Δεν αφήνει δεκάρα τσακιστή στην κατά 26 χρόνια νεότερη χήρα του ο Λάρι Κινγκ !!!!

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Δεν αφήνει δεκάρα τσακιστή στην κατά 26 χρόνια νεότερη χήρα του ο Λάρι Κινγκ !!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 16 Φεβ 2021, 18:45

Naida έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:40
Νon4me έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:32
Naida έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:29

Φυσικά και έχει. Δεν είναι μονομερής η σχέση. Αναφερόμαστε στα μέλη μιας τέτοιας σχέσης.
Τα ειπαμε αυτα ναιδα δε θα παμε απ την αρχη... στρατα στρατουλα να λολα ενα μηλο .
Αν θυσιάζουν την αυτονομία και της ανεξαρτησία τους για μια άνετη ζωή, δικό τους θεμα.
Επαιξε κ εχασε . αλλες σταθηκαν πιο τυχερες ( πχ μιμη ) .

Απ την αλλη ω γουειτ .
Λάθος της που δεν είχε δικά της εισοδήματα.
Αν ηταν εισοδηματιας δε θα ηταν με τον παππου . :bored:
Μα ασχολείστε μόνο με τη γυναίκα. Με τον ευτελισμό του γεροντιου ούτε λόγος.
Lord Brum έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:33
Naida έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:04
Λάθος της που δεν είχε δικά της εισοδήματα. Αυτά τραβήξανε και κάτι γυναίκες που μια ζωή την αφιέρωσαν στο σπιτικό τους και ξεμωραθηκε ο μπάρμπας μόλις πήρε συνταξη να ζήσει το όνειρο και έμειναν ξεκρεμαστες χωρίς καν σύνταξη. Ουστ σε κάθε μορφή υποδούλωσης.
Για αυτό οι γυναίκες πρέπει να δουλεύουν πάντα και αυτά τα "θα μείνω σπίτι να φροντίζω το σπίτι και την οικογένεια, να δουλεύει ένας κτλ" να μην περνάνε από το μυαλό τους ούτε ως αστειο.
δεν είναι υποδούλωση, πουτανιά είναι να παντρευτείς τον 26 χρονια μεγαλύτερό σου περιμένοντας να πεθάνει και να τον κληρονομήσεις, κατά μία έννοια δουλειά
Δεν είχαν τραγική διαφορά στις ηλικίες που ήταν. Το να στοχεύει όμως στην περιουσία του και για αυτό να είναι μαζί του είναι εξίσου θλιβερό με το ραμολί που χρησιμοποιεί την περιουσια του για να έχει μια νεότερη σύντροφοο που στοχεύει στην περιουσία του.
προφανώς. Εκείνος ήταν ραμολι , ξεμωραμένος η τύπισα τι δικαιολογία έχει?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Δεν αφήνει δεκάρα τσακιστή στην κατά 26 χρόνια νεότερη χήρα του ο Λάρι Κινγκ !!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Φεβ 2021, 18:45

Νon4me έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:43
Naida έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:40

Μα ασχολείστε μόνο με τη γυναίκα. Με τον ευτελισμό του γεροντιου ούτε λόγος.
Για το γεροντα σαν τι θελεις να πουμε ... :102: ειναι 2 μετρα κατω απ τη γη να του ευχηθούμε κακο ψοφο ???? . η αδικημένη χηρα κανει ολη τη φασαρια με το βελασμα για την κληρονομια .
Τώρα τίποτα, Θεός σχωρεστον. Μιλάμε για τα μπαρμπαδια όλου του κόσμου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 16 Φεβ 2021, 18:46

Naida έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:18
Νon4me έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:11
Naida έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:04
Λάθος της που δεν είχε δικά της εισοδήματα. Αυτά τραβήξανε και κάτι γυναίκες που μια ζωή την αφιέρωσαν στο σπιτικό τους και ξεμωραθηκε ο μπάρμπας μόλις πήρε συνταξη να ζήσει το όνειρο και έμειναν ξεκρεμαστες χωρίς καν σύνταξη. Ουστ σε κάθε μορφή υποδούλωσης.
Για αυτό οι γυναίκες πρέπει να δουλεύουν πάντα και αυτά τα "θα μείνω σπίτι να φροντίζω το σπίτι και την οικογένεια, να δουλεύει ένας κτλ" να μην περνάνε από το μυαλό τους ούτε ως αστειο.

Ξεχασες το βασικοτερο . Να μη νταραβερίζονται με υπερήλικα σάψαλα ελπίζοντας σε διαθήκες .
Αν θυσιάζουν την αυτονομία και της ανεξαρτησία τους για μια άνετη ζωή, δικό τους θεμα. Αλλά πάντα υπάρχει ενδεχόμενο να μείνουν στον άσσο και μπορώ να πω ότι θα πω "ας πρόσεχαν ". Και από την άλλη τα υπερηλικα σαψαλα το να εκμεταλλεύονται την περιουσια τους για να έχουν μια νεαροτερη συζηγο είναι τόσο μα τόσο θλιβερό. Να έχεις ζήσει σχεδόν έναν αιώνα και το μόνο πράγμα που θα βρει κάποιος πάνω σου να αξίζει και να θέλει να είναι μαζί σου να είναι τα λεφτά σου.
Naida έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:27
Είδες να γράψω κάπου ότι είναι θεμιτό;
Επίσης ναι είναι θλιβερό να έχεις διανύσει μια πορεία ζωής 70-80 χρόνια και να μην έχεις επίγνωση της ηλικίας σου και το μόνο που έχεις σαν άνθρωπος που να αξίζει να είναι το πορτοφόλι σου.
Τα είπες όλα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 16 Φεβ 2021, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Φεβ 2021, 18:47

Lord Brum έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:45

προφανώς. Εκείνος ήταν ραμολι , ξεμωραμένος η τύπισα τι δικαιολογία έχει?
Είδες να γράψω πουθενά ότι αυτή είχε δικαιολογία; :xena:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 16 Φεβ 2021, 18:47

Naida έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:42
Paris έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:37
Naida έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:27

Είδες να γράψω κάπου ότι είναι θεμιτό;
Επίσης ναι είναι θλιβερό να έχεις διανύσει μια πορεία ζωής 70-80 χρόνια και να μην έχεις επίγνωση της ηλικίας σου και το μόνο που έχεις σαν άνθρωπος που να αξίζει να είναι το πορτοφόλι σου.
ενω οι νεαρες κυριες δεν εχουν πληρη επιγνωση τι κανουν οταν ξεπουλιουνται αλλα ειναι θυματα της πατριαρχιας κ σχωρεμενες
Ούτε αυτό είπα. Να αυτό κάνεις, φαντάζεσαι διαφορά και νομίζεις ισχύουν. Για αυτό θα χωρίσουμε στο τέλος :-?
Εξαρτάται την ηλικία. Άλλο μια 20χρονη και άλλο μια 30χρονη,40χρονη κτλ.
πιθανοτατα θα χωρισουμε αν μαθεις πως εχω αποθεμα σε αιφον για να μου καθονται νεαρες κ ομορφες γκομενιτσες με ανεση

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Φεβ 2021, 18:50

Paris έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:47
Naida έγραψε:
Paris έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:37

ενω οι νεαρες κυριες δεν εχουν πληρη επιγνωση τι κανουν οταν ξεπουλιουνται αλλα ειναι θυματα της πατριαρχιας κ σχωρεμενες
Ούτε αυτό είπα. Να αυτό κάνεις, φαντάζεσαι διαφορά και νομίζεις ισχύουν. Για αυτό θα χωρίσουμε στο τέλος :-?
πιθανοτατα θα χωρισουμε αν μαθεις πως εχω αποθεμα σε αιφον για να μου καθονται νεαρες κ ομορφες γκομενιτσες με ανεση
Η αλήθεια είναι ότι αν μάθαινα ότι για να σου κάτσει κάποια για θέλει iPhone θα σκεφτόμουν τι διαολο σου βρήκα εγώ και σου έκατσα. Ίσως επειδή είμαι παιδί της Samsung.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Paris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 16 Φεβ 2021, 18:56

Naida έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:50
Paris έγραψε:
Naida έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι αν μάθαινα ότι για να σου κάτσει κάποια για θέλει iPhone θα σκεφτόμουν τι διαολο σου βρήκα εγώ και σου έκατσα. Ίσως επειδή είμαι παιδί της Samsung.
ισως επειδη εχω κ αποθεμα σαμσουνγκ ;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Φεβ 2021, 18:59

Paris έγραψε:
16 Φεβ 2021, 18:56
Naida έγραψε:
Paris έγραψε:

ισως επειδη εχω κ αποθεμα σαμσουνγκ ;
Τώρα μάλιστα!

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Paris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 16 Φεβ 2021, 19:11

σημερα μαθαμε πω αν μια νεαρη κ ομορφη γυναικα μας πλησιαζει -ανοιγει ποδια - στηνει κωλο - καταπινει το βοσπορο ειναι γιατι φταιει η πατριαρχια ο καπιταλισμος οι λυκοσυμμαχιες :003: και οχι επειδη τα θελουν ολα χωρις να κοπιασουν
στο επομενο επεισοδιο η κοκκινοσκουφιτσα πυροβολει την γιαγιακα συντροφο του καλου κυρπαντελη κυνηγου που εχει γκομενα ο κακος κ πλουσιος λυκος και φευγουν μαζι στην σιβηριανη τουντρα για να ζησουν τον ερωτα τους

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 16 Φεβ 2021, 20:28

Γενιά της Αγαμίας έγραψε:
16 Φεβ 2021, 17:47
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ, ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

τωρα εμπαινα να το βαλω
σε παρακαλω τουλαχιστον στα πλασια της κορευδροϊκής φιλίας μας, να αλλάξεις τον τίτλο όπως θα το άνοιγα τώρα σε
ΓΥΝΑΙΚΟΚΟΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΔΙΑΘΗΚΙΣΜΟΣ ή ΓΥΝΑΙΚΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΡΤΑΡΧΙΔΙΑΜΙΣΜΟΣ
Παρ όλο που ο δικός σου τίτλος είναι έξυπνος .... :smt023

και ενώ ....

.... ο δικός μου τίτλος για τον παρατηρητικό γνώστη της Ελληνικής γλώσσας....

.....έχει περισσότερα από ένα θέματα.... :e040:

....θεωρώ πως με τον δικό σου τίτλο..... το νήμα θα πήγαινε άπατο.... :102:

Ως εκ τούτου το αίτημα σου απορρίπτεται.

Από εκεί και πέρα...

ποτέ δεν εκδήλωσα προτίμηση ούτε για τους Κόρε Ύδρο.....

.....ούτε φυσικά εκδήλωσα ποτέ φιλική διάθεση προς το ατομό σου....

..... η ''κορευδροϊκή φιλία'' που επικαλείσαι είναι μια προσωπική σου επινόηση που παρερμηνεύει τα λεγόμενα μου.....

Ως εκ τούτου το επαναλαμβάνω για δεύτερη φορά....

Εδώ κάπου οφείλω να σου πω πως πρέπει να σταματήσεις να με παρερμηνεύεις.

Αν και συνήθως είμαι Βούδας, καμιά φορά φορτώνω. Για αυτό σε παρακαλώ να προσέχεις στο μέλλον ξεκινώντας από τώρα
. :g030:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 16 Φεβ 2021, 21:17

Naida έγραψε:
Paris έγραψε:
Naida έγραψε:

Είστε ζευγάρι; Γιατί μου φαίνεστε αταίριαστοι.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Paris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 16 Φεβ 2021, 21:25

Juno έγραψε:
16 Φεβ 2021, 21:17
Naida έγραψε:
Paris έγραψε:

ειμεθα αλλα δεν το παραδεχομαστε δημοσια να ζει μεσα στην αμφιβολια η γκερταδε

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Φεβ 2021, 21:28

Juno έγραψε:
16 Φεβ 2021, 21:17
Naida έγραψε:
Paris έγραψε:

Όχι, τον πειράζω

Α ναι ειμεθα, ειμεθα :lol:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 16 Φεβ 2021, 21:29

Ουφ!
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Paris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 16 Φεβ 2021, 21:29

αααα ναι
δεν ειμαστε
απλα με πειραζει κ την πειραζω
μην σκεφτειτε κατι αλλο με το βρωμικο μυαλο σας

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών