Αξεχαστα μερη που εχουμε κανει σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Αξεχαστα μερη που εχουμε κανει σεξ

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Cecily Anne
Το ήξερα ότι θα καταλήξει σε μαλακία στο αμάξι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Μάλλον έχω μεγαλώσει.
Μπα. Πάντα ξενέρωτη ημανε.
Στη σκέψη κ τη φαντασία καλά ακούγονται όλα. Στην πράξη, δεν...
Άκου βάρκα...
Σαν το κρεβάτι... Διπλό... το λιγότερο!
Ή φαντάσου νύχτα, καταιγίδα, το καπό καθαρό

αν ξαπλώσεις, μπορεί

enterprise-psi έγραψε: ↑25 Σεπ 2018, 20:42Το δοκίμασα, μετά απο 5 ώρες συνεχόμενης οδήγησης, είπα οχι ευχαριστώ ποτέ ξανά, καλύτερα να με πηδήσουνε

Έεετσι, φαντασία θέλει, και στις πόρτες πάνω βολεύει

όοοοχι ρε συ, τουλάχιστον όχι μόνο, θινκ
- SpAcE_PaNtHeR
Γεια σας μιας και μιλάτε για σεξ να κάνω μια ερώτηση;
Έχω πάει διακοπές σε ένα χωριό στην βόρεια Ελλάδα και είναι μια γειτόνισσα δίπλα αλβανίδα καλό κομμάτι αλλά ακόμα δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε μια λέξη.Εγω είμαι 35 ετών 1.77 μ 72 κιλα και αυτή πρέπει να είναι 28-29.Εχω προσέξει ότι με κοιταει καμμιά φορά όταν βγαίνω στο μπαλκόνι.
Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι πολύ αρχάριος σε αυτά αλλά έχω ανάγκη από σεξ όσο θα είμαι εδώ 3 βδομάδες ακόμη.
Πώς λέτε να της πω για σεξ;
Έχω πάει διακοπές σε ένα χωριό στην βόρεια Ελλάδα και είναι μια γειτόνισσα δίπλα αλβανίδα καλό κομμάτι αλλά ακόμα δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε μια λέξη.Εγω είμαι 35 ετών 1.77 μ 72 κιλα και αυτή πρέπει να είναι 28-29.Εχω προσέξει ότι με κοιταει καμμιά φορά όταν βγαίνω στο μπαλκόνι.
Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι πολύ αρχάριος σε αυτά αλλά έχω ανάγκη από σεξ όσο θα είμαι εδώ 3 βδομάδες ακόμη.
σε παιδική χαρά πανω σε μια τσουλήθρα αργα την νύχτα. Όταν σηκωθήκαμε καταλάβαμε οτι στα 10 μέτρα καθόταν μια κοπέλα που είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα.
Σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο σε εναν κάθετο της Κολοκοτρώνη στο κέντρο.
Σε παραλία την ώρα που ξημέρωνε.
Σε αποδυτήρια δημόσιας παραλίας (χάλια ήταν εκεί).
Σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο σε εναν κάθετο της Κολοκοτρώνη στο κέντρο.
Σε παραλία την ώρα που ξημέρωνε.
Σε αποδυτήρια δημόσιας παραλίας (χάλια ήταν εκεί).
https://www.google.gr/search?q=google+t ... e&ie=UTF-8SpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑25 Σεπ 2018, 21:00Γεια σας μιας και μιλάτε για σεξ να κάνω μια ερώτηση;
https://www.google.gr/search?q=google+t ... e&ie=UTF-8
seks ή για πιο πρόστυχα i ndyrëSpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑25 Σεπ 2018, 21:00Γεια σας μιας και μιλάτε για σεξ να κάνω μια ερώτηση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 25 Σεπ 2018, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα ζαντολάστιχα όχι αλλά εμείς λιώσαμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
SpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑25 Σεπ 2018, 21:00Γεια σας μιας και μιλάτε για σεξ να κάνω μια ερώτηση;
The business man whose master plan controls the world each day,
Δε χρειάζεται ν' κάθεσαι στο καπό(μη κάνει και καμιά λακούβα

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα όλο κάνω να το σκεφτώ αυτό στη βαρκα κ κάθε σενάριο, καταλήγει με μένα στη θάλασσα!
Στη φαντασία, για να χουμε να λέμε κ να χαιρόμαστε, καλό είναι. Μα σαν έρθει η ώρα... τη σκέψη μου μπορεί να την εχω στη θάλασσα, τογκwλο μου όμως, σε στρώμα κρεβατιού οπωσδήποτε!

- hellegennes
Είσαι μεγάλο νούμερο.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 920 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
30 Ιαν 2024, 09:19
-
-
Νέα δημοσίευση Διαφορετικές γλώσσες ενεργοποιούν διαφορετικά μέρη του εγκεφάλου
από Baldur » 24 Μάιος 2023, 17:28 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Baldur
24 Μάιος 2023, 17:28
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
18 Μάιος 2023, 08:56
-
-
Νέα δημοσίευση 50 χρόνια Μετάπολιτευση. Τι έχουμε καταφέρει?
από George_V » 27 Φεβ 2024, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 97 Απαντήσεις
- 2134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
29 Φεβ 2024, 08:17
-