Λυπηρό, τύπισσα...νύχτα έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 22:04το παράξενο είναι στην αρχή να τα ανοίγει όλα μπροστάσου
και μετά από κάποιο διάστημα ξαφνικά, να φροντίζει να τα κλείνει
όλα όταν πρόκειται να λείψει έστω και για λίγο (ηλίθιοι άνθρωποι)
αλλά είναι κι αυτός ένας τρόπος να αναγνωρίζεις τους πονηρούς
πέφτουλες ψεύτες μπουρτζόβλαχους
αν αποκτήσω ποτέ ξανά σύντροφο, θα είναι από εκείνους που τα
σόσιαλ μίντια τους είναι απεχθή, (συνήθως οι πολύ ενεργοί είναι γλιτσιάρηδες
επιδειξίες νάρκισσοι που δεν ξεχωρίζουν αλήθεια από ψέμμα και εκτίθενται αβέρτα),
και αν μου το ζητούσε θα απενεργοποιούσα κι εγώ τους λογαριασμούς μου
Social Media και ο σύντροφός μας.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Social Media και ο σύντροφός μας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Σαφως και ναι. Η απαίτηση του είναι παράλογη και με το να υποχώρησω απλά θα ικανοποιουσα τον εγωισμό του. Η ανασφάλεια θα παρέμεινε εκεί να χτυπήσει σε κάτι άλλο την επόμενη φορά και να χάσω ένα ακόμα δικαίωμα. Γνωρίζοντας ότι δεν περνάει η παράλογη απαίτηση του, θα καταλαγιάσει και η ανασφάλεια εν καιρώ.
Δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις που ο πρώην ή κάποιος φίλος ξεπερνά το φιλικό επίπεδο. Μιλάω για απλές φιλικές σχέσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Αυτό. Μπορεί να κάνει ορμονολογικές και να ξέρει. Αλλά και χαμηλές να βγουν δεν σημαίνει οτι πάει αυτό ήταν.
Άντε τώρα, ολόκληρο τότεμ μας ανακοινώνει έτσι απλά φινιτο

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μονο εσυ φτιαχτηκες σεξουαλικα απο το βλεμμα φυλακοβιου wife beater του φοσιλη σε εκεινη τη φωτο με τη μασκα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αμα σου είναι αδιάφορη η φάση μαζι του, ειναι μια καλή ευκαιρία να οργανώσετε τριτουζα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ε όχι ρε συ

Το βλέμμα ήταν η ολοκλήρωση του κύβου του Ρουμπικ. ή Κιούμπρικ; αυτουνού τελοσπαντων.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Εκεί γύρω στα 50φευγα σας πιάνει μια μανία να αποδείξετε τον τέλη σταλονε που κρύβετε μέσα σας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- EKPLIKTIKOS
Αυτά τα πολυ πολιτισμένα και σουηδικά συστήματα είναι αποτυχημένα στις σχέσεις
Θέμα νοοτροπίας είναιEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 23:03Αυτά τα πολυ πολιτισμένα και σουηδικά συστήματα είναι αποτυχημένα στις σχέσεις

Αν σε μια σχέση περνάς καταπιεστικα μαρτύρια ..

Στο φινάλε είναι λάθος και να καταπιέζεις η παρακαλάς έναν σύντροφο να μείνει μαζί σου ειτε με το ζόρι είτε γιατί σε λυπάται ..
Φτάσαμε στο να θεωρείται πολιτισμός το να κρατάς τον κωδικό σου στα σοσιαλ προσωπικό;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 23:03Αυτά τα πολυ πολιτισμένα και σουηδικά συστήματα είναι αποτυχημένα στις σχέσεις

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Δεν υπάρχει αυτό που λες και μάλιστα σ' αυτήν την ηλικία. Να μην νιώθεις σεξουαλική διέγερση μπορεί, αλλά μπορεί να οφείλεται σε 100 διαφορετικά πράγματα, με πρώτο το άγχος, δεύτερη την κατάθλιψη, κακή διατροφή, κακός ύπνος... ή μπορεί να πέρασες κορωνοϊό και να έχει επίπτωση στην λίμπιντο.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Είσαι υπερβολικιά. Είναι σόσιαλ, ο κόσμος τα έχει για μία στοιχειώδη επικοινωνία. Όπως τα παλιά τα χρόνια ήταν το τηλέφωνο.Naida έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 21:14Δεν θέλω να έχει καμία επαφή με καμια πατσαβούρα ούτε σε σοσιαλ, ούτε πουθενά .Ούτε τυπικές ούτε τίποτα. Ακόμα και αν έγιναν καλόγριες, λεσβίες, ερωτεύτηκαν άλλον παράφορα κτλ. Να εξαφανίζονται σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Επίσης δεν θέλω να ασχολείται με σοσιαλ(σε αυτό ήμουν τυχερή),να κάνει λαϊκ, να του κάνουν λαϊκ και να τον ταγκαρουν άσχετες πατσαβουρες.
Πλάκα κάνεις ε;SuperRogue έγραψε: ↑15 Δεκ 2020, 03:50Είσαι υπερβολικιά. Είναι σόσιαλ, ο κόσμος τα έχει για μία στοιχειώδη επικοινωνία. Όπως τα παλιά τα χρόνια ήταν το τηλέφωνο.Naida έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 21:14Δεν θέλω να έχει καμία επαφή με καμια πατσαβούρα ούτε σε σοσιαλ, ούτε πουθενά .Ούτε τυπικές ούτε τίποτα. Ακόμα και αν έγιναν καλόγριες, λεσβίες, ερωτεύτηκαν άλλον παράφορα κτλ. Να εξαφανίζονται σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Επίσης δεν θέλω να ασχολείται με σοσιαλ(σε αυτό ήμουν τυχερή),να κάνει λαϊκ, να του κάνουν λαϊκ και να τον ταγκαρουν άσχετες πατσαβουρες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προτάσεις για social media
από Saturn » 09 Μαρ 2024, 19:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 647 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
11 Μαρ 2024, 09:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσοστά ανδρών/γυναικών σε φόρα & social media
από micmic » 14 Ιουν 2024, 11:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
14 Ιουν 2024, 11:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διοικητής ΑΑΔΕ: Παρακολουθούμε και ελέγχουμε τα πάντα στα social media
από Parrot » 25 Ιαν 2024, 14:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
25 Ιαν 2024, 17:06
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 2177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
13 Οκτ 2023, 22:14