Ίσα ίσα, μαζί σου θα βάλει τα δυνατά του να μην γίνει ρόμπα στην παρέα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 19:40εγώ τον ξέρω τον σουβλατζή στη πραγματικότητα
επειδή λέει πολλά θέλω να πάει κάποιος να δούμε αν ισχύουν γιατί μας τα έχει κάνει τσουρέκια
Kαταφερνετε να "τελειωνει" η σύντροφος σας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Kαταφερνετε να "τελειωνει" η σύντροφος σας;
Γραφικός έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 20:09Όταν προσποιούνται προσπαθούν να δείχνουν γλυκές και γούτσου- γούτσου. Όταν έρχονται πραγματικά το χάνουν τελείως, πιο πολύ με οργισμένη μοιάζει η μούρη τους παρά με αυτό που βλέπουμε στις τσόντες. Αν κάνει γκριμάτσες που δεν θα έκανε ποτέ ενσυνείδητα, έχει έρθει.

Kauldron έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 20:02ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 19:40εγώ τον ξέρω τον σουβλατζή στη πραγματικότητα
επειδή λέει πολλά θέλω να πάει κάποιος να δούμε αν ισχύουν γιατί μας τα έχει κάνει τσουρέκια
Τοίχο-τοίχο και με τσίγκινο σώβρακο (ενισχυμένο στην πίσω πλευρά) φαντάζομαι έγινε η γνωριμία.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εγώ προσωπικά πάντα τα καταφέρνω βρίσκοντας τους κατάλληλους φίλους. 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Cuckold?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν με ενδιαφέρει. Δεν έχω καταλάβει καν πως λειτουργεί ο μηχανισμός, στα περίπου μόνο.
Δεν ξέρω αγγλικά

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Really dear??
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Επίσης, αν έχει έρθει σε οργασμό το καταλαβαίνεις και μετά. Αν δεν έχει έρθει, σου έχει κάνει χάρη και το βλέπεις αυτό στον τρόπο που σε αντιμετωπίζει. Αν έχει έρθει είναι πιο χαρούμενη, σου κάνει λιγότερο δύσκολη τη ζωή απ' ότι συνήθως.
Not realy! John!Gherschaagk έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 22:49Really dear??

- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Kauldron έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 20:02ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 19:40εγώ τον ξέρω τον σουβλατζή στη πραγματικότητα
Τοίχο-τοίχο και με τσίγκινο σώβρακο (ενισχυμένο στην πίσω πλευρά) φαντάζομαι έγινε η γνωριμία.
Tην κρυφοσικια την αλογομούρενα την έχω καλέσει σε ένα σωρό παρτούζες, και πάντα φοβάται να έρθει..μάλλον φοβάται μην του τον ακουμπήσουν και του αρέσειdon't speak έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 20:22Ίσα ίσα, μαζί σου θα βάλει τα δυνατά του να μην γίνει ρόμπα στην παρέα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 19:40εγώ τον ξέρω τον σουβλατζή στη πραγματικότητα
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
+απειρο.΄aLiCat έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 15:48Τι νήμα είναι αυτό βρε παιδιά που ρίχνει εξ ολοκλήρου την... ευθύνη στον άνδρα;
"It takes two for a tango" , που σημαίνει οτι και η γυναίκα οφείλει να γνωρίζει καλά το κορμί της και, ενίοτε, να "οδηγεί". Μη τα περιμένουμε όλα από τους αρσενικούς (εξ ου κι εκείνοι επινόησαν την έκφαση γυναίκα-"αστερίας").
η συντροφος μου, δεν "καταφερνει" να τελειωνω εγω. εγω το καταφερνω.
το ιδιο και αντιστροφα. δεν μπορω να καταφερω κατι αν δεν προσπαθησει και η ιδια, για τον εαυτο της.
το συνηθες ειναι παντως να προσφερω εναν οργασμο πριν μπω, για να εχω το ηθικο πλεονεκτημα και την αναλογη ανταμοιβη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
πουτσα σκληρη, μουνι ζουμερο, ψωλη βαθια, πολεμικες ιαχες.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 16:10Θα διαβάζουμε για την ασκητική, την προσευχή και τον πόλεμο, τον Αρτώ, τον Σελιν, τον Άγιο Ιωάννη τον Δαμασκηνό. Και στο ενδιάμεσο συνταγές μαγειρικής, προτάσεις μικροκατασκευών και ποιητές από το μικρό νησί του λαού των Μανξ. Τι πιο ωραίο;lyna έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 15:58ωπ, εδώ τα χαλάμε.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 15:52Αυτά να τα αποφεύγετε. Είναι πάθη και δουλειά σας δεν είναι να γίνεστε άβουλα έρμαια των παθών αλλά να διάγετε έναν βίο αφιερωμένο στην ασκητική, στην προσευχή και στον πόλεμο.
και τι θα διαβάζουμε μετα εμεις εδω μεσα ;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Νοέμ 2024, 16:33
-