα άγχη και υποχρεώσεις.
Ασέβαστος έγραψε:
15 Ιουν 2018, 19:47
οσο για την "ωριμανση" αυτη γινεται για καθε ανθρωπο, καθε φυλου, οταν ανεξαρτητοποιηθει, πιασει δουλεια και μεινει μονος/μονη του. σε οποια ηλικια κι αν γινει αυτο.
μετα, οσο περνανε τα χρονια, αποκτα μεν πειρα, αλλα δεν "ωριμαζει" αλλο.
Γιατί ρε φίλε μόνο η δουλειά και το αν μείνεις μόνος σου σε ωριμάζει;
Το τελευταίο ειδικά που λες είναι τελείως άκυρο.
Εγώ κάθε μέρα όλο και κάτι καινούριο μαθαίνω και εκεί που χθες πίστευα αυτό, σήμερα πιστεύω κάτι άλλο.
Τι λες τώρα που δεν ωριμάζουμε κι άλλο όσο περνάνε τα χρόνια.
Η ωρίμανση πάει μαζί με τα χρόνια.
Δεν ωριμάζει μόνο αυτός που ζει σε κώμα και είναι φυτό.
Όσο ζούμε μαθαίνουμε και αλλάζουμε.
για μενα μιλαμε, η γενικα;

οι προσωπικες μου συνηθειες, ειναι μαλλον αδιαφορες για καθε ηλικιας γυναικες. ουτε κυνηγαω 25αρες στα 45 μου.

μιλω για οτι βλεπω διπλα μου, και οτι εχω ζησει. και τα ξενυχτια, και τα ταξιδια, και τη ζωη γενικοτερα, βλεπω να τη βαριουνται οι γυναικες καπου μετα τα 30, ζητανε σπιτακι παιδακια και σαρβαιβορ στην τηλεοραση, ενω οι αντρες οσο τους βαστανε τα ποδια τους ειναι πιο δραστηριοι.

ουτε οι υποχρεωσεις αλλαζουν σε καποια ορισμενη ηλικια, τα 30 που λες.σημαντικες υποχρεωσεις εχεις οταν κανεις παιδια, οταν οι γονεις σου θελουν περιθαλψη, και αυτα μπορει να σου συμβουν σε οποιαδηποτε ηλικια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Ιουν 2018, 21:01

bizeli έγραψε:
Φινγκόλφιν έγραψε:
15 Ιουν 2018, 19:51

Το γενικό συμπέρασμά μου είναι, βλέποντας απλά ανθρώπους γύρω μου. Οι ώριμοι άνθρωποι είναι κατανεμημένοι σε όλες τις ηλικίες. :102:
Καλά τώρα σοβαρά μιλάτε;
οχι βεβαια.

ο 25χρονος που ζει μονος του εδω και 5 χρονια, μπορει να ειναι πολυ πιο ωριμος απο τον 50αρη που ζει με τη μαμα του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 15 Ιουν 2018, 21:03

Ασέβαστος έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:59

για μενα μιλαμε, η γενικα;

οι προσωπικες μου συνηθειες, ειναι μαλλον αδιαφορες για καθε ηλικιας γυναικες. ουτε κυνηγαω 25αρες στα 45 μου.

μιλω για οτι βλεπω διπλα μου, και οτι εχω ζησει. και τα ξενυχτια, και τα ταξιδια, και τη ζωη γενικοτερα, βλεπω να τη βαριουνται οι γυναικες καπου μετα τα 30, ζητανε σπιτακι παιδακια και σαρβαιβορ στην τηλεοραση, ενω οι αντρες οσο τους βαστανε τα ποδια τους ειναι πιο δραστηριοι.
Εγώ είμαι πριν τα 30 και θέλω νετφλιξ & τσιλ.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν » 15 Ιουν 2018, 21:04

Αγις έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:59
Μαλιστααα
Και τι πρόσφεραν ; :003:
Πλούτη και εξουσία η Ήρα, σοφία και τη φήμη και τη δόξα ενός μεγάλου πολεμιστή η Αθηνά, την αγάπη της ομορφότερης γυναίκας του κόσμου η Αφροδίτη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών